- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Próbálom az usb-s vebkamerámat (no name) elérni routeren kereszül de sehogy sem boldogulok. Próbálkoztam az ip kamerákhoz használt port nyitásával (8080), külső programmal, belső, külső hálózatról is, de gondolom mivel ez usb-s ezért nem ez a megoldás.DDNS-s már be van állítva a routerra kötött külső HDD elérése végett, gondoltam nem lesz olyan bonyolult elérni még egy eszközt... Nem tudom, hogy milyen ip-címet, írjak illetve kell-e portot állítani. Egy usb- hub-ra van rádugva. Gondolom a csatolási pontok-nál nem kell, hogy lássam a csatlakoztatást. Érzékeli a router www_suste-én az usb-resetnél. Az is probléma , hogy ahogy rádugtam az usb(aktív) hubra a kamerát a csatolási ponok-nál eltünt a külső usb-s HDD (mnt-ben volt) és innentől külső hálózatról (mobilnet) FTP-n kereszül csak a transmission könyvtár látható a vinyón lévő adatok nem elérhetőek, SMB-n keresztül is ugyan ez a helyzet, itt is csak a transmission könyvtár és alkönytárai, file-i találhatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged