- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
-
gaborbol
őstag
-
Drizzt
nagyúr
válasz lamazonia #6973 üzenetére
Kötelező neked két telefont használni? Egyik tiéd, másik nem? Vagy miért lenne gond, ha egyszerre mindhárom dolgot ugyanarról a telefonról csinálnád? Bluetooth elég királyul kezeli, hogy felvedd a telefont, ha hívás jön, vagy magad indítsd a kormányról a hívást. Közben a zene elhallgat végig, a Waze/google maps meg amikor elágazás jön, akkor hangosan beszél, de amúgy az egyéb hangjait elnyomja a hívás alatt. De ha muszáj a két telefon, az más.
Nekem közben közeledik a második tankolás ideje. Asszem 680 km körül járok, s valamivel negyed tank alatt, nyolcad felett minimálisan.
I am having fun staying poor.
-
Csabroncka
addikt
válasz lamazonia #6979 üzenetére
Hát ha van pénz lóvéra akkor nyugodtan vágj bele friss jogsival saját új autóba. A biztosítás egy vagyon lesz, ha pedig casco-t kötsz mellé az pedig egyenesen horror. Önrésztől, meg korodtól függően talán 200-250e-ben megáll a kettő éves díja + egyéb fenntartási költségek (nem a nyál).
diablo1984:
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Drizzt
nagyúr
válasz lamazonia #6983 üzenetére
Igen. Corolla hybrid Sedan.
Most viszont mentem a régivel, amit épp el akarok adni. Hát, nem tesz jót neki az állás. Most fékezés közben van valami iszonyat idegesítő hangja. Nem vagyok benne száz százalékig biztos, de a gumi a tippem. Kb. mintha a bicikli kerekében lenne nyolcas, olyasmi hang van fékezéskor. Benzinkúton megnéztem, nyomásban volt ugyan különbség az oldalak között, de egyenlőre fújva is megmaradt a hang. Akár mondjuk a fék valamelyik része is összerohadhatott.
Lehet megpróbálom felvenni a hangot, hátha tudtok rá okosat mondani. Bár még a gumiabroncs és a szerelése garanciális, fél éven belül vettem. Csak foglalkozni se időm, se kedvem nincs vele.I am having fun staying poor.
-
No.01
őstag
válasz lamazonia #7001 üzenetére
En 2 videki es 1 BPi helyel vagok meg mindig alkudozos viszonba. Az egy het jelenleg necces a szabadsagolasok vegett, de 2-be bele kell, h ferjenek.
Mind3 hely ezt mondta, mai infoU.i.: Remelem a papir kiadasan te is a forgalomba helyezest erted. Mert a megrendelestol szamitott papirozas az lenyegesen tovabb tart. Ugyszinten ma mondtak, h jelenleg jobb ha 2 honapot szamol az ember. (Szeptembertol ez valoszinu normalizalodik es kis szerencsevel az 1 honap is tarthato lesz)
Ez nyilvan nem vontakozik a keszleten levo autokra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest