- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter668
csendes tag
válasz -Tsaba- #14369 üzenetére
Üdv!
A magyarországi T25 nem hajlamos a rozsdára, kivéve ha törve volt, a futómű sem hajlamos a rozsdára, saját tapasztalat. Amire figyelni kell a lengéscsillapítók az 80-90 ezer km után kuka, az elsők biztosan, nyilván függ attól is milyen uton használja az ember, de magyarországon jellemzően rosszak az utak, még az autópályák sem kivételek pl M7.A fogyasztás, csak a 2 literesről tudok nyilatkozni (benzin) nagy átlagban 7.5-12 liter, aki ekkora szívó motort szeretne ezzel kell számolni. Üzemanyag használatánál a motorkód a döntő, attól függ hogy mehet bele az E10 vagy sem, ezt vásárlás előtt ellenőrizni kell.
Olajfogyasztás nyilván van valamennyi ilyen idős autónál, a beletett km függvényében, nem vészes, úgy 0.5-1 liter/12-15 000 km lehet számolni, de a legtöbb eledó ezt úgysem valja be. .
Általában minden működik rajtuk még ilyen idős korukban is, klíma nem problémás, én egyszer sem töltöttem több mint 10 év alatt. A 2 literes motornál a gyújtógyertyákra kell figyelni mert iridium elektródásak, ha ne az megy bele, a trafók hálálják meg elhullás formájában. Cserélni csak 90 000 km-ként kell, szerintem nem vészes, legutóbb 4-6000 között volt darabja.A belterek rendben vannak, pl bőr nem szakad, igaz kicsi gondoskodást igényel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest