- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
papeti01 #10168 üzenetére
Akkor megoldódott. Egyébként meg ezen az oldalon kell keresgélni ha valamilyen driver kell. Va amiből több is van. Pl WLAN driverből meg szinte mindegyikből. Általában több verzió is fönt van azért. Nyilván a legfrissebbet célszerű leszedni. Ha nem tudod pontosan hogy melyik kéne, akkor meg van ott valahol valami link, ahol mellékelnek hozzá leírásokat hogy hogyan lehet kideríteni hogy melyik driver fog neked kelleni.
-
mr_ricsi
veterán
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
papeti01 #10158 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem ugyan ilyen gépem van és nekem nem volt ilyen gondom, miután felraktam a drivereket. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy mire kisakkoztam hogy milyen driverek kellenek pontosan az nem 2 nap volt.
Biztos csak valami rossz windows beállítás van a dolog mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest