Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Több órán át töltöttem a gépet (A300), közben folyamatosan futott a Memtest86. Úgy gondoltam, hogy már feltöltődött az akksi, ezért kihúztam a töltőt. A gépet nem kapcsoltam le, futott tovább a Memtest. Azonban kb. 1 órával később a gép leállt magától. Megpróbáltam bekapcsolni, de hiába. Csatlakoztattam a töltőt, így már sikerült bekapcsolni. Ennyi idő alatt lemerült volna az akksi (vadi új gép)? Vagy nem is töltődött fel teljesen?
Károsodhatott-e az akksi vagy a gép ettől? -
solika
tag
sziasztok!
nekem egy igen régi notim van: Toshiba Satellite S1410-303 Model No. PS141E-051V5-HU a pontos "neve" és típusa.
szeretném megtudni, h van-e benne WiFi és h ha nincs, milyen módon lehetne belerakni. a billentyűzeten van FN-gombként WiFi (legalábbis egy ilyen jel van rajta: ((( i ))). és az oldalán a floppy alatt is van egy kapcsoló ugyanilyen jellel. de eddig akárhogy kapcsolgattam őket, a win nem talált WiFi-t.usb-s az van de félő h letörik előbb-utóbb, uh azzal nem vagyok kibékülve.
a pcmcia csatlakozó vmiért állítólag nem jó benne (kipróbáltam, tényleg nem ment).
később rájöttem: biosban le volt tiltva, de mióta engedélyeztem még nem tudtam kipróbálni, h így is rossz-e vagy csak az előző tulaj nem tudta bekapcsolni. tehát az lenne a kérdés, h valami belső kártya létezhet-e hozzá egyáltalán?ja és a driver-eit honnan tudnám leszedni, mert a gyári oldalról leszedtem, de az nem viszi normálisan a vga-t (vmi geforce 420-as kari van benne...). nincs neki magyar nyelvű oldala? én a guglival nem találtam megfelelőt bár lehet h türelmetlen voltam...
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Megvettem a gépet(A300-1NO)! Azonban vannak vele problémák
Mielőtt Windowst telepítenék rá, minden új gépen le szoktam futtatni a Memtest86 nevű tesztprogit. Kiírtam DVD-re a legújabb verziót (3.5), elindul a program, de mindig kb. 1 perccel a teszt indulása után újraindul a gép! Egyszer azonban lefutott a teszt hiba nélkül. A SATA módot compatible-re állítottam, de hiába. Szerintetek mi okozza ezt? Vigyem vissza a gépet? Vagy írjam ki még egyszer, hátha a lemez a rossz? -
vzsryl
nagyúr
Nálam bejön, és egy ilyen specifikációjú laptopot nézett ki, ha jól értem:
"Intel® Core™2 Duo processzor T5800 (2 GHz, 800 MHz FSB, 2 MB L2 cache), 15,4”-os
WXVGA kijelző, 3072 MB memória, 160 GB merevlemez, Dual Layer kétrétegű DVD író,
Intel GMA 4500 videó vezérlő, Web kamera, kártyaolvasó, Wireless LAN, magyar nyelvű
Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium operációs rendszer, 2 év garancia"Én nem értek hozzá, de mindenesetre bemásoltam, amit láttam, hogy mások is elolvashassák.
-
Dan-szan
senior tag
Hello. Mi a véleményetek erről:[link].
Szerintetek megéri a 149 k-t. Máshol többért láttam és most szeretnék laptopot venni.
Toshibák mennyire megbízhatóak? Nem áll hegyekben a pénz nagyon meg kell fontolnom,szeretnék minél "biztosabbra" menni. -
alfa147
tag
segítséget kérnék nem kommunikál bluetooth-on a telefonom (i8510) és A300 1NO (összes driver telepítve)
-
8nemesis8
veterán
Érdekelne, hogy akinek A300-1no típusú gépe van az fekete lakkos kinézetű e?
Mert sajnos vettünk egy A300-22Z-t ami régi kinézetű volt:S
Szóval nem akarok mos befürödni ezzel újra. -
dReFiX
senior tag
Toshiba A200-20N laptopom van, és valaki magyarázza már el hogy tudom beállítani hogy ha a touchpad oldalán húzom végig az ujjam akkor lefelé vagy felfelé gördüljön az oldal, akármit akárhogy állítok a driverben vagy windowsban sehogy nem akar működni.
HELP

-
kw3v865
senior tag
Satellite-A300-1NO-n van HDMI és eSATA kimenet?
-
Kbali
nagyúr
válasz
kw3v865
üzenetére
Ha jól értem, oprendszer nélkül fogod venni - ugyanis ha nem, akkor minden a gépen van, driver CD nincs, előre telepített rendszernél ToolsCD könyvtárban vannak a Toshiba saját cuccai, azokat tudod kiírni magadnak.
Egyébként pedig valóban modellszám, oprendszer alapján tudsz keresni/találni a Toshiba honlapján. -
gjon
csendes tag
válasz
kw3v865
üzenetére
Hi
Azt nem tudom, hogy a Satellite-A300-1NO-hoz adnak-e driver cd-t, de ahogy említetted a toshiba oldaláról mindent le lehet töltetni.
Én két hete vettem egy Satellite pro L300-at és a netről kellett letöltöttem a drivereket. Nekem is rengeteg drivert talált a gépemhez. Tapasztalatom, hogy minél jobban leszűkíted a keresését (short modell no., nyelv, op. rendsz. stb. megadásával) annál pontosabb lesz a találat, és azok biztos jók is lesznek. Egyébként jó pár utility találatot is kidob, ami a működéshez nem szükséges, csak a komfort érzetedet növeli (pl. tapipad progi, powersaver stb.). -
kw3v865
senior tag
Hamarosan venni fogok egy Satellite-A300-1NO notebookot. Driver CD-t adnak hozzá? vagy nem kell letöltenem őket? Néztem a Toshiba honlapján a letöltéseknél, 39 drivert adott ki. Azt észrevettem, hogy Wifi vezérlőhöz több típushoz is van driver, értelemszerűen nekem csak egyet kell telepíteni. De ezen kívül van még vagy 30 driver, mind különböző. Ezek közül melyikeket érdemes telepíteni?
-
wizzy
csendes tag
Megvan a megoldás: a System32 könyvtárból hiányzott a batt.dll file, de hogy miért

Innen tölthető, ha valakinek hasonló jellegű problémája lenne:
http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/B/batt.dll/5.1.2600.2180/download.html
Most már minden működik perfektül

-
wizzy
csendes tag
Belefutott már valaki a következő problémába?
Toshiba L300 - 20L PSLBHE notebook, win xp sp3 magyar nyelvű, minden rendben van, kivéve, hogy az akkut (?) ismeretlen eszközként kezeli, így a Power Saver nevű alkalmazás nem hajlandó működni, nem jelzi vissza az akku állapotát. Eszközkezelőben az eszközre kattintva a következő üzenet fogad: "A Windows nem tudta betölteni a Battery telepítőprogramját. Segítséget a hardver gyártójától kérhet". Toshiba support oldalról az összes meghajtót leszedtem, telepítettem, de ez a hiba megmaradt, fórumokon se találtam semmi információt erről.
Ha van valakinek ötlete, ne kíméljen, minden megoldás érdekel
.
Amúgy klassz kis szerkezet, nagyon egyben van
. -
slakat
csendes tag
-
BobMaster
senior tag
A Tecrák szerelmeseinek ajánlom figyelmébe az alábbi limitált idejű és darabszámú raktársöprő akciót: Toshiba Tecra A9-16 csak 169.900 Ft + ÁFA
-
sueliatis
csendes tag
Hello. Vettem egy SatelitePro L300-as laptopot, amire feltelepítettem a vistát. Minden nagyon jól működik, kivéve a lemez meghajtót, ami ha úgy tartja kedve nem engedi ki a tálcát a házból. Először arra gondoltam, hogy valami energiatakarékossági beállítás vagy valami driver kell hozzá. Végignéztem a vezérlőpultot, és a toshiba weboldalát is megfelelő driver után kutatva, de nem sikerült megoldanom a problémát. Tudna esetleg valaki segíteni?
-
Kbali
nagyúr
válasz
ZoliM@ster
üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogyha nem RC lesz a Win7, hanem hivatalos verzió és a Toshiba notebook-ok ezzel jönnek ki, akkor lesz driver is, addig viszont szerintem irreális elvárás.
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Ma megnéztem egy A300-1NO-t. Hát gusztustalan a fényes billentyűzet..
Kérdésem: létezik Toshiba ugyanilyen felszereltséggel csak matt billentyűzettel?
Valamint az 1NO hogyan boldogul mkv fájlok lejátszásával? 720p, 1080i, 1080p? -
ZoliM@ster
aktív tag
Helló!
Nekem a Fn billentyűk mindenféle progi nélkül működik.Power savert nem adtak még vista kompatibilis módban és eddig bármit próbáltam nem ment. Tehát sajnos kénytelenek vagyunk a Win 7 alapvető beállításaival gazdálkodni(szerintem az alapvető dolgokhoz ez is tökéletes), persze jó lenne ha működne a power saver, mert nekem is nagyon tetszik a progi.
Reménykedjünk, hogy a toshibánál fejlesztenek nekünk egy kicsit Win 7 irányban
-
gunszt
tag
Hi
Légyszíves segítsetek!
Van egy satellite a200 1s9 gépem , eddig xp sp3 volt rajta, feltettem win7et, minden hardverelem müködik rajta remekül, ugye a vistás drivereket tettem rá a toshiba oldaláról,
annyi lenne a gondom hogy az Fn billentyüket nemtudom feltenni,ill nemmüködnek, és nemtudom miért jó sorrendbe csináltam mindent, csak nemtudom vistán/win7en melyik drivernek tartalmazza azt egyáltalán ? mert xpnél a toshiba acessibility volt, de vistára ilyen nincs, feltettem a value add packkot, gondolom abba lenne benne, de ígyse találom sehol sajnos...másik kérdésem ugyanez lenne csak a power saver-el, azt kiírja hogy a valu add packba van telepítésnél, de mégse fut vagy ilyesmi, mert xpnél voltak tökjó sémák h pl movie, full power meg ilyenek, de most csak a win7eseket látom kiegyensúlyozott meg ilyen gagyik, légyszi segítsetek, köszi
-
slakat
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek az alábbi probléma megoldásában.
Laptop: Tosiba Satellite L30-134. Optikai meghajtója Matshita UJ-841A következő a jelenség.
Minden eredeti lemezt felismer és le is tud játszani, viszont sem az üres, sem a már kiírt lemezeket nem érzékeli.(berakom, pörgeti,pörgeti, de a végén csak nem történik semmi) Legyen az CD vagy DVD. Próbáltam a szokásos dolgokat (újratelepít, firmvarefrissítés, driverfrissítés,) teljesen eredménytelenül. Azt is tudom, hogy ez egy híresen sz..r meghajtó. Ennek ellenére, ha valakinek van használható ötlete a gyógymódot illetően, azt nagyon megköszönném.üdv:slakat
-
fpatrik17
senior tag
Nekem a net se müxik
Hülye vistán h kell beállitani a hálózatot ? És melyik driverek kellenek hozzá h müködjön a net kábellel ? 
-
fpatrik17
senior tag
Hali A300 1NO -ra valakinek felmegy a Value Added Package ? :S
Nekem nem sikerál
köszi -
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Don Karesz
üzenetére
Valamivel összeakadhat.Megoldását nem tudom, bocsesz
-
Don Karesz
csendes tag
A300 1NO nem engedi feltelepíteni a Value Added Package-t. Lehet, hogy azért mert ezt hagytam a legvégére és valami előtt kellett volna?
Ezt írja: GetProfString is Failed.
Oka?
-
Don Karesz
csendes tag
Router bibi volt anno a wifivel.
mára megoldva! 
-
dReFiX
senior tag
Igen ez nekem is feltűnt hogyha kemény felületre van helyezve és gépelek vagy kattintok akkor ilyen idegesítő rezonáló vagy nem is tudom milyen hangot ad ki.... de ha valami puha tárgyat teszel a 2 hátsó pillér alá akkor megszűnik, vagy nem ... szóval a hiba nem csak az ön készülékében van

Érdekes hogy nem találkoztam még olyan userrel itt, aki ne panaszkodott volna rá, valami apró ám idegesítő hiba miatt, legyen az műanyag zörej hang, elmozdult webkamera, szar wifi, VGA hiba stb.
Már értem miért akarták ennyire kivonni és leárazni ezt a szériát, bár még mindig azt mondom ha megjavítják, akkor én akkor sem bánom meg hogy megvettem, főleg 168 K ért, ilyen erős laptopot 
-
Coolmat
őstag
Szia!
Ez a SATA driver biztosan jó a gépedhez: [link]
Elvileg lehetséges, hogy a már felhúzott rendszerre tedd fel a SATA drivert, majd átállítva az AHCI-t menni fog a dolog (kékhalál nélkül), de ennél a típusnál még nem próbáltam ezt. A legjobban úgy jársz, ha csinálsz egy olyan XP-t, amibe beleintegrálod a fent linkelt SATA drivert, ennek menetéről itt olvashatsz. -
dReFiX
senior tag
válasz
zsazsa0951
üzenetére
másodszori visszaküldés után végre megalapították hogy videokártya hiba, hiába mellékeltem videót hogy sípol visszaküldték hogy náluk bizony nem csinálta, de másodszorra pont az arcukba sípolt és végre voltak szívesek közelebbről is megnézni és megállapították hogy VGA hiba és javítják...
Hiába igazítod a ramokat én is csináltam, küld be a toshiba márkaszervizbe...
És megkérdezhetném hogy hol vásároltad ? -
spojka
csendes tag
Szasztok.
Vettem Toshiba L300-1B8 szerkezetet. Próbáltam telepíteni az XP-t de nem igazán sikerült az elején. Nem ismerte fel a HDD-t. Bementem a biosba és az advance-ban a AHCI - talán így hívják átállítottam compatibilire. Itt már elindult a telepítés de a particionálásnál a 160 gigás vinyóból csak egy 60 gigásat csinált, a többi eltűnt. Szeretném újratelepíteni, csak nem találok SATA drivert. Tudna nekem valaki küldeni linket ahol megtalálom a megfelelőt? Már két napja ezzel judózok és ott tartok hogy megúsztatom a Dunában.
Küszönöm
-
-
tigran
csendes tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Nekem egy pár napja van egy ilyen gépem. Mindenki által említett hátránya a lakk fekete színe amin minden ujjlenyomat meglátszik, de ha rendesen összefogdossa az ember akkor már egybefüggő és nem látszik a dolog
. Az aksija első töltés után a Toshiba power saver progi használatával normál módban 2,5 órát bírt ki. A wifi-t én erősnek mondanám mert ez a harmadik gépünk(2 Toshiba, 1 Fujitsu) itthon és eddig ez látja a környék legtöbb routerét. Játékokról nem tudok nyilatkozni mert nem játszok semmit. -
zsazsa0951
csendes tag
Sziasztok!
Én is ugyanezzel a hibával küzdök az A200-20n-nel,valahol azt olvastam,hogy a RAM nincs rendesen rögzítve,megigazítottam,de a hiba újra visszatért.Másik vélemény szerint néha valamilyen ok miatt átvált külső képernyö üzemmódba,de mivel azt nem találja ezért jelez sípolással.Remélem valakinek van igazi megoldása!
Üdv! -
flash-
veterán
Sziasztok!
Egy kérdés:
Ezen milyen újabb,vagy egyáltalán mik azok a jobb játékok amik gond nélkül efutnak?:
(pl ezek jól mennének?
FS undercover,NFS pro street,crysis,far cry 2, call of duty 4)
????????????????Satellite A300-1ND
típus : Intel® Centrino® processzortechnológia – Intel® Core™2 Duo processzor P8600, Intel® PM45 Express lapkakészlet és Intel® WiFi Link 5100 hálózati csatoló
órajel : 2.40 GHz
elülső busz : 1066 MHz
Másodszintű gyorsítótár : 3 MBRam:
4,096 (2,048 + 2,048) MBVideó:
ATI Mobility Radeon™ HD 3650, HyperMemory
memória mennyisége : 512 MB különálló VRAM -
nista
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba Satellite Pro A200-20N-et vettem pár hete. A géppel nagyjából meg vagyok elégedve, a hardver elég erős, a játékaimat is szépen viszi, szóval a belsőséggel nincsen gond.
Viszont nem tudom, hogy a műanyag borítással, ki hogy van ennél a típusnál?
Első dolog ami feltűnt, az a vékony, és gyenge minőségű csúszka és pöcök, amivel be lehet csukni és ki lehet nyitni a laptopot. Olyan vékony és gyengének néz ki, mintha nem is ebbe a gépbe szabták volna.
Másik dolog a ház: mikor írok rajta, vagy tapipadon "kattintok" a ház is belerezeg.
Nem tudom, ez más tulajnál is jelen van, vagy én kaptam selejtet, aminek rossz az illesztése? És ha igen, akkor mit csináljak? -
8nemesis8
veterán
Hy!
Akinek A300-1NO gép vagy hasonló felszereltségű a laptopja tudna nekem egy kis pro/kontra összeállítást írni.
Érdekelne, ho9gy mennyire lehet játszani rajta? Minimálisan kellene csak ilyen Sims3ra a hölgynek.
Üzemidő akksiról?
Wifije mennyire erős?
Előre is köszi. -
tigran
csendes tag
válasz
ZoliM@ster
üzenetére
Kínomban már én is a 4.-nél tartok, de már kutakodtam a neten és még nem találtam választ.
-
tigran
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba A300-1NO notebookom Win XP prof. SP3 fut rajta. Minden driver és segédprogi gond nélkül fel ment rá és működik kivéve egyet. Az ATI HDMI audio-ra azt írja, hogy: Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10). Az illesztő program verziószáma verziószáma: 6.0.1.5575. Ha valakinek lenne valami ötlete, vagy tudja mi a baj azt előre is köszönöm.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Alsó közép kategória.Véleményem szerint a RAM ill. a videókari tökéletesen elég az általános használatra, de szerintem érdemes lenne 10-20k-val többet belefektetni és venni egy DualCore-ost.A jövőre tekintve is jobban megéri, ill. sebességbeli különbség is van a két procitípus között.
Toshibáról általánosságban: tökéletes megbízhatóság, magas terhelhetőség, jó ár-érték arány, strapabíró, halk és típustól függően rettentő gyors
-
dtz
tag
válasz
ZoliM@ster
üzenetére
Lehet, még egyszer újra telepítem, majd utána átváltok én is

remélem ezzel megoldódik a probléma. -
Keller16
aktív tag
Egyelőre elég a 32 bites, majd akkor rakd fel a 64-est ha bővíted a memóriád

-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok megrendeltem az A300-1NO -t , az lenne a kérdésem h 32 vagy 64 bites Vista kell rá ? :S Lehet röhejes kérdés de balfasz vagyok hozzá
Előre is köszi
-
Kbali
nagyúr
A végéről kezdeném - lehet, hogy csak 100e, de ha az általad leírt kihívásoknak van kitéve, nem biztos, hogy az 1 évet is kibírja - ebben a kategóriában Toshiba Tecra, legalább 2x ennyiért.
Az 1. és 2. - az 5200-es vinyó az általános notebook-okban, persze lehet kapni 7200-est is, de az drágább, a gép jobban melegszik tőle és zajosabb is, meg az akkuideje is rövidebb, bár némileg gyorsabb.
Alapdolgokra, Vista futtatásra a 2. gép teljesen OK, a túlzottan nagy grafikai teljesítményt viszont az elsőtől se várj. Keress rá a notebook vga topikra, ott láthatsz összehasonlítást a különböző mobil vga-król (mindegyik gyengébb, mint az asztali, csere pedig ritkán játszik - a notebook mindig erős kompromisszum).A Toshibáról általában: a Tecra sorozata az igazi strapabíró, munkagép, Satellite/Pro sorozat inkább az otthoni multimédiás használatra való. A support jó, vannak vidéki szervizek is, bár ritkán van rá tapasztalatok alapján szükség.
-
dtz
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem: van egy L300-20l gép, XP pro+SP3, minden a leírtak szerint telepítve. Kikapcsoláskor minden 3. esetben 'Kikapcsolás' felírat, de nem kapcsolja ki, hanem x idő múlva újra indul. Az eseméynkezelőbe ezt írja: Az eszköz (\Device\Ide\iaStor0) a határidőn belül nem adott választ.
Mi lehet a bibi? Minden segítséget szívesen fogadnék.Köszi: dtz
-
Igel
csendes tag
Halihó mindenkinek!
A milyen notebookot vegyek fórumon már próbálkoztam, de sajnos csak néma csönd fogadta kérdésemet. Hátha Tőletek sikerül segítséget kapnom!
3 notebookot is be kell terveznem mostanában, különböző árban és különböző feladatokra/elvárásokra. Kinéztem 3 toshibát, de természetesen még a márka sem eldöntött dolog. Szóval most egyenlőre még csak ezekkel a notikkal kapcsolatban szeretném kérdezni a véleményeteket: mit tudtok róluk, mennyire megbízhatóak, van-e valakinek személyes tapasztalata? Akár egyáltalán a toshibáról? Már csak azért, mert nem lenne kedvem még egyszer befürödni egy szériahibás (fujitsu-alaplap...) dologgal. Szóval érveket, ismereteket szeretnék csapolni pro/kontra. (Egy ideje már kutakodom a 3 gép után, de csak az egyikről találtam tesztet, személyes véleményt pedig csak elvétve és tömören.)1. Toshiba A300-21C - a 150/160 körüli árkategóriában
(15,4" WXGA, Intel DualCore T3400-2,1GHz, 2GB, 250GB HDD-de rpm csak 5400 [tényleg, vki segítsen: ez általános a noti hdd-knél?], Radeon 3470-256GB, op: nincs, gar: 2 év)
pl. [link]
erről idáig többségében jó véleményekkel találkoztam, talán csak az "ujjlenyomatgyűjtő burkolata" hangzik rossznak2. Toshiba L300-1EF - szintén 150 körül
(mint az A-300-asnál, csak 3 GB, és nem diszkrét hanem integrált grafikával: Intel GMA-X4500, ja és Vista Home Premium)
pl. [link]
ez az, amiről nem sokat tudok...
3. Toshiba L300-1B8 - a 100 ezres kategória felett egy 10-essel
(mint L300, kivéve: Intel Celeron Mobil 2GHz, 160GB HDD, és nincs op. rendsz., DE csak 1 év garanciával!)
pl. [link]Szóval mint látjátok az első gép esetében cél a komolyabb grafikai tudás (is).
A másodiknál ez lényegtelen (válogatási kritériumok még ennél a gépnél: natív és gyors (3gb ram) operációs rendszer, nem árt ha dizájnos a gép [!] és f*szányos hangszórók vannak benne, de leginkább megbízható kéne legyen. Ezekből sajnos tudomásom szerint az L300-1B8 esetén még csak az op. rendszer teljesül-de hátha Ti tudtok többet is.
A harmadik pedig csupán munkagép lenne, komolyabb programok nélkül, még az adattárolásra sem lenne nagyon használva (alacsony hdd se gáz): legfontosabb lenne a por-, nyúzás-, és munkatűrés, megbízhatóság. Tudom, tudom, dell, dehát 100 rongy körüli kéne erre a célra, de ebben az árkategóriában nem igazán jeleskedik a magyar dell-piac...
Szóval epekedek a segítségetekért!

-
dReFiX
senior tag
-
orionette
csendes tag
Sziasztok! Gondoltam ide írok nektek ebbe a topikba, hátha tudtuk már kissmilliószór elcsépelt választ nekem. Régebbi Toshiba satellite pro S notim van belső intel Wlan kártyával, XP pro-t tettem rá miután hozzám került minden műxik, a wifi kártya is feltelpül de semmi.... oldalt hiába kapcsolgatom nem világít meg se nyikkan, habár eszközkezelőbe ottvan s nem ír rá híbát, drivert is tölöttem toshibáról le intelről is. Fn F8 stb nem hat. Valakinek van valami 5lete? halott lenne a kártya? vagy driverhiba? bármi 5letet szívesen veszek!!!
Kösziii 
-
dReFiX
senior tag
válasz
Vidalma
üzenetére
Intel Core 2 Duo T5800 (2.0GHz, 800MHz FSB, 2MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo T7500 (2.2GHz, 800MHz FSB, 4MB L2 cache)Lehet hogy én mondok hülyeséget, de szerintem sokkal többet veszít a CPU miatt az A300-1NO mint amennyit a plus 1 gb 800 memória miatt behoz.
A300-1ON<A200-2ONVGA:
Laptop Video Graphics Cards - Benchmark List
Helyezés kiemelve:
71 ATI Mobility Radeon HD 2600
102 ATI Mobility Radeon HD 3470Itt is egyértelmű hogy jobb az A200-20N

Bár ha az árakat nézzük és a mai árak között, legjobb esetben 26 ezres árkülönbséget akkor mindenki vonja le a tanulságot.
-
Vidalma
csendes tag
A másik amit néztem az A300-1NO. Ezzel összehasonlítva? Pl. a videokártyáról egyszer azt hallom h az A300-1NO-é a jobb, máskor meg azt h az A200-20N-é. Mi az igazság?
Az A200-20N-nek erősebb a procija, de ezt nem húzza vissza a kevesebb és lassabb (667MHz) RAM? -
Wandamme
tag
válasz
Vidalma
üzenetére
hello!
én egy hete vetetm egy ilyen gépet.vistával nem sikerült megbarátkoznom, úgyhogy felraktam a win 7-et és azóta imádom.nem tudom hogy ez változó-e gépenként,de az enyémben 1x2giga ram van, így lehet bővíteni még 2 gigával ha szükséges.játékokat is elég szépen viszi.
én még dReFix kollégánál is olcsóbban tudtam hozzájutni, de viszont cserébe kaptam 1 pixelhibát is. bár még így is messze állok attól hogy úgy érezzem megbántam hogy ezt a gépet vettem. -
Vidalma
csendes tag
Sziasztok! Laptopot készülök venni. Mi a véleménetek erről?
Tosiba Satellite Pro A200 20N
Mobile Intel® Core2 Duo T7500 (2 mag,64bit) 2,2GHz
2GB DDR2 667MHz RAM
250GB SATA HDD
ATi Mobility Radeon® HD2600 256MB
186000 Ft -
gmmg
csendes tag
Egy korábbi hozzászóló írta, hogy az L300-1B8 az xp és a driverek telepítése után lelassult.
Megoldódott már a probléma? Másnak is voltak már hasonló problémái ezzel a típussal?
-
ritmus
csendes tag
Sziasztok, nemrég vásároltam egy Toshiba Satellite A10-S503 laptopot . Ehez keresnék drivereket. Tudna nekem valaki ebben a témában segiteni? A toshiba oldalán sajna nem találtam hozzá progit

-
gmmg
csendes tag
Sziasztok!
A Toshiba Satellite L300-1B8-ról mi a véleményetek? Valakinek van ilyen gépe?
Itt gondoltam venni: [link]
Alapvetően nem játékra kellene, ezért gondoltam erre.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Khelben
nagyúr
Üdv!
Akinek esetleg A300-21C gépe van, meg tudná mondani, hogy milyen chipset van benne? GM965 vagy GM45?
Köszönöm!
-
janika11111
csendes tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni.Egy Toshiba Satellite P100-137-es gepem van es tonkrement az alaplapja.Szuksegem lenne az alaplap tipusara,szamara.Elore is koszonom a segitsegeteket! -
kxa
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem.
hogyan tudok normálisan felntenni XP-t az A300-1NO gépemre.
ezzel a kompatibilis móddal felmegy de valami ritka mód lassú. legalább is a win indulsa meg a vinyó használat.
Próbáltam leszedni már több fajta drivert de semmi eredmény. Nlite-al hozzá tettem a drivereket de nem jó.
Ameddig eljutottam az a következő:
AHCI módban nekifutásból kékhalál.
Ha feldriverezem az xp cd-t akkor felismeri a winyót jól AHCI módban is de miután feltett mindent installkor, és újra indul, következő indításkor akárhogy indítom kék halált nyom.
Ha netán valakinek van olyan XP CD-je, ami jól telepíti az XP-t AHCI módban is az adja már legyen szives ide(adok FTP-t), vagy magyarázza el hogy mit rontok el...
köszi a segítséget. üdv.
-
hitchins
őstag
közben megtaláltam, meddig használható az rc

előbb megnézhette volna -
hitchins
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Köszi a válaszokat

Nem, sajnos az xp nem tiszta, ez is volt az egyik oka, hogy nem akartam cserélni.
Ha lehet szívesebben használnék eredeti op rendszert.Ha leszedem a w7-at, az meddig marad ingyenes?
[OFF]Illetve lenne még egy kérdésem, mostanában szereztem egy mkv filmet.
Ezt mivel tudnám lejátszani?
Próbáltam már kmplayerrel, és vlc-vel, de mindkettővel szaggat.
KMP csak kicsit vlc- viszont mintha diavetítés lenne.Ez normális ezen a gépen már nem kellene normálisan futnia?[/OFF]
köszi
-
pedrohsi
tag
gondolkodom Toshibám eladásán, kíváncsi lennék, otthon mennyire van igény egy ilyen masinára - és hogy mennyit érne meg forintosítva:
Toshiba Satellite X200-BG0
17.1"
Core 2 Duo T5450 1,66 GHz
GeForce 8700M GT
250 GB HDD
4 GB DDR2 RANY
angol Vista 64-bitötletek, vélemény?
-
VANESSZA1
őstag
válasz
hardverpro
üzenetére
Szerintem a 2.-ik a jobb választás..
De kérdés hogy mire akarod.
A másodikba már van egy jó Vga is..stb. -
hardverpro
csendes tag
Üdv!
Laptopot szeretnék venni és a Toshibák nagyon tetszenek.
Melyiket ajánlanátok ezek közül?:http://www.mplanet.hu/index.php?lap=86_306_329_366¶m=1¢er=uj_termekek&term_id=5474
http://www.bpnotebook.hu/product_info.php?products_id=22957
http://www.macropolis.hu/index.php?kat=1&termekkod=2922
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

FS undercover,NFS pro street,crysis,far cry 2, call of duty 4)

Ajánlom !
Janou