- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
válasz
Intruder2k5 #5616 üzenetére
-
korcsillio
addikt
válasz
Intruder2k5 #5616 üzenetére
A wifi topikból irányítottak ide.Nem tudom milyen.
-
korcsillio
addikt
válasz
Intruder2k5 #5614 üzenetére
Nincs.Nem igazán vagyok otthon benne hogyan kellene hozzá kezdenem.
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #5601 üzenetére
Köszönöm
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5602 üzenetére
root@TOMATO:/tmp/home/root# ls -l /opt/etc/init.d/
-rwxr-xr-x 1 root root 206 Sep 18 21:29 S90minidlna
-rw-r--r-- 1 root root 2786 Sep 18 21:29 rc.func
-rwxr-xr-x 1 root root 841 Sep 18 21:29 rc.unslung
-rwxr-xr-x 1 root root 215 Sep 18 21:29 s80lighttpd
-rwxr-xr-x 1 root root 326 Sep 18 21:29 s85rtorrentMegvan az init script. A két utolsó fájl a ruTorrent kikapcsolás miatt kezdődik kis betűvel, ahogy korábban tanácsoltátok. A TV és más eszközök sem látják sajnos!
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5596 üzenetére
Kösz mindenkinek, a megoldás az lett, ruTorrentre, hogy újra futtattam az okgp install-t, az helyre rakta. Ami maradt problémának az a DLNA eldobás. Rohadt sok fórumot olvastam erről és azt írják, a SAMSUNG TV-re jellemző ez a jelenség. Most előtúrtam a szekrény aljából egy LG media lejátszó eszközt, pár éve vettem, ez is tud DLNA-n lejátszani. A teszt lényege az lesz, hogy párhuzamosan fog menni a kettő és amikor a SAMSUNG eldobja a DLNA-t, akkor megnézem mi a helyzet az LG-vel. Szinte biztos vagyok benne, hogy jó lesz. Akkor viszont nem tudom mi a megoldás, amit máshol írtak, már beállítottam a minidlna config fájlban (notify_interval=90000) de ez úgy tűnik nem segít. Majd visszaírok mi lett a teszt eredménye, de ezzel annyit fogok megtudni max, hogy más eszközzel is megszakad-e, vagy csak a SAMSUNG TV-vel, de ha így is lesz, azt nem tudom mit tehetnék még, hogy azzal működjön, mert azzal kéne. Addig is köszi a sok segítséget!
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5568 üzenetére
Tényleg ez a max, ennél többet nem tud a kis vas:
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5563 üzenetére
Nem fogod elhinni, az FTP táblán megadott jelszó nem tetszett neki, pedig semmi extra nem volt benne 15 karakter 2 nagybetű 4 szám, a többi sima kisbetű. Semmi extra jel vagy egyéb. Kipróbáltam 20 karaktert is elfogad, mindenféle kis és nagybetűt elfogad, de ami be volt állítva nem. Gondoltam ütközhet a Adminisztrációban beállított név/jelszóval, de nem. Szóval ezek azok a momentumok, akarom mondani órák
amelyek kiborítják a gyanútlan PC felhasználókat
Szerencsére most minden rendben
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5566 üzenetére
Lefutott igen, köszi! Azt hittem más parancsokat kell megadni, mert nem azt a csomagot telepítem amit leírtál elsőre.
Módosítottam az fstab állományt, megvolt a restart is, de nem hoz nagyobb átviteli sebességetSok múlik azon, hogy melyik állományt másolom. Egyikre 5Mb/sec, másikra 15mb/sec ezek gondolom a töredezettségen múlnak. Ezen lehet valamit segíteni?
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5559 üzenetére
Mindkettő telepítve a rendszeren, ennek függvényében hogyan módosítsam a többi beállítást, amit linkeltél?
Az /opt/sbin/ alatt csak e2fsprogs-fsck állomány szerepel ami hasonlít a telepítettekre./opt/sbin/tune2fs -O has_journal -o journal_data_writeback /dev/sda1
/opt/sbin/tune2fs -O has_journal -o journal_data_writeback /dev/sda3Illetőleg az fstab-ot módosítsd így...
# Device Mountpoint FStype Options Dump Pass#
/dev/sda1 /opt ext3 rw,noatime,nodiratime,data=writeback 1 1
/dev/sda2 none swap sw 0 0
/dev/sda3 /nas ext3 rw,noatime,nodiratime,data=writeback 1 1 -
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5563 üzenetére
Reggel "friss" fejjel ellenőrzöm
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5561 üzenetére
Az az érdekes hogy amikor az FTP táblán engedélyeztem az anonymous users access, akkor azonnal szépen kilistázta az ADATA wincsi gyökerét. Nem lehetséges hogy az a baj hogy a User névnek nem a "root"-ot használom?
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5554 üzenetére
Kösz, azonnal jó lett, de az FTP táblán még állítgatnom kellene valamit.
Filezilla már csatlakozik és kilistáz valami, számomra azonosíthatatlan könyvtárakat. Ezt:
Ftp táblám így van beállítva:Alul a User név és a jelszó ki van satírozva, de van. Valahogy úgy érzem kéne írni valamit a Publikus és a Private sorokhoz, de azt gondoltam ha alul megadom a wincsi elérését akkor a wincsi gyökerét azonnal megosztja. Be is írtam a Publikusba hogy /tmp/mnt/Adata-HD-710/Download2, merthogy a Download2 mappába töltött a Merlin és Transmissiont is átírtam hogy ide töltsön, de a Filezilla megint azokat a furcsa mappákat listázza ki. AZ ürömben egyedül az az öröm hogy legalább csatlakozik
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5556 üzenetére
ipkg alatt nincs tune2fs, helyette az e2fsprogs már rajta van a rendszeren.
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5551 üzenetére
Szia! De, optware van
Azzal nem működik, vagy más parancsok kellenek?
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5542 üzenetére
Szia!
Kipróbálnám ezt a módosítást, annak reményében hogy gyorsulna a samba, de az opkg parancsot nem eszi meg a router(N18U), mi lehet a baj?root@NAS:/tmp/home/root# opkg update
/opt/bin/opkg: line 1: syntax error: unexpected "(" -
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #5546 üzenetére
Szia!
Köszi! Látom, hogy lala már oda talált. -
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #5485 üzenetére
Sziasztok!
Lehet, hogy nem pont ide való.
Tolmácsolok egy kérdést egy másik fórumról:"
Helló:ASUS WL-500gP v2 routerhez hozzá jutottam de csak a 4-lan és wan ledjei világitanak folyamatosan,mit tudok kezdeni vele,probléma mi lehet,resetelni,recowery módba nem lehet tenni,power led nem világit.
Köszönöm előre is a segitséget "Köszi ... CsI
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #5542 üzenetére
Köszi, nem csináltam ugyan semmit, de most átlag 21 MB-tal hasít
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #5539 üzenetére
Köszi, működik, bár elég lassúcska.
A sambán keresztüli másolás miért csak 12 MB/s, mikor hgg-n 17 MB/s volt. Van valami beállítási lehetőség?
-
válasz
Intruder2k5 #5533 üzenetére
A csatolás pedig sikerült, mert tudok írni bárhova, csak ez a mount nem akar összejönni...
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5535 üzenetére
Amikor te telepítetted ezt fel, akkor egyesével felraktad ezeket? Vagy hogyan oldottad meg?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5527 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #5524 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Viszont most itt akadtam el:
/cifs1/busybox-mipsel mount /cifs1/opt.ext2 /opt
Ugye ez felcsatolja a dd-s képet a /opt ra... De csak read-only-nak, ezért az install.sh is elszáll hibával. Chmodolni nem tudtam, mert arra is read-only-t dob...
-
quan.chi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5512 üzenetére
tudsz valami beállítást is eseteg amivel kipróbálom mielőtt felmegy rá a tomato?
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5485 üzenetére
Igazából a facebook-ot szeretném tiltani.
Kicsit ráuntam és nem akarok "elcsábulni". -
válasz
Intruder2k5 #5475 üzenetére
Szia!
Bocsi a kérdésért, de még csak kb 3 órája csücsül tomato a cuccon...
Szóval hogyan kell ezt telepíteni? Próbáltam azt, h az sh fájlt wgeltem, adtam rá futtatási jogot, és futtattam, de csupa read only file systemet dobott... Aztán nem akartam a jogokkal szórakozni rendszermappákban.
Valahol olvastam, h a router felületén a vmi scripts részbe kell bemásolni az sh tartalmát... Az lesz az?
Előre is köszönöm!
-
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5 #5475 üzenetére
Kérdés, hogy mekkora terhet ró az egy szem MIPS magra N66U-nál pl.
Pfsense-en láttam hasonlót, ott nagyon hasznos, főleg mobil eszközöknél! -
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #5472 üzenetére
Oké, valamit kitalálok, ha nem megy, akkor jelentkezem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #5470 üzenetére
Hát, nem tudom, már kipucoltam a böngészőket, cookie-kat, CCleaner, stb lefuttatva, de semmi, még mindig ugyanez. Gondolkoztam rajta, hogy lehet itt valaki korlátozta a hálózaton az elérést, de akkor miért megy ugyanazon a hálón telefonon? Lehet MAC-re szűrve kizárták a portot? Bár akkor addig sem jutna el.
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5462 üzenetére
köszi,
ha jól értem?:
tomato, port forwarding, add
protokol?
ext ports: 12345
int port: 21
int address: 192.168..elmentem
Zyxel-en meg kipipálom az ftp engedélyezését
Ftp eléréshez meg
host: akármi.dyndns.com:12345 (routerddns:port)/lehet, hogy akad a tomato beállításaival, mert a tomato ftp is a 21-es porttal megy/
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5452 üzenetére
-
imis
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5441 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #5438 üzenetére
Igaz, felületesen olvastam el a hozzászólást.
Alapesetben meg van osztva Samba-n is, de ugye ha nincs, akkor is megoszthatja és lehet benne turkálni.
A másik javaslatom lenne egy Midnight Commander telepítése és abban átírni. Kinek mi fekszik jobban. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5421 üzenetére
Köszi!
Alakul ez a 4G modem támogatás. Azt már sikerült kiderítenem, hogy a ZTE nem nyerő, a Huaweiből pedig több változat van, amik különböző frekvenciákat tudnak. Az EU -ban az E398u-15 -ös verzió a nyerő. Azt még nem sikerült kiderítenem, hogy hanghívásra is alkalmassá tehető -e. -
slice14
veterán
válasz
Intruder2k5 #5419 üzenetére
Köszi.
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5415 üzenetére
Valamelyik nap úgyis ránézek, nem tűnhet el a firmware róla.. Az illető még viszonylat ért is hozzá, azt is kimerem zárni, hogy valami nagyon elqrt
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5412 üzenetére
Köszi, most már mindent értek. Android a kérdésem, oda úgy látom, hogy nyomtató appot kell telepíteni ilyenkor.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5408 üzenetére
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5406 üzenetére
és itt a válasz. nem jó funkciót választottam.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5406 üzenetére
Párhuzamos dualband esetén sem lehetne wifi -> wifi bridge? Kliensként 2,4GHz, AP -ként pedig 5GHz (vagy, fordítva)?
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5401 üzenetére
Az SSID-nak egyeznie kell. Különben a bridge nem kapcsolódik a forráshoz. Kipróbáltam.
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5401 üzenetére
E-mail esetben újra Kell olvasnom amit a bridgeröl tudok. Nekem azonos ssid rémlik.
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5399 üzenetére
Manuálisan nem tudok átváltani, merit as ssid ugyanaz.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #5396 üzenetére
Akkor valószínű hogy a szolgáltató miatt van a dolog.
Korábban is vele volt a gond amikor ddns címet akartam beállítani. Külön kellett kérvényeznem hogy tegyék dmz-be a modemjüket.(Ha jól fogalmazom).
Köszönöm a segítséget.
Üdv!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #5394 üzenetére
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #5390 üzenetére
DD-WRT micro-t sikerült nekem is felraknom, de jó párszor fagyott, ezért nem is voltam megelégedve vele.
Azt már sikerült megoldanom, hogy soros porton keresztül elérem a WAP54G-met, most akkor következik egy kis fordítás....
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #5386 üzenetére
Kár, hogy nincs ilyen.
De a HyperWAP, a MustDie nem tomato alapúak voltak anno? Vagy azok csak berhelt gyári firmware-ek voltak?
Ha a tomato-t fordítjuk a WAP54G-n nem szükséges csomagok nélkül (pl. QoS), akkor mennyi a mérete? (sac/kb)
-
TyLe
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5379 üzenetére
Ne már, hogy ennyi volt a baja!!!
Örök hála! -
TyLe
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5377 üzenetére
Igen.
IP megy (8.8.8.8), cím nem. Igazából nem tudom, hogy mennie kéne. -
TyLe
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5375 üzenetére
A PC már közvetlenül a ZTE-re van kötve.
Linsksys switch-ként van beállítva, szóval nincs. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5371 üzenetére
Bingo!!! Ez hiányzott neki. Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5368 üzenetére
Nem akar ez összejönni. Ha a csatornákat tesztelem, akkor gyenge jellel, de stabilan látja a hálót. De nem tudom rácsatlakoztatni. Az én tartományom 192.168.1.100-199. A hotelé 192.168.0.100 -X. Telón a 116 -ot kapom (WEP "védelemmel") és 0.1 -en van egy D-524. A Clientet próbáltam, hogy megmaradjanak a fix IP -im, de nem akarja a jót. Mit ronthattam el?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5368 üzenetére
Köszönöm! Próbálkozom majd!
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5363 üzenetére
Ezt még nem állítottam be, mindjárt kipróbálom, tetszik hogy a facebook elérés is megoldhatóvá válhat..
Kösz a tippet-linket -
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5361 üzenetére
192.168.1.1:80-at kellett tunnelezni a munkahelyi gépem tetszőleges portjára, utána a localhost:8118-al szuperül működik is
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5359 üzenetére
Jól működik besshzás után a Transmission elérés, azonban a webes admin felületet továbbra sem látom.
Elhoztam a 80-as, 443-as portot is, de egyikre sem tudom elérni a localhost:80, 443 vagy a DDNS-es névvel se. localhost:443-ra viszont txt módban bejön valami:
SSH-2.0-dropbear_2013.62
�� ě°ď%ŮčŻţ7ÓŠ˝���Ścurve25519-sha256@libssh.org,ecdh-sha2-nistp521,ecdh-sha2-nistp384,ecdh-sha2-nistp256,diffie-hellman-group1-sha1,diffie-hellman-group14-sha1,kexguess2@matt.ucc.asn.au
Mivel próbáljam másként? -
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5357 üzenetére
Akkor a szolgáltatóm nem engedi ki a 80-as portot, mert otthon működik az elérése localban
Ha viszont ezt a konfigot megtartom, akkor távolról nem tudom bekapcsolni a gépeimet a router felületéről -
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5355 üzenetére
Nem tudom pingelni sem innen, ugyan az IP címet feloldja a ping, de válasz nem érkezik.
Lehet a no-ip szolgáltató nem engedi át a 80-as portot közvetlenül. -
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5353 üzenetére
Jó ötlet a tunnelezés
Beállítottam a local és remote elérésre is a 80-as portot, azonban sima http://-vel nem érem el a routert munkahelyrőlHTTPS-el sikerült.. Az SSH-t meg nem állítottam át a 443-re, ezért holnapig várnom kell
-
lehella
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5351 üzenetére
Sziasztok!
Munkahelyemen korlátozva vannak a 80 és 443 portokon kívül minden másnak az elérése, ezért nem tudom bentről a Transmissiont elérni. Milyen más lehetőségem lenne erre a célra?
Arra gondoltam első körben, hogy a Tomatoban jelenleg a 443 porton a webadmin felület működik, ha ezt átállítom másra és a Transmission 443-ra akkor működhet? Valaki csinált hasonlót?
Ez jó beállítás lehet? -
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #5338 üzenetére
Ezt nem lehet röptiben pingelgetve megtámadni mint a wrt310N készüléket?
-
gaben88
őstag
válasz
Intruder2k5 #5344 üzenetére
Köszönöm megrendeltem a N18U-t! :-) Aqua-ba 20k!
-
gaben88
őstag
válasz
Intruder2k5 #5342 üzenetére
es ha mar uj, akkor pl Asus rt-n18u vagy Netgear wnr3500l (gondolom mar csak v2 van)?
-
gaben88
őstag
válasz
Intruder2k5 #5340 üzenetére
Meg holnap melo helyen adok neki egy eselyt. Ennek a 320N-nek a tudasa maximalisan megfelelt. Tehat egysavos, gigabites, usb nem kotelezo. Haszanalt is jo, ha meg garis. Szet is nezek itt!
-
gaben88
őstag
válasz
Intruder2k5 #5338 üzenetére
Semmi... Asszem ebbol uj router lesz. Amugy milyen olcso, egyszeru routert ajanlanatok most Tomato-hoz?
-
gaben88
őstag
válasz
Intruder2k5 #5336 üzenetére
Semmit nem reagal ra... Azt hiszem tegla lett. Lehet az amiatt, hogy MIPSR1-es FW-t tettem ra tevedesbol R2-es helyett?
-
Uckz
tag
válasz
Intruder2k5 #5333 üzenetére
Rendben van, köszi
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5327 üzenetére
Igazad van, újraindítom.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5325 üzenetére
Sajnos még mindig nem tudom betölteni a böngészőben, bezzeg az rutorrentet 3 másodperc alatt behozza.
Van esetleg még valami ötleted, vagy már csak az újraindítás maradt? -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5323 üzenetére
Ezek szerint megy?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5321 üzenetére
Ezzel sikerült:
kill 14937
De elindítani nem megy, hiába írom be, nem jelenik meg a ps parancs után a listában. -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5319 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy nem lehet?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5317 üzenetére
Próbáltam Firefox-al Chrome-al, és csak tölt és semmi.
Valahogy újra lehet ezt a httpd-t indítani? -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5315 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5312 üzenetére
Ha jobban belegondolok, akkor ezt bármilyen, rootolt Androidos eszközzel (teló, tab, miniPC) tök könnyen meg tudnám oldani. Egy programozó biztosan a szakma meggyalázásának tartaná, de szerintem működne.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5302 üzenetére
Jogos. Esetleg tétlenség (nincs használatban külső elérés) esetén "körülnéz". Átkapcsolja a WAN -t és mondjuk pingel egyet. Ha nincs válasz, akkor vissza mobilnetre. Persze, tudom, hogy ez csak elmélet, amivel könnyű dobálózni. Scriptre fordítani már sokkal nehezebb.
-
Nemt0m12
tag
válasz
Intruder2k5 #5309 üzenetére
-
Nemt0m12
tag
válasz
Intruder2k5 #5306 üzenetére
köszönöm így megy.
-
Nemt0m12
tag
válasz
Intruder2k5 #5304 üzenetére
Telekom igen. Ha a ciscon beállítom a port forwardot és az asus ipjére irányítom át az nem jó?
Esetleg DMZ marad. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #5300 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy "manuálisan"? Valami átkötést, vagy menüben átállítást? Ha az utóbbi, akkor azt nem lehet parancsokkal megoldani? Ha lehet, akkor ezeket egy LAN -ra kötött eszköz nem tudja lefuttatni, ha épp megszűnik "kifelé" az elérése? Vagy, esetleg maga a router? Ne érts félre, ezek csak kósza gondolatok! Írd meg, ha szerinted irreálisak!
-
Nemt0m12
tag
válasz
Intruder2k5 #5295 üzenetére
Köszi hétfőn kiderül majd írok.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5291 üzenetére
OpenVPN t ne mhasználom mivel nem a pcs verzió melett döntöttem ugye.
az utolsó képen lévő general statisticrol beszélek, hogy ott nekemis vannak adatok mozgások.
tdom hogy van leirás is,a win8as vpn csatihoz, de milyen ipt irok be? gondolom a név jelszó az amit megadtam igaz @gmailes nevet adtam meg (tartománynak jelöli a gmailt... ) )
a router ipét+ a név+jelszót irtam be de nem megy.Itt már feltételezzük, hogy mindenkinek van........... innentől hagytam ki tovább.....
a noip meg no ip bevan lőve elvileg...
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5289 üzenetére
logikusan,mivel a cikkben ugye a programot használja, én pedig nem, ezért rá a vége nem vonatkozik. (?) a státuszban nekem is mozgás van szóval működhet a cucc,úgy hogy az elötte lévö mondatokat fájlokat nem csináltam meg.
na és akkor gondolom ez ennyi, hogy tudok csatlakozni hozzá?
ja és még annyi hogy a routerben a noips fiókommal beléptem már... -
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5287 üzenetére
ezaaaaz! erre gondoltam. viszotn a leírásban ami van ne megy...
a kulcsnál nekem több féle van nem 1. melyikbe másoljam be?kész analfabéta vagyok
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5285 üzenetére
nem értek én ehez. hát amit küldtél ott vlmi fájlt kell csinálni amit a/bin be rak valami.key file.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5282 üzenetére
é tényleg. bakker, pedig suliban... nem rértem nem figyeltem vagy rég volt?... ajj.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5280 üzenetére
ahaaa ééértem máár.de tk jó. bakker ezeket tudnom kéne
más. ssh val akarok puttyozni. eddig sa suliban csak szerverre mentünk rá és ennyi kb... de itt kér név jelszót és semmit sem fogad el. kulcsot meg nem tudok generálni hozzá annyira nem vagyok észlény hozzáötlet?
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5278 üzenetére
zsír. most pl nem tud csatlakozni. nem tudom miért.a kapcsolat korlátozott(van ez a lanos ip range, foggalmam sincs mire jó de ha ott állítok hogy pl 111.111.1.1től111.111.111.111ig menjen akkor van
(még jó hogy rendszergazdának tanulok 2éves okjn... igaz a tapasztalat ami segit nem a szöveg... jó lenne mindent megérteni ami iylesmi és érdekes )
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5276 üzenetére
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5274 üzenetére
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5272 üzenetére
na az inssider cuccot nem vágom.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5270 üzenetére
Broadcast Enabled
Security WPA / WPA2 Personal + TKIP / AES
Channel 13 - 2.472 GHz
Channel Width 40 MHz
Interference Level Acceptable
Rate 300 Mbps
Wireless Mode Access Point
Wireless Network Mode Auto
Interface Status Up (LAN)
Radio Enabledigy állítottam most be. láta 54mb es volt beállítva
próbálgattam és most 300as, gondolom akkor a táv is job kicsit talán.az a 300 ugrál pöppet.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5268 üzenetére
persze.de akkor ha többre teszem nem lesz káros,akár ha 400 is...?
bár ha nem tud annyit teljesíteni ...
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #5266 üzenetére
ahaaaaa a transmit az akkor
de jó. gondolom ha 400ra tenném sugározna mint a barom
a videót meglesem vagy amit küldtél, egyenlőre köszi
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5262 üzenetére
Értem, hát akkor nincsen
Amúgy az ilyen USB-s mobil internet.-be van egy Sim kártya nem? Hogyha azt beleteszem a telefonba, akkor ott van internetem? Csak mert akkor azt is meglehetne, hogy a telefonnal szóróm a Wifit, és lényegében ugyan úgy van internet (Wifi) csak nem akkora hatósugárban.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5260 üzenetére
Azért keresgélek hátha, amúgy látom. hogy van 124 verziójú Fw és utána meg jön a 128.
Nincsen 125-126-127? -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5258 üzenetére
Köszönöm.
Ez elvileg jó hogyha kisebb mint 4mb?tomato-K26-1.28.RT-MIPSR1-128-Mini
tomato-K26-1.28.RT-MIPSR1-128-MiniIPv6 -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5256 üzenetére
És szerinted van olyan Fw ami 125 ös vagy újabb, és rá menne?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #5247 üzenetére
És mit tudok tenni ez ügyben? Át kéne állítsam, hogy az Asus ossza az Ip-ket? Gondolom, akkor a D-Link-be kell be állítsak pár dolgot, az az igazság, hogy nem szívesen piszkálok ahhoz a routerhez, mert ha valami meghibásodik benne, akkor nincsen internet-tv-telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged