Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz
zsolt_64
üzenetére
Itt folytatom, de az elírásokat már nem tudtam javítani.
Az hogy merlinen miért fut hibátlanul , az azért lehet, mert a merlin valószínűleg kiadja a PADT-t, ahogy a tomato nyomógombja is. Valahol találtam erre utalást. De hogy a gugli pado timeout" keresésre kidobott találatokban mennyi marhaságot írnak össze...
A 70 sec pedig tapasztalati úton jött ki : kezdtem 300- al aztán feleztem jó sok türelem kell hozzá.
Most jól meg van konfigurálva , a wifi másik ipcím tartományban, nas , logolás, static dhcp és Dynamic DNS, egyéb nyalánkságok... minden működikJa és nem játszom , és a router sincs földhözvágva, csak egyszerűen tartóst teszt kell. pl lássak 18 órányi ppoe konnekt időt...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tjsz