- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Ventur@ #20966 üzenetére
A felszínen lévőkkel már nem idegelném magamat, van bug is van ami máshol van.
Underground 25 hangüzenet- fejhallgatós és 55 kép érdemes gyűjteni őket mert adnak 250XP-t és a végén ha megvan az összes beváltva egyéb jutalmak is társulnak hozzájuk ezt az uplay jutalombeváltó fülén meg tudod nézni, így munkából most nem tudom pontosan megmondani mit adnak.
Tapasztalatom a gyűjtésükkel eddig 22 hangüzenet és 18 kép van az elmúlt egy hét alatt.
Van gyűjtögető bónuszom a felszerelésben és szerintem az elősegítheti, de a játék is random módon generálja őket. Eddig a legtöbbet a megzavart képességek phase hard szinten szedtem össze.
Nálam a hangüzenetet adta eddig be hamarabb. Általában azon a pályaszakaszon ahol a metrós boltok és túlélők vannak ott lelhetők fel, de találtam már lent a fertőzött terület csatorna bejáratnál is.Folyamatosan nézem a térképet és nyomok pulse-t hozzá.
A Season Passba a hiányzó kettő és egyéb havi tartalmak tartoznak ( ezeket már követelik is a redditen), szerintem az azzal kifújt.
Tegnap a Ghos és Splinter Cell öltözet jelent meg.Uplay pontjaid beváltását a jutalom beváltó uplay lapon tudod levásárolni, ott érdemes a Divtech átalakítókat megvenni+ ami még szimpatikus. Ezeket pedig a jutalombeváltó kereskedőnél a Posta bázison a megnyílt lejárat mellett visszanyered és már használhatod is.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mac Mini M2 8GB/256GB
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- ÚJ AKCIÓS! DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/GTX 1660 Super 6GB/2ÉV
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest