- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47749 üzenetére
mert jó eredményt posztoltál és itt páran azt hiszik, hogy rajtuk kívül csak a csalók képesek ilyenre.
ugye az ő eredményeiknél kizárt az az opció, hogy csak számukra "jó a szerver".
én alapvetően nehezen hiszem el, hogy nem csak a lag szivat, de a tegnap az az ls meccs amiből kiléptünk már mindennek a legalja volt. kedvencem az volt, hogy mentünk a b-re és egy busz mögött voltam fedezékben, majd a srác a kerekek között lőtt át hiba nélkül jó messziről, egy pillanat alatt összeestem.
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #47744 üzenetére
Multkor az összecsapásban volt egy halhatatlan teleporter 18 killel vitte a prímet , hárman lőttük ,meg se rezzent és még az újra éledési ponton is a hátunkba tudott kerülni
Igazán csinálhatnának valami cheat szűrő rendszert, mert a nyomik szétcseyzik a játékot.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47744 üzenetére
Azért ez tőled tényeg szép eredmény. Grat szép kör volt!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47740 üzenetére
Csak szűk kis közösségünkre gondoltam.
Este mit tervez kérem? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47735 üzenetére
2 már így is pihen.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47698 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47722 üzenetére
Aha, ja nem...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47715 üzenetére
Csak én akartam levágni, a többiek nagyon rugózni sem akartak. Aztán megláttam hogy te hívtad a mentést, mondom nem leszek szemét.
Kollégám 2 hónapja vadászik egy classi predator kesztyűre, ma sikerült azt is vágni egyet, így lesz neki mit adni. Sajnos mivel csak hétvégén lesz fent kénytelen voltam az első karaterre is összedobni egy csapásmérőt hogy tudjak addig valamivel játékosokat farmolni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47708 üzenetére
Megvannak a 266-osok, de van 4db 267 -es is,.
13. után a térdvédőt átpörgetem tűzre.DZ Divfarm tegnap egyedül 90 perc 250 Div. jobban adja. Este megint 250, de ott már 3-an voltunk.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47693 üzenetére
Nekem 9032. A térdvédőm tűzfegyveres. És 267-es életerő módosítókat pakoltam bele.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47698 üzenetére
Attól én még egyszer kifosztanám a DZ-t amíg ti hazaértek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47695 üzenetére
Ma még lábadozás.
Mindig kilépek, de előtte megy a jelentés aminek semmi értelme.
Annál maradtam amit beraktam.Este ha van kedved bemenni szólj, délután gyakorolgatok vele.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47695 üzenetére
Csak menne ha nem lenne szerverleállás délután 1-ig.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47693 üzenetére
2 db 267 stamina kijött és bement 2db 267 tűzfegyver így lett Skirmishen 8945, így nincs meg a 9000 stamina.
Azért pörgettem egy tartós-ragadozó-önnfertartó m4-et ennyi jött ki a keretből.Így egy staminás csere lett.
Csak addig használom így míg az achi meglesz utána többet no Skirmish, csak esetleg csapatban és LS-szintezés lesz.
Feltünően sok lett megint a sniperes Skirmishen, gondolom látták Widdz "ügyes" játékos videóját.
Más 2.44GB updateről írnak 13 után kiderül.
-
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #47685 üzenetére
És meddig tart kraftolni kettőt... Gondolom nyersanyag van szarásig.
Ja igen, nálam 9500-ból 500 még mindig 9000. :-)
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47689 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47686 üzenetére
"Mentem egy kör LS-t is, jó kis menet volt, a régi csítermentes időket idézte."
Itt olyan soha nem volt, max egy-egy szerencsésebb szerver.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47685 üzenetére
Chc- sból 265 a legkisebb tűzfegyveres módom.
Berakom bemegyek Skirmishre és rögtön elválik marad e 9000.
Gyere az achikat csináljuk meg 500 az ölés vége, meg egyszer elsőnek lenni nincs még meg.
Még próbáld meg esetleg 9000 staminával a Strikert. -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47650 üzenetére
Az teljesen rendben van, hogy ha bemegyünk a DZbe, vállaljuk a PvP-t. Ezzel nincs semmi gond. Az adott történetben nekem semmilyen hátrányt nem okozott, mert nem volt nálam cucc, és a 25 méterre lévő CP-n keltem, ahova eleve tartottam. Én pusztán csak nem értem az embereket.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #47651 üzenetére
értem ... én minden alkalommal mondom a rendszernek, amikor ládát nyitok,/ boss - t ölök, hogy kérem a hiányzó 6. darabot, de nem adja
arnikusz
ezt nem tudtam, de hullanak tőle az emberek így is, ez 100% ... volt szerencsém megtapasztalni -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47651 üzenetére
Milyen talentek és összeállítás.
Köszönöm. -
sulu1701
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47599 üzenetére
Köszi,
Találtam viszonylag jó áron az amazon.de Gold ed. -re 30EUR és gondolkodom rajt, hogy megrendeljem.
PC-n elég jól elvoltam vele, de jelenleg még elég béna vagyok kontrollerrel így ezért tartok kicsit a megrendeléstől.
-
válasz
Anonymus23 #47574 üzenetére
DZ East 42nd
4% sticky bomb dmg
---------
DZ West 34th
5% support station healing speed
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #47548 üzenetére
A mobil fedezék nem kapott nerfelést mint a pajzs a legutóbbi patch-el, így az továbbra is az elektronikától függ. Ha van a csapatban healer, érdemes arra bízni, egy fullos reclaimer 4.8 millió életerős dupla fedezéket tud feltenni, azt a gépágyú meg sem tudja karcolni. Ha nincs ilyen, akkor lehetőleg olyan tegye fel, akinek van egy kis elektronika, pl D3, ahol általában van 120.000 SP. Ez kb. 1.3 millás fedezékre elég, ami kibír egy menetet segítség nélkül, de a következő előtt fel kell gyógyítani. Ehhez aktiválni kell a combat medic talentet, mert azzal a medkit nemcsak a csapatban lévő társakat gyógyítja, hanem a skill object-eket is (pajzs, fedezék). Ha rácélzol fegyverrel a dupla fedezékre, akkor mutatja az életerejét jelző csíkot. Figyelni kell miközben a gépágyú lövi, és elnyomni egy medkitet ha szükséges.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47563 üzenetére
Az utóbbi időben 20 exoból csak Bliss és Skull esett. Egyedül a DZ havi jutalomban volt egy Ház, használhatatlan talentekkel. Szerintem katasztrófa a elosztás. Nem panaszkodom, mert tudom hogy szinte mindenkinek ilyen, de nevetséges. Ahogy az is hogy a bossok dobnak teljesítmény módosítókat, mellette a piros meg fullos carbont.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47563 üzenetére
Újra lesznek máshol olvastam.
Ma sikerült a Skirmishen 3 achi, lett 4 a 7-ből, viszont csapat kéne a maradék kettőből egyhez.
Meg aki Strikert használ itt milyen fő értékekkel? -
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47534 üzenetére
Ha SS, akkor én mennék. Strikerrel.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47530 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47526 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47508 üzenetére
Taktikus volt a stickys?
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47515 üzenetére
Esetleg Dark vagy Legenda17?
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47515 üzenetére
Igen! Mea culpa. Szegényt kifelejtettem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47506 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47506 üzenetére
Szvsz előbb fogom a firecrestet kimaxolni mint az alphát, szerintem megy is majd a stashbe.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47499 üzenetére
a cf szetteknek köszönhetően, azért csak sikerült eljutni odáig, hogy már az ss se kihívás. emlékszem korábban miket nyilatkoztál róla.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #47473 üzenetére
nem, köszi, annyira nem fogott meg videók alapján, de az elhangzottak ismeretében már nem is érdekel
AC Origins - t nem tudod megosztani ?
bár szerintem csúnyán akadna a gépemen
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #47464 üzenetére
Ez a beragadás sajna igaz, és rohadt idegesítő, de ettől függetlenül én már teljesen megszoktam, hogy még repül a seeker én már lövöm is a stickyt.
Amúgy nekem az inventive táska az amit feleslegesnek érzek, nagyon ritka az hogy full hp-n vagyok és ki van használva, szóval egyelőre maradok az 5 tact + barrett megoldásnál.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #47447 üzenetére
ahogy már írtam, sticky + seeker kombóval könnyen kihasználható a barrett, csak arra kell figyelni, hogy mindig a seekert dobjuk először és utána a stickyt, ha gyorsan lövöd a stickyt mielőtt elindulna a seeker cooldownja (ami csak akkor indul, ha min fel is robbant) akkor mindkét skillre érvényes lesz a +10%
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47447 üzenetére
Nem értem, amit irsz.
Nem áll össze bennem fogalommá. Amúgy erről akartam veled tegnap dumálni.
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #47416 üzenetére
Próbáld ki a determined talentet, ahogy Jam-nél is látható, mert ha alapból 450 környékén van az SP a szetten, a SP soft cap miatt nem fog sokat emelni a sebzésen az a 15%, viszont a 7,5%-os skill coooldown nagyon jól tud jönni, főleg amikor a legendary mobok ellövik a recovery linkedet, ami azért előfordul jó néhányszor. A mostani global eventen pl a determined olyan gyorsan visszatöltötte az ultit, hogy még alul a piros ikonos ulti cooldown-nak sem volt ideje lejárni :-)
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #47408 üzenetére
Amikor csináltátok a flawless SS-t, Bobcat-nek volt ideje átmenni rambo módba? Kíváncsi lennék úgy mennyit tud sebezni egy 2,4 millás D3-as pajzson. Mert talán ez és Curveball gránátjai a legkritikusabb részek a flawless-hez. Igen a kommunikáció elég fontos, a túszoknál pl. ki kell jelölni ki kit véd, és akkor nincs össze vissza rohangálás.
Egyébként a végén, ha túszok közül meghal valamelyik, és azt a részt ismételni kell, attól még a beadja a flawless commendation-t a végén. Csak a játékosoknak nem szabad feküdni.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47385 üzenetére
Itt hol tudom megnézni a saját statisztikámat?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47404 üzenetére
Nem próbáltuk.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47404 üzenetére
Nem, mert a derekam nem 100%-as és egész napi ülőmeló után már nem volt kedvem nyüglödni, csak 10000 GE Credit meg 4 Alt szettrendezés volt.
Meg ez a múlt heti farmolás lemerített, igaz csak 83 ládát vettem, az a 150 ládics elég kemény azért.
Hétvégenként fogom próbálni, megy a héten a shotis achit be akarom fejezni 1300 kell még.
Meg Divfarm, esetleg, ha lesz 4-es csapat és elcsábulnak Skirmish és Last Stand. -
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #47399 üzenetére
Igen, nézd meg a videóban amit linkeltem feljebb (5 percnél kezdődik a lényegi rész), jól látszik, hogy ahogy váltogatja a fegyvereket a különböző talentekkel, úgy nő a sebzés az npc-ken.
Challenging-legendary-heroic küldetéseknél szerintem mindegy hogy 204-es vagy 229-es a fegyvered, lőni egyik sem alkalmas.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47399 üzenetére
Csak a sebzése nagyobb a 229-esnek, minden másban azonos a 204-es.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47397 üzenetére
Bár Reclaimernél használom a House- Parancsoló-Tehetséges, valamint M4 Tehetséges-Parancsoló-Kompentens. De ebben a talent összeállításban természetesen Turret használat van a láda mellett.
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #47392 üzenetére
A sticky és a seeker-re biztosan érvényes az EAD és DTE, turret esetében én sem vagyok benne biztos. Ezen a videón jól látszik a különbség sebzésben. Régi a videó, de az ezt követő patch-ek nem változtattak ezen.
(#47393) -=Jam=-
A kompetens csak a fegyverre vonatkozik, egy 204-es fegyveren szerintem felesleges.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47392 üzenetére
Elvileg él, de személy szerint én még nem próbáltam, csak olvastam. Viszont a kompetens, az a leírás szerint csak fegyverre él, de akkor az is jó?
-
arnikusz
veterán
válasz
4 nap 22 óra game time. -
törölt tag
válasz
én teljes mértékben megértem, hogy megpróbálja valamilyen módon eladni magát. ez a "show" része. azt viszont sose értettem mikor elmondod valakinek, hogy megcsináltuk már ezt a küldetést párszor és megvan a bevett rutin, rajta viszont látható a balfszkodás (ami érthető, mindenki kezdte valahol), de mégis meg akar mindent magyarázni. ráadásul semmi olyan tanácsot nem fogad meg, amivel mindenki játékát élvezhetőbbé/egyszerűbbé tenné.
-
sith7
félisten
válasz
lololololll
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #47382 üzenetére
Vadász hitén viszont felbuzdultam, szeretek sniperkedni... 1 PvE szettet biztosan összerakok belőle.
nem fogod megbánni
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47379 üzenetére
Hát nem, mivel még pihent a Striker, 2 item még mindig hiányzik hozzá
De most főleg a PVP cucc izgatja a fantáziám. Nomad is megállta (nagyjából) a helyét PVP-ben míg arra volt összerakva, de nem volt valahogy az igazi. azóta inkább PVE irányba toltam (ahol lehetett elit/páncél/stb sebzés, de így meg PVP-ben elég harmatos... Ezért akarok egy PVP-t is összerakni, ha farmolok DZ-ben a Nomad-al s jól legyilkolnak a sötétség ügynökei, legyen miben gyorsan visszaszaladni és jól megbosszulni
Snip3r_HUN: nagyjából én is a Striker-el számolok, habár nem tudom az új cuccok melyikben hogy szerepelnek, egyenlőre várom h a "szakértők" teszteljék és nyilatkozzanak róluk
S Youtube-n kikre érdemes hallgatni, kik a szakértők bennük? Gondolok itt Macro és társaikra...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47379 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47369 üzenetére
Én most jöttem ki, 2 warren lement aztán mentünk DZ-be.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47369 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #47370 üzenetére
semmi
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47345 üzenetére
Reggel 10-ig még lemennek a hősi/legendás küldetések az utolsó karakteren, abból kb. úgy is lesz megint 10k token, félre is teszem, mivel kitudja mit terveznek a következő eventre.
-
válasz
Üdv!
Nálam kényszer helyzet van, mert az istennek se akar összejönni a taktikus kesztyű, így egyelőre kénytelen vagyok, egy kegyetlen kesztyűt használni, +9% képzettség gyorsítással, és +17% krit. sebzéssel.Akkor a keresztkérdés, hogy a rákban van ekkora eltérés a képzettség értékek között, nálam és nálad, mi okoz ekkora eltérést? Nálad ugye 10.143/434.585, míg nálam meg csak 10.135/349.658.
-
sith7
félisten
válasz
köszi
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47314 üzenetére
Én randomokkal próbáltam, de nem jött össze.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47293 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #47283 üzenetére
igen, csak más véleményére is kiváncsi voltam
összerakta a Vadászt, és több fragje volt mint nekem, ez tűrhetetlen
Snip3r_HUN
4k életerő a 4k sebzés mellé, vagy helyette ? 3-4-9 ? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47287 üzenetére
Tegnap esett DZ-ben egy egyedi M44, középen Pusztító, alul Vérengző. Az első talent meg az svd-ken lévő, hogy ha megölsz valakit a következő találat mindenképpet crit lesz. PvE strikeren megnézem ma.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47285 üzenetére
Dobj be mellé egy carbont aztán nézd meg megint.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #47158 üzenetére
Szóval.. :-) ebben a tiszta égboltban csak azt szerettem volna megnézni,hogy hogyan csinálják a trükköt.
Írd meg légyszives,hogy mit látsz.Csak a ládát töri össze?Lőnek is egyszerre,ha igen,direkt kellhet hozzá?
A benti egy ládás megoldást ők nem csinálták meg pedig szerintem tudják,hogy hogyan kell.
Ebben a küldetésben csak a taktika ellesése volt a cél,azért ment picit döcögősen+állítottam kicsit a kamera érzékenységen és még szokatlan. :-/ -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47259 üzenetére
-
robyg
senior tag
válasz
Anonymus23 #47154 üzenetére
Nálam is delta kb. 20 perce próbálok visszamenni
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #47158 üzenetére
100%,hogy ma úgy nyitották ki.Ott voltam mellette.Felvette az első bombát,felrakta aztán lőnöm kellett,mert muszáj volt és azt vettem észre,hogy a többiek már úton vannak befelé.Csak egyet rakott fel. :-)
Tegnap a ládás téma kicsit mókás volt,a többiek iszonyat keményen aprítottak,egy-két perc múlva a bal ládához keveredtem,mondom felveszem és berakom,mire felvettem kiírta,hogy betörés befejezve...
Ez hogy lehet? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47159 üzenetére
Igen most mutatta hogy bent vagy, de nálam delta megint.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47154 üzenetére
Ja detto.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47149 üzenetére
Ha bevrnek holnap délelőtt is egy 2 órást rájuk küldöm a kaszásokat.
Még 4 ládát akartam venni,azon kívül amire megvan a keret, de nem. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47146 üzenetére
Reckaimerhez van nekem is bekészítve ashoti ahhoz azachihoz.
Snipet legyen úgy, mert most 2 delta egymás után. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47146 üzenetére
Eleve úgy voltam/vagyok a mostani eventtel hogy nem igazán vártam egyik szettet sem. Taktikusból is csak 1 esetleg 2 db kell majd hogy kiegészítsem a classified végső megoldással hibridre. Firecrest fele megvan, bár azt sem hiszem hogy nagyon fogom használni, az alpha meg majd vagy kiesik a következő 3 napban amíg itthon vagyok, vagy nem. (Aztán kitudja, lehet mire felébredsz és becsatlakozol, már kész lesz a hatos szett.
)
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47118 üzenetére
264000 et is sebez a D3 2 millió feletti pajzsa, így jó rá, majd szombaton megcsinálom.
-
válasz
Anonymus23 #47113 üzenetére
Ahhoz nem kell D3.
#47116 xyvalaki :
Szemét húzás volt az biztos.
-
válasz
Anonymus23 #47113 üzenetére
A kérdés inkább az,minek D3 a mobok ellen ?
-
válasz
Anonymus23 #47107 üzenetére
Grat!
Sajnos nem lesz tökéletes mert nem lesz rajta 24% páncélsérülés.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47091 üzenetére
Holnap reggel ~6-7-től mehet, ha gondolod csatlakozz majd be.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #47034 üzenetére
kipróbáltam a normál sticky + seekeres tactican buildemmel, egyedül warrengate legendaryt és úgy döntöttem nekem ez alatt a GE alatt ez lesz az új lexi
max 15 perc végigmenni rajta és kb 1800 GE-t ad
-
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23 #47053 üzenetére
Általában ha nem saját tapasztalat akkor innen nyerem a játékkal kapcsolatos infókat
Nem tudom volt e már (saját tapasztalat) : fedezékből fedezékbe mozgás közben nem csökken a ++sebzés. Úgy bármennyit lehet szaladni.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47053 üzenetére
Eddig 450k volt a skill cap, ez úgy tudom nem változott, így meg a 6-os bónusznak sincs sok értelme mert hiába van 600-750k skillpowered ha úgy is 450k-nál tetőzik a skill ereje...
-
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23 #47051 üzenetére
Ezeket az eredményeket csak a menüből olvastam ki. Hogy valójában mennyi az annyi azt este tesztelem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47043 üzenetére
Reclaimer seekerrel és fedezékből Big Al és megvan.
Broadway elején van 5 db, ha jól emlékszem. -
robyg
senior tag
válasz
Anonymus23 #47041 üzenetére
Okos köszi.
Ezen agyaltam már mióta hogy melyik küldinél lehet megcsinálni.3/5 a számlálóm de hogy hogy csináltam nem tudom.
Már próbáltam a hudsonnál mikor a sok fejszés gyilkosok jönnek a lexit az első tusznál a liftnél meg a bossnál de nem sikerült. -
válasz
Anonymus23 #47034 üzenetére
Én nem a farmolható szettről beszéltem ,hanem amivel farmolod a farmolható szetteket.
Taktikus nálam is cél,de arról majd akkor nyilatkozom amikor használható állapotban lesz.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47015 üzenetére
Szombaton és vasárnap ha jöttök talán meglesem az utolsó alton még meg sincs csinálva.
Pénteken meg amit konzultáltunk, addig csak meglesz a 6-os Alpha Bridge.
Hudsont Strikerben zúzzátok..? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47009 üzenetére
Melyik a 150 boss vagy a 400 állóhelyes ölés.
Csak meglett 3 Alpha maszk-kesztyű-tok.
Holnap bojlercsere után megy tovább a vadászat. -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #47009 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46996 üzenetére
Nem is kell.
Az achik teljesítése során küldetések alatt adja. Pl. amelyiknél állva kell ölni 250 a vége Quens alatt simán megvan 30. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #46985 üzenetére
Igen, már mentem 2 boss kört, de 0 minden kill
De írja is, hogy minimum T5, Hard diffculty, az meg csak küldetésnél értelmezhető ugyebár.
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46973 üzenetére
Hali.
Ehez az összeállításhoz milyen képességek,adottságot érdemes használni?
Kipróbálnám a mostani GE-en. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46975 üzenetére
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46963 üzenetére
Nekem csak Nomád meg Ragadozó van, PvE meg PvP változatban. Köszi a válaszokat fiúk!
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #46958 üzenetére
Full PvE -re kalibrált szettre mint pl. a Striker sok esetben, teljesen megengedhető a lila módosító, sőt, ajánlott. Persze itt most az elitsebzéses módosítóra gondolok.
Nekem is van bent 3x4%-os a PvE csapásmérőben, így van 80% EAD és 57% Elitsebzésem. Legendás Napalm egyedül lett meg 1,5óra alatt, fekvés nélkül. Dőltek a mobok mint a kártyavár.
(Halálos-Pusztító-Vérengző M4 / Halálos-Pusztító Alejandro / Pusztító-Vérengző-Brutális M44 társaságában)
Szóval szerintem is ajánlott, PvE szettbe legalábbis mindenképp. PvP szettben már valószínű hogy nem.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Anonymus23 #46934 üzenetére
Bocsi f*sz voltam nem olvastam vissza!
Köszi a választ! -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46936 üzenetére
Miért is adták az első GE után a maszkokat oda mindenkinek?
Na ezért, most abszolúte nem fog érdekelni sem a ranglista, sem a maszkok, max a fekvés nélküli, de a fő cél az Alpha ami hétvégére meglesz.
Valami MAGUS-t lelőttem az előbb, de hát csak nem adom a 9 ládát, meg a House is felvolt stackelődve a plussz sebzésre és ő rugózott. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46934 üzenetére
Akiknek megy a 30k plusz GE credit azok olyanok mint a Resistance ranglista elején lévők akik túléltek 230+ hullámot, nehezen hihető hogy tisztán menne sajnos...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46930 üzenetére
Legutóbbi GE alatt Ákossal vettük észre hogy ha a kör közben valaki becsatlakozott hozzánk kihívásba, akkor a kör végén közel 1500 GE credit adódott hozzá a GE "egyenleghez" annak ellenére hogy csak 750-et írt a játék. Lehet hogy csak valami beakadt, de tény hogy több pont jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest