- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Oké csak enyhén szólva se idegesítő mikor napi 50 új hsz jön amiből mindegyik kb. valami szuper kép, gif, hogy akkor na fiúk megyünk PVP lelövünk mindenkit stb. Szerintem ezt el lehet intézni 1-2 hsz.-ben és/vagy uplayen/steamen privát üzenet formájában
Aztán meg mikor valaki kérdez valami értelmeset az meg elveszik a sok hülyeség között -
Véletlenül bementem egy fertőzött területre, feléleszteni egy játékost, erre pont meghalt, ott volt a sok loot, felvettem, erre én is elestem
Tier 4 armor (58,61%) Tier 5-ben ennyi:
Mondjuk le tudtam lőni egy lila turretes gépészt kispisztollyal, meg találtam melegedőket, 2 élő játékost, akik már kifosztottak minden ládát előttem, kajám pl. nem volt és már elkezdtem fertőződni is
Izgalmas lesz, be kell magolni a térképet.
-
En tegnap este Szatyorekkal pve-ztem. Sima hard kuldik. 3at csinaltunk. Esett egy nagyon jo fegyvertok ( 998-1005-993 ) es egy halal-pancelrombolas-fogekony lvoac.
Fos a loot, de gyulik a penz szepen, semmi gond nincs igy a kalibralasokkal, van olyan cuccom, ami mar 4 misit ker
A csalokkal kellene valamit kezdeni.
Lvoaccal voltam bent tegnap, 17.7k alapsebzes, eros, gyors, de iranyithatatlan. Ezzel elkepzelni nem tudom, hogy lonek agyon messzirol 0.5sec alatt. Oldalra es felfele is brutalisat szor... -
arnikusz
veterán
Ha meglesz a Malac megyek vissza UG ezzel kell még 10 szint és ott a másik kettő az egyiknek 15 a másiknak 25 szint van még hátra.
Viszont majdnem 60 % és 11344. 5300, 4300, 2300 a többi.
Meg kipróbáltam a fürkészt és mp5 navyt.
Viszont M4 hiába 282 ezer DPS mivel a jó kigeket ráraktam az M60 és MP5 párosra szór minden tengelyen.
Ja és akkor azok akik megleptek a könyvtárnál csalók lehettek, mert csúszkáltak és huss. -
sith7
félisten
napi küldetést gyorsan lenyomtam, esett egy másik mellény, most kevesebb lett a szívósság, cserébe megnőtt a DPS ... szóval nem lehetetlen
Meglátom mire lesz ez elég ...
Brutál - halál - pusztító - ádáz - önfenntartó - lmb mesterlövész
A tervrajzárusnál én nem találom az új tűzfegyver és állóképesség módosítókat
-
Anonymus23
veterán
PvE vs PvP:
Nekem úgy tűnik, hogy egy jó PvP szettel el lehet boldogulni PvE területen is simán.
Talán a páncélrombolás az, ami külön hatással van, de mivel lvl33 a max, ezek azért nem az űrlény kategória, mint annak előtte az 1.3-ban.
Hát, hogy így van-e értelme külön szettet fenntartani, az már jó kérdés.Tegnapi PvP:
Azért így, hogy volt esély lelőni a másikat, ez már érdekes volt. Persze kérdéses, hogy mennyire tudtak már felgearelődni a többiek, mert ha azok, akiket megcsaptunk csak egy nyeretlen kezdők voltak, és 4v1-ben tudtak eljutni manhuntba, akkor nem akkora királyság, de ha ezek azért már nem messze voltak a felsőbb kategóriától, akkor lesz ott mit keresni. És mindezt úgy, hogy egy totál össeszokatlan csapat ment, gyakorlatilag előtte találkoztunk.Lehet nemsoká elmúlik ez a kezdeti lelkesedés, de egyelőre tetszik
(#25921) sith7
A terminál kereskedőnél vannak ezek, 690 főnix credit. Én tegnap este az egyiket már megvettem. Illetve nem, mert nem a vásárlós karakterrel voltamDe még egy hétig ott van mindkettő.
-
DokiBaxxi
őstag
Sentry az szerintem már egyáltalán nem DPS szett (tudom, mert abban voltam 1.3-ban, 1.4-ben nagyon nem jött be), Strikernek a 3-as bónusza gyenge.
A predator meg 100%, hogy vérzést okoz 10 találat után, de az addig osztott sebzés 50%-a lesz vérzés. 1.3-ban a 100%-a volt, sokkal jobban is lehetett használni.
-
TommyS_27
senior tag
Annyit azért már most leírnék, hogy szvsz!!! az 1.4-ben már nem nagyon lesz nagy diferencia a PvE és PvP buildek között. Sokan használják az alphát is pve-re pedig inkább pvp szett volt 1.3-ban. Alphánál a fegyverek lesznek a vízválasztók pve és pvp között. Na meg a talentek a fegyvereken. Halál brutál mindenhova jól jön, de pve-ben a fogékony haszontalanabb mert mindenki távolabbról pötyögi a mobokat. Pvp-ben pedig az egyik legfontosabb talent.
Úgy gondolom amit leírt abban sok a jó dolog, de nem kell senkinek egy adott sémához ragaszkodnia.
Aki jól céloz és tudja kompenzálni a fegyver kilengését az alpha mellé berak egy reckless mellényt meg egy savege kesztyűt.
Aki kevésbé tudja a fegyvert kontrolálni az pedig betehet 2 sentryt.
A variációk számában most nincs hiány.
Szombat délután elkezdem tesztelni az általam vélt legjobb PvP szetteket és természetesen megosztom a tapasztalatokat.
-
.LnB
titán
Nem emlékszel rám Razor?! Hát az első nap egyszerre kezdtük el a játékot.
Goldom van, szal van SP. De ez miért kérdés?
Az érdekelne, hogy PVE-ben mit érdemes csinálni? És, hogy PVE-ben fel lehet zárkózni gearelésbe, hogy DZ-be ne legyek fika gyenge? Tudjátok, egy ideje szüneteltetem. És lemaradtam.(#25699) DeadEcho_ Fix a loot? Nem random?
14 boss van, amit te írsz az csak 7 loot. Nem spawnol egyszerre mind?
-
arnikusz
veterán
-
DokiBaxxi
őstag
Szerintem teljesen jó, hogy ennyi loot esik. Persze a HC player azt mondja, hogy úúú ez sok, de szerintem jól be lett lőve. Még így se olyan egyszerű azért min/maxolt szettet összehozni.
Ami viszont idegesítő, hogy DZ-ben állandóan menni kell extractelni, 1-2 landmark után betelik a 9 hely
-
arnikusz
veterán
A % és páncél majd holnap, mert ez csak telóról van.
A 3 Predator ad 8-8 % géppisztoly és smg sebzést.
Már csak egy jó mp5 kell DZ 6 Q épületnél van is, csak elvertem 50- et egy ládára ami adott egy 4es sorozatú mp5 öt.(297 ezer credit)
PVE területre jó ez a 3-3, végre használhattam az AUG-ot, az MP7, pedig megpihent.DZ továbbra is csapat kell, de próbának jó volt.
-
arnikusz
veterán
Siessen haza, mert az Alpha hullik mint a hó.
Egy kihívás UG küldin 3 db esett, a 10 db elrakott ládában pedig 4db volt.
3alpha 3 predator randomokkal a khívás simán ment UG-ban.
Most felmegyek, átkalibráltam 3000 felé az elektronikát és most már használhatom a megállítót.
A G36 még jobb mint az M4, SCAR-L stb.
Mondjuk 750 lett az rpm az M4-é 850, de jobb a G36 még így is.
MP7 950, AUG 725, vagy 750 rpm.
Megyek vissza. -
Anonymus23
veterán
Nekem csak a feleségem.
Tényleg megtanítom neki, hogy mi merre mennyi, és bemegy a DZ-be, és mindenkit lealáz...Vagy mégsem, a múltkor megyünk kocsival, átfut egy macska előttünk (részemről semmi lassítás, kerülés bármi), mire "Ő jaj vigyázz cica". Mondom neki, ha csak egyszer is csak kikerüli azokat az átkozott macskákat, és összetöri magát/babát vagy a kocsit emiatt, akkor "morcos" leszek...
Ugyanez a galamboknál, mondom, az, hogy óóóvatosan fékezel az még OK, de hogy elkapd a kormányt meg ilyenek, az nem működik, nem GTA ez(#25479) Raymond
BOO-n nincs játékos, a többi SH-ba tényleg kérdezem, hogy azon kívül, hogy lőszert veszel fel mi mást csinálsz még? Amikor bemész a menübe, akkor abba nem tudnak beleszaladni, amikor eladsz, akkor meg hiába van ott a másik, mintha ott se lenne, keresztülmész rajta és kész.
Ugyanez az ajtóban megálló sok kis csíra: azt hitték, hogy majd jól megszívatják a többieket, közben meg 2-3 másodpercig ha nyomod neki, akkor keresztülmegy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest