- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #26921 üzenetére
Nevet változtatunk és beiratkozunk a DZP akadémiára.
De ezek a rugók úgy beásták magukat mint a Predatorba.
Azt köszönöm, hogy a Reckless - Savage párost mondtátok, mert 4 Banshee- vel van keresnivalóm.
És betöltöttem a 61-et, DZ -ben meg lett 2 szint és lassan megtelik a láda, de a sárgákat bontom. -
-
válasz
TommyS_27 #26699 üzenetére
Tudom.
El is mentunk mi is, 1 orat voltunk bent, jott egy 4 fos csapat, mely direkt arra ment, hogy a nagy kavalkadban valaki 19seces lett, azonnal lottek. Szinte leszedhetetlenek voltak, mikor 4en lelottek, majd a hullamba 3 tarat lottek mind a 4en, szivem szerint megtapsoltam volna oket xD -
válasz
TommyS_27 #26600 üzenetére
Az tetszik nagyon, hogy a 4-es csapat 4 felé esik és újra meg kell találnotok egymást (nincs térkép, csak pulse, ha kraftolsz magadnak majd). Közben összeállhatsz idegenekkel, vagy mehetsz tovább egyedül. A lényeg, hogy a PvE területen sem lesz elegendő gyógyszer mind a 24 játékosnak, úgyhogy lehet egymás elől lopni
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #26577 üzenetére
Igen így van, jó móka lesz a mostani loot vadászatnál jobb.
Aki otthon van töltse, mert a reddit moderatora ezt írta az előbb:
Later today, at the moment you just can preload the patchTommy- csalókkal semmit - pedig írták hogy tesztelik erre a rendszert, de ezt idelökték, mármint a PTS-t, jön az 1.5 és nesze ennyi.
-
.LnB
titán
válasz
TommyS_27 #26312 üzenetére
Elég sok mindent sikerült szereznem a hévégén és előtte. De sajna amit kinéztem magamnak (full Nomad-ot, nem) Nem is azért írtam a PVE-t mert számottevő. Nagyon könnyű, csak mosolyogtam, hogy írtad, hogy mennyire rossz.
Ti egyébként mit használtok leginkább? PVP-re. Rengeteg Banshee cuccom van. Sok Alpha és Predator, Recailmer, meg Firechest.
De utóbbi kettőt nem értem miért lenne jó.
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #25730 üzenetére
Az jó lesz, mert a 4 Alphához a maradék két itemet folyamatosan vadászom, meg az 1200 plusz páncél védelmet.
Ez már tegnap fent volt másfél nap után még kiforratlan értekezés.
A 2 Sentry jó az Alpához föleg PVE és UG.
Most estt egy Vadász mellény alapból 2656 páncél és van rajta 1204 plusz páncél, még nem nyúltam hozzá kell egy Vadász tok is, az Alpha mellényt nem is mondom. -
törölt tag
válasz
TommyS_27 #25715 üzenetére
Elmèsz most màr egy picikét figyeljél ide!?
"Rank 5 has it's own pro's and con's. As soon as you hit this level a Manhunt quest will trigger for all nearby players with you as the target. Thankfully reaching rank 5 also gives you (as the Rogue) the chance to earn a potential bounty yourself - so long as you survive the manhunt."
-
válasz
TommyS_27 #25418 üzenetére
Sikerult tegnap este az uj modositoknak koszonhetoen osszerakni a strikert. Regi 204es aug ut
Annyira latszik, mikor valaki nem csal. 470e szivossagom lett 3200 tuzertek mellett, es van 22e skillpowerem is. Tegnap Bombi es Rixi mellett voltam 3., raszaladtunk egy 3fos brigadra, 1 azonnal halt, 2 elszaladt, ultiztak, Bombit lelottek, lelottem kozbe 1-et, a masik meg lelotte Rixit, majd kozvetlen kozelrol lott ram pp19-el, de csak karcolgatott. 2 shotiloves testre, es be is borult Rixi melle, akit felszedtem.De az, hogy dz5ben az a srac, akit elotte 2x szetlottunk, fut elottem, megyek utanna, majd ramfordul, es 5 golyoval szetlo mp7-el, az csal...
100e hpval szamoljunk, igy egyszerubb. 20e-t kell lonie playerre, ami csak maxos pulse mellett lehetseges 4500 koruli tuzertekkel. Ha ekkora a tuzertek, nincs maxos pulse... Sot...
Holnapot nagyon varom mar... Alpha szett ujra elokerul.
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #25272 üzenetére
Köszönöm.
Csak PVE területen és max. UG-n használnám és akkor megvárom az 1.4-et.
Az Alpha abszolúte kedvenc nálam, most hogy olvasgattam a patch notes-t lehet lesz egy PVE 3 Alpha-3 Csilllag.
Tegnap este a 4 Alpha mellé Reckless mellény és Savage kesztyű jól muzsikált.
A Végső meg megy parkoló pályára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest