- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #40374 üzenetére
Tényleg már csak a fanatikusok maradnak, meg az újoncok.
Most, hogy a 3. altot maxolom LS és DZ-terén ez a pofátlan szemtelen csaló magatartás elgondolkodtat, hogy van-e értelme tovább folytatni, de ezt ők is tudják, mármint Ubi és Massive, mert az 1.7 alapvetően PVE továbbra is, jó vannak benne DZ elemek is.
A másik, tegnap is találkoztam az egyik körben hasonszörű próbálgató HUN játékostársakkal-egyikük épp egy chc és chd-ra kihegyezett Alphát tesztelt.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Lifer092
senior tag
válasz
#35434496 #40257 üzenetére
Van már itt annyiféle-fajta csalás, glitch, minden hogy azt már követni nem lehet.... Szerintem még egy ilyen stílusú játékhoz nincs ennyi csalási lehetőség mint a Divisionhöz....
De az már tényleg kezd nagyon "vicces" lenni, hogy lassan olyan szerver nincs ahol ne lenne csaló, vagy pofátlan formában, vagy kevésbé pofátlan/észrevehető formában használva a csalást...
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #40255 üzenetére
Tényleg az volt, utána még mentem egyet DZ2 helyszínnel akkor is ott volt és ugyanúgy darált egyszerre 4-5 Agentet simán.
Tényleg ritka az amikor jót tud játszani az ember csalók nélkül, így megyek a Rambóba és estére lökök még egy keveset a képzettséggyorsításra.
Nézegettem Ninjabike turbo variáns videokat, de így elsőre PVE területen Legendarykon, Incursionok esetén látom értelmét összevetve Classified szettel.
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #40253 üzenetére
Igen érdekes volt mert elég szépen haladtunk 9000-ig aztán egyszer csak mintha elszabadul volna a pokol. Most próbáltam ki először ezt a heal ládás támogatást és elment egynek.
1.7 behozatalának pontos időpontja nem ismert.
Ha a nem lesz több PTS, akkor akár jövő héten is. De mivel 24-6-ig leszek szabin akkorra kértem.
A legrosszabb esetben szeptember.
-
válasz
#35434496 #40178 üzenetére
#40179 arnikusz :
Hát hogyne,ezzel fekszünk ezzel kelünk.#40180 persil :
Nem értem mi a gond...Az a béna már jó régóta a demizsönben aki nem csal vmit.
Mengelke meg amúgy is egy kis autista féreg (
), a fórumozók fele agyonverné (rosszul tudod az arányt,közvélemény kutatások alapján ez már megduplázódott
), ha tehetné, a csalásaitól függetlenül.
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #40149 üzenetére
Amolyan turbo funkció a szettek 2-es 3-as bónuszát tolja fel 3-asra, 4-esre.
A classified mellett egy másik mód az újabb próbálkozásokra, de itt ha van egy fullos Ninja bike a stashban hamarabb lesz elfogadható 1.7-es szettvariánsod, mint egy fullos classified szetted. -
válasz
#35434496 #40132 üzenetére
Pulse+Boostershot,és így lesz.
De inkább Classi M44,az elég nagyot tud ütni.
Egyébként azt még nem teszteltem,mert nem is tudtam,DE szett bug-os pts-en,nem ad krit-et csak ha kedve van.
....
....hogy mivel a fejlövés lesz a titok,érdemes lesz-e rá rakni fejlövős fegyver kiegészítőket. Ez is csak szimpla matek lesz.De szvsz marad a sok gyakorlás,hogy menjen a fejlövés.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
#35434496 #40102 üzenetére
Elég vegyes érzelmeket kelt. Ha ez így marad, akkor befejezem a játékot. Komplett, jól működő szettre kicsi az esély. Akinek össze jön az lesz a király. És hány alkalommal lehet majd farmolni szettet? Hetente egyszer? Ha van egy kezdetleges Sriker, mi az esély arra hogy sikerül hozzá szerezni jobb cuccokat? Mert én kinyitottam vagy 50 ládát és minden kesztyü pisztoly/könnyűgéppuska vagy rohampuska volt. Úgy másfél év és össze jöhet egy jó szett.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #40030 üzenetére
Jobban jársz mert rettenet laghalmaz.
Csaló Widz videó megtekintése után gondoltam megnézem normálisan lehet e olyat összerakni.
Első próba de a többi után sem lesz olyan.
Annyi, hogy a skill haste 32 % a videoban 39 % volt majd még próbálgatom.
A Thug nevezetü csóka egy - iq huszár mindenki rögtön löje le, ne várjátok meg míg elkezd gagyarászni. -
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #39869 üzenetére
Tegnap mi hál istennek ilyennel nem találkoztunk, viszont volt egy csapat akikkel jót harcoltunk.
Először beírta a csapattárs, hogy fullos MDR van nála és kér segítséget a kimentéshez.
Erre felmentek DZ9-be mi lent voltunk DZ8-ban. Felmentünk és akkorra már rugók lettek és először feküdtek és sikerült leszedni őket, úgy hogy a lootjukat is kimentettem utána.Na vissza is jöttek és bekempelték magukat a csatorna lejárathoz ott álló háború dobálták a sokk turreteket, de csak meglett 3 erre a 4. makrós futással elhúzta a csíkot.
Később DZ5-ben még egyszer meglettek, de így viszonylag élvezhető volt a játék.
Ebben a Bansheeben voltam, a G36 helyett AUG, az M4 3. talentje kérlelhetetlen, még Virgonc mellény kell bele és jó lesz.
-
lanikai
aktív tag
válasz
#35434496 #39773 üzenetére
vagy csak egyszerűen egy pár ezer forintos egeret használ(nak) -típust szándékosan nem írok-, amire makrót írnak és kész is a legális "csalás", ami ugyan nem fair, de nem lehet belekötni
amúgy legtöbbször négyen négyfelé voltatok, úgy tűnik nem volt dedikált healer sem, ez nem épp ideális egy összeszokott csapat ellen
-
-
válasz
#35434496 #39754 üzenetére
----
NinjaBika nagyon OP lesz.
2+2+1+ninjabika ütős lesz.Skulls kesztyű könnyen feledésbe merülhet.
Nekem már meg van hogyan fogom majd 1.7-ben egy lövéssel leteríteni a játékosokat.
Aztán lehet majd megint nerf-ért sírni.
De addig is kihasználom a DE szettet,mindenkit azzal fogok lelőni akit kell.
-
Rossonero89
tag
válasz
#35434496 #39749 üzenetére
Az se piti csaló! A kis buzi
Egyszer volt szerencsénk hozzá, a one shot killes sniperével, akárhogy mozogtál, akárhova mentél nonstop eltalált. Persze tudom, ő egy pro player!Visszatérve a de szettre! Tegnap 8 fős multigroup, Ivánkáék összejöttek, és folyton legyilkoltak mindenkit. Mi 4-en voltunk, ugye ők overheal, heal láda, seeker, meg minden játszott. Na most ha nincs deadeye, esélyünk nem lett volna ellenük, így azonban szépen tudtuk csipegetni őket. Volt, hogy sebző ultival jöttek kettőnkre, 4-en.
Aztán addig lőttük őket, míg a 8 fő lefeleződött 4-re. Így legalább be tudtunk állni velük harcba, most jön a nerf, ez is megy a kukába. -
Lifer092
senior tag
válasz
#35434496 #39662 üzenetére
Na hát ezt a lag témát hagyjuk.... Kb. péntek óta szó szerint játszhatatlan az egész, de nem csak DZ, PvE terület is.... Asszonnyal játszottunk, őt speciel állandóan Delta C-0-1276 hibával dobálja ki kb. negyed óránként. De van teleportáló mob, egyhelyben futás, küldiknél a mobok nem jelennek meg csak 1-2 perc múlva de akkor már rég lelőttek a semmiből....
Szóval ja, nagyon király valami már pár napja a játékkal....
-
Rossonero89
tag
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #39330 üzenetére
Nem 460-at?
Miután léptetek, RazoR-ral egy másik négyes otosz bandával találkoztunk. Lelőttek minket kétszer, aztán átöltöztünk deadeye-ba, és összecsuktuk őket ketten. Aztán ment az adok-kapok oda-vissza, közben jött egy skót csapat is. Nem volt rossz levezetésnek.
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #39281 üzenetére
Szerdán este Vasilijnak kellett közelről 3 golyó az SVD-jéből - igaz heal ládában álltam és Virgonc/Refressed volt rajtam, csak utána pihentem le.
Ezúton is köszönet Snipernek, hogy többször is felhívta a figyelmet a Virgonc és Referessed hasznosságára.
Igen DZ PVP helyzetben nem lehet így, elgondolkozok azon is, hogy ezek a videói nem -e a sleppjéhez tartozók egy részének közreműködésével készülnek, amellett, amit Lucfenieux fórumtárs is írt (láttam azt a videót is), hogy Rambózik magában is csalásokkal felszerelten.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #39280 üzenetére
Model 700-nál egyesével töltöd be a lőszert amúgy is, a tárazást pedig megszakítod ha ütsz egyet, azért volt egy hit mert még élt nála az a talent ami az utlsó lövedéknél 50%-kal nagyobb sebzést adott amit már nerfeltek 10%-ra. ( Ettől persze még csaló, de az a fegyver olyan. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sweet.tv - internetes TV
- RAM topik
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest