- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #25176 üzenetére
Akikkel eddig találkoztam a hangja alapján 90%-ban igen.
Európai régióban van őszi szünet ( Anglia, Dánia, Északi államok stb.) Amerikában jön a halloween, hálaadás, Oroszoknál az éghajlat miatt bármikor. -
NomadND1
senior tag
válasz
Anonymus23 #24785 üzenetére
Ez szép volt
Szerencsére szinte mindig párosával jönnek és pár sokkoló gránát sokat segít -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #24723 üzenetére
Megláttak és mindenki elnyomta az ultit.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #24659 üzenetére
köszi
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #24645 üzenetére
Akkor valószínű félreértettem, meg Razor is! Elnézést érte! Csak furcsán jött ki a hsz-ed hisz akinek írtad az ránk gondolt....
Nem is a többi játék PvP részére gondoltam hanem a Divisionre mivel ez az a topik!
De nekem sem a Division az első játékom meg nem is az utolsó. Bf3, Bf4, Hardline, CS 1.6, CS.S, CS.Go. stb
Grat az 51 rugóhoz
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #24603 üzenetére
Magyarokra továbbra sem lövünk...
-
n3m3r3
tag
válasz
Anonymus23 #24603 üzenetére
Mindegy hátha a kisagyba elraktározódik
Egyébként így még 23-on úgy látom nem nagyon tanácsos oda menni, de jó móka néha.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #24577 üzenetére
Mengele és hard akikkel nem játszunk. NLT vel nem volt gond. Régebben volt egy félreértés én nem tudtam, hogy magyarok és lelőttem az egyik játèkosukat de megbeszéltük és elnézéstkértem.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #24490 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #24423 üzenetére
Sajnos semmi.
Bár a redditen pedzegetik, de nagy a csend.
Úgy gondolják löktek most valamit 3 hétig elvannak vele, aztán kijön az 1.4 azzal megint ellesznek jön a Karácsony elmennek síelni (kitörik a nyakukat) és esetleg jön a Survival, addig semi.Ahogy reggel írtam hiába lesz esetleg külön DZ, de ott jönnek ezek a pro-k és ennyi, milyen hamar megjelentek a PTS-en is.
A Banshee szettet pedig sokan kritizálják, hogy nem is annyira jó.
Azt nem néztem tegnap a report ott van még mint első héten?
-
válasz
Anonymus23 #24423 üzenetére
Ne is essen...
Csondben aktivaljak csak.
Mert ha hirveres lenne rola, akkor kikapcsolna a sok paraszt dark, johnschnee, meg kila_spy...
Inditsak csak el a kis progijukat, es repuljon a ban! -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #24315 üzenetére
Bíró Úr kérem, én csak futottam
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #24102 üzenetére
Nem islehet már öltözködni!
Sith oké adok egy szàmlaszámot
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #24094 üzenetére
Nem lehet minden este csak a játékot tolni
TommyS_27
Az egyik kedvenc fegyverem csak eddig nokedli volt ... nagyon kíváncsi leszek erre az 1.4 - re -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #24088 üzenetére
MP7 érdekes, mert tegnap nem raktam hozzá párt és még így is ette közelről a mobokat.
Viszont Kalkassénál nem tudom mi volt mert ott nálam egyfolytában laggolt fekete csíkokkal, azt meg abszolút nem értettem, de az 1000% bug volt amikor a lépcsőn megpihentél ott bent.
Van most valahol 32-es tűzfegyver mód tervrajz ( mert úgy emlékszem nincs) kéne a Reckless/Savage/Alpha kombóhoz, mert csak 5306 így a páncél, ezért visszaálltam 2Végső/2Alphára, (5368) ami nálam jónak számít. Persze ilyenkor DZ-ben is csak olyan esik ami már van.
Köszönöm.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #24088 üzenetére
Na, akkor ugye, hogy nem volt olyan rossz a tegnapi DZ
... igaz nekem a szokásos 0 jó cucc esett, de mindegy ... illetve volt egy zöld csomag, de azt elvitte az egyik érdekesen játszó ember
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #24024 üzenetére
Akkor felmentetek utánuk, vagy csak lemerészkedtek a tetőről?
Egyébként mikor először (bitches not run) felkiáltással elkezdted őket üldözni majdnem hangosan röhögtem( de a család már pihent) és itt látszik, hogy milyen 0 emberek ezek a csalók mert felhúzták a csíkot a tetőre ami jól védhető.
Amikor meg akkor rájöttek, hogy 2 felkészült játékossal nem bírnak rögtön még több csalás.Nem baj este én megint bemegyek, csak a jó társaság kedvéért.
Mindenkinek szép napot.
A sorban állás hétvégére még csak rosszabb lesz PTS-nél.
Azon gondolkozok, hogy ez egy beetetés is egyben, mert kellene még egy kis pénz a játékból, vegyék csak még a DLC-t vagy SP-t.Szolgálati közlemény:
Szombat SP tulajok ládák-reméljük lesz benne valami használható. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #24024 üzenetére
Megjött az okosság 2.0
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23987 üzenetére
Mikorra várható akkor napkelet felől a Mamutokon?
Én jóban vagyok az összes informatikussal, még a bossal is, de most megyek már haza. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #23987 üzenetére
lol
Old Boy's team megremegteti a DZ falait
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #23979 üzenetére
Jogos!
-
nubyy
aktív tag
válasz
Anonymus23 #23936 üzenetére
Siman at lehet masolni a live klienst a PTS mappaba es akkor csak 6G jon le.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23940 üzenetére
Tudom, csak Nassollak, akkor sikerült hálistennek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Köszönöm.
Akkor tegnap ott zúztátok?
Este elindítom és ha sikerül meg is lesem. -
sith7
félisten
válasz
Kitől tudod ?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #23851 üzenetére
Szégyeld magad, holnap küld be anyukádat az ellenőrződdel
Este 9 ?
... +/- 10 perc ?
De only DZ !RazoR8402
köszi -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23851 üzenetére
Szedegesse kérem, mert Sabbaton jön a következő.
De óvatosan nyissa, nehogy lándzsa legyen benne. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23833 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #23826 üzenetére
Nekem is 4 szettből 3 már kuka, most derül ki, hogy mi lesz a Reclaimerrel...
Most mit panaszkodsz ?
Nekem 2 - ből 2 lesz kuka ... igaz hulladék már most is mind a kettő
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #23752 üzenetére
Én nagyon várom az 1.4-et, mivel a mai napig nincs egy normális szettem amire azt mondanám, hogy kész van még van motiváció, hogy összerakjak valami ütős cuccot. Persze nem összehasonlítható a 1000+ óra az én 350 órámmal...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #23749 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül rossz amit csinálnak. Az volt rossz és átgondolatlan amit eddig csináltak, egyes gear settek "túl erősek" voltak, míg a többi szó szerint használhatatlan! Most legalább lesz egy kis egyensúly. Igaz, hogy kis túlzással lehet elölről kezdeni de inkább annak örüljünk, hogy nem dőlnek hátra és kortyolgatják a pezsgőt és élvezik a hatalmas bevételt amit adtunk nekik. Kiszórhatnák a maradék 2 dlc-t és sz@rhatnának bele az egészbe.
-
válasz
Anonymus23 #23740 üzenetére
Reclaimer és a BLIND még nem igazán végleges, mindkettőnél a 4-es set le is van tiltva.
-
válasz
Anonymus23 #23629 üzenetére
gratu!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #23668 üzenetére
250+sec volt még és elhitte. Úgy röhögtem, hogy nem tudtam irányítani a karaktert.
-
válasz
A gond az, hogy hozzászoktatok az OP gearekhez mivel elcseszték a seteket így volt 1-2 OP set amit mindenki használt (nekem megjelenés óta mindössze csak egy 240/268-as reclaimert, egy 214/240-es strikert sikerült összeraknom meg talán van egy 240/268-as predator's sethez elég itemem...) mert rosszul voltak megtervezve (mondjuk a sentry-nél én a 4-es bónuszt kizárólag marksman rifle-el tenném elérhetővé). Másrészt mielőtt elkezdenétek nagyon ajvékolni, hogy jaj most mindent újra kell csinálni: minden cucc world level 2 felett mindhárom tulajdonságra fog bónuszt adni azaz lesz pár 100 pontnyi extra firearms/stamina/electronics mindenkinél ami némileg ellensúlyozza az esetleges elvesztett set bónuszokat.
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #23645 üzenetére
Én a Farcry primalba 30órát raktam, de alig vártam hogy vége legyen.
-
arnikusz
veterán
válasz
Nem is.
Gratulálok. -
duvi
nagyúr
válasz
Mostanában csak read only módban vagyok jelen, de erre már írni kell!
-
törölt tag
válasz
Ajjaj! Aludj sokat ès pihend ki magad mert sokáig nem lesz alvás.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #23626 üzenetére
Egy kicsit mar faraszto, hogy akkor harmadjara is kb lehet nullarol kezdeni az egesz gearelest, raadasul egyre nagyobb szivas az egesz. Es akkor a pvp meg mindig ott van, ami nem annyira eletkepes ebben a formaban. Nemileg mar sok ido eltelt ahhoz, hogy megint ilyen szinten ujragondoljak az egeszet...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #23603 üzenetére
Cheaterekre csak a szokásos marketing dumát nyomták, tudják, hogy nagy probléma, tudják, hogy vannak sokan de 1.4-ben nem erre koncentrálnak.
-
válasz
Anonymus23 #23590 üzenetére
Nyugi, balanszolva lettek a gear setek is (pl. van gránát és mortar elnyelő képessége a Final Measure-nek, tehát Falconra is tökéletes). Nagyon sok dolgot kijavítottak, nem fognak fájni a nerfek PvE-n és lehet a DZ is javulni fog emiatt (kivéve cheaterek).
Tessék játszani hétfőtől a teszt szerveren és meglátod
Sok minden látszott a 4 órás videóból, rendesen javították a játékot és még az éles 1.4-ig tudnak változtatni, ha valami nem jól működik.
Ládákat nem érdemes gyűjteni, azt fogsz már kapni XP-ért, napi, heti dolgok teljesítéséért, ömleni fog a loot
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #23587 üzenetére
Azért gondolj bele! Ha a mobokat nerfelik akkor meg túl erősek lennénk. Egy 33 mob nekem egy lövés sentry m1a-val(66k alapsebzés 170% crit dmg 400feletti fejlövés sebzés). Shotival szintén.(145k alapsebzés) Pvp-ben 1 hit pulseal egy player m1aval meg shotival is. Ez így túl erős! Várjuk meg mit hoz az 1.4 aztán meglátjuk jó lesz e vagy kuka.
G! Ma fent lesz!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #23516 üzenetére
Pár napja próbáltuk,Players is becsuklott DeadEye karakternél lévő másodlagos M870-től egy lövéssel,pedig az egy pve-re szánt fegyver a destructive talenttel.
Még egy fogékonyt kéne rápörgetni a brutál,ádáz mellé és kicsit jobb lenne az amúgy sem gyenge 138k alapsebzése.
-
válasz
Anonymus23 #23518 üzenetére
Két nap múlva megtudjuk, hogyan lesz pontosan, de biztosan nem kell törölni, annyira nem lehetnek balfékek
Le kell tölteni egy klienst (a játékot) újra, tehát külön új karaktereket lehet csinálni.
-
vitya81
tag
válasz
Anonymus23 #23512 üzenetére
ezek lennének a kritikus értékek, lehet az SVD-n alacsony a CHC, de hatékony
staminan már gondolkodtam hogy lejjebb viszem, de PvP-ben azért jól jön a 400k körüli szívósság, nem? PvE-ben egyetértek azzal amit mondasz.Elkezdek rágyúrni az Alpha setre....
aztán meglátjuk mi lesz
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #23497 üzenetére
Mi játszunk Te abbahagytad. Mondjuk a dz neked csak dísz volt a térképen.
Ui: A Primalnak meg van saját topikja VISZLÁT! -
válasz
En a crew-t 5 ora alatt vegignyomtam. Elfogytak a story missionok, mostmar csak autozgatok...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Nem vagyunk mazochisták csak szeretjük a játék pvp részét. Valaki meg sárkányt szeret farmolni 0-24-ben.
Lehet több értelme van szopni dz-ben a csalók miatt mint felgearelődni úgy, hogy a pvp közelébe sem megy az ember.
Kicsit olyan ez mint a nagy fegyverkezési verseny egy olyan háborúra ami sosem fog eljönni. -
arnikusz
veterán
válasz
Mondtam én látja- Lara jobb.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23494 üzenetére
De vajon meddig?
Írunk egy peticiót pár őskori cuccért és jöhet is vissza kérem. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #23494 üzenetére
Akkor minek írkálsz ide? Nem sikerült a rehab?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #23451 üzenetére
Milyen game-ről van szó?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23447 üzenetére
Én az egyik G36-on meghagytam a pontos talentet és a csík kimegy a tartományból amikor a megfelelő fegyverkiegészítőt hozzárakom.
Lent UG-ban nagyon bevált, mivel nincs normális sniperem ezt használom jobb híján.
Mondjuk ezekután tényleg kíváncsi leszek, hogy a Blind fegyver egyáltalán lesz-e valamikor?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23447 üzenetére
Hogy tetszik a másik game?
-
JanOSX
csendes tag
válasz
Anonymus23 #23299 üzenetére
Arnikusz fentebbi bejegyzésére én is egyből Bullet King-et említettem! Király!
Sajnos én nem tudtam anno farmolni, de úgy tűnik majd megint lehet -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23253 üzenetére
Igen emlékszem amikor szétváltunk és szaladgáltam össze vissza mint a fejetlen csirke, de ha jól emlékszem egy zöldet visszaszedtem, mert otthagyták és csak 268-as Nomád mellény volt benne.
Ezért is írtam korábban hiába játszom megjelenés óta, de a csapatban való akciót még nagyon gyakorolnom kell+ a nyomorult Y elosztót, hogy kommunikálni tudjak veletek már tényleg hozhatná a postás.Discord esetében fent vagyok a játék berakva, hogy ezzel játszom mégsem tudom elérni a játékostársakat, egyszer volt hogy pl. Danit hallottam, de azt is rövid ideig és természetesen minden engedélyezve van
Előre is köszi a fejtágítást. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23249 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
DZ-ben tényleg meg lehet zavarni a 4-es csapatokat, ha cikázva menekülsz és rájuk húzod a mobokat, mindig van egy aki követ, de általában 2-3 kör után feladják.Este lesznek kérem, mert egyedül uncsi és már a gyűjtögetésre is ráfanyalodtam.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #23249 üzenetére
Ez jó lehetett!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #23244 üzenetére
A 35-ös mobokat vegyék vissza minimum 30%-al. Hiába a smart cover dz6-ban cover mögül is kikap pillanatok alatt a 35-ös csillagos.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #23240 üzenetére
Eddig is volt
én is furcsálltam mikor először megláttam, de biztos bug
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23240 üzenetére
Nem emlékszem az UG ban erre,tegnap nem figyeltem, ma meg csak pakolgattam a fegyvereket és fent gyűjtöttem a echot stb.
Ha holnap lesztek majd megkukkantom. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23230 üzenetére
Lehet mégiscsak lesz PTS és most készülnek elő rá
Jó ez csak vicc.Ezek a hibák még április - május környékén voltak jellemzőek, ha jól emlékszem.
Majd a következő state of gamen kimagyarázzák.Érdekes viszont, hogy más ETF résztvevőtől még nem olvastam semmit, ami a redditen fent van más írás csak ötletelgetés.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23214 üzenetére
kb 7 mike -delta 5 perc alatt.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #23195 üzenetére
Sohan nem használnék ilyet de ez most kikívánkozott belőlem. Várok türelemmel hátha történik valami.
-
bombibmw
veterán
válasz
Anonymus23 #23159 üzenetére
Köszi!
Akkor erre rámegyek este, hátha nem egy lövés leszek a csíternek, hanem kettő. -
válasz
Anonymus23 #23051 üzenetére
En benne vok. G megkinal mp7-el, megnezzuk overhealbol hany loves vagy. Aztan en a granat + Sticky. De 185eHP-t nem fog lesebezni...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #23025 üzenetére
Na ezért vagyok én inkább csendben- de már van új fejhallgatóm csak y elosztó kell még, hogy beszélhessek-.
Eme gyöngyszemek randomokkal vagy vegyesen.
Tegnap este egy feröer szigeteki sráccal találkoztam ő is elég jól nyomta a szövegeket. -
vegitossj7
addikt
válasz
Anonymus23 #23010 üzenetére
Az később jön, a PvP balance-al. Ami valszeg a DLC-vel fog jönni. Meg most ugye mindent content-et át kell balanszolniuk a DLC-ből (ruhák értékei, új fegyók, Famas és társait) Először a PvE legyen rendben, aztán jöhet a DLC majd a PvP-nek nevezett csúfság. Szerintem az utolsóval lesz a legnagyobb problémájuk, az egészet ki kell hajítani, úgy ahogy van és újradolgozni.
-
Ombi5
őstag
válasz
Anonymus23 #22992 üzenetére
Nekem 5 perc alatt 2szer....
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22960 üzenetére
Ez kurva jó, hogy látni ahogy kitölti valaki!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22951 üzenetére
Melóban vagyok, majd otthon ránézek jobban. Fél 5 körül leszek majd.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22946 üzenetére
Egyedül nem megy mondja a sláger+ magányos farkas vagyok mint Chuck Norris.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22942 üzenetére
Akkor nem szórakozok, hanem bontok, felesleges így taktikázni pláne, ha még majd jönnek új cuccok is egyszer.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22940 üzenetére
Más fórumon volt arról szó, hogy elég már a fenti párosból és ott leírták, hogy vették és 1.4 után változtatnak rajta.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #22920 üzenetére
"nyomtam volna a pulse-t"
-
sith7
félisten
válasz
nyomtam volna a pulse-t
Hüle, a főnököm most b@szott le, miért röhögök ordítva egy telefonkonferencia közepén
KOCKA !!!!!
-
arnikusz
veterán
válasz
Hogy meg tudja zavarni az embert a beidegződés.
Én kihagyom nálam majd Mafia 3 lesz terítéken, meg gondolkodok a Gears-en is. -
válasz
Anonymus23 #22893 üzenetére
semmilyen irányban nem kell hasraesni tőle. számomra ez inkább pozitív dolog.
dobozos szoftvernél nagyon nehéz belőni, hogy fogja fogadni a közönség. a legtöbb dolgon a bétateszteken már nincs idő változtatni, addigra a dolgok 95+ %a konkrét, és nincs idő/pénz átírni megjelenésre, megjelenést halasztani meg pláne. a fejlesztők pedig elsősorban fejlesztők, a tesztelők pedig tesztelők, és nem játékosok, ráadásul a szoftver mindkettőnek saját gyereke, akivel szemben elfogult. emiatt a hibák és hiányosságok megítélésében nem objektívek a szükséges szinten. emiatt egy klasszikus UAC nem valósul meg időben. hiányzik a kellő időben adott, szakmailag (értsd: játékos szempontból) megalapozott/kellően alátámasztott visszajelzés, ami még abban az időben tudja a szoftver fejlesztését a megfelelő irányba terelni, amikor ez még lehetséges. ez erre lehet jó. -
válasz
Anonymus23 #22887 üzenetére
ez egyfajta influencer/insider program. nem kell tőle hasraesni, mmorpg/fps berkekben eléggé megszokott. higby kezét érzem a dologban.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #22878 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22878 üzenetére
Akkor kéne szervezni egy akció csoportot
( láttam egyszer egy DZ videot ahol egy 10 fő feletti horda vonult) és benézni, mert gáz, hogy csak az első karakterem 77-es mint én, a többi meg 1.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #22875 üzenetére
Ahogy írtad én is pakoltam az extra xp-t adó cuccokat, csak ez helyzetfüggő is... volt, hogy egy külföldi gyerek segített pár küldetésben, és ment ezerrel, küldetések után meg se állt, alig győztem utolérni
Na akkor nem volt időm még pakolgatni, meg ellenőrizni melyik cuccot használjam.
Ja és köszi a hétvégi segítséget!
27-alatt nemsokkal álltam meg így a küldetések után. Még pár mellékes és megvagyok, azt már szép nyugiba öregesen
Aztán jöhet az UG.. Egy jó taktikust szeretnék majd összerakni...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22869 üzenetére
Amherst Apartman a legvalószínűbb.
De 1.3 után napi hard Boss is dobhat 0.7 vagy 1.7% eséllyel.
Mivel megnéztem egy rakat youtube videót a második karakter indítása előtt és volt hogy naponta csináltam 30 kört Amherstből, de nem lett, úgy gondoltam most ha meglesz a 3. karakter míg jön az 1.4 újra szerencsét próbálok újfent, mert alphabridge 4-es szettben láttam pár videót és ha nekik sikerült nekem is fog.
A redditen olvastam olyat is, hogy valakinek 500 kísérlet után lett meg, valakinek pl. 3 szorra.
Az eddigi nevesített fegyverek nem nagyon bűvöltek el ( jó showstopper még nem volt), de a Caduceus érdekel és használtam Scar típusút mostanában G36 mellett, így érdekel és azt fogom még a karakter kezébe adni ami nem sokat számít mint korábban norti is írta, de meg kell próbálni mindent. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #22818 üzenetére
Plusz tegyük hozzá, a hibákról amikről tudnak már régóta sokat a mai napig nem tudták kijavítani, erre most 1-2 hónap alatt meg akarják váltani a világot. Első lépésként egy kib@szott aktív anti-cheat programmal kellene kezdeni ha már a pvp szerves része a játéknak. Minden hónapban van egy-egy nagyobb hullám amikor a csalók újra és újra előkerülnek, továbbá a jelenlegi szerver szabályok és maguk a szerverek alkalmatlanok a pvp követelményeinek.
-
válasz
Anonymus23 #22818 üzenetére
Hát ha nem sikerül nekik kijavítani, akkor nyugodtan le lehet tenni a lantot és folytatni az életet Manhattanen kívül
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #22795 üzenetére
Jó a primal!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22787 üzenetére
A Tomb Raider ajánlott- 3 szor játszottam végig. Az FC Primal szerintem felejtős.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22782 üzenetére
OFF:
Battlefield I. mellett Mafia 3-at fogjátok preferálni, csak mert előrendeltem öcsémnek és a korábbiak tetszettek.On:
Tegnap már nálam is unalmas volt az UG, de tényleg csak Firecrest+Blind.
Jó a 2. számú G36-os 21-nél esett, de ennyi.
HVT és DZ két hónapja nem voltam, napikat csak akkor csinálom, ha Amherst van és ennyi.
Nagyon kellene adnia a + dolgokat az 1.4-nek tartalom stb.-re gondolok, mert ahogy múlt héten is láthattuk, csak haldoklik az egész+ az értelem nélküli tizenévesek teszik ki a csalásokkal a DZ-t. -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22779 üzenetére
Ettől a 3 órától hányok már előre...
When its done...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #22780 üzenetére
Napikat már pár hónapja abbahagytam, HVT szintúgy. UG is felejtős mivel 90%-ban csak Blind/Firecrest esik. Falcon meg nálam alapból kizárva, egyszerűen nem jön be. Így jobb híján marad a DZ. Október végén meg átvándorolok Battlefield 1-be.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22776 üzenetére
Rám is vár egy win újrarakás hétvégén...
-
morfondőr
addikt
válasz
Anonymus23 #22774 üzenetére
Simán átmásolod a uplay mappát és ellenőrzöd a fileokat! Nekem is volt win reinstall, nem kellett semmit újra letöltenem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #22770 üzenetére
A felhőt írták több helyen is, ahogy Razor írja.
De megnézném a régi gépem ahova telepítetted a saved games között is a Dvivision, vagy uplay mappába. -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22770 üzenetére
Milyen lesz a gépezet? Felhőbe ment a Division szerintem.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #22761 üzenetére
Amíg pár játékosra critelek ilyen 1-2ezret addig ott nem lesz még bemeneti seb sem, nem hogy kimeneti. Szemét dolog ez hogy nem látszik a kabát meg a többi miatt a superman jelmez rajtuk. Továbbá a superman(ek) jelmondata ilyenkor 99.9%-ban : “Cука блять”
-
Daert
őstag
válasz
Anonymus23 #22714 üzenetére
Köszi szépen,megtaláltam!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22710 üzenetére
Le tudod most tesztelni? Úgy kéne, hogy a használt karaktered adatait írod be és az jön-e ki ami a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest