- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #46189 üzenetére
A fegyvereknek "magyar viszonylatban" visszarúgása van, nem? Szerintem az helyes
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46189 üzenetére
Azért a kesztyűkön sem rossz az +Assault dmg fordítása, Támadásnak lett fordítva ha jól rémlik. Mintha csak ráküldték volna a játékra a google fordítót.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #46183 üzenetére
akkor ez megint valami bénán fordított dolog, vagy mindenhol visszarúgásra van fordítva az angol stability?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46182 üzenetére
Ilyenkor néha még a ládát is eltünteti, majd mikor belêpsz újra beadja a Delta után.
Nálam ilyen X - aktás jelensêggel járt. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #46183 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #46162 üzenetére
és Sniper: Köszi!! :-)
"Ennél a játéknál két lehetőséged van a jó lootra és gearre.
1., Vagy te vagy Snip3r...":-DD
Szerk.:
Arnikusz: Ilyen szettnél hogy-hogy Csak 288-as a szint?? :-(
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #46159 üzenetére
Iliilliiillii-nek dz3 kimentésen emelhetnének egy szobrot. Vele kapcsolatban èn már mindent làttam.
A legjobb sztori amikor lelőtték és négykézláb leleportàlt el 4-5 méter magasban a fejem felett.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46159 üzenetére
A véletlennel nehéz mit kezdeni, főleg akkor, ha még a szoftver is szarul működik. Ugye láttuk, mesélték, hallották, hogy előfordult a Nomád akár 4x egymásután beadta a Nomád útját. Velem meg előfordult, most már többször is, hogy egyszer sem adta be, pedig bőven túl volt a 4 percen. Azt meg egyszer sem tapasztaltam, hogy véletlenül többször beadta volna. Ilyen a szerencse...
Nekem van társam, akinél valami eszméletlen jól működik a Csapásmérő. Megállítóval, M5-el nyomul. Vagy szerencséje van, vagy nagyon ügyes, vagy mindkettő. + tele van mindenféle heal növelő fegyver talenttel meg szett tulajdonsággal. Ja és hasonló aprólékos pontossággal építkezik, mint te. Ez is sokat számít.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46153 üzenetére
Igen UG heti láda felejtős.
Hunterrel tegnap jártam úgy, hogy Reclaimerben láda lent turret jobbra kint leölön a 2. kört, majd a Huntert rámdobta lecsapna, de a keresztes heal feléleszt, majd Big Al leszedte, de a 2. rögtön ott volt és azt már House intézte, jó hogy a napi kihívásban most elektrosokk volt ami adott előnyt.Tényleg DZ ami jobban adja az új cuccokat, a manhunt, meg ha vagyunk 4-en jó szórakozás lehet nem csalók ellen és normál szervermükődés mellett. De nálam majd csak szombattól.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46117 üzenetére
Igen, mindenképpen benne van a kockázat, ha mellé lő a csapásmérős, akkor kisebb mértékű az öngyógyítása. Pl. ha van 400 000 max. életerő (0,17%) alapból mindössze 680 / mp a sebesség, ami semmi. Viszont ha sikerül 100 találatot bevinni, akkor már 68 000 / mp. lesz és folyamatos találat esetén kb. ezen a szinten tartható. Ezért szeretik a Megállítót vagy valamilyen géppuskát használni a csapásmérővel.
A gyakorlatban azt tapasztalom, hogy aki ügyes, jó fegyvere van, pl. azon van Ragadozó / Tartós / Önfenntartó talent, a cuccain is van ilyesmi tulajdonság (X% életerő öléskor, stb) nagyon nehéz lelőni csapásmérőben.
Nyilván Nomáddal is szép kombót lehet összehozni, én most pl. arra gyúrok. Csak nehéz kitalálni az egyensúlyt, hogy mennyi legyen a ChC v. ChD meg az öngyógyítás sebzés / ölés esetén. De hát ez az örök dilemma, ugye.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46149 üzenetére
Mennyire vagy az 500 fázistól?
Nálam még UG achiból 3 hibádzik, 22db napi a 100 hoz, meg 35 db directíva az 500-hoz és végül 23 db Hunter, de ezek péntek estig megvannak, így hogy mind a 4 Alttal csinálom a heti ládát.
A divtechet a D3, Striker kimaxolására akarom, meg kéne már az a DPS Big Al, de tegnap is csak Eir, Hildr, Cassidy esett. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46146 üzenetére
Ráadásul csak január 15-én megyek dolgozni, addig még szabadságon vagyok.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46105 üzenetére
Öngyógyítást gondoltam
3000 - 2%
6000 - 7%
9000 - 12%Majdnem a duplája, azaz majdnem négyzetesen nő. Vagy (mert nem teljesen világos, hogyan gondolja) 6000-nél már adnia kellene 2x5%-ot? Nem értem...
3000 - 7%
6000 - 12%
9000 - 17%Ekkor már valóban nem négyzetes. De a tapasztalat azt mutatja, hogy a 6 és 9 között baromi nagy a különbség öngyógyítás tekintetében. De ki kell próbálni, kinek hogy jön be. Valszeg a szett tulajdonságai, meg a fegyverek talentjai, kiegészítői is erősen befolyásolják a dolgot.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46100 üzenetére
Amikusz Skirmish és LS kérdésére akartam válaszolni.
De ha már felvetetted, PvE-ben is sokkal ütősebb a 9000-es szett. Négyzetesen emeli a tűzerőt és a öngyógyítást, ez utóbbi 17% lesz / mp. Az egyik haverom visszament 9-ről 6-ra, aztán esett-kelt, szóval visszacsinálta gyorsan, a másik nem hitte el, hogy mit jelent a 9000-es, végig 6 körül tolta, aztán csak átkonfigurálta, na lett hűbammeg!
Az más kérdés, hogy PvE-ben kell a páncélsérülés, meg az elit sebzés, meg AR, szóval más cuccok kellenek. Egy 9000-es Striker / Big Al kombó rendet tesz a WSP-ben, vagy az UG-ben. Megjegyzendő, hogy ilyenkor a 6-os CF Ragadozó is kellemes. A Vadászok nagyon nem szeretik.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46097 üzenetére
Thompsont a 200%-ra stackkelés miatt használom, de van maxos Lvoa C-m, meg esett tegnap egy majdnem maxos amin van kérlelhetelen és halálos az elsőt meg lehet átpörgetem gonoszra, mert na mi van rajta LMB mesterlővész.
Meg a House most a kedvencem az itt a Strikeren 60% chc-s és 84% chd-s.
Az AR-t meg megcsinálom olyanra amit tegnap Sniper írt.Alibiman Nomádban House--al és Endre Agent társsal 4 vs 2 ben 2 Strikert szedtem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46095 üzenetére
DZ lila ládákból szokott még esni nálam az elitsebzés módokból.
És igen sajnos a héten nincs sehol kínálatban.
Anno az 500 fázist ebben csináltam meg UG-ban és a Thompson nagyon adja, meg Skirmishen is jó volt vagy 10 kört mentem, mert pont a Nomádnál a kérlelhetetlen statok nem éltek.Viszont a Megállító helyett tegnap beraktam egy Pakhant az jobban stackel.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46092 üzenetére
A 4 új szett mindenképpen indokolná a 10 napot, mert a korábbi esetében sem a szerverek voltak szerintem a hosszabbítás fő okai.
A mostaniak közül a Firecrest érdekel, a többit meg majd idővel.Kérdésem lenne a Strikert használókhoz, a 6000 stamina mint a képen, vagy a 9000 stamina.
Ja és igen Skirmish és Last Stand szintezéshez szeretném majd használni februárban.
Köszönöm. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46079 üzenetére
Nem is azért írám, poén.
A hónap végefelelé úgyis ki kell venni a maradék 7 napomat, majd a GE után megpróbálom, addig össze akarok szedni megint 4000 divtechet.
Ha befejezte a PVP szettjei tökéletesítését és van kedve DZ-ni mi Endrével hétvégétől ott sertepertélünk.A következő GE időpontjáról semmi, esetleg csütörtökön benyögnek valamit.
Most viszont az Ubi fórumon DZ bojkottra való felhívás jelent meg délelőtt.
Amire Ubijonah csak azzal válaszolt kifejtve, hogy ott az 1.8-al bejött újdonságok és ők meghallgatnak minden újító ötletet. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46074 üzenetére
Szégyellje magát kérem.
De még akkor is 4640-en állék.
Milyen összeállításban volt a csapat. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46063 üzenetére
Bizony bizony lassan utolér a commendation pontokkal, meg 3 kill kell csak hogy meglegyen az 500 manhunt nem.
Én péntekig 4 Altos UG még 3 achi maradt.
Hétvégén pedig DZ farmot ígértem Endrének.
Este meg az UG körök végén megnézem a Nomád kiegészítőit. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46063 üzenetére
Igen, de csak az egyik csalt (nem mintha az nem lett volna elég). 3 manhuntot így is bebuktak. A kesztyű nálam itt vegyesfelvágott, 12% AR és 12% SMG sebzés továbbá 6% crit esély, de szerintem a héten megnézem úgy is hogy az AR sebzés helyett CHD megy rá, és úgy mennyivel lesz gyengébb az M4 és mennyivel erősebb a House.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46033 üzenetére
-
Rony949
őstag
válasz
Anonymus23 #46059 üzenetére
Úristen, de durva ez a ruha meg sisak. Én meg csöves kabátban és pom pomos sapkában nyomom.
-
arnikusz
veterán
válasz
Ragadozó esetén nálam is a 810 löszer miatt ment a 2. altra UG Hunter ellen.
Viszont Nomádot szeretem, ma 4 vs 2- ben mi voltunk Endrével 2-en 2 feküdt, utána 2 vs 2 hátulról betámadókból 1 feküdt, a másikat mivel felkeltette Endre kivégezte.
Kb. 90 perc alatt lett 237 div. meg egy jobb páncélos D3 kesztyű, a többi CF zúzva. -
LucentTwo
tag
válasz
Nekem ma lett kész nagyjából a nomád szettem, sajna a kesztyűm rossz (120 pont mínusz a tűzfegyveren), úgyhogy nem is fogom elkezdeni optimalizálni. Nálam 8200/4900-as pontértékekkel van, 55%chc + 95%chd, House/M4 fegyverekkel (PVE szettes fegyverek, mindkettőn rajta a pusztító ). Igen szépen teljesített ma, esett pár rugó/manhuntos. Valamint próbáltam PVE is, végig csináltam vele a 4 betörést hősin, ott is jól teljesített, pedig kb semmi elit sebzés és páncél sebzés nincs rajta.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Jó lesz ez, stamina nálam is kb. ennyi, különbség talán az hogy én a mostani DZ04-es árusnál lévő 264 stamina + 1% chc módosítókat pakoltam be hogy minél magasabb legyen a crit esély. Skill haste is csak a mellényen van nálam ennél a szettnél. Ha pvp-re pakolod össze nem baj ha zsákon nincs plusz lőszer, oda jó az égési ellenállás. Ma elég sokat haladtam vele, már csak a hátizsákot kell optimalizálni (~80 páncél kell még).
Mivel House-om csak 2 db van, a Brutál - Fogékony (utóbbi lett pörgetve) ment erre a szettre, mellette pedig egy M4 van: Gonosz - Kérlelhetetlen - Fogékony. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46031 üzenetére
Következő global eventig úgyis lesz még mit széttörni belőle. Ha meg már GE remélem január 15-ig elindul mert addig szabadságon vagyok.
-
용 Bob
senior tag
válasz
Anonymus23 #45992 üzenetére
PVE-n belül hogy sikerült 4 db-ot összeszedni belőle? Milyen módokban mentél?
Snip3r_HUN: Ez a 9/9 dolog fel sem tűnt. Köszi a tippet.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45974 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #45974 üzenetére
A fenéket, karácsonyi leárazás volt/van a store-ban aztán beszereztem az NFS Payback-et, az AC Origins-t, és a Horizon Zero Dawn-t. Egyébként most a Division is akciós ott is, 4900 a sima és 8900 Ft a Gold edition.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #45972 üzenetére
Áh, amennyit mostanában lőttem velük egyhamar nem is lesz meg. Na meg egyre kevesebb kedvem van ehhez az állandó div tech farmhoz, úgy ahogy van ezt elbaszták a fejlesztők. PS4 így többet is megy mostanában mint az asztali.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #45970 üzenetére
Várható volt, sok már rég kész lenne ha az adatbázist nem ilyen gyökér módon kezelte volna a Massive a megjelenés óta.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #45943 üzenetére
Hisz ismersz, sosincs a pörgetésre pénzem/nyersanyagom.
Egyébként egy picit túldramatizáltam, mert szerdán már otthon leszek, szóval most be tudom húzni. Azért köszi. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45917 üzenetére
Van hozzávaló ilyen csíkos festés is.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #45917 üzenetére
En mar most nem hasznalok semmilyen maszkot, mindenki abban van
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45852 üzenetére
Tedd csak el, nekem is pihen egy ilyen a stashba az exo cucokkal együtt.
Szucstom a Last Stand a BOO terminal jobb végében találod ott kell egy bevezető videóval feloldani.
Szemben a tervrajz árussal. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #45839 üzenetére
Főként a csalók... Mert azok többsége zavartalanul játszik a megjelenés óta.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #45837 üzenetére
Epp eleg idom megy el a farmolassal, engem ezek nem erdekelnek mar.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #45827 üzenetére
Koszi. Ettol feltem amugy, hogy csak szemetet ad. Biztos nem fogok kinlodni a secret mission-nel.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45828 üzenetére
Magának több van akkor is.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #45793 üzenetére
Hat ez nem keves kinlodas. Mi a jutalom pontosan?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45795 üzenetére
Bezzeg nekem csak Malacokat dobál pedig vagy 30-40 exotic esett az elmúlt 3 napban.
Kéne a nomádhoz egy DPS Big Al. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #45795 üzenetére
Szívesen, ezek szerint jól lett kalibrálva a "random loot generátor".
-
pzstm
titán
válasz
köszi Neked és arnikusznak is!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Ennyit szöszölni pár ládáért ? Elmehet a francba a Massive.
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #45724 üzenetére
Na igen, nem túl sok kedvem van így hozzá. Kicsit beleuntam a soha véget nem érő farmba.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #45725 üzenetére
uhh, az a CHC-s stamina mod 1 híján best in slot a predatorba
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #45704 üzenetére
Itt Pusztító - Fogékony - Vérengző. A generátor meg jó, az ön készülékében van a hiba.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #45626 üzenetére
A páncél értéket le kell sz*rni, ha minden páncélérték maxon van akkor kapsz 33,5% sebzés ellenállást, ha mindegyik minimumon van akkor 30%-ot. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az ellennek kb egy golyóval kell többet lőnie beléd, hogy megöljön ha mindenhol maximum a páncélod. Totál lényegtelen stat amióta nerfelték.
-
Over567
aktív tag
válasz
Nekem meg lett egy nomád settem és kész..... Örülj hogy kigyűlt
-
törölt tag
válasz
nem értelek, hoztad a nyitási átlagot (sőt picivel felette) és elégedetlen vagy. miért? ott a div tech ami bármilyen szar statos problémát megold, és a játék nem korlátozza, hogy mennyit gyűjthetsz belőle egy adott időszakban.
páncélnál szerintem ne az átlagot nézd, hanem azt, hogy szettenként van mindenre 3-7 cuccod, amiből nehéz elhinni, hogy ne lenne használható és viszonylag kevés techet igénylő. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45588 üzenetére
A többi 5 szettelem megvan?
Azért meg kell tanulni ezzel az Új Nomáddal játszani, mert néha még szerintem nem tökéletesen mükszik, vagy köszönhető a szerver és egyéb laggnak, tegnap kétszer egymás után úgy eldültem, hogy csak pislogtam Lexingtonon. -
bozont
veterán
válasz
Anonymus23 #45574 üzenetére
Nekem nagyon kellene egy D3 CF kesztyű, de még sima zöldből sem esik sok oda. A Predator viszont dől, sima és CF is.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #45548 üzenetére
Anonymus, Amikus köszönöm a tanácsokat! :-) Tolom abba az irányba.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #45555 üzenetére
keresnélek én, de mire belépek, Te már csapatba vagy
szerk.
Gyűlnek ár a szettek?
4 striker, 4 predator, ami különböző, a többit nem is nézem, nomad mellény van/volt vagy 10
volt olyan láda, amiben 2 cf is volt egyszerrearnikusz
apró, rövid sorozatokkal elvesszük a kedvüket a favágási kényszertőlEgyenként bedaráljuk a 3 boss - t, aztán láda le, a baltások meg libasorban futnak feléd ... no problem
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #45551 üzenetére
Lehet megnézem majd a Hudson speedrun-t, mert azt is dícsérik...
Tegnap csak azt toltam, sokkal gyorsabb, mint a Lexi, több helyen is csak el kell futni a mob - ok mellett
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45549 üzenetére
Milyen GE token farmot tervezel ami a 4 alt Boss farm 9000 tokenjének megfelelőt ad 2 óra alatt a Lexi kivételével és a heti HVT-k is megvannak mind a 4 alton?
Lexingtont max. 5 db-ot bírok, tegnap percenként 2 Lara gyilokkal simán meglett a Jungle maszk, ezután még Áronnal is mentem vagy 4-et és úgy döntöttem ennyi a napi limit.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45546 üzenetére
Az alacsony páncélos és nyomi tulajdonsággal bírókat tegnap szettrendezés mellett betörtem, azt már nem is mondom, hogy tegnap 5 Barrett, 5 Skull 6 Caduceus is esett mind fostalicska és Divtech lett belőle.
30% az esély ha bontod a zöld -arany szettelemeket, hogy adjon 1 db Divtechet.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #45539 üzenetére
Nem rossz, de a reggeli 3-as nomád szettes srácok ellen esélyem nem volt, 1 feküdt le de vagy 4-szer volt fullon az élete...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45535 üzenetére
Ok én is megyek ma egy 4 altos Bosskört és veszek még 6 ládát, mert tegnap Áronnak rögtön adott az egyik láda Big Al-t és kéne még egy a Nomád, Predator és Strikerhez, mert a mostani Adept talentje mellett a 2.-at muszáj volt pörgetni, mert az még nagyobb elektronikás volt.
Nomádhoz, de mindegyikszetthez ajánlott a House az egyiket kimaxoltam és nagyon jól adja a megfelelő kiegekkel, ahogy Áron mondta tegnap este szinte nincs visszarugása és a 66-os tár, meg a "Joker" talent teszi a dolgát.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45533 üzenetére
Gyűjtött még 10.000. GE tokent a következő eseményre?
A héten meg kéne csinálni ezt a secret missiont ad 50 achit is a classified ládáról nem is szólva, meg az 5 db season passhoz adott fegyver 256-os változatáról.
-
bozont
veterán
válasz
Anonymus23 #45531 üzenetére
GE-re inkább ezt használom:
Annyira tápos már mindenki, hogy farmoláshoz felesleges tank.
Most farmolásnál azért kipróbáltam a tank szettet, nem rossz, de a shoti az megy. A nagy stamina, sok élet ellenére is gyorsan lelőnek. Viszont dps-ként, sok firearms-sal szerintem élhetőbb a shoti. Megnézem majd ezt a Big Alejandro-t. De kell neki majd egy kis tápolás, 10k sebzés gyengének tűnik. Oké hogy 1000rpm, de oylan 12-13k jobban tetszene.
Viszont most jött végre egy House is (Competent, Vicious).
Már csak 1-2 db hiányzik a CF szettekhez is, remélem összejön a vége előtt.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #45509 üzenetére
Harc közben hogy válltasz fegyvert?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #45514 üzenetére
meg még mikrofont se használ (sajnos)
vettem az adást ...
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #45509 üzenetére
Én úgy raktam össze, hogy a mellényre, térdvédőre exotic damage resilience ment, mert a képzettséggel kapcsolatos tulajdonságok szerintem feleslegesek, a +hp is mert van bőven health a 9000 staminából, szóval a fegyvertokra meg ment a +4% CHC, a pajzs ugye meg már a staminából kapja az erejét, második skillnek meg beraktam az immune ládát, amit úgy használok, h lerakom és egyből robbantom is, mert viszonylag kicsi a cd-je és skillpower nélkül is szépet gyógyít overheallel együtt. Szóval az exotic damage tűnt jó opciónak mert azzal még jobban bírom a gyűrődést (robbanások, mérgesgáz, tűz, stb).
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #45510 üzenetére
nem működik, napok óta próbálok rádírni, amikor belépek,de sose sikerül
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #45489 üzenetére
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #45489 üzenetére
LOL, mi van most.... Mákod?!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45485 üzenetére
A maszkot megcsinálom én is, most 60 körül vagyok, majd holnap ebéd előtt rászánok 1.5 órát.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #45481 üzenetére
Nem véletlen írtam az első hozzászólásomban, hogy a west side árusnál, ugyanis a kettő blueprint árus különböző dolgokat árul.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #45479 üzenetére
Olvasd el a hatos bónuszát minden uj szett 9000 staminát kér hogy jó legyen
. Kivéve persze a Nomad meg a semmitérö Banshee... Igazából egy tank ami felveszi a sebzést a mobok elöl, meg buffot ad a csapatnak. A pajzs sebzéses módokat érdemes inkább cserélni ellenállásra. Ugy talán még jobb. De rohadt unalmas a szett... :/ Kinszenvedés vele a játék.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #45455 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #45472 üzenetére
photoshop
Ez a fegyver nem létezik, még sose láttam.
Bezzeg a ninja az ömlik mindenhonnan. Ma kukáztam vagy 3-4 darabot (megint). -
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #45468 üzenetére
A D3 kivételével a pajzs életereje max 770.000-re hozható fel elektronikával, és ehhez már elég kb 120.000 SP is. Ha még ehhez hozzáteszel 4 db 7,5 pajzs életerő növelő modot, akkor olyan 1 millióra lehet felhúzni, ami már elég az SS-ban a túszok megvédésére. Persze ha túl hamar kimész a túsz elé és géppuska leamortizálja, akkor szükség lehet a medkit+combat medic kombóra.
A D3 szett esetében pedig minden 3000 Stamina ad még plusz 57% életerőt a pajzsnak.
Én egy Striker dps szettel csináltam meg pár órája, hátizsákról átraktam a tűzerőt elektronikára, 5-6-4 lett így az arány. A plusz elektronika meg jól jött most a gyógyuláshoz, elég komoly tekebábu effektus van a tactical strike módosító miatt. Egyébként a 770 ezres pajzs is elég, múlt héten annyival csináltam meg az SS-t egy reclaimer szettben, de ott már medkitezni kellett.
(#45472)
Gratula a szerzeményhez!Kiváló kiegészítője egy D3 szettnek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Csak PVE az az idő mikor Last Standet csináltam 3 Alton D3-ban eltünt.
Striker, Nomád, Predator amivel érdemes foglalkozni.
Reclaimer továbbra is jól teljesít.
A Magányos Csillag átgondolás alatt nálam.
Használatba Striker Housel nagyon adja, de még fel kell húzni az értékeit majd Divtech gyűjtés után kimaxolni. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Délután jó lesz? Most megyek aludni.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #45438 üzenetére
Mindenki így járt. Én meg észre sem vettem, csak azt hogy valami nem stimmel a fegyverrel. Gondoltam nerfelték és ezért nincs sebzésem. Aztán láttam hogy pisztolyra van vissza állítva.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45437 üzenetére
37 láda és mindenböl 1 hiányzik.
Holnapi 20 tervezett ládából meglesz.
Elkezdtem a Strikerhez használt House-t critre gyúrni most 48.5%, de nincs optimalizálva a fegyver 20.5%- áll, meg előkészítettem 5 db tűzfegyveres 1%- os módosítót most ez van.Bementem DZ 7-9 csak mobok.
A 4. PVE boss kör Apollo tünt el a 150 GE tokennel. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #45441 üzenetére
Nekem a küldi végi exo cache tünt el. relog után visszatért.
semmi baja a játéknak.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #45438 üzenetére
Igy van mindent visszapakolt origi állapotba.
-
Rossonero89
tag
válasz
Anonymus23 #45410 üzenetére
Hogy miért hazudott volna? Talán mert senki sem vallja be, még magának sem, hogy igaz, idétlen vagyok, és tisztán nem bírom megcsinálni a Lexingtont se, csak ha auto aimot használok, meg olyankor dz-be is kiskirálynak érzem magam. Legyünk őszinték, ezt senki nem vallja be.
De jogos a felvetésed, és számomra is érthetetlen, hogy Afrikan, meg Dark, hogy csak 2 nevet említsek, hogy a francba játszhatnak még a mai napig is. De azért is írtam, mert én is találkoztam olyannal, aki cheat enginnel no recoilozott, és szerinte ez nem volt csalás, aztán mikor megkapta a banned üzenetet, meg volt lepődve. Aztán elmagyaráztam neki, hogy valójában miért is csalás a no recoil.
-
Rossonero89
tag
válasz
Anonymus23 #45404 üzenetére
Ez így ebben a formában szerintem baromság. És ha valaki kezdőként becsatlakozik egy random csapatba, és abból 2 csal, akkor kivágják az összes többit, mert velük játszott? Honnan kellene neki tudnia, hogy valaki használ okosságot? Ha pedig ez valóban így van, akkor az ubi húzza a farkára a játékát, meg az egész brancsát.
Egyébként meg az összes ténylegesen csaló, akiket kiraktak, mind azt mondta, hogy: ÁÁÁÁ, ÉÉÉN? Dehogy csaltam. Neveket direkt nem írok. -
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #45406 üzenetére
Hidd el hogy nincs is szüksége senkinek a sajnálatodra.
És ha nem tudsz hasznos infóvál szolgálni akkor nem kell reagálnod a hozzászólásovimra.
KÖSZÖNÖM! -
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #45404 üzenetére
4 hónapja kb. hogy velük játszottam. vagy még több. 100% hogy nem az van a dologban.
De látom itt minden alkalmat meg kell ragadni hogy a DmB fikázzák egyesek. De hát a jobbakra mindég irigyek az emberek. DmB ből csítet senki nem használt. De erre elég bizonyíték szerintem az álandó Live stream. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45382 üzenetére
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #45382 üzenetére
Neked majd egy A házikó kell oda azzal pörög rendesen a csapásmérő, meg ugye nagyobb a sebzése is.
-
válasz
Anonymus23 #45370 üzenetére
Ez már elég jó.
Egyébként a nagy farmolásban azt tapasztaltam,hogy a tárazás ami a sokáig tart.
Kell a tárazási sebesség. -
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #45370 üzenetére
Ez milyen szettecske csapásmérő?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45364 üzenetére
Kényelmes tempóban fogok farmolni ma pl megcsinálok 4 alton boss kört arra van idegállapotom.
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #45364 üzenetére
Muszaj mert eddig csak 6 nomadot kaptam....ebbol 5 hatizsak
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #45354 üzenetére
64xx HP
( bocsi a dupláért) -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #45358 üzenetére
Vannak egyenlőbbek.
Nekem 3 napot mutat.
-
bozont
veterán
válasz
Anonymus23 #45324 üzenetére
És tényleg. Pedig követem a topicot, de ez valahogy kimaradt.
(#45355) Over567
Ne is mondd, unalmas, monoton.De szépen elosztom több napra (ha jól láttam hosszabbítottak, amit vártam is a kezdeti instabilitás miatt) és úgy nem olyan vészes. Az első 50 már megvan.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #45347 üzenetére
Okos fejjel, 4000 HP-vel használtam és nem jött be. Aztán kipróbáltam 6000 felett és azóta le sem vetkőztem.
Attól féltem hogy nem lesz tűzerőm. Pedig látványosan hamarabb sztekkel így fel. Nekem a Házzal fekszik nagyon, hiába van LMG kesztyű.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #45347 üzenetére
PVE területen mobok ellen látványosan jó.
Berontok aranypáncélos dagik bossok közé és pl. Csillaggal már leszedtek volna, míg Strikerben marad 1 szegmensed és tölti vissza, meg a javasolt Ragadozó talent is.
PVP nem csaló rugó ellen is okés békazabáló franciát öröm volt nézni mikor vasárnap feküdt.
Tudod nem vagyok pvp beállítottságú, ott Alejandro és Lvoa-C volt felszerelve és Alejandro szedte le.
DZ farmra Megállító/Alejandro párossal veszettül adja.
Skirmishben viszont kgb és egyéb "ügyesen játszó" játékosok ellen az 538 ezer keménység és kb. 6300 életerő lófütty volt.
Widdz aimbot-no recoil gamer 3900 tűz 9000 stamina mellett mutogatta. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #45346 üzenetére
Holnap szabin leszek
este átküldöm a uplay azonosítómat + belépési nevemet , 2-3 óra lexi farmot tolj majd lécci az én accom - mal, köszi
-
válasz
Anonymus23 #45343 üzenetére
Mondom az én verziómat,nem biztos,hogy ez a legjobb megoldás.
Mellény:
Kell az a 6% páncél rombolás.
Játékos stílusától függ,hogy életerő vagy képzettség gyorsítás.
Szvsz nem kell az a kompetens amikor 80-100-on van a számláló és van bőven elitsebzés meg páncélrobolás,ott olvadnak a mobok.Térdvédő:
Itt esetleg hanyagolható az a 4% páncélrombolás,de nálam az is be van pörgetve mivel a maszkon nincs.Táska:
Ha jól emlékszem nálam visszarúgás van,de mehet CHD is.Kesztyű:
AR sebzés
CHC
8% páncélrombolásTok:
Nálam újratöltés va,ha jól emlékszem.De majd összefutunk TS-en vagy a játékban és pontosan elmondom mi hogyan van.
Sztem nem hiányzik az a 3000TF 80-100 számlálóval.
A plusz 3000 stamina jól jön és jobban pörög a számláló is.Pár százalék elvehető a páncélrombolásból az életerő javára.
Elitsebzés a lehető legtöbb kell,az is fontos.
45-50% (az nem kevés) is látványosan szedi az életüket.A kérlelhetetlen talentnek nem jut nagy szerep,mert a sebzésed gyógyít,így nem fog annyira lemenni az életerőd.
Jó esetben.----------------
Mennek a szerverek !
Gyere.
-
válasz
Anonymus23 #45340 üzenetére
Én ezt:
M4 - 21% EAD
Pusztító - Kompetens - VérengzőHa van 9K staminád akkor elvileg eleget gyógyít rajtad.
Más esetben én tennék középre egy predator talentet.Esetleg egy LMB-s talentet is kipróbálnék középen.
És mehet a távolság tartás a csapattársaktól taktikai csapás esetén.-----------
Ha vissza jön a szerver próbálok majd kraftolni egy olyan M4-et ami Pusztító ------- Vérengző,és ki tudok próbálni több mindent.Főleg a predatort,mert nálam minden adott a talenthez.
6K stamina mellé jól jöhet a 35% gyógyítás.Ami nekem van azon az első talent lett pörgetve a pusztító,középen gyors,3. vérengző.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #45340 üzenetére
Kompetens
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest