Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Körkérdés
A következő Pajzsot a 15 ellenállás hullámot ki milyen szettben tervezi teljesíteni? -
Anonymus23
veterán
válasz
spendor
üzenetére
Ha legalább annyit megtennél, hogy leírnád, hogy miből raktad így össze, akkor talán tudnánk is segíteni, egyébként meg olvasd el az összefoglalót. Ott van feltéve ragadozó szettről is infó.
Szóval kicsivel több infó, mert ez így kevés.Egyáltalán Classified cuccokból raktad össze?

-
pucz
senior tag
válasz
Jimbo75
üzenetére
Közöltem pár érdekességet, egy szóval nem mondtam, hogy üszök fos játék, biztos nem játszok vele.
Tény, hogy szar. Ennek ellenére szeretem, és még most is mocsok mód leköt, meg magával ragad ez a világ.
Ha nincs csapat, uncsi van, PvE randomokkal, ha minden adott egy jó PvP-hez, akkor meg irány DZ. Engem mindig is jobban lekötött a valós játékosokkal való harc, mint a botokkal folytatott kiszámítható harc. Itt a PvP meg csak nem olyan, mint egy COD-ban.
-
spendor
csendes tag
Sziasztok. Nem rég kezdtem el a játékot, segítséget szeretnék kérni. Lassan összeszedtem a Ragadozó szettet, azonban az állóképesség megállt 8750 pontnál, és jelenleg tanácstalan vagyok, hogy azt a 250 pontot hogyan lehet megoldani. Előre is köszönö a válaszokat.
-
qukesz
senior tag
válasz
Jimbo75
üzenetére
Tudod ennek az a titka hogy van egy olyan társaság aki rendszeresen játszik (minden hiba ellenére.)
És mivel jókat szoktunk nevetni és többek között játszani is, így hát csak itt vagyunk állandóan.Ezeknek az embereknek már 3000+ az óraszáma így már minket meg a PVE része nem köt le.
Amit akartunk összeszedtünk eddig és ennyi.
1 hónapja játszol tehát neked még természetesen a PVE része élvezhető. -
törölt tag
Div2 beta

-
qukesz
senior tag
Egyébként full betegek vagytok !!!! Nah várjatok csak!!!!!

Falu111 & Fathi !!!!!!
-
pucz
senior tag
Ma voltak érdekességek a játékban. Random csapat bontás, többszöri alkalommal nem elnyomódó medkit, stationnal való harc (ugyan tegye mán' le), egyszer elolvadó playerek, máskor objektumokat átlőve rekteltek. A nomád maratonok csak hab a tortán, na meg a random game crashek.
Egy hét szerver karbantartás kimarad , és mégjobban széthullanakva a szerverek. Meg úgy az egész játék...

Ennek ellenére születtek GG manhuntok.
-
arnikusz
veterán
Benéztem egy kicsit a DZ-be Willikillyou bandàja először simàn feküdt utána pedig lelöhetelenek és még a manhuntot se mentek leadni, hanem bevettêk magukat a DZ2 tér alá, majd mikor a régebb óta játszok otthagyták öket és csak a kezdök maradtak lelövetni magukat elügettek és leadták, még az egyik tudatlan meg is d8csérte a csapatmunkájukat.
A D3 pajzsát az egyik Alpha stickyvel egy lövéssel leszedte, a másik Strikerben Megàllítóval lézerágyú.
The end -
törölt tag
Elmentek mind a csába!

-
Anonymus23
veterán
Én csak csendben röhögök itt a bajuszom alatt

Ja meg nyomom a szelfiket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arnikusz
veterán
Este megyek én is a boltba van kb. 20 kulcsom, de kevesebből is kijön.

-
arnikusz
veterán
válasz
p3l9uph
üzenetére
Én Sietős-Halálos Házat használok elsődlegesnek, másodlagosnak pedig egy Ragadozó-Halálos Házat. Gondolkoztam, hogy rakok rá képzettséggyorsítást, de végül hagytam.
Egyedül szintén Nomád, csapatban meg D3, meg van egy Taktikus és most már csak ezeket használom az 1.Alton. -
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Egyedul nomadban szoktam menni,csapatban akarnam hasznalni,
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A tàblás is ebben lehet.
Köszönöm.
Bár nálam a hegedűs a favorit. -
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Melyik ládából nyitottad?
-
Anonymus23
veterán
válasz
p3l9uph
üzenetére
Ha egyedül vagy, akkor azért pikk pakk lelövik rólad a pajzsot pl egy négyes banda, másrészt ha oldalról/hátulról lőnek, akkor bizony sebződől te is nem csak a pajzs.
Elektronikának elég a 2961, ami a kimaxolt alap
, Képzettségnek kell 120k-nak meglennie:
Ez az alap elektronikával 2961x30= 88830 képzettség
+ térdvédő képzettség = +13339 képzettség
+ hátizsák képzettség = +13339 képzettség
Ez így 115.508 képzettség, azaz két Staminás módosító (ha úgy raktad össze ahogy én) elég, hogy 120k fölé menj.
De ha úgy gondolod, akkor gyakorlatilag elég lehet 1 képzettséges módosító is.
Ha van mondjuk egy 267-es Stamina amin pl a maxos képzettség (3335) lenne, akkor egy ilyen módosítóval már 118843 a képzettség, ami majdnem maxos pajzsot eredményez. -
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ha tudnád most mennyire gyűlöllek Pixive együtt.

-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen ezert irtam hogy a fogekony nem jo mert nem él.mondjuk a kérlelhetetlen meg nem él a pajzs mögött, amig azt lövik és az életerőm nem csökken,nem?koszonom az infokat.
Egy kérdés még: mennyi elektronikának is kell lenni? 121000 körül? -
Anonymus23
veterán
válasz
p3l9uph
üzenetére
Fogékony azért nem jó, mert nem működik a tálent, mivel 4790 TF kell hozzá, ami ha nem csalsz, akkor nem lesz annyi, 9000 Stamina mellett 4157 TF-ed lehet, így csak olyanok jöhetnek szóba, amihez nem kell ettől több TF, illetve elég neki 2961 Elektronika is.
Leginkább Gonosz+Halálos vagy Sietős+Halálos a legjobb.
Persze jó a Kérlelhetetlen+Halálos isÉn a Sietőst preferálom, mivel pikk-pakk újratölt, és ebben a szettben viszonylag ritka, hogy valakit egy tárból le tudsz lőni, akit le lehet, annak úgyis mindegy, de tapasztalatom szerint kell a minimum 2. tár, ha meg valaki elmozog, akkor is jól jön a gyors újratöltés.
-
Anonymus23
veterán
válasz
p3l9uph
üzenetére
Mivel harc közben nem lehet fegyvert váltani, ahhoz vagy fedezékbe kell menned, vagy futnod kell, vagy el kell dobni a pajzsot, ezért kb mindegy mit használsz mellette, de többnyire egy PvE fegyver is jó (pl Navy MP5), amin pl Ragadozó tálent van, hogy ha mobot lelövöd, akkor visszahealel és harmadik tálentnek egy Eltökélt. De pl ultit visszatölteni ott a kék pisztoly, attól nem kell jobb.
Van aki pl Könnyű M4-et használ, amivel ha mondjuk nincs pajzsod, de akkor is pontosan lehet messzire lőni, még ezzel a kevés tűzfegyverrel is.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
A D3 melle hasznalnek egy Hazat (halalos,kerlelhetetlen) de a masik fegyo mi legyen ha a masik Hazam (halalos,fogekony) nem jo? MP5N?MP7?Thompson?koszonom.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szuper,ez igen nagy öröm számomra.

Amúgy oda engem vomntatni kell...
és most is ráb@sztam.
-
Bementem túléőzni (nem igazán vagyok oda érte).
Letoltam kb 1.5 órát,és nem számolta bele az 5 órába.
Szuper. -
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ami az összefoglalóban van D3 szetted PVP-re,az most is ugy jo,vagy azota valtoztattal rajta?raszantam magam hogy osszerakom.koszonom
-
TommyS_27
senior tag
Multkor lelőttem a nomádját és dz6-ból kergettem dz2-ig mire visszajött a nomádja rámfordult... aztán amikor manhuntot mentünk leadni beírta hogy miert futunk el??? 😂 igazi sz.r alak. Csak az írogatás meg a futás megy. Na meg a Report

-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Azt meg tudná valaki mondani, hogy mi kell ahhoz, hogy minden pve boss elérhető legyen?
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tiltakozom!
Pixi nyomta be csp-ről.
Amikor közölted a palival nem vesszük be a csapatba de tudunk segíteni, hogy hamarabb kiérjen dz-ből.

Ott besírtam. -
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Hogy is volt tegnap az a sztori, hogy lövöm kék pisztollyal vissza az ultit, hátam mögött 3 játékos, mire G 100 m-re tőlem: "Itt egy játékos, lelövöm!"
Csak annyit tudtam mondani: "Ne.... ehh mindegy"

És jött is a félperces pihenő
Bár az is kétségtelen, hogy azt a manhuntot is leadtuk

-
törölt tag
Nem ide...
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hulye!

-
törölt tag
Este lesz dzsihhhad?

-
Anonymus23
veterán
Én ugyanaz maradtam, jelenleg az egyszeri játékos semmit sem veszít, bezzeg nekem pár napja még 120 kulcsom volt, tegnap már csak 65 volt a sok csaló miatt.

De tegnap pl azon az egy RPM hackes magányos csillagos csalón kívül nem voltak mások.Sokat változott a játék összképe, főleg amióta nem játszol, illetve ha nem lenne a shield, ami véd aimbot ellen (többnyire), akkor én sem tolnám, mert azért a sok csaló nagyon frusztráló.
Most megint csend lesz egy ideig, vége a GE-nek, a sok farmoló már be se nagyon fog nézni a játékba, de azok akik rendszeresen játszottak, azok megint jönnek vissza DZ-be, legalább az is hígül megint, azaz kevesebb lesz az 1 m2-re jutó csalók száma a DZ-ben. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
ez fájt
... de igaz 
azért Te sem vagy semmi ... kérdezik, elkezdjük, erre Te persze ... ezt nem hittem volna 1 évvel ezelőtt

-
törölt tag
-
törölt tag
Tegnap volt valami?

-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az utolsó kapcsolja le a villanyt!!!

Sajnos halott a játék!! Utóbbi két napban nem sok babér termett. -
Anonymus23
veterán
Megint működik a speedhack, a manhunt után futottam pár méterre, mire odaértünk a leadóra, már volt 50m előnye, simán leadta.

-
Fullos Omega :
The Last Call
18.5% Headshot Damage
4% Critical Hit Damage
3% Critical Hit ChanceEz sem rossz :
DZ West 34th
C79 Scope (3.4x)
19% Critical Hit Damage
4.5% Optimal Range
3% Critical Hit ChanceAki múlt héten lemaradt :
BoO Gear Vendor
5% Ballistic Shield Damage Resilience
-
válasz
HUN_Gabesz
üzenetére
Gabo-Viszkis ?
-
HUN_Gabesz
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam meg ezt az oldalt mert buildeket kerestem a Division-höz.
Nem vagyok túl jó build építésben vmiért nincs rá érzékem pedig másfél éve játszom a játékkal kisebb nagyobb megszakitásokkal.Tudnátok nekem segiteni hogy az alphából összerakhassak egy jó pvp buildet??
-
Btw...
STATE OF THE GAME
Annyira irritáló már a két figura,hogy csak miattuk vennék fullos csíítet,ha találkoznék velük DZ-ban.
Tosznám őket előlről hátulról csak,hogy érezzék a törődést.
Miért nem lehet 80.000.000 dislike nyomni....

-
G-nek,meg Pixi-nek speciálba...

Akkor a figura (vanillaicecz),hogy barátnak fel fogom venni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... de igaz