Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
nem volt. de ha eddig nem múlt el magától, akkor záros időn belül ezután sem fog. a support képes javítani, ha pl. csak a te karidat/accountodat érinti a dolog. de láttunk már olyat is, amikor patchelni kellett ilyet, pl. dz2ben volt a ladder of death.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
sajna ugyanúgy nem nyílik. én is gondolom hogy nem az évezred lootja van benne, csak piszkálja az OCD-meg hogy még ott van az ikonja a minimapon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
ha máig sem javult meg, akkor adj fel rá ticketet a supportnál.
-
Tegnap be aludtam,nem bírtam fent maradni.
De ma mehet a dzsihád.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
egyik zárt ajtót se tudod kinyitni? se underground, se lz, se küldetés vagy csak egy bizonyos ajtó nem nyilik valahol?
egyébként ha ez vigasztal egy olyan ajtó se dereng, ami mögött életed lootja lenne.

-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok, olyasmivel találkozott már valaki hogy egy lezárt ajtót nem lehet kinyitni, hiába van lockpickem? végigmegy az állapotjelző ahogy nyomom az f-et, de az ajtó zárva maradt. kiléptem, majd visszamentem, de ugyanúgy nem nyílt ki. ezzel lehet bármit kezdeni?
-
válasz
üzenetére
Lehet jövök én is.
Ma ismét találkoztam a manhunt gárdával.
3-an voltak,azt mondták szájkaratés vagyok
,
Erre kértem tőlük pontos címet,hol tolhatjuk real 1v1 vagy akár 1v3.
Aztán jött tőlük a szájkarate a pontos cím helyett.
Senkiházi arctalan banda.----
Amúgy a béna sz@rok vagytok csííít nélkül az szájkaraténak számít ?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én meg elkezdtem Dead Rising 4-el játszani,kicsit hanyagolom divet,GE ellenére is
-
törölt tag
Kapaszkodjatok meg mert AimWare oldalán bővült az okosság ezzel.

Magic Bullet Shoot thru the walls NEWA Pre-Sale Supporton 16051 hsz. Ne ez sem túl bíztató.

-
törölt tag
Ma megpróbáltuk ismét de ugyanaz megy. Jönnek az új és régi hősök is. Kb 5x váltottunk szervert de mindenütt herok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy éve abbahagytam a játékot három csapattagommal együtt, az embertelen sok csaló miatt. Megoldódott már ez a dolog, vagy még mindig nincs csalás védelem? Köszi!
-
Hajdi
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi!
-
Hajdi
senior tag
Szerver mikor lesz srácok?
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Én vettem új routert, és egyelőre pozitív, Delta csak egyszer volt, de akkor ment a letöltés is ezerrel

Most is belaggol néha ha bekapcsolva hagyom a letöltést, de nem dob ki.
Sebesség emelés is lett (60/5-ről 100/8-ra), de a pingem nem túl acélos alapból 16 ms körül van.Így már egész játszható.

-
törölt tag
Tegnapi nap után ma úgy érzem du 5 körül bemegyek dz-be és mindenkit agyonlövök a csába!

-
alibiman
aktív tag
Elképzelhető, hogy makrózott?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Holnap lesz telihold.

Ên egy teljesen üres szerveren voltam DZ 7-9 pucovàlgattam, meg fertőzésiket csinàltam. -
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Komolyan mondom ilyet még 1.3-ban tapasztaltam Tommy-val. Mindenki Famas, house, mp5 st itt besírtam a röhögéstől. 35-40 méterről is elpárologsz. Közelröl kb 0.000001sec alatt haltunk.
-
törölt tag
Akinek nincs fizetett csalása az ma ne menjen dz-be mert brutál ami ott megy ma. Ilyen sok csalót már nagyon régen láttam. Millió élet aimbot no recoil karcolni nem lehet a játékosokat stb...
Inkább nézzétek a foci vb-t. -
RaverShox
tag
Sziasztok!
Xbox One-on játékos társakat keresek.
TonyStark0130
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nálam meg gabi-nál Dz rohangálás közben mennek a Tv-k néha ránézek akkor látom hú faxom már 1-1

-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Ez azért hihetetlen, mekkora egy nyomoroncnak kell lenni, hogy valaki egy ilyet használjon.
Ehh, hányszor találkoztunk olyannal, hogy az utolsó 1mm életét képtelenség volt lelőni, és 10 másodpercenként nyomkodta magára a healt, közben akkorát lőtt mint egy atomrakéta...
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
De miért nem írjátok be neki, hogy kösz, van magyar nyelvű support is, akik a csít jelentéseket kezelik.
Egyébként tényleg van, szóval egy ilyen scrennel már repül is, de ha meg tudod spékelni videóval, akkor még jobb.Én tegnap levezettem az antennát a másodlagos monitornak használt TV-hez, így most azon a foci VB megy főleg

Mennék én is DZzni, de mire odaérek, addigra már zárt a csoport
Meg nekem úgy tűnik, hogy visszatért egy halom csaló, ami eléggé rontja a játékélményt -
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Lehet,de nem jelezte,nem vettem észre.Megnéztem mit ad (átkutatásnál) és egyszerre nyitotta meg nem külön külön.
-
törölt tag
Du 5-től ki jön kirándulni dz-be?

-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Gyorsan feltoltam magam 27-es szintűre, már a Közgyűlés is sikerült, 1-2 melléküldetésben, ami már unalmas nekem, tudna valamelyikőtök majd segíteni, hogy minél hamarabb 30-as szintű legyek?

Előre is köszi.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Jaja én is megkaptam belépésnél
Lehet hasznos volt az a ticket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LÁZ
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
ól rájt

-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
holnap meg is lesem

-
Anonymus23
veterán
válasz
TheCloWn25
üzenetére
Csinálj videót róla és jelentsd fel, ha nyilvánvalóan csal, azaz a videóból is egyértelműen kiderül, akkor nagyobb biztonsággal bannolják.
-
törölt tag
válasz
TheCloWn25
üzenetére
Ez egy program amit fut win alatt. Gondolom lerakja tálcára a játékot míg bekapcsolja a dolgokat utána meghalsz.

Szerintem a jelentés semmit nem ér na jó ha sokan jelentik akkor biztos kidobják.Div2-t várjuk mert abban ott lesz a BattlEye ami viszont pillanatok alatt kivág a játékból ha bekapcsolsz valamit.
Plusz megszégyeníti a csalót is mert játék közben mindenkinek kiírja a monitor jobb felső sarkában, hogy xy banned by BattlEye.
-
törölt tag
válasz
TheCloWn25
üzenetére
-
TheCloWn25
csendes tag
Hogy működnek a csalások?
Van most egy cheater a DZ-ben, Ninja.Hyper.
Párszor leraktam. Egyszercsak úgy jött ki, hogy instant halt mindenki a közelében, és a nomádomat is 1 lövéssel lerakta falon át. Most itt garázdálkodik😃
Szervert, hogy kell váltani?😃
Kilépek, belépek?Ui: a teherautón nem tud átlőni.
-
FireKeeper
nagyúr
én claw/finger hibrid vagyok, G303-al tolom

meg van még pár egerem tartaléknak/eszmei érték miatt, mint G203, G302, Razer Krait, Razer Diamondback

-
törölt tag
válasz
atikom
üzenetére
Vagy esetleg így?

[The Division - How To Get Your E3 Exclusive Patch! link] -
Mr.Franczy
aktív tag
Hmmm. Tehát ha jól értelmezem, ez a fogyatékos sz@r (chad) megvette 110 usd-ért a halhatatlanságot, ami nem kis pénz, szerintem! De ha jobban belegondolok, akkor megveszem én is, aztán beültetem anyámat a játék elé, azt addig is farmol nekem, míg melózom! 😁
Éljenek a kreatív gémerek! 👍 -
törölt tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Div2-ben majd BattlEye kibassza.
Ha esetleg tisztán fog játszani akkor meg mindenki le fogja lőni 200x
Mi biztosan a nagy arca miatt.Ui: én kb 3-4 héttel ezelőtt mentem ellene de akkor kicsit túltolta a csítet (befosott és biztosra akart menni)
3/4 hp maradt neki én halott voltam. Csigu még mondta is, hogy szerinte nem csal csak jól játszik. Erre én közöltem vele, hogy vagy vak vagy vagy elment az eszed.Ja a pvp előtt szólt, hogy kér pár percet majd mind meghaltunk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Keresünk dokkolókat
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,