- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonl
tag
Sziasztok Srácok, ha a HTI Desert Tech sniper puskáról leveszem a hangtompítót, hogyan tudom visszatenni?
Láttam, létező a probléma, én nem találtam megoldást egyéb fórumokon, esetleg itt valaki jobban beleásta magát.Előre is köszönöm a türelmes válaszokat.
-
simonl
tag
Sziasztok, a napokban vettem észre, hogy nagyon lassan tölt be a játék.
A "halál" utáni és a gyorsutazás utáni töltésekre gondolok.
Van erre megoldás?
Köszi -
simonl
tag
Sziasztok Srácok, a heti chellenge második fejezetében csak én nem lőhetek egyet sem a küldetés folyamán vagy a csapattagok sem?
Lázadók behívhatók? Ők lőhetnek?
Köszi a türelmes válaszokat. -
simonl
tag
Sziasztok, az miért van, ill. hogyan lehet orvosolni:
megcsinálom a heti challenge aktuális első feladatát az elvárásoknak megfelelően és mégsem "adja be", számolja el vagy jegyzi a játék.
Pontosítva: Stock drop küldetés, kill nélkül drónnal felrobbantom, az animáció megjelenik, hogy sikeres a küldetés, de az érte járó challenge pontokat nem. -
simonl
tag
Sziasztok Srácok, hogyan lehet megoldani azt, hogy amikor közelítek egy bázis, villa, tábor felé, a csapattársak ne "mondják be" és jelöljék meg marker -el a közeli ellenfeleket.
De, ugyanakkor a drónnal ki tudjak jelölni.
Kérdésemből nyilván rájöttetek, hogy az aktuális solo challenge -el küzdök, de nem tudok 20m en belül kerülni az ellenfelekhez és drónnal kijelölni őket.
Ha kikapcsolom a HUD -ot, a drónos megoldás sem működik.Köszi az útmutatást ha vki már megcsinálta.
-
simonl
tag
Sziasztok Srácok, nekem sem "adja be" ha shotival kinyírom a yetit.
Nem számolja.
És nálam nem 1/30 -as számláló van ebben a kihívásban hanem talán 1/200000????Akinek van ötlete ne szégyellje megosztani
Ja, helivel hogyan gázoljátok el/le a yetit, nekem mindig kilövi a helit....??
-
simonl
tag
Előző kérésem törölve, most olvasom.......ezeket nem csinálom meg 2 nap alatt
-
simonl
tag
Sziasztok Srácok, mik a heti kihívások...tudna vki egy hevenyészett ámde pontos fordítást?
Előre is köszi.... -
simonl
tag
Compadrék
...akkor most ha alapjátékom van, hol és hogyan aktiválhatom a Live Season Challenges -t???
Köszönöm a türelmes válaszokat. -
simonl
tag
válasz
s4hu|SyD^ #2893 üzenetére
Ha van kedved próbáld ki a következő kombót: én ezt használom, bár ritkán "sniperkedem", a tornyokban lévő snipereket elintézik a csapattársak.
Elsődleges fegyver sunyuláshoz: M4A1 Tactical - ezt Carl Bookhart Boss likvidálásával kapod meg.
Másodlagos fegyver ha elb@..tam a sunyulást: TAR21 GL + compensator
-
simonl
tag
válasz
xPraetoriaNx #2889 üzenetére
Szia, bocs ha kéretlenül beleszólok.
Szerintem Koani tartományban a T5Xi Tactical Scop -ra van szükséged....és kicsit délebbre Montuyoc tartományban van szerintem a legjobb mesterlövész puska: HTI.
-
simonl
tag
Sziasztok, hogyan lehet az, hogy felveszek a térképen jelölt fegyverkiegészítőt és utána nem jeleníti meg a parts listában?
A térképen pedig már eltűnt az ikonja.
Ötlet? -
simonl
tag
Sziasztok Puhányok
Meg lehet tervezni, be lehet állítani valahol, ha egy egy bázist éjszaka akarsz megtámadni?
Vagy ez teljesen véletlenszerű?Köszi Srácok a gyors válaszokat, be kell jutnom egy depo -ba, de nappal szinte lehetetlen
-
simonl
tag
Sziasztok, a helicopter irányítását be lehet úgy állítani mint a BF4 -ben?
Vagy marad ez a borzalom: "jönakuplungmegyagáz" mód?
Hogyan lehet emelkedés után gyorsítani?Köszi Srácok....
-
simonl
tag
Sziasztok, a játék legelején tartok, mégis kérdezem:
hol lehet assault fegyverre a digital scop -t megtalálni?Köszönöm a türelmes válaszokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged