Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
dekrer
Megér szerintetek egy jelentést, amiért kamuzott már csak azért is ? -
jpm
senior tag
ezeket dobtam 15k-ért:
Djurgarden - Elfsborg 1. félidő eredménye 1.93
Brazília - Németország 2.52várható ~73k
-
janos1988
addikt
Holnapra abszolút semmi ötletem nincs, úgy hogy csak két alap 3/4-es megy. (+ ue. csak H/V-be)
-
stefyY
őstag
-
szab.tam
nagyúr
(#73191) yogibear
thx!
ez így jó!****
(#73209) B-L-A-C-K
(#73210) barca0519951én szó'tam...

-
Tomics
addikt
Két elődöntőre valami biztos tipp ?

-
bok92
addikt
Mai jó tanács: Ne tőzsdézz! Mondom ne!!

-
pohár
félisten
válasz
szlovibuki
üzenetére
tudod, a hülyeség gyorsan terjed

-
gyuromoj
veterán
GYÁSZ! 88 éves korában elhunyt Alfredo di Stéfano, a Real Madrid legendája.
Nyugodjék Békében!
-
szlovibuki
tag
Úgy látom nagyon érzitek ezt a Brazil-Német ; Holland-Argentín döntetlent...

-
atesz19
csendes tag
kicsit bizonytalan vagyok,sajnos kell valamit tennem mert nem tudok kitől kölcsön kérni sajnos...

Szülök sem tudnak segíteni,én is őket segítem mindig amikor tudom,de most megcsúsztam kicsit!
Azért is kérem a segítségeteket hogy hát ha,nekem nem kell 3 as odds csak 2 es vagy 1.80 körüli ! -
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atesz19
üzenetére
Ilyenkor általában mindig rosszul sül el a dolog ha valaki erre rakja fel a havi megélhetést, vagy ha bajban van. Tuti tipp nincs, sose volt, és sose lesz, szóval erre sose alapozz. Inkább ebben a hónapban húzd meg magad jobban abból a pénzből amid van, mert ha esetleg kockáztatsz, és nem jön be, utána csak még szarabb lesz a helyzeted.
Amúgy milyen összegről van szó?
-
Tótotto
tag
Tenisz
Ez a Koukalova egy kedvetlen picsa módjára játszik.A fogadásom már most ugrott.De élőbe ment egy all in a 7,5-nél többre ami szerencsére jött.Koukalova bekaphatja(lehet hogy jobb kedve lenne.nekem biztos
)atesz19:sajnos tuti tipp nincs.Ha lenne akkor már mindenki azt pakolná
-
atesz19
csendes tag
nagyon jó lenne ha ha tudnátok nekem segíteni

Erről az oldalról próbáltam nézelődni de nagyon tanácstalan vagyok sajnos..remélem tudtok nekem segíteni!http://www.tipplap.hu/kalkulator/
-
atesz19
csendes tag
Hali!
Tud valaki mondani egy duplázós tippet mára amit lottózóban lehet feladni??
Nagyon fontos lenne..megélhetésem múlik rajta ebben a hónapban!
-
janos1988
addikt
-
tomrRRR
senior tag
Tanjong Pagar -Albirex Niigata
Tip: 1/2
Odd: 25,00
Az gg jött eddig jól jött. 25x odds félidő hazai volt.
13:30 posztolták ki a mérkőzést. -
underdark
aktív tag
050 Throttur Reykjavik - ÍBV 1. félidő eredménye V 2.09
gyanús
-
Tótotto
tag
Sziasztok
Nekem ez megy mára(700FT)Lahti - Seinäjoen JK Mindkét csapat szerez gólt Igen 2,10 Nyitott
Turku PS - Myllykoski PA Mindkét csapat szerez gólt Igen 1,75 Nyitott
Odd Grenland - Valerenga 1X2 Odd Grenland 1,65 Nyitott
Atvidaberg - AIK Stockholm 1X2 AIK Stockholm 2,25 Nyitott
Djurgarden - Elfsborg 1X2 Elfsborg 2,35 Nyitott
Throttur Reykjavik - ÍBV 1X2 ÍBV 1,60 NyitottÉs még
Nagyobb összeggelK. Koukalova - M. Niculescu 1. játszma győztese K. Koukalova 1,60 Nyitott
N. Kichenok - C. Dinu 1. játszma győztese N. Kichenok 1,45 Nyitott -
MmDorian
őstag
ha már a melegről van szó, szerintem én a holnap esti német meccsig leköltözök a snooker terembe, ott legalább van klíma...
ezresével megy német hendi, sima, tj.
-
pohár
félisten

el kéne húzni a lottózóba, de olyan gecimeleg van, hogy áh... kidobtam a tyúkoknak a beáztatott kenyérhéjat, meg megnéztem a postaládát, kb 2 percet voltam kint, de a nyakamról kishíján a bőr is leégett

holnap meg leszakad az ég, akkor meg megint nem túl jó ötlet biciklizgetni
-
Prien
addikt
Én azt imádom az 5.7 collos Note 3-asomban, hogy miközben olvaslak titeket, megnyitom a bet365-öt egy külön ablakban és egyszerre látom a két oldalt. Akár online fogadhatok is, amíg itt diskurálunk... ezt sajnos a kis vacak 4 collos egérmozi iphone nem tudja
másképp biztosan baromi jó teló az is, szuperül lehet vele telefonálni biztosan ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
giigz
veterán
válasz
Zjunior
üzenetére
"Akksi időben még mindig jobb az ájphóne mint bármi, más szval ez pont nem gyere be."
Erre azért befizetnék élőben, töltsük fel a telefonunkat, kezdjünk el netezni, játszani, filmezni, melyik fogja tovább bírni... Bármennyi pénzt fel mernék tenni, hogy az enyém tovább bírja, persze az is igaz, hogy én most nem az 5S aksi idejéről beszélek, hanem a 4, 4S, 5-ről. Haveromnak 5 van, feltölti este, én is feltöltom este, amikor ő már 20% körül van, és mondja, hogy na most már csak óvatosan van vele, mert mindjárt lemerül, és nem hozott töltőt, én akkor még 50-60% körül vagyok hasonló használat mellett, és tudom, hogy simán ki fogja bírni a nap végéig. És nincs semmi baj az aksijával, szimplán az enyém bírja olyan sokáig, kijelzőidőben 5-6 óra körül van
Iphone mennyi netezés, film, videó, játék, stb. bármi mellet? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zjunior
üzenetére
Azt hittem azt 210-ért vetted még anno Angliából....
Jó ha így nézzük mondjuk nekem meg kb az 5S meg 40 ezerbe van, ez a 10. iPhone-om, és vagy szinte nullában adtam el, vagy nyereséggel. Ezért kell mindig használtan venne, vagy jó áron szolgáltató újat. Na de ez már tényleg nem a reklám helye...

-
Zjunior
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Dikk.
6 éve adok veszek iphone-t.
Az i5s szeptemberben volt meg 219000 ert Angliabol a 32gb-t ami itthon 265k volt.
I5-t meg 150 ert adtam el
Bocs 60k volt a difi igaz, mert 32gb vettem
Ez a legutobbi pelda.
Aki lelemenyes, es ugyes az megoldja.
Kiveteles eset h apam megvette 200k ert mert o csak hivatalos forrasbol vesz a munkaja miatt mivel nem kicsi rangba van, es nem akar bajba kerulni, igy 32gb nem vette meg 250 ert a storebol
.
Lehet venni kocsit is itthon, meg nemetbol.
Nekem 30-40k ba van a valtas de legyen 60-70 egy evben akkor nekem jo, mas meg nem erdekel

-
gery2123
őstag
Na akkor mire is lenne jó felrakni egy iPhone árát ma? 😀
És igen csak a Droid és csak a nexus!!! -
L_YKing
addikt
Szar iphone
Szar android
Best symbian
-
szab.tam
nagyúr
egy jótanács:
ahol a békésnek indul egy mobilról, platformokról szóló csevegés off topik módon online haverok között, ott hamarosan moderátor jön, hogy rendet tegyen a kialakult vérengzésben...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zjunior
üzenetére
Jó azért te is tudsz hülyeségeket írni...

Aksi szempontjából nem nagy szám az iPhone, vannak tőle jobbak is, a 30-40 ezres ráfizetés minden évben meg nem mérvadó, mivel ha 220 körül megveszed megjelenéskor, 130ért tudod eladni kb 1 év után, az már mindjárt 90 ezer körüli difi. Azt meg ne kalkuláld bele hogy apád megveszi tőled jó áron, mert az nem reális...

G^zC^mp€r: Nekem nem is kel rá JB sose volt egyiken se, pont annyi személyre szabhatóság van benne alapból amennyi nekem elég, egyedül egy értesítés visszajelző ledet hiányolok az elejéről.
-
RockHaRD
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Telefonos részével nagyon egyetértek. Volt egy halom Androidos telefonom, és a tököm ki volt vele, hogy még a 4 magos SGS3 is akad lapozásnál, meg alvásból ha megnyomod a home gombját, másodpercekig vár mire felébred. Ne nekem kelljen már a romokat tesztelgetni, hogy melyik az, ami kevésbé akad, de az akksit sem eszi meg. Amióta megvan az 5S-em, nekem sem létezik más telefon, Jailbreakelve pedig a testreszabhatósági korlátok sincsenek. Az egyetlen problémám nekem is a mérete, majd szeptember-októberben cserélem az 5,5 colos i6-ra, ezt meg asszony megkapja.
-
Zjunior
veterán
Látom ráharaptatok a csontra
!
Akksi időben még mindig jobb az ájphóne mint bármi, más szval ez pont nem gyere be.
A következő iphone meg überelni fogja jobban
.
Tőlem mindenki azt vesz amit akar, de én 6 éve iphone-t hasznalok, ha ráfizetek minden évben a legújabbra, akkor 30k-40k a difi, ami szerintem megéri
Egyszer kell megvenni drágán.
-
B-L-A-C-K
titán
Előtte én is nyomkodtam, de mégsem fogott meg, viszont napi használatban nagyon megszerethető.
giigz: Nekem az 5S pont elég méretben, a többi már szinte alig fér el a zsebedben normálisan. Viszont ha jön a nagyobb i6 én is kénytelen leszek megszokni, mondjuk kb egy ~év múlva veszem meg majd úgyis mikor 130 körüli árra beáll, 250 ezret biztos nem adok majd ki érte megjelenésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)