Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
V. Novgorod FK Rosztov 2 - 0

BetHunter hozza a szokásos formáját. De mindjárt írja hogy a sok nyerő mellett kell néha egy-két bukó is...

-
törölt tag
Ez becsúszott !

-
csababarca
őstag
estére tipp,hogy egy bátrabb, 5ezres tétet mire lőjjek el? 2-3 meccs,legyen meg a 2höz közeli szorzó.
-
yogibear
addikt
Vicces kis angol 2...
Bristol Rovers - Rochdale ht/ft 1/2 - 29 odds
Exeter - Torquay ht/ft 1/2 - 34 odds
Hartlepool - Morecambe ht/ft 2/1 - 29 odds -
B-L-A-C-K
titán
válasz
üzenetére
Akkor meg guggliba kikeresed, nekem 2 másodpercig tartott neked se tartana tovább link 7.8-as rész.
-
törölt tag
Betlicen mennyi a legkisebb kivehető összeg ?
Betlicen Dokumentumok még nincs aktiválva a személyi meg a többi.
-
Tudtam én, hogy jó lesz a 8,5 odds.

-
törölt tag
Nemigaz!
Hazai pályán a QPR a Watford ellen nem tud nyerni.

-
Optimusx
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hát akkor bent hagyom, igazából csak azért féltem, mert elhatároztam, hogy többet nem töltök a számlára, elment egyszer 5000 és azóta csak éppen 1-2 ezer forint körül mozog az egyenlegem. Szerintem is lehet, hogy a második félidőben rákapcsolnak a vendégek és győznek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Optimusx
üzenetére
Hú azt hittem valami 20-30 ezrekről van szó...Én ennyi pénzt nem vennék ki, bár neked úgy látom ez is fontos, ha 1,25x raktad X-be...Ahogy látom a vendégek a félidőt leszarták, lehet a 2. félidőt megnyomják. De döntsd el te, nem akarom az legyen hogy kiveszed és a vége lesz 1-3. Vagy bennhagyod és elmegy. Itt tényleg bármi lehet. Hagyatkozz a megérzéseidre.
-
törölt tag
QPR

-
B-L-A-C-K
titán
Ennek a BetHunter-nek fél órája olvastam el a 78 oldalas FK Volga Nyizsnyij Novgorod - FK Rosztov elemzését, sima V-be írta. Megkezdődött a meccs 2. percben 1-0

-
roti86
őstag
Raktam a Birmingham-Blackburn, Brighton-Blackpool meccseket, de mivel a félidőben sehogy sem álltak (legalábbis nem úgy amire én raktam) kivettem az összeget a bet365-n. Érdekes ez a kifizetés, 800Ft-ot raktam tétnek, 1.félidőben volt olyan, hogy csak 450ft-ot akart visszaadni, szünetben pedig felment egyszer 792ft-ra így mondom nem kockáztatok.
Tudja valaki mitől függ ez mikor mennyit enged visszafizettetni?
-
Chereiose
addikt
Eredmények.com-on vissza lehet keresni valahogy régebbi meccsekre? Tehát, hogy valami kereső, nem az egymás elleni meccsek meg stb..
-
ricska1
tag
válasz
csababarca
üzenetére
V-be?
hát bourneouthot 10 emberrel elpicsázták 4:2-re idegenbe ezért én hazait látok benne 
-
törölt tag
QPR - Watford Élő fogadásba mit raknátok rá ?
-
ricska1
tag
Sziasztok

valaki rakott erre Sheffield Wed 2 - 2 Charlton ? ahoz képest hogy 2:0volt 15.perceben...
-
Dani_kp
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem ez lesz az a meccse, ahogy biztos nem lesz X. A Bayern bitang jó és nagyon megy, bár utóbbi időben kicsit leeresztett, de a Real biztos nem fogja magát hagyni, főleg nem le X-elni hazai pályán.
#58551 tomrRRR: igen van sok hiányzó, haver kedvenc csapata és Ő is mondta, hogy rég játszott "rendes" kerettel. De így is van jó pár gólszerzője a csapatnak.
A hétvégi bukást inkább hanyagoljuk...
-
tomrRRR
senior tag
Derby-t aki tette az ajándék odds volt, nagyon megy. Nekem elvitte a Basel

-
tomrRRR
senior tag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Nem tudom. Ha abból indulunk ki, hogy előnyben van több szempontból is az Atletico Madrid, hiszen pénteken játszott mérkőzést, míg a Chelsea szombat délután s kikapott otthon. Valamint az angol csapat utazik spanyolba az is fárasztó az utazás új környezet, valamint a pálya.
-Sokkal pihentebb az Atletico
-Hazai pálya
-Meg a Chelsea-ban elég sok a sérült, eltiltott játékosgiigz: Nemtudom, nem néztem meg mennyi az odds beten, de ZRT mindig több szokott lenne akkor 1.22x lesz szerintem v. 1.2
-
Dani_kp
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
2-3 gólra nem volna "biztosabb" vagy over 2,5. Tudom, hogy BL és fontos mind a 2 csapatnak, de láttam a Chelsea legutóbbi 2 mérkőzését és ha hátrányba vannak nagyon tudnak hajtani, igaz ez PL-ben volt...
Amúgy végeredménynek 1-0 vagy 2-1 tudok elképzelni...
Szerdai Real - Bayern meccsre ki mit mond? Én hazai győzelmet várok sok góllal a meccsen.
-
-
r0by
addikt
Svéd jégkorong: Färjestad - Skelleftea
A 3 meccsükből Skelleftea eddig megnyerte mind a hármat. 1.55 az odds, ami baráti. Merjek rátenni, 1-2K körül?
Ez lesz a döntő 4. meccse. Tudja valaki meddig tart ez? 4 győztes meccsig?
Attól félek, hogyha rájuk teszek, akkor most fogják ellazsálni
-
tomrRRR
senior tag
Basel meccs jó nagy bunda valószínű 2 piros lap ! Szánalmas
-
törölt tag
QPR megint fogja hozni a kikapás szintet.
-
törölt tag
Zürich - Basel Szerintetek lesz gól ?
-
sz_abika
addikt
Kíváncsi vagyok mikor törik meg a széria, de amíg forró a vas addig hadd szóljón:
HIggins (snooker) + OKC siker (NBA) + M.Klizan (tenisz) bátran mehet együtt duplázni
-
B-L-A-C-K
titán
Na ez a két meccs ment, tét kicsit túlzás kaminak, de nem akartam 5 ezerrel megrakni mert alig hozott volna, így meg legalább majdnem egy minimálbér jön (ha jön, sok esélyt nem adok neki)...

-
pohár
félisten
White Sox (Danks) @2.71
Reds (Leake) @2.23
Royals (Guthrie) @2.34
Angels (Richards) @2.01
Diamondbacks (Arroyo) @2.23
Rangers (Darvish) / Mariners (Hernandez) @2.40
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Regirck
üzenetére
Nincs mit, 50-100 ezerből szépet hoz 5-1 eddig az állás még kell 5 frame és akkor nyert Selby, ezek ajándék oddsok csak az a gond a világbajnoksággal hogy 19 frames, 26 frames iszonyat hosszú amíg lejátszák az 5-6-7 óra vagy még több.
További tippek: John Higgins-McManus Hazai
és még mehet mellé kedden játszik: Marco Fu-Gould HazaiTipp: John Higgins, Marco Fu nyernek
Odds: 1.53x1.2= 1.83x majdnem egy duplázó
Meg ha szereted a focit akkor holnap: Atletico Madrid dupla esély Hazai/Döntetlen 1.25x odds
-
B-L-A-C-K
titán
Na lemegyek rakok valami kamit, majd megosztom....
-
tomrRRR
senior tag
Szia!
Kezd először is a betclic-nél érdemes 17 ezer FT-ot feltölteni hiszen 17 ezer FT-ig visszafizetik a pénzt vesztes fogadás esetén.
A lényeg, hogy min 3 mérkőzést kell megtenned amik 3 esélyesek, vagyis labdarúgást tegyél.
Érdemesebb hétvégén megjátszani a betclic-et akkor jobb mérkőzések vannak.
Bet365 meg nagyon nagy a kínálat, de viszont nagyon sok bónuszajánlat is van egyúttal.
Kezdetnek van a 100% befizetési bónusz, mobilbónusz.Itt tudsz nézelődni az aktuális bónuszokról, valamint a fogadóirodákról írnak:
http://www.sportfogadas.org/irodak.php
http://www.hatharom.com/ jobb oldalt vannak a bónuszok
-
t256
őstag
válasz
pcgamer01
üzenetére
Köszi!
Megpróbálok a betclic-en tőkét varázsolni.
Tippek holnapra?Bochum - Bielefeld V 3,75
Az utolsó 5 mérkőzésén nem nyert a Bielefeld, talán holnap megtörik a rossz sorozatot.FSV Frankfurt - Cottbus H 2,00
Erre több esélyt látok.Hirtelen ennyi, viszont holnap lesz elég sok tenisz. Régen szerettem, mert csak kétesélyesek a meccsek. Nincs döntetlen.
-
t256
őstag
Sziasztok!
Régebben Tippmixeltem (4 éve), ezért tegnap hazafelé melóból akartam egyet játszani a régi idők emlékére.
Még szombaton kinéztem öt meccset, abból négyre fogadtam volna. Volna, mert kiment a fejemből, hogy vasárnap nincsenek nyitva a lottózók plusz húsvét is van. Azt ugye mondanom sem kell, hogy mind az öt tippem bejött.Ezért úgy döntöttem regisztrálok az egyik online fogadóirodánál. Kérdésem az lenne felétek, hogy hol érdemes játszani? Bwin, bet365, unibet, betclic?
Esetleg van most valahol bónusz új regisztrálóknak? -
tomrRRR
senior tag
Most zajlik a snooker világbajnokság, s a nagy kiemelt játszik Mark Selby lehet rá tenni az összes pénzt bet365-ön hajrá. 1.22x az odds 10 nyert framig játszanak.
-
stefyY
őstag
válasz
stefyY
üzenetére
Random meccsek eddig...

003 L. Rosol - R. Federer H 6.90
009 Köln - Ingolstadt H 1.90017 Colorado - Minnesota V 2.49022 Montpellier - Dunkerque H 1.45
040 Cottbus - St. Pauli D 3.00
047 Elfsborg - Helsingborg H 1.89052 Standard Liege - Lokeren H 1.40
070 Blackburn - Yeovil D 3.25
092 Dundalk - Shamrock Rovers V 2.70Kiállításig pedig jók voltak a vendégek...
096 Puskás Akadémia - Pécs V 3.15112 Metalurg Skopje - Kiel H 2.49
137 Aston Villa - Southampton D 3.20140 West Ham - Crystal Palace H 2.15142 *(0-1) Chelsea - Sunderland H 1.54
150 Balmazújváros - Nyíregyháza D 3.15
170 Japán - Szlovénia V 1.23
180 A felsoroltakon kívül más nyeri a Nagydíjat H 2.50
195 Norwich - Liverpool V 1.34
201 Aalen - Ingolstadt D 3.00
204 Dinamo Moszkva - FK Krasznodar H 1.75208 Lorient - Montpellier H 2.25211 Valenciennes - Nantes H 1.90217 Besiktas - Fenerbahce V 2.49 -
janos1988
addikt
Ma ez menne, ha ma lehetne rakni. Fogadjunk, hogy tuti bejön.

Na menjünk elázni.
-
janos1988
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Felejtsd el a tutikat. Menjél lapokra/szögletekre/gólokra ma, Angol Champ./Liga 1-ben. Életre-halálra fog menni a harc a kiesés/feljutás ellen/mellett. Pár példa:
A Derby meccsen 2,5 fölé. 1,6x
A Peterborough meccsen a hazaiak 2,5 fölött. 3,4x <- Talán ez a legbiztosabb.
Stb..
-
csababarca
őstag
Kéne kis segítség.
nyertem 4700at bwinen, és egy 3-4ezer körüli összeget visszafogadnék valami úgymond tutikra.City,Porto menni fog, ehhez a kettőhöz kéne még 2-3 meccs,hogy egy 2-3 körüli szorzó kijöjjön.
Ötletek? -
janos1988
addikt
Miért ne tudnának szándékos kapufát lőni? Jó, mondjuk nem spontán támadásból, amikor gyorsan kell dönteni, hanem pl. szabadrúgásból, 11-ből. A másik dologra pedig, hogy szerintem nagyon ritka az amikor előre lebeszélt meccs van (az is inkább szerintem az anyagi problémákkal küzdő csapatoknál fordul elő), inkább egy-egy kulcsembert vesznek meg, védőt, kapust, bírót.
Amúgy meg ma nem rakok mixet. Fura érzés.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na mind1 azt megtanultam hogy csak a saját tippemre hallgassak..

Hazai pályán a QPR a Watford ellen nem tud nyerni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És simán lehet benne igazság. Köszi