Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Ha egy meccset V-re tettem a meccs végén X lett, de hosszabbítás alatt pedig V lett akkor most nyertem vagy nem?

-
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Eddig jó a megforgatás. De még ma tovább kellene kamatoztatni.
-
skeli
tag
Egyszer teszek futsalt töltelék meccsnek persze hogy

janos1988: hát 16mp volt hátra a 2.félidőből mikor kiegyenlítettek az azeriek...
-
janos1988
addikt
Sevilla vagy Juve GG? Tét 3k lenne.
skeli: Ezzel a döncivel még szemezgettem is, csak lövésen nem volt, hogy mennyi az esélye, hogy bejön.
-
stefyY
őstag
Ki a Baseball-szakértő itt?

-
janos1988
addikt
-
tomrRRR
senior tag
Egy kis információ:
Mark Selby- Carter mérkőzés 5-3 jelenleg az állás holnap 11:00 kor folytatják 8 framet lejátszanak, majd este megint 8 framet lejátszanak vagy addig játszanak amíg meg nem nyerik 20:00 kor.
-
giigz
veterán
Nem raktam meg, ez ment volna:
2.
Ritten jégkorong 1,85 (ezt eléggé érzem, 9/10 szvsz.)
Taylor 1,50 (szintén 9/10)
Sevilla X2 1,95 (6/10, de látok rá esélyt)5,41x
1.000 Ft -> 5.410 Ft
Ha az elmúlt 3 hónapban nem buktam volna 95%-ban minden szelvényemet, akkor az első két meccsre 30k ment volna, 83,25k jöhetne, tehát tiszta 53.250 Ft, és szerintem be is fog találni...
-
ted_mosby
senior tag
Mou megkapta az engedélyt hogy pihentesse a kulcsjátékosokat a Liverpool ellen. Innentől számítva sima H

-
B-L-A-C-K
titán
Hétvégére ezen agyalok....
-
Speedhs
őstag
Mára valami komolyabb tipp?
-
Ps Vita
őstag
Robredo

-
janos1988
addikt
-
-
ted_mosby
senior tag
Szép napot mindenkinek.

Ma egy kis Dartsot rakok, csodáltam h ma senki sem próbálja. Csak nehogy az legyen hogy pont akkor nem jön egy se mikor végre megrakom, mert mindig amikor akartam de nem tettem min volt kettő. Lehet öreg hiba, de lusta voltam minden szelóra külön meccseket választani. Amúgy meg ezeket érzem. Mindegyik csapatnak nagyon kell a pont, a unitedből pedig most ment el Mojsz. Aztán meglássuk

-
törölt tag
Segéd szelvény között volt kitöltve a postán.

Valaki kitöltötte és vissza rakta a többihez.
Én meg feladtam háta lesz belőle valami., 
-
sutyesz96
addikt
Bet365-ön a kezdőbónusz megforgatásánál lehet élőben is fogadni? Lényeg hogy 1.5 felett legyen az odds?
Vagy csak meccs előtti fogadás érvényes?Sorry, nem tudtam sehonnan sem kibogozni

-
nyizso83
csendes tag
Na én ezt megpróbálom

-
janos1988
addikt
Ma ment egy alap 3/5-ös és ue. 4/5-be szintén alappal.
-
MmDorian
őstag
túl szép lett volna, ha tegnap a németek belövik, amit be kell lőni...na mindegy.
mára öccázé ment a benfica és a sevilla.más: voltatok már az euro poker clubban ? nem rég nyílt, lehet ma lemegyek.
-
L_YKing
addikt
Az odds nem nagy! MKB-MVM 1,32
Osztálytársamnál volt Gulyás (MKB-s) és "mondta" , hogy nyerni akarnak a hétvégén...
Közönségért is játszanak, mert a "legnagyobb" szurkolótáboru(n)k van Európában..
Nem életbiztosítás meg nem is nagy odds de kiegészítésnek jó lehet.
Veszprém - Paris HC H
Villarreal - Barcelona V
Crystal Palace - Manchester City Vössz.: 2,66 odds
Tét: 5K
Nekem ez megy a hétvégére! Sok sikert!
Remélem tudtam azért segíteni vagy a döntést megerősíteni.
-
zolynet
veterán
dobok egy kami 3/4-est, ha már a tegnapi is úgy betalált

077 Roma - Milan V 4.00
081 Ingolstadt - 1. FC Köln V 2.44
094 Dijon - Nimes H 2.13
112 Elche - Levante V 4.95 -
cantus
tag
Sorozatos bukások miatt tettem egy mai óvatost. Arra számítok, hogy az első félidőben még nem esnek egymásnak a csapatok. Íme:

-
gery2123
őstag
Na én ma megraktam az 5 darts meccset döntetlenre 2-es és 3-as gyűjtőbe ha ketten X-nek akkor már nyertem.
2x500 Ft került a beten. Ha már 3X lesz akkor már jó kis pénzt hoz. -
skeli
tag
mára ötletek?!
-
tomrRRR
senior tag
Sevila-Valencia meccs mehet Hazaiba 5 ezerrel mellé snooker?
-
stefyY
őstag
1.7 alatt adnak a Real továbbjutásra, azért érdekes...

-
tomrRRR
senior tag
válasz
stefyY
üzenetére
Jajah, de most minek tegyen 10-20x oddsra érted, amikor 2-3-4-5x oddsra biztosra mehet.
Én azt mondom minimum 2x odds legyen meg, mer csak egyszer játszható meg

Bár én úgy vagyok vele, hogy ha látok bankkártyát akkor azonnal teszem fel betclic-re s akié a bankkártya mondok neki egy 90-10% részesedést s belemennek leginkább ismerősökkel, haverokkal.
-
janos1988
addikt
Senki sem parasztkodik vagy ellenségeskedik. Csak segíteni próbálunk a másiknak.
sutyesz96: Természetesen arra rakod fel amire akarod. Hisz jól írtad, a te pénzed. Én kockáztatnék, te nem. És ez így van rendjén.
-
stefyY
őstag
Édes istenem, hogy itt megint mindenki paraszt...

Jánosnak abban igaza van, hogy nem pakolná mondjuk 1.5x alá azt a 17k-t...annak lenne látszata...szerintem ha elérek tippmixprón addig, én is átutalok, és akármennyire is szeretem szűrögetni a sima meccseket, bár papíron szoktam is fogni és rakni szép oddsokat, de tuti 1.5x alattira nem rakom fel a 17k-t...

Sutyesz, természetesen arra rakod fel, amire akarod, de ettől még megfontolandó, hogy ne egy 1.10-es oddsra pakold fel...

tomRRR, te pedig félreértetted...persze, inkább kapja vissza, ha bukik, de akkor már olyan oddsra pakolja fel, hogy szépen nyerjen is vele, ha jön...

-
sutyesz96
addikt
húú de ellenséges itt ma mindenki..

1: Igen, elmúltam természetesen, nem kell hülyének nézni

2: Szerintem arra pakolom a saját pénzem amire akarom. És ha "fos" oddsokra rakom akkor mivan? Nekem legalább hasznom lesz belőle, nem úgy mint neked..
-
sutyesz96
addikt
Most akkor Betclicen a 17000Ft cashback működik élő fogadásnál is vagy nem?

-
stefyY
őstag
Lehet éjszaka -3500, megy felfelé a Miami oddsa...tudnám, miért...
-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Legszebb, amikor még videót is kitesz a bwines vagy bet-es szelvényről, csak mikor kicsit elmozog a kamera és látni a címsort is a böngészőben, ott a kód vége nem egyezik a szelvény kódjával.

Aztán mikor megvan az eredmény, betölti az egy eurós vesztes fogadószelvényt, IE vagy FF cash-ben átírja az adatokat (meccs, tét, dátum, stb) és levideózza a "nyerő" szelvényt.
Papírost meg képbolttal, simán.
Amatőrök kikopiznak számokat másik képről, csak a beillesztésnél kicsit elcsúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy csak viccnek szántam természetesen, mert láttam sokan ellene vannak, ha feladom is max 1x. De még előtte ráfekszek a hiányzókra....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.