Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeollam
aktív tag
Alázott a Real
Ma mindenki kinevetett, mikor meglátták a két gólelőnyös szelvényt
A dortmund meg elvitte 
-
Már csak 1,8 RC odds.
Jól lement. -
ted_mosby
senior tag
Simán jött a Rapid wien.
így ment 1k a Dortmundra, aztán meglássuk 
-
L_YKing
addikt
Veszprém!!

Csak az MKB!
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Jól tetted

Holnapra meg mehet a Liverpool kezdocsapatok, ha valóban ez a kezdő lép pályára akkor nyert ügye van a Liverpoolnak. -
ted_mosby
senior tag
Rapid Wien 1.fi még most is 1.44 pedig vezetnek, és a Salzburgnak tulajdonképpen nincs miért mennie. Én tettem 700 forinttal.
-
Felvettem minden pénzt, és felraktam RC-re.
2600ft...
Annyit beszéltek a kajáról, hogy rendeltem egy gyros tálat.

-
ted_mosby
senior tag
Na 500 Ft bonuszból elkezdtem élőzni. Még a Mura a büntető előtt pár perccel ment egy félidő 400 pénzzel
820forintot hozotthozhat -
giigz
veterán
Epp csilisbabot csinalok...

-
-
Remélem MU hozza.
A nyereményt pedig felrakom RS-re.
-
-
törölt tag
Malaga fog kibaszni velem.

-
ted_mosby
senior tag
Most jövök a moziból, a Trancendens c. Filmet senkinek sem ajánlom. Kár volt érte.

De legalább nem láttam ahogy a Wolfsburg szerencsétlenkedik , jól indul a hétvége.
-4k
Végülis nem a BL Helyért mennek..A szelvény egy 5,1es megfogott oddsal
-
Chereiose
addikt
-
Jeollam
aktív tag
Nyam-Nyam

-
válasz
Chereiose
üzenetére
Mint tegnap nekem a Fürth

Hazaiba kellett volna, havernak D-re, erre a végén nem V lett, hogy senki ne nyerjen?
(#59468) tomrRRR
Hát még mindig jobb nyerni pár ezrest, mint hogy kamuzol itt, hogy ennyivel meg annyival tettem.
De amúgy megtettem a Swansea Derby Tottenham Bayern hendi szelvényt 300.000-rel, de geci ember lévén nem mutatom meg a képet bibibiiiii..... -
tomrRRR
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem akarok keresgélni, de nem is szeretnék vitatkozni senkivel. Ötleteket, tippeket adtam nektek snokerrel kapcsolatban, ha megnézed snooker a fogadásokat, elég jól jönnek 1.68x odds McManus 10-5re vezet, jó ez a snooker ,,egyfajta biztos fogadás" zárójelben.
Skizo vagy kia fa** vagyte Tegyed csak a 200 Ft-okat hátha meggazdagodsz

-
válasz
tomrRRR
üzenetére
Miről ugatsz te bánat?

1: Már elmondtam neked a múltkor is, hogy ha már valaki nevét (még ha nick név is) megemlíted, akkor legalább vedd a fáradtságot és nézd meg hogy írja az illető, és írd helyesen te is. És az enyém még továbbra is Shkiz0 és nem skizo, meg Skizo, se sertés, se hizó....
2: Pont nem én vagyok akinek szokása benyögni nyert helyzetben, hogy több tízezer forinttal tettem valamit. És nem B-L-A-C-K-et védem de tudomásom szerint neki sem volt még olyan, hogy azt mondja teszi 10-20 ezerrel a szelvényt, aztán kiderült volna hogy közben jóval kevesebbel tette.
3: Ez az egész megint onnan indult "barátom", hogy osztod itt az eszet, meg arcoskodsz a semmire!
Mert már a múltkor is, és most is volt aki kért tőled képet, és akkor is és most is inkább terelted a szót, és kimosakodtál belőle.
Mellesleg ha nem csak a pofád járna, akkor tudhatnád hogy én és a másik említett kolléga is megszokta mutatni a bukó szelvényeket is. Tőled még szart se láttam, szóval nekem te még mindig egy szava hihetetlen ember maradsz! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomrRRR
üzenetére
Hol írtad hogy 20 ezerrel rakod Sevillát 2 esélybe meg Selby-t? Sehol! Mikor Sevilla 2-0 vezetett + Selby jól állt akkor nyögtet be. Velem meg nagyon ne gyere mert minden szelvényemet mutatom ha jött (+ előtte mindig közlöm mit rakok), egy olyan szelvényem sem volt még itt ami bejött és ne látták volna.
Shkiz0: Nem lehetne hogy te nem rakod meg? Miattad fog elmenni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomrRRR
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, már meccs kezdete előtt 1 NAPPAL MONDTAM, hogy mit teszek, én nem játszom a nagymenőt, ellenben veled, Iphone topicban szarrá oltanak s mindenki röhög rajtad ha nem veszed észre barátom.
Én sem kételkedek benned, hogy te tettél 18800 FT-ot belinkelsz egy sportfogadási oldalt s kijelölöd a meccseket, közben tettél a Skizo barátoddal 200 FT-ot. Meg nem is tudom minek kell mindig mindig vitázni ? Ez a fórum azért van, hogy megbeszéljük a meccseket, ötleteket tippeket adjunk egymásnak, én nem szeretnék vitatkozni senkivel nem ezért jöttem ide, hanem tanácsokért ötletekért. Részemről be van fejezve minden.
Üdv -
TSG kihagyta büntetőt. :@
-
Szopjon le ez a Wolfsburg is

-
GabN73
addikt
Hát komolyan mondom... Éjszaka megraktam 3 meccset, 2 érvénytelenített 1 vesztett.
Pihenőre vissza, ismét -10k ...

-
plus44
veterán
Finn rokonaink szivatnak...
-
törölt tag
Malaga szerintetek ma nyerni fog ? Vagy ökis öngólal kikapnak

-
B-L-A-C-K
titán
Számítottam a hatalmas poénokra....

-
B-L-A-C-K
titán
Még most sem tudom mi legyen ezzel a ReáálSzoszival, 30 ezerrel küldeném, esetleg lenne aki tartana velem nagyobb összeggel? Ha bukunk együtt bukjunk...

-
stefyY
őstag
Mainz is vezet, jóóóó

-
Lavar
aktív tag
Sziasztok, erről mi a véleményetek? Igazából csak papírforma. Megérné a pénzét, vagy vegyek ki valamit esetleg.
158 Man.Utd. - Norwich H 1.34
163 Debrecen - Kecskemét H 1.30
172 Real Madrid - Osasuna H 1.05
211 Valencia - Atl. Madrid V 1.76
212 Ath.Bilbao - Sevilla H 1.90
213 Villareal - Barcelona V 1.43
221 Liverpool - Chelsea H 1.64
222 Crystal Palace - Man.City V 1.41
227 Schalke - Mönchengladbach H 1.95
229 Lyon - Bastia H 1.4239,44
500 vagy 1000 forinttal menne.
-
törölt tag
Everton eladta a meccset.
A hülyék pedig megelőzhették volna az Arsenalt. -
4850 oc
aktív tag
Nem értem miért volt olyan nagy oddsa a Auxerre 0-3 Metz
Metznek?? -
Ps Vita
őstag
Nem szoktam bundát kiáltani,de ezek az Everton gólok nagyon érdekesek voltak...
-
4850 oc
aktív tag
Gyönyörű Everton...

Végül is már benne volt egy csúnya botlás...nem lehet mindig nyerni
-
stefyY
őstag
Wolfsburg

-
yogibear
addikt
Mai kamukáze X-es:
Belupo - Hajduk Split
Avellino - Crotone
Puskás Akadémia - Videoton
Mansfield - Torquay
Wycombe - Bristol Rovers
Slovacko - Sigma Olomouc
Latina - Palermo
Leverkusen - Borussia Dortmund
8205,87kalapban még: Odense - Aalborg, PAOK - Panathinaikos
-
Jarod1
veterán
űű még jó hogy lemaradtam az evertonról.....
-
törölt tag
Ez se bunda
Jó édes kurva anyukat az evertonak. -
Bencus88
nagyúr
Ekkora egy féreg bandát mint az everton teeee. Gusztustalan ahogy játszanak. két öngól hát gratulálok

-
törölt tag
Video az öngólrol [link]
-
törölt tag
Alcaraz A. (Öngól) Ma se lesz everton győzelem.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Speedhs
üzenetére
Pont akartam írni hogy lehet megpukkasztom azt a meccset, még este-ig van idő eldönthetem.
Igazából Betisnél halom hiányzó, sérült, szét van esve az egész, na meg már úgyis kiesnek. Real S. van pár sérült, de annyira nem vészes. Viszont azt nem értem mire fel az ekkora odds....

-
Speedhs
őstag
Na Sociedadot nem merem megrakni. 5k lenne a tét, mellé egy Liverpool győzelem.
Mondhatnátok pro-kontra érveket, tanácstalan vagyok. -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ted_mosby
üzenetére
Máskor ha látsz csak egy betűt az egészen, vagy több egyforma betűt jegyezd meg mennyinek kell örülni:
A betű/betűk = 1000 Ft
K betű/betűk = 2000 Ft
T betű/betűk = 3000 Ft
M betű/betűk = 4000 Ft
P betű/betűk = 5000 Ft
E betű/betűk = 8000 Ft
S betű/betűk = 9000 Ft
D betű/betűk = 10000 FtTöbbi nem jut eszembe, de ha ezeket nem látod rajta, és egyformák erősen örülhetsz...

-
ted_mosby
senior tag
Megvan az első nyerő Bukszám.
már megörültem mikor megláttam a 3 A betűt, mert itt valaki azzal nyert nemrég 10+1 ezret. De ebből csak egy ezres lett. 11/1 jó statisztika 
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomrRRR
üzenetére
Nálam nem a kép volt a lényeg mert lesz@rom (meg amúgy is ezt szóval nem említettem mutass képet). A lényeg az mikor már jól állnak a meccseid akkor nyögöd be miket raktál, és hogy 20 ezerrel...Utána meg vagánykodsz hogy jaj csak sz@ros 20 ezerrel raktam de kár. Miközben ha nem álltak volna jól a meccsek azt a 20 ezret se mondod.
Ilyen alapon utólag mindenkinek lehet nagy a pofája nem gondolod?
Amúgy meg mire lennék irigy, arra hogy az albérletpénzedet forgatod minden hónapban?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ma mindenki kinevetett, mikor meglátták a két gólelőnyös szelvényt 

így ment 1k a Dortmundra, aztán meglássuk 

.:
. A modik ezt nem szeretik. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)