Hirdetés
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
[kép]
Sziasztok!
Szerintetek ilyen esetben meddig kell várni a nyereményre, egy 6/3-as kötésnél, ahol 6-ból 5-öt eltaláltam, viszont a Lazio-Torino nem lett megtartva, törölték, így Nyitott státuszt mutat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudna abban valaki segíteni, hogyan tudnám letölteni a Tippmixpro-t telefonra? Az app leírásban található utmutató alapján, nekem nem sikerül.
-
törölt tag
Előre is elnézést a láma kérdésért, de nem régóta tippmixelek, főleg nem onilne-t, mit jelent a fogadni kivánt csapatnál a minimális kötések száma 3-om? Én akár mit jelölgettem, marad egy piros felkiáltójel
-
törölt tag
válasz paatrick #178490 üzenetére
Igen magyar meccseket nézegettem.
Viszont állandóan valami újabb furcsaságokba ütközök. Pl most azt nem értem, kiválasztottam 6-csapatot, amire fogadtam egy 6/3-as kötési kombinációt. egy mérkőzés már elment, de még ugye maradt 5, viszont az összeget amit lehet nyerni, már csökkentette nem is kicsit, pedig még adva van a lehetőség hogy meglegyen a 6-ból 3-as győzelem.
Most akkor hogy működik ez? -
törölt tag
Sziasztok!
Gondolom vannak itt olyan emberkék, akik használják a bet365-öt, milyen véleményetek van róla, mennyire megbízható oldal stb... ? -
törölt tag
Valaki megtudná mondani, miit jelent némelyik csapat után pl (3.m.) ?
-
törölt tag
Ahogy elnézem ezeket a sport fogadási oldalakat, teljesen mindegy hogy az ember melyik oldalon veszíti el a pénzét, mert ugye előbb utóbb veszteséges lesz a beruházás.
-
törölt tag
válasz Dan-szan #178581 üzenetére
Tudom hogy rajtam múlik a tippelés, de én arra értem hogy teljesen mindegy hogy a tippmixpro vagy a bet365-ön teszem meg, igaz az utóbbi jobb hozamot szokott ígérni, de általában a vége mindkettőnél ugyan az lesz, idővel...
Viszont ahogy elnézem a bet365-től nehezebb szabadulni, fiók törlés szempontjából -
törölt tag
Pár ismerősöm győzköd, váltsak a tippmixpro-ról a bet365-re, tényleg jobb a bet a pro-nál? Látom több fogadási lehetőség van, kicsit magasabbak az odds-ok. Engem leginkább az tart vissza, hogy nem magyar a székhelyük.
-
törölt tag
válasz Aventador91 #178697 üzenetére
A válaszodból kiolvasva a bet365 nem legális?
-
törölt tag
Most komolyan, van aki bedől ezeknek a tippmix tippet adó oldalaknak, nézegettem a neten a különböző tippmix-tippekkel kapcsolatos oldalakat, hát röhej az egész "szerintem". Ha annyira tudnák a tutit, akkor nem lennének rászorulva a balekokra, akik különböző szuperebbnél szuperebb tippeket kapnak "csekély" pénzbefizetés ellenében.
A legszebb az egészben, vannak különböző csomagok, amikkel még nagyobb a tuti, "valakinek" -
törölt tag
Tudna valaki ajánlani valami elfogadható oldalt, ahol utána lehetne nézni a megtenni kívánt csapatoknak, értem ezalatt a labdarúgást.
-
törölt tag
Csak nálam ilyen sz.r a tippmixpro, akad, nem akar betölteni, Erősen gondolkodom hogy váltok valami jobb, gyorsabb oldalra.
-
törölt tag
Sziasztok!
Látom többen használjátok a bet365 sportfogadási oldalt. Ezzel az oldallal kapcsolatban lenne pár kérdésem.
-Mennyire megbízható az oldal
-Ha sikerül nyerni, a kifizetések rendeben megtörténnek
-Adózás nyeremény után
-He nem jön be az oldal, törlési lehetőség mennyire megoldhatóCsak azért tettem fel ezeket a kérdéseket, mert nem egyértelmű, amit ezekkel kapcsolatban sikerült olvasnom.
-
törölt tag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Igen én is olvastam a belinkelt oldalakat, de jobban érdekel a saját tapasztalatotok. Akkor ha pl valakinek sikerült nyerni nagyobb összeget, nincs utána zárolás, mert ilyet is lehet olvasni. -
törölt tag
Számla nyításnál a fogadási 15000ft fogadási kreditet érdemes elfogadni? Mert ahogy olvasom, ez a valós nyereményből levonásra kerül majd, de lehet hogy rosszul értelmezem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van itt olyan emberke aki szokott fogadni e-sportra? Van valami lista ahol az eredmények után lehetne nézni, statisztika stb.. ezalatt a játékos emberkét értem, aki ugye irányítja az egész csapatot. -
törölt tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, az mért van, a meccs már régen véget ért, de a bet365-öt még mindég azt jelzi, hogy függőben van.
A megjátszott csapat előtt, pedig egy szürke kis pont van. -
törölt tag
Sziasztok!
Milyen staisztikai oldalakat érdemes nézni, ha az ember focira fogad? Persze ha valaki egyáltalán használ ilyen oldalakat. -
törölt tag
Sziasztok!
Betfair-ral kapcsolatban, mi a véleményetek, mennyire megbízhatóak, ki-és befizetés, kapcsolat stb...?
Több fogadási platformot ki szeretnék próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest