Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Tupac!
tag
válasz
mtcob
üzenetére
Indiana szerintem is meglessz, George nagy formában van a Knicks-nél pedig a Lopez-Melo-Porzingis trión kívül szinte senki nem tud fellépni a csapatból.
OKC-nek valóban az a baja amit mondassz, Westbrook és Durant mellé senki nem tud fellépni. Nem egy egetrengetően erős csapat ez a Dallas de szerintem partyban lesznek a meccsen.
A GSW pedig ugye idegenbeli túrán van, azért szoros lesz ez a menetelés , utoljára sem volt egyszerű dolguk a Heat ellen az Oracle-ban sem. Bosh nélkül megváltozott a Heat játéka, mintha ez a stílus jobban át is jönne nekik. Nem mellesleg az egyik legjobban védekező csapat a perimétert tekintve így ha kifogják a szelet a Curry-Thompson duó (vagy Curry-Green?) vitorlájából és megoldják hogy kintről ne nagyon legyen elemében a GSW azért van esélyük. Kérdés hogy a GSW idézőjelben, de mennyire veszi komolyan a meccset, érdekli-e őket még a 72-10 vagy sem.
A Blazers pedig hatalmas formában van, ott is összejött egy Splash Brothers
-
Genius007
őstag
68. perctől emberelőnyben vannak, és igy sem tudnak egy gólt sem belőni, pofám leszakad ...

-
mtcob
senior tag
válasz
!Tupac!
üzenetére
OKC-t simán 'mérkőzés győztese'-re tettem, sz*pattak már meg OT-vel többször is

GSW valami 1,22 volt talánOKC a neccesebb, de szerintem érzik az elmúlt két meccs után, hogy valamit muszáj alkotni, szóval reményeim szerint most odateszik magukat a többiek is Westbrookon és KD-n kívül...a Dallas meg azért bőven egy verhető csapat.
GSW havi egy bukója már megvolt a Portland ellen (nem is értem, hogy azt így hogy), szóval szerintem menetelnek tovább, Indiana meg kezd magára találni, ellentétben az instabil és alapjáraton rossz formában lévő Knicksel szemben.Igazság szerint kicsit kínomban tettem, mert a Braga meccs szépen offolta a BL-es szelvényeket, tenni már csak max élőben tudtam volna rájuk, szóval maradt ez. Cavset is néztem, de én mar Charlotte ellen nem nagyon merek tenni, nagyon kiszámíthatatlanok, pár hete is vittek valami 10k fölötti várhatót

-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
szép.
én akkor csak az atma meccset néztem, (nincs kedvem most dupla tv-zni).
a stat-on látszott, hogy a kijev beindult.
de köv. gól nem mertem rakni.
a tuti az lesz, ha bukom mindkét szelót...
kiborító ezt nézni, amikor over-re rak az ember.
city-s fekete csávó, (mittom én melyik volt az), ívesen belebök a labdába, és kimegy az 5-ösnél.
következőnél a 16-os sarkáról hátrapassz.
majd tuti fejes: mellé...
az ilyet nehéz nézni.
-
Genius007
őstag
PS igazan lohetne legalabb egy golt, vagy Atletico...
-
sajtee
őstag
Dynamo Kijev - Manchester City V 206
PSV - Atl. Madrid mindkét félidőben kevesebb, mint 1,5 gól 1,85Kezdem bánni, hogy csak egy 500-ast tettem rá, 3,79-es odds.
Persze messze még a vége. -
szab.tam
nagyúr
meccs előtt csábító duplázósnak tűnt, úgy véltem, hogy talán az 1 fi. meghozza:
PSV - Atl. Madrid Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,45 Nyitott
Dinamo Kijev - Manchester City Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,40 Nyitottahogy az atma meccset elnézem, ez sem ingyen ebéd.
azt nem mondom, hogy nem akarnak gólt rúgni, inkább nem tudnak.
ma nagyon elfogy a tudomány a kapuk előtt...
-
mtcob
senior tag
Két szeló is a remek Braga meccsre épült, de milyen szerencse hogy jönni látszik az Atma félidő X, a City nyer egy félidőt, City nyer meccset tipp is....ügyes kis portugálok

Még egy GSW, OKC, Indiana + Napoli továbbjutás szeló él, az visszahozna egy keveset a heti bukókból, de már nem is tudom bízhatok-e az eheti szerencsémben
Tegnap hasonló a szitu, egyik szelvényen Barca GG, Bayern gól, oda egy Arsenal gól kellett volna, másikon Barca + 1,5o, Bayern első félidő X, ott két percet kellett volna kibírnia a Münchennek...remekül elosztom igazságosan a vesztes tippeket a szelvényekre, remek
-
pohár
félisten
na, City eddig jó, de ez a PSV GG eléggé bukónak tűnik egyelőre

-
egyhonapja
csendes tag
nekem meg éppen elmenni látszik a hibernian győzelem 1,30-ért

azért remélem még tudnak fordítani
-
ThuG4LifE
senior tag
Szombaton az ATM mar a Reallal jatszik, szoval egy PSV siker se lenne meglepő.
-
sajtee
őstag
Köszönöm, jól sejtettem akkor az alapján, amilyen szövegkörnyezetben használtátok

-
dnl91
tag
goal goal - mindket csapat szerez golt.
hajra pohar akkor neked is!
-
sajtee
őstag
Valaki elárulná, mi az a GG? Nem tudtam még rájönni

-
dnl91
tag
hali
nekem ma egy atma gg és city meccsen 2.5 over ment, meglatjuk mi sul ki belole.
elore azert van fent egy kis apro..
-
sz_abika
addikt
Persze en vagyok most a megmondo ember, de a Sion elozo meccsen is gyozelmet ert volna, most a 6os odds nagyon tul volt tolva...
-
djculture
félisten
Nem rossz 10-est tettem erre tegnap még 5 feletti odds is volt rá ..

-
skeli
tag
Kezdetnek a Braga nyerhetne mondjuk kettővel, hogy ne ússzon kapásból a mix..

Szerk : mire leírom vezet a vendég...
-
phenomHUN
senior tag
Az egyhavi böjt után (nem mixeltem) az első szelóval beütött a tőzsdekrach: 12,15-ös odds Juve meccsen 2/X, mellé Barca, egy orosz hoki (Jokerit), két angol sampion (Birmingham, Preston). 209-es eredő, 500 forinttal játékba küldve, szóval most öjömbódottá.

-
B-L-A-C-K
titán
-
sz_abika
addikt
válasz
egyhonapja
üzenetére
Csak hozta a papírformat Cilic ^^
-
egyhonapja
csendes tag
hát ez a cilic semmit nem csinál
ugyanezt szokta csinálni a murray is, ezért arra már rég nem fogadok, de ha ez itt most simán kikap, akkor erre se fogadok többet
-
Vincent-Vega
tag

Viszont erre a meccsre a 3.8-as odds indokolatlanul nagy,egy X2-be szerintem ajándék lehet. -
pohár
félisten
válasz
Vincent-Vega
üzenetére
V semmiképp, GG inkább (2x most)
-
Vincent-Vega
tag
válasz
pcgamer01
üzenetére
Hát azért annyira sima fix hogy nem lesz. Ez a PSV az utóbbi pár hónapban verte pl a wolfsburgot,unitedet,ajaxot,moszkvát.(Bár kapott is ki tőlük) Ráadásul vezeti a holland ligát. Szerintem egy x nagyon benne van azért,sima V-t nagyobb téttel nem raknék.De ahogy érzed.
-
pcgamer01
senior tag
Hali.

Holnap Psv-Atletico meccsre mit mondtok? Szerintem sima vendég győzelem lesz...
-
sz_abika
addikt
válasz
egyhonapja
üzenetére
Harrison azert volt top50es is am, csak vállserules miatt van ennyire hatul
-
C0d3r
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Kemény 20 ezerrel, annyira nagyon tutinak érezte. Pedig lehúzatta volna 5x100 ezerrel ahogy írtam neki, most mekkora Istencsászár lenne...
-
egyhonapja
csendes tag
válasz
sz_abika
üzenetére
bakker jókor szólsz, éppen 1 perce raktam rá a fele pénzem, hogy a cilic nyerni fog

na mindegy most már, egyébként nekem is gyanús volt az 1,70 (sőt most már 1,80) odds arra , hogy 2 szettben nyerni fog, de azért remélem behúzza, ha nehezen is a világranglista 130. ellen, ha meg nem , akkor biztos bundázós

-
Jarod1
veterán
1 DAL Stars DAL Stars @ WIN Jets
(Nyereményszorzó) 24/02/2016 Egyik sem 1.76 Függőben
2 MIN Wild NY Islanders @ MIN Wild
(Nyereményszorzó) 24/02/2016 Egyik sem 1.80 Függőben
3 Barcelona Arsenal v Barcelona
(Játékidő eredménye) 23/02/2016 Egyik sem 1.80 Nyert
4 Bayern München Juventus v Bayern München
(Játékidő eredménye) 23/02/2016 Egyik sem 2.30 Vesztett
5 Birmingham Birmingham v Bolton
(Játékidő eredménye) 23/02/2016 Egyik sem 1.95 Nyert
6 Middlesbrough Middlesbrough v Cardiff
(Játékidő eredménye) 23/02/2016 Egyik sem 1.75 NyertBaxarok ha a Juve meccsen megy el

-
stefyY
őstag
No éjszakára banknövelőnek ment a TB kétesélyben, 2k --> 3k.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vincent-Vega
üzenetére
Biztos, de még nem tudom mit.
-
Vincent-Vega
tag
B-L-A-C-K holnapra raksz valamit?
-
sz_abika
addikt
válasz
egyhonapja
üzenetére
Annyira nem lesajnalando Harrison am. Sőt epp most lattam meg hogy 5* penzert egesz eros tippnek irjak.
Hmm-hmm, pedig mar majdnem meggyoztem magam -
pohár
félisten
válasz
Vincent-Vega
üzenetére
mi lenne? mindig ilyen volt, csak keress rá a régi hsz-ekre

-
törölt tag
Na legalább a sima V Barca jött. A Juventus előtt le a kalappal, de

Holnap is vendégekre teszek. -
tomrRRR
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Az úgy nem jó, majd holnap a Cityvel javítasz. Olvasgattam a topicot mindenki írta hogy GG, döntetlen, mondom csak felvilágosítom a bandát, hogy ne bukják el a pénzüket a Spanyol bajn. jóval erősebb mint az angol, az volt nekem a furcsa, hogy 1.9x felment az odds, sokat tették a döntetlent.
-
tomrRRR
senior tag
Itt a GG-tek meg a BB-tek 0-2.
Holnap Manchester City döntetlen esetén visszajár 1.53x odds, vagy X-2 nagyobb téttel 1.30x odds.
-
törölt tag
Hoppá Juve 2:2 ez nem jó nekem
-
mtcob
senior tag
Undorító, amit a Barca csinál vezetésnél...ez a sétalgatás, időhúzás.
Nagyon idegesítő -
tomrRRR
senior tag
Barcát mondtam
még 5 perc és lassan ki kell venni a pénzt... -
törölt tag
Egy GG V már alakul, a Barca meccsben már nem bízok. Legalább egy sima V legyen meg. <- Csak kérni kellett.

-
gery2123
őstag
Hogy lesz így a Barca gg? A Bayern eddig jó, csak hozzák az x2-t, de a Roma meccs valahogy nagyon 0-0 gyanús nekem.
-
szab.tam
nagyúr
ezek sem bírtak ki 2 percet...

Arsenal - Barcelona 1. félidő - 1X2 Döntetlen 2,10 Nyitott
Juventus - Bayern München 1. félidő - 1X2 Döntetlen 2,00 Nyitott(#143911) yogibear
marhára bírom, (még tőled is), amikor valaki bosszankodik valamin, hogy nem rakta, amikor jönni látszik. aztán 5 mp. múlva meg örül.
bosszankodni egyedül nekem van most jogom.
-
yogibear
addikt
Megint lejön a 2 félidő D mint a múlt héten... én meg teljesen elfelejtettem rakni.

szerencse, nyomi bajorok vezetnek a 43. percben, szét is baxott volna az ideg, hogy 2 percet nem bírtak ki.

-
pohár
félisten
nem tudok most, de ha tudnék, a betes freebet nálam az Arsenal gólja lenne meccs előtt (1,36), élőben meg az, hogy Alexis rúg gólt (3,10)
-
szab.tam
nagyúr
allin vagyok, de van lett volna egy fura párosom:
barca 0:0 + juve dupla hendis győzelem.
asszem valami 15*24 volt meccs előtt -
djculture
félisten
válasz
pohár
üzenetére
Tényleg nem maszek csak nyersz egy kis pénzt és nem vonják le utána az adót (szerencsejáték zrt levonja), hivatalosan úgy van hogy ilyenkor egyéb jövedelmi rubrikába be kellene vallani.. Magam részéröl inkább nem szopatom magamat vagyonosodási vizsgálattal ha lehet.
Holnapra ki mit gondol a Dynamo Kijev - Manchester City meccsről?
-
djculture
félisten
válasz
pohár
üzenetére
Persze ezt már megbeszéltük gyakorlatilag nem fizetnek a nyeréseid után ezek adót.. Ne kezdjük újra. Nem hülyéböl vannak ezek az oldalak letiltogatva itthon. Persze ez se jó hogy itthon erre nincs normális hivatalos választék van ez a pro ami hivatalos és levonják az adót, többi meg a fekete maszek buki.
-
sch_a
addikt
válasz
egyhonapja
üzenetére
Nem bundás Cilic, csak teljesen kiszámíthatatlan... Bárkit képes megverni, de bárkitől is képes kikapni. Egyébként nem rossz az az 1,7-es odds érte.
-
egyhonapja
csendes tag
van itt vki, aki ért a teniszhez?
este lesz egy cilic meccs, a 127. ellen játszik, és ha cilic 2:0-ra nyer, arra 1,70 az odds
nekem ez elég csábítónak tűnik, pláne úgy, hogy ez a harrison még sosem vert meg ilyen erős játékost
persze van egy olyan lehetőség, hogy ez a cilic a bundások között van, akkor meg cseszhetem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)