Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Én ma a dinamot látom jónak dnb-be!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scooter86101
üzenetére
Szerintem is túl van odds-ozva.
-
Linem
senior tag
válasz
Scooter86101
üzenetére
Remélem, hogy nem állnak be védekezni, mert nekem sok gól kellene.

-
Scooter86101
tag
Monaco
ajándék szorzo .. nem tudom miért kap a legutóbbi bl-es arsenal
meccse után ilyen szorzot , okés hogy be fog állni védekezni , amit a valencia nem fog attorni , de szerintem tuti hogy ez a meccs nem hazai 
-
L_YKing
addikt
Puskas A, Chelsea, Barca
-
dekan0v
tag
Mai egyik meglepetés lehet Halep kisasszony kiesése! A legutóbbi döntőr is fel kellett adnia, szerintem nem nagyon akar ugrálni US Open előtt. 2,45 ellene asszem. Opció lehet még a 3 szettes meccs fogadása is.
-
bekepipa
csendes tag
100000% fix tuti duplázós : Basel , psg 2.39x
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
razorka777
üzenetére
Szerintem kb ugyan azok.
-
Linem
senior tag
válasz
akooos
üzenetére
A pro-n eddig is lehetett ezekre fogadni. Ha könnyű lenne eltalálni, akkor nekem már 8 bmw és 3 lamborghini állna a garázsban.

A 3-as kötésű over és under szelvények többsége ugyanúgy elmegy, mint a sima fogadások. Ezeket is egyre sűrűbben figyelik és úgy tervezik meg a játékokat, hogy ne legyen egyszerű eltalálni. Arról nem is szólva, hogy beraknak rengeteg kihagyhatatlan csali szorzókat a fogadóknak. Az MU.-val pedig most szerencséjük volt. Április-Május környékén tucat szelvényt vitt el az MU., folyamatosan verették magukat. Viszont így legalább tudtak új játékosokat igazolni, volt miből.
-
akooos
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Amióta megújult a papíros, azóta a pro is kibővült. 19 élő fogadásos küzdelem lesz ma, aminek nagy része tenisz. De hétvégén volt 65-66 is, ami a korábbi 4-hez képest hatalmas előrelépés. A kínálat pedig élőben ugyan az, mint pro-n.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
razorka777
üzenetére
Az új tippmixnek szerintem a legjobb része az élő fogadás, tudsz következtetni már meccsből mi lehet a jó, és ugye majdnem mindent meg is lehet rakni. 1 hete megy az új míx, eddig 9 nyertes szelóm jött 1 hét alatt és abból 1 kivételével az összes élő fogadás volt.
-
akooos
veterán
Lyallly
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"A TTBK csoport az új típus papíros tippmixen is kaszál!
Elképesztő, hogy mennyire kibővült a Szerencsejáték Zrt. papír alapú kínálata, lassan már vetekszik egy-egy online fogadó iroda által ajánlott menüvel! gasp hangulatjel Őszintén szólva senki sem gondolta, hogy ennyire kitesznek majd magukért az állami cég fejlesztői, de ha már ez így alakult, érdemes kihasználni ezt az új lehetőséget, mert minden eddiginél könnyebb most papíron is nyerni!
Azt hiszem újra divat lesz lottózóba járni! 
Nekünk is sikerült, lássuk a tegnapi szelvényötletünk:
07576. Manchester United - Fc Bruges H 3-1 ✔
25963. Real Madrid - Galatasaray (kevesebb, mint 4,5 gól) H 2-1 ✔
07611. Sporting - CSZKA Moszkva (több mint 1,5 gól) V 2-1 ✔
A mai kínálat elemzéséhez pedig már hozzáláttunk, hamarosan publikáljuk is a tippjeink a Tippmix Tanácsadó Baráti Körében. Így akik ma is szeretnének velünk nyerni, nincs más dolguk, mint időben csatlakozniuk hozzánk, hogy ne maradjanak le semmiről!
A csatlakozás részleteiről érdeklődni itt facebookon privát üzenet formájában, vagy a tippmix.tanacsado@gmail.com e-mail címen lehet!
- admincsapat -"
NA EZ MÁR DÖFI
Ilyen mikro oddsokat ilyen nehéz eltalálni, hogy havi X ezer forintot fizetnek érte? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
akooos
üzenetére
Nem néztem a meccset, de ebbe a bajnokságba nem ritka a 5-7 perc hosszabbítás, a szögletet meg lehet én is engedtem volna szerintem csak az időt akarta húzni a "sérült" játékos. Az meg más kérdés hogy így teljesen szerencsétlenül alakult, de a fő oka ez az érdekes szándékos beleöklözünk a labdába úgyis figyel a bíró szituáció volt.
-
akooos
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Jaja, én is 10x tekertem vissza, hogy mégis mi a fenéért lett büntető. Azt hittem először, hogy a kapura lövő játékos és a kapus csinált valamit.
Persze, jogos volt, de nem kellett volna engednie a bírónak elvégezni a szögletet amíg "sérült" játékos volt a pályán. De a 6 perc hosszabbítás és ez a szép szerva egyértelművé tette, hogy mire ment ki a játék. Csak sajnos én jártam szarul emiatt

-
akooos
veterán
válasz
akooos
üzenetére
Atyaég és megnéztem miért volt büntető..... Hát eszem-faszom megáll. Hülye a bíró, hülye a Swindon játékos, hülye mindenki. Miért ült ott az a majom? Miért ütött a labda felé kézzel az a majom? Miért nem fújta le az a majom bíró a szöglet előtt? Behányok.
[link](#122973) B-L-A-C-K:
Ja, hát van ilyen
Neked azért grat, mázlid volt...mint mindig

-
Linem
senior tag
Ma már jó kínálat lesz, érdemes játszani.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Linem
üzenetére
"Az Invitelnél van mindegyik sport csatorna."
persze. már, ahol van invitel: vidéken.
dignél is van. csak digi nincs mindenhol.
zuglóban lakom, egy bazi nagy házban, de sem kábeles digi, sem invitel.
majd kirakok egy tányért a légkondim tetejére. hogyne.
és ahol a upc elérhető, ott meg a digi nem ad el nekik sportcsatornát. (azaz sehol sem.)
pedig én upc-sként szívesen fizettem volna kb. havi +1.5-2 k-t a digisport 1-2 hd-ért. de nem lehet.
ezért örülök minden egyes alkalomkor, amikor belefulladnak a sz*ukba.

-
Linem
senior tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Az Invitelnél van mindegyik sport csatorna. Ezért könnyű összehasonlítani. A DIGI SPORT1-2HD és az új M4HD képminősége messze felülmúlja a SPORT1-2HD-s meccseket. Homályos, a színegyensúlyt összevissza eltolják, a kódolással is gondok vannak. Szóval ezért nem mindegy, hogy melyik csatorna közvetíti a meccseket. Eddig a Diginél legalább minőségben lehetett nézni.
-
szab.tam
nagyúr
én 1:0-nál tettem 1:3-at a galatára.
200*.....
a 2:2 és 3:3 is szimpi volt, de túl keveset fizetett volna...
a digisek valszeg nem örülnek, az m4-et és sem szeretem, ahogy elbántak együtt az mlsz-szel mb1 ügyben.
de imádom, hogy a tetves, upc-vel nem kooperáló digit kirakták a bl-ből.
mert így a heti 1 helyett majd kb. 6-8 meccs közül válogathatok. -
Krisz79
őstag
Közvetiti valamelyik adó a real meccset?
-
Chereiose
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Most nézem, hát egyáltalán nem vagyok meglepődve....grat

Nem rakod meg életben nem lőttek volna még egyet az tuti
Lassan a kommentátor fogja mondani, hogy a tipped miatt ennyi az eredmény
Hétvégére is össze dobhatnál majd valamit 
jpm: Ilyen pályán renault motor miatt én azt most nem tenném, Raikkonen viszont nagyon megy azon a pályán

Illetve ricciardot a győztesre raktad? -
-
B-L-A-C-K
titán
-
zolee5016
őstag
Real Madrid - Galatasaray (élő)
1X2 + Gólszám 2.5
2015.08.18. 22:30 Vendég és kevesebb 26,00
pont bukta........ -
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
hogy ne kelljen az időkódot visszafejteni: ezt milyen állásnál aktad?
az angol ligákban meg cumizhatnak.
raktam egy 6/7 vendég szelót.
egy nagyon szép 6-os kötésem nyerőre állt.
de szokásosan ketten elqúrták a végén.
konkrétan:
Middlesbrough és Cardiff.
0:1 -> 1:1.
87, 88. percek.
szokásos.... -
B-L-A-C-K
titán
Most magamat is kikacagtam bevallom...

A lényeg csak jó gondolat volt hogy megszegem a szünetet, mert ezt nagyon tutira éreztem attól függetlenül hogy iszonyat mákkal jött. Kisropiravaló...

-
bobooo
addikt
Szerintem Black lehet az Astro TV tulajdonosa, aztán mindig oda szól a "mágusoknak", hogy kéne pár tipp azok meg veszik is elő a gömböt már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Grat amúgy, én csak sima ManUtd győzelmet mertem rakni

-
Linem
senior tag
Én azzal jártam jól, hogy nem játszottam ma. A leverkusen vitte volna.

-
!Tupac!
tag
Na joffan ez már kajak félelmetes

-
Linem
senior tag
Jött is. Grat!

-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek ilyen van?

-
bammbula
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Csak nem
. Ahogy téged ismerlek jönni fog...Hétvégére a DVSC-FTC meccsen vajon mennyire esélyes a vendég győzelem. Érdemesebb lenne X/2-vel tenni? Elég szépen menetel a Fradi, de most lehet emberére akad

Mellé még menne a Montpellier-PSG vendég győzelem(esetleg még az 1,5 over)
-
yogibear
addikt
hülye angolok, angol hülyék megint nem azon a meccsen nercelnek, amiket én raktam... hogy törne el kezük-lábuk...
-
B-L-A-C-K
titán
Remélem nem ezen a hoki kis oddson megy el az egész hogy 1 félidő alatt nem lesz az MU meccsen gól...
-
mtcob
senior tag
-
jpm
senior tag
Beszálltam én is a játékba, konkrétan akkor járnék a legjobban ha nem esne gól egyik meccsen se.

F1-re: megrakva Ricciardo, Verstappen leggyorsabb kör -
Atti1112
aktív tag
Jöhetne már az a Bate gól....
Nyugodtabb lennék
Oké, megnyugodtam
-
B-L-A-C-K
titán
24 óráig se sikerült megállni ne rakjak...
Le kellett mennem...Bate nyer, MU meccsen lesz még min 1 gól. ~2x odds. Tét 30e.
-
Linem
senior tag
-
dekan0v
tag
Mu fordít végre...
-
fmx
aktív tag
MU 2-1. Kéne még 2 gól Hendihez

-
szállitó
senior tag
Ez a Bencic egy Duracell nyuszi, hogy vizsgálnám meg az elemeit

Yogi:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hiszem újra divat lesz lottózóba járni!