Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz szállitó #120217 üzenetére
Nem sokszor szokott ilyen előfordulni, talán ez a 2. alkalom. Legalább a kutya futott egy jót, megvolt a séti.
+ annyira nem éreztem a mai tippjeimet, ez ment volna:
1szeló: Sao Paulo + Bröndby 3.52x 2k
2szeló: Falkenbergs - Göteborg D 3.25x 1k (úton agyaltam egy egy göteborg veretésen 500-1k összegben)Life is too short to stay stock!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szállitó #120305 üzenetére
A lényege az egésznek sose szabad sokat venni és erőltetni egy alkalommal, hanem sorsjegyből is meg puttóból is heti ~2-3 és kifújt. Vagy jön vagy nem, de Így nagy bukta nem lehet, és előbb utóbb úgyis lesz valamelyiken valami nagyobb...Puttón nekem nem ritka a 6+1 ami 24x pénzt fizet.
[ Szerkesztve ]
-
B0V9B
tag
válasz szállitó #120319 üzenetére
Inkább Monaco és CSKA szerintem. A Fener meccs az tényleg igazi 3 esélyes
A Monaco-t én csak a tavalyi tapasztalatból játszom, úgy láttam hogy idegenben sokkal erősebbek mint odahaza. Még a Bate lehet ajándék 2.44-ért, ők is tipikusan az a csapat amely idegenben jobb eredményeket szokott hozni mint otthon.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz szállitó #121148 üzenetére
hahaha
a bet megkínált egy 100%-os bónusszal a PL miatt, 3500 ment is fel, hátha jól szállok ki belőle
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
válasz szállitó #121459 üzenetére
egyrészt...
másrészt a tulajok betolnak mondjuk 50 milla ajrót új igazolásokra, eladásból bejön 20 milla, akkor mínusz 30 millába vannak... gondolod, hogy saját zsebből jószívűségből teszik? frászt, pár ilyen zsíros 17-es oddsszal a többszörösét behozzák idény közben... na ezért éri meg csapatot üzemeltetni... arabok sem véletlenül vásárolják meg a csapatokat nyakra-főre... remek biznisz, jobb pénz, mint az olaj.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
yogibear
addikt
-
Atti1112
aktív tag
válasz szállitó #122069 üzenetére
Szerintem azért, mert amit megnyernek megint felteszik mind (előbb v. utóbb) és ugye mindig nincs nyerés még nekik sem. Nézd meg pl Black mestert : nem mer (!) fent hagyni az online számláján sok lóvét, mert biztosan eljátszaná, ha nem kéne neki elsétálni a lottózóba, egy általa meghatározott összeggel a zsebében. Van aki ezt meg tudja állni, van aki nem (otthoni online játék). Azért is teszik sokan magukat tiltólistára x időnként, hogy nehogy elszaladjon velük a ló. A legegyszerűbb : a hónap első napján feltolsz 20 K-t a számládra és az ameddig tart, tart, addig játszol. Ha +ban zárod a hónapot, akkor a + kiveszed és megint beteszel 20 ezret, amit nélkülözni tudsz abban a hónapban. Én ezt így látom a legjobbnak és így nem lehet "elúszni" a lóvéval ! (Persze a 20 K helyett mindenki a "takarójához" mérten nyújtózhat fel, vagy le irányban.)
[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szállitó #122076 üzenetére
Ha van hozzá bőven tőkéd, és ha okosan játszol, nem vagy tilt érzékeny meglehet belőle élni. Viszont kinek mi a meglehet belőle élni fogalom...Nekem pl ha lebontom az 1 éves tiszta profitom ami jó pár éve ~1 milla körül mozog kb akkor azt csak fizetés kiegészítésnek tudom elkönyvelni. Viszont ismerek olyat aki azt állítja ebből él és havi 40 ezer pluszba jön ki ha lebontja az éves profitját. Én pl hogy ebből megéljek biztonságosan kellene vagy 15 milla forgótőkémnek lenni, abból talán azt mondom egy év alatt lehetne csinálni ~4 milla tisztát.
Az átlag fogadók meg azért nem haladnak sehová mert kis befektetéssel akarnak sokat nyerni, ami nagyon minimális százalékban jön, itt a csoportba is van egy halom ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szállitó #122079 üzenetére
Hullámzások mindenhol vannak, olyan nincs hogy mindig minden egyes hónap plusz legyen állandóan. Aki folyamatosan játszik, és ezt mondja hazudik. A lényeg hogy szépen tudj játszani kell hozzá bőven tőke. Várom is mikor csíp be a puttó 1000-es téten telibe 10 milláért...
Illetve nem kell offba raknod, hiszen témába vág...
-
-
zsolti72837
addikt
válasz szállitó #122175 üzenetére
Ja. Akkor bocs.
https://bet.szerencsejatek.hu/tippmix/esemeny?id=7708
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy