Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
whited
addikt
Van akit érdekelne 50 dolcsi kezdő bónusz 1 általa kiválasztott irodában?

Befizetés nélkül !! -
makraipeter1
tag

Mai "hátha meg lesz" szelvény
-
Bencus88
nagyúr
Srácok a bwin milyen időközönként válaszol?Befizettem 4 ezer forintot kiírta sikeres általában ilyenkor nyomok egy oldal frissítést és megjelenik a számlámon az összeg.De most ráraktam sikeres kiléptem.Nézem és még mindig 0 ft van rajta.ez 2 órája történt.Már írtam levelet nekik, de nem válaszoltak.Milyen időközönként olvassák?
-
makraipeter1
tag
válasz
makraipeter1
üzenetére
2 piroslapon ment el

-
expander
senior tag
A mai tippmix kinalatba nemigazan van tuti meccs szerintem. Ahogy nezegettem a tabellakat, meg az 1,2 koruli kosarak se tuti szerintem. En ma betamadtam a sopront, debrecen es a kobenhavent, aztan hatha

-
KisRod
tag
Én a Spurs-ben majdnem biztos vagyok, de olvastam és megnéztem, h Redknapp nem veszi túl komolyan az EL-t, fiatalokkal küldi; Viszont otthon elég jó a spurs. Én megrakom őket még 2 over eseménnyel, aztán mára ennyi.
Remélem segítettem valamit!
Szerk: hétvégén a Boltonnal játszik otthon a spurs, szóval arra még annyira tartalékolni sem kell! -
giigz
veterán
Ha valaki azt irja, hogy tutinak gondolja, akkor azt lehet megraknam. Igazabol tegnap is mas tippjevel nyertem tiszta 7.200 Ft-ot. Erre a hetre is jo lenne vagy 20k haszon, nagyon megy manapsag...
Tegnap Kiel es Atl. Madrid gyozelmem volt.
-
giigz
veterán
Mit gondoltok jonak mara? Jo lenne folytatni a sorozatot...
-
umek7
őstag
Az EL-re ma sem szánnák nagy pénzt, igazából nem is teszek ma semmit. 5/7 kamikazeval lehet próbálkozni, de valami azt súgja kurva sok meglepetés lesz. Talán a Koppenhága és az ATMA.
-
N-vidi-A
őstag
Értem, akkor mára valami tuti ennek örömére?
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Még (fölöslegesen) ne riogass ezekkel senkit. Konkrétan még az sem lenne meglepő ha semmi nem változna januártól az online "szerencsejátékkal" kapcsolatban.
Pohár: Ez meg már egy teljesen más kérdés, aki eddig is ismert módszereket, tudta mi hogyan működik az nagyjából jót röhög az egészen. (ha-ha-ha)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
N-vidi-A
üzenetére
Bekeményítenek 2012-től, ellenőrizni fogják a fogadásokat online, állam új szabályt hoz be, a HP pedig kifejlesztett valami programot erre. Minden online nyeremény után 40%-ot von le a nyereményből, de eddig úgy néz ki csak azoknál fog ez működni akiknek HP számítógépük van...
-
whited
addikt
hy
sportfogadás szabályozásáról van valami új fejlemény? -
3XV
tag
Sziasztok!
Hosszabb kihagyás után újra kedvet kaptam a tippmixhez, így csatlakoznék a topikhoz.
Mára/holnapra 3/5-ös szelvényem (10x100 Ft):
099 Chelsea - Liverpool V 3,40: 0-2 OK
105 Arsenal - Manchester City 1. fi. D 1,93: 0-0 OK
119 Napoli - Juventus V 2,66: 3-3 elment
ami holnap kell még:
180 Maribor - FC Bruges V 1,90
201 Standard Liege - Hannover H 2,52mit gondoltok?
-
makraipeter1
tag
ájjjjjjjjjj ez a hosszabítás

Hagyja ez a **** bíró vagy 3 percet, egy gól biztos lett volna
szerk.:
tegnap is, ma is egy meccsen ment el
szerk2:
ma nem is egy meccs, hanem egy gól. -
pohár
félisten
válasz
makraipeter1
üzenetére
nem tettem mára semmit, csak beírtam ötletnek

-
makraipeter1
tag
válasz
makraipeter1
üzenetére
arsenal - manchester city ha húsz perc alatt lesz 2 gól megvan. (bár szerintem nem lesz)
szerk:
black: Én is arra raktam, szóval inkább magamat röhögném ki ezzel
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
makraipeter1
üzenetére
Itt ha valakinek elmegy a szelója nem szoktuk kikacagni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
makraipeter1
üzenetére
Te vagy már szerencsés! Mire költöd a nyereményed?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
wmarci: Hát franc se tudja, szerintem ott is meglepik lesznek...
-
makraipeter1
tag
Csak úgy poénból belépek tippmixre, erre nem ott virít a 600 forint a belső egyenlegen?

-
wmarci
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Tudom. Csak kérdeztem hátha..
Személyszerint én erre a 3-ra gondoltam....192 Rennes - Udinese V 2,48
209 Legia Varsó - PSV V 2,32
180 Maribor - FC Bruges V 1.97Tét: 1000HUF,-
Bár első kettőnek nem tudom mennyire kell hogy nyerjen. A legneccesebb szerintem az Udinese, lehet hogy elég lenne a helyére a Braga (hazai pályán) 1,54 odds-ért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
wmarci
üzenetére
Hát 2 hete mint tudod visszább vettem elég keményen, szerda óta még egy pár százas ajánlatot se raktam, szóval tutit nem is tudnék neked mondani most.
De ezek közül lehet válogatni szerintem:
188 Celtic - Atl. Madrid V 2,10
192 Rennes - Udinese V 2,48
196 Tottenham - PAOK H 1,44
209 Legia Varsó - PSV V 2,32
229 Twente - Fulham H 1,84
232 Vaslui - Lazio V 2,10
237 Salzburg - Paris SG V 1,85 -
umek7
őstag
válasz
makraipeter1
üzenetére
Inkább rakj egy mecset 2-es szorzóval.
-
B-L-A-C-K
titán
Hú itt egyre betegebb emberek vannak....
-
janos1988
addikt
Én már látom lelki szemeim előtt a csütörtöki szerencsemixet:
Egyik bátor olvasónk 3 mérkőzésre nyert 200 Ft-ból 318 000 Ft-ot, de mivel szelvényét tízszer adta fel így beléphetett a milliomosok táborába. Következőket mérkőzéseket játszotta meg:
Barcelona - Rayo Vallecano V (17,5 odds)
Rubin Kazan - Shamrock Rovers 1. félidő eredménye V (9,10-es odds)
Manchester Utd. - Crystal Palace V (10-es odds) -
giigz
veterán
Unibeten 35x pénzt ér a Vallecano győzelme.

-
janos1988
addikt
válasz
makraipeter1
üzenetére
Akkor inkább fogadj a Barca ellen 20x-as oddsért. Kb. ua. az esély

-
giigz
veterán
válasz
makraipeter1
üzenetére
Túl nagyot kockáztatsz! 10 Ft-os tét jobb lenne! Akkor kb. 100 Ft tiszta hasznod is lehetne, ha bejön ez a 12 esemény.
-
makraipeter1
tag

Egy ilyen 50 forinttal?
-
makraipeter1
tag
Akkor inkább m.prohardver.hu

-
wmarci
senior tag
Holnapra valaki El ötletek? 2-3 kellene egy ezresre...
-
giigz
veterán
Egész szép a fórum 4,3"-on.

-
umek7
őstag
Én sosem gondolok arra hogy mennyit bukhatok, sokkal inkább izgat az hogy mennyit nyerhetek.
-
vikvuk
senior tag
válasz
makraipeter1
üzenetére
ebből kell kiindulni
-
pohár
félisten
válasz
makraipeter1
üzenetére
hát nem vitted túlzásba, mit ne mondjak...

-
expander
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A BRM betartasa nagyon fontos, az elejen en is igy buktam el eleg sokat :/ az volt a tanulopenz, azota sokkal tobbet gondolkozom, de mostmeg a szoftver sz*pat, ugyhogy hal'Istennek mar meg tudom allni, hogy neten csak fogadni szabad. Ott a gep nem tud ellened csalni (csak az elö csapatok)

-
pohár
félisten
102 Chelsea - Liverpool: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
107 Arsenal - Manchester City: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,66
122 Napoli - Juventus: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,85Eredő odds: 5,49709
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 5495 Ftakár ez is, tippmix

-
pohár
félisten
69 Arsenal - Manchester City: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,45
63 Chelsea - Liverpool: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,73Eredő odds: 2,50850
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 2510 Ftholnapra szerintem kiváló fogadás

tippmaxos szelvény -
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander
üzenetére
Hát én is pókerezek rég óta, neten úgy szoktam hogy felutalok 50 dollárt, és vagy húz vagy nem, azaz ha elérek egy bizonyos összeget kiveszem. Már volt többször is hogy 700 dollárt kivettem fél nap után, de persze többször volt az is hogy 50 dolcsit lebuktam. De nem gyakran játszom csak mikor rám jön. Hosszú távon nekem nem megy mert hamar tiltre kerülök, ezért nem is erőltetem ezt nagyon. De amúgy amit megfigyeltem, ha pl. tornákat játszok, 80%-ban az nyer egy allin-nél akinél több zseton van, legyen neked A-A-od is flop előtt megadja nagyobb zsetonnal rendelkező ember pl 5-7 re esik neki 10-ből 8x...
Amúgy ebből is szépen meglehet élni, egyik barátom csak ebből él. Úgy hogy csak a bónuszokból, az az a játéka se nem pluszos se nem mínuszos, hanem annyit játszik hogy a bónuszokból több százezreket szed ki havonta...Nekem is menne ez amúgy, mert szerintem jó játékos vagyok (ezt nem én állítom, hanem többen mondták már..
), csak nekem agyban kéne javulnom, mert itt van ez a tilt dolog sajnos. Volt mikor kaptam 5 dollár bónuszt fél nap alatt feltornáztam 500 dollárig, volt két hibám onnantól elpukkant az agyam és 20 perc alatt lebuktam... -
expander
senior tag
miutan kipörgettem megprobalt nagyobb versenyeken indulni, illetve mar 11dollaros sng-ket jatszottam es az mar nem sült
de legalabb ami miatt felutaltam ra, az meglett. lehetett volna jobb is, de hat ez van. nem csipem amugy a netes jatekot, ahogy BLACK panaszkodik itt ugye, hogy mennyi minden ment el neki utolso meccseken, hat nekemis több szazezer forint mulott mar riveren ugy, hogy max 2 outja volt... szerintem nem tisztak ezek a szoftverek, mert ha ennyire balszerencses lennek, mint az onlie pokerbe, mar evekkel ezelött elütött volna egy villamos -.- -
makraipeter1
tag
Holnapi angol meccseket nézte valaki?
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Emlékezz vissza arra, amikor annyira tudtad, hogy jönni fog és képes voltál nagyobb összeget rakni arra a pár meccsre. Na ha megvan az az érzés, szorozod be 100-al, kb. ennyire kell, hogy biztos legyek benne. És itt 1 meccsről beszélünk és 1,13-as szorzóról. De még így sem mertem megrakni. Akkor elképzelheted mennyire betonbiztosnak kell lennie a tippnek, hogy ennyit rááldozzak. Szóval ez most épp azt a határt súrolta. Például, ha most lett volna egy négyesem az ötösön, 100%, hogy azt a pénzt ráraktam volna.
-
expander
senior tag
ma direkt nem is huztam sok mixet, meg nagyobb tettel se, mert a barati körbe mi ugy hivjuk, hogy "demotivalo" hetfö. altalaban ekkor vannak a legnagyobb meglepik, de en mindig meg akarok mutatni, hogy igy is tudok nyerni !!! persze ma sem nyertem, pedig behuztam 4 KHL meccset Xre, mert ök azert szoktak döntetlenezni eleg durvan, de ha nem is, akkoris eleg szoros az eredmeny. persze most 4-5 gollal gyöz mindenki

mind1
a pokerhez hozzaszolva: eleg sok helyen jatszottam mar (talan amatörnek sem mondanam magam, sokkal több penzt nyertem azzal, mint sportfogadassal), es a bet365 viszonylag "jo" jatekosokkal rendelkezik, hiszen sokkal több a sportfogado akik csak eltöltik a szabadidejüket egy kis zsugaval, viszont vigyazni kell, mert ebböl adodoan nagyon sok a fish, es eleg sokszor makolnak is. bonusz miatt, nemigazan eri meg mikroteten jatszani, ahol mar viszonylag könnyeben pörög kifele az az NL5 nagyon minimum, de inkabb NL10 es 20 ahol mar megeri bonuszra menni. (esetleg omaha H/L biztonsagi jatekkal, bar azzal inkabb csak raket termelsz, sok profitod nem lesz benne szerintem) SNGbe is az 5dollar körüliek (vagy felette) erik meg csak, de azokat is 8-10 asztalon szimultan :\ nyaron volt 10eves a pokerstars es ezert tizedere csökkentettek a jatekos szintek minimumait, akkor eleg laza volt platinum szinten nyomni, ültem is a gep elött 6-8 orakat naponta
lenyeg a lenyeg, szerintem nem eri meg ramenni 5ezer forinttal, inkabb forgasd be a sportba, aztan ha mar van böven, akkor eleg atutalni a poker reszlegbe es akkor ugyanugy emgkapod a bonuszt szerintemBLACK: szerintem virtualis penzröl van szo

-
janos1988
addikt
És ott a Malaga gól a 4. percben. Pedig majdnem voltam olyan hülye, hogy 500e-et raktam arra, hogy Malaga rúg gólt 1,13-ért. De fostam, végig a Barcelona meccs motoszkált a fejemben

-
sz_abika
addikt
Vonzza a szemem a hétközi EL de valahogy vissza kell tartanom magam, mert még semmi se jött össze belőle...
-
makraipeter1
tag
válasz
makraipeter1
üzenetére
Hát ez bukta lett a végére

-
janos1988
addikt
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
A póker bónusz még trükkösebb ám. Az csak úgy ott van a (póker)számládon, általában a feltöltött összeg 100%-200%-a de max. 1000 euro (persze a megfelelő bónuszkód beírása után). Ahhoz, hogy te azt (vagy abból) viszont lásd, rengeteget kell pókerezned, úgymondd ki kell játszanod. Ugyanis bizonyos pontok után írnak belőle jóvá a valódi pénzes (póker)számládra, általában 5-10 euroként. Ahhoz pedig, hogy pontokat tudjál szerezni rake-et kell termelned. Itt a link, hogy mennyi pont jár bizonyos rake-termelés után (bár ez teremfüggő, de általában nagyobb limiteken kell játszanod ahhoz, hogy viszonylag gyorsan ki tudd játszani). Persze mindezt úgy, hogy lehetőleg a saját pénzed ne bukd el. Egyszerűnek tűnik, de itt már nem kevés póker tudásra is szükséged van.
-
DJ WOKKY
addikt
Üdv. Beregeltem bet365-re és az lenne a kérdésem, ha most feltöltök pl: 5000 Ft-ot, akkor azt és a hozzá járó plusz 5000 bónuszt azt pókerre is használhatom ?
Illetve ha póker részen fizetek be pl: 5000 Ft-ot akkor kapok valami $1000 új játékos bónuszt. Ezzel fogadni is lehet, vagy csak pókerezni.
Tehát oda-vissza alkalmasak a bónuszok is mint a bwin-en ? -
makraipeter1
tag
Brøndby - AC Horsens 0-1

mondjuk még csak első félidő, de akkor is
-
janos1988
addikt
-
-
-
expander
senior tag
válasz
N-vidi-A
üzenetére
vagy 3hete feldobtam 2ezer forintot hülyeskedni, es ilyen 2-300ftos tetekkel jatszottam, nagyon sokat elöztem, es egy szük het alatt 22ezer forint fogadasom volt. (mert ugye meg tudod nezni a szamlam menüpontban, hogy összesen mennyi ertekben fogadtal) tehat ha mar csak egy kicsit is nagyobb teten jatszol, mondjuk 500ft felett, es elöbe raksz olyan köteseket amik 1.5 fölött vannak, akkor nagyon hamar össze tud jönni 90ezer is... mondjuk en teniszt nyomtam nagyon sokat, msot az januarig nem lesz :\
-
pohár
félisten
válasz
makraipeter1
üzenetére
Saints nagyon neccses, Barca minek ennyiért?
ezeket kiszedve talán jó lehet apróval
Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)