Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
malwy
senior tag
válasz
Kephamos
üzenetére
Nem pontosan. Beregisztrálás, pénzfeltötlés. És a legelső szelvény tétjét visszaadja, ha elbukod, 11 000Ft erejéig.
Példa:
Feltöltöd 2000Ft-tal. Felrakod egy szelvényre.
"A" verzió: Bejön: megkapod a normális nyereményt, nem történt semmi.
"B" verzió: Elbukod a szelvény---> visszaadják a téteted, ismét lesz 2000Ft-od.Úgymond ingyen fogadhatok egy max 11k tétes szelvénnyel.
-
Buldozer99
senior tag
-
janos1988
addikt
-
pityeszka
őstag
Mára egy lecsó!

B-L-A-C-K: Igen, félrenyomtam!

-
giigz
veterán
Ha ez a hét fele olyan jó lenne, mint...

-
B-L-A-C-K
titán
-
expander
senior tag
mai rizikosabb mix:
AIK - HV71 V 2.18
SönderjyskE - Aarhus GF: A mérkőzésen 2,5-nél több gól lesz 1.73
Oss - Dordrecht H 2.08
Erzgebirge Aue - E. Frankfurt: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb több gól lesz 1.71
Murcia - Deportivo: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb több gól lesz 1.73odds: 23,2 (esetleg 4/5 vagy 3/5ben is 100as alapteten jönne 6ezer parszaz ft)
velemenyek ?
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy viszik le az oddsát is, H-D-t meg fel, én már nem tudok a szelvényemen változtatni, de nem is akarok. Mindenki rakja azt amit érez...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
whited
üzenetére
Jó hogy nem még Csecsenűl akarod beírni...

szerk: Benne van a D, de nem hiszem hogy a Frankfurt ne akarná tartani a lépést az élvonallal. De nem 100% a V eredmény sem, azért kapott nálam 7.5/10-et.
whited: Csak hülyéskedtem, amúgy is tudok vagy 30 nyelven, a google fordító spanom...

-
juliabrilke
veterán
Aue - Frankfurt D-V Ez kifejtenétek, hogy esetleg miért D?

-
whited
addikt
amúgy mára ezt néztem:
Brescia - Sampdoria V
Lens - Sedan H
Aue - Frankfurt D
St Johnstone- Aberdeen H
Top oss - Fc Dordrecht H
4/5 100ft
amúgy az eredő 87.45
Aue meccs:
Erzgebirge host Eintracht Frankfurt in a Bundesliga 2 clash over in Germany this evening and while it appears that on the face of it, the away side are correctly priced at odds on, Paul Robinson disagrees as he looks to start the week with a bang.Erzgebirge Aue are currently 12th in the table with 14 points from 13 matches, which is slightly down on last year's impressive fifth-placed finish. Their problem this season has been goals, namely scoring them, as Rico Schmitt's men are the third lowest scorers in the division after finding the net just 10 times. That shyness in front of goal has improved slightly in recent weeks however, especially at home, as Erzgebirge have scored four in three, with forward Ronny Konig leading the way with two of them. This new found firepower has seen them lose just one in four on their own turf and that was against table topping Fortuna Dusseldorf.
Eintracht Frankfurt were relegated from the Bundesliga last season and are third in the league at present as they look to bounce straight back to the top flight. The Eagles are the second top scorers and have the second best defensive record in the division, demonstrating their superiority over most of their rivals. Armin Veh's players aren't perfect though and while they are undefeated in five on the road, they won only three of them and a draw this evening would be more than good enough for us. Those two draws weren't against top sides either: 3-3 versus Energie Cottbus and 1-1 versus bottom of the league Ingolstadt last time out.
While there is no doubt that Frankfurt are the better team, Erzgebirge look like they are beginning to turn round their season and, with Frankfurt having recent slip ups away from home, at odds on, I have to make them my lay of the day.
Annyi a lényeg, hogy a V-nek elég lesz az X is és az Aue most fog elindulni "felfelé"

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hát azért nem olyan "tuti" nagyobb téttel nem mertem volna, de ennyi még belefér...
-
B-L-A-C-K
titán
Találtam 3 meccset holnapra illetve egy szerdai belőle, mint múlt héten is írtam pár "tutihoz" egy két sort, most ezekhez is írok!
Erzgebirge Aue - E. Frankfurt: Német Bundesliga 2. Aue jelenleg 12. helyen tanyázik egy 18 fős bajnokságban. Nem egy gól erős csapatról beszélünk, 10 gólt rúgtak eddig, és ezzel a 3. legkevesebb gólt rugó csapat. Otthoni mérlegük se az élmezőnybe tartozik, 2 nyerő, 2 döntetlen, és 2 vereséggel a 14. helyen vannak otthon játszott mérkőzések szerint. A Frankfurt jó formában van, eddig veretlenek, 13 mérkőzésből 8-at nyertek, és 5-ször játszottak döntetlent. Holt versenyben a legjobb gólaránnyal rendelkeznek 32/11! Ebből csak idegenbe rúgtak 20-at, és a legjobb idegenbeli forma is az ő nevükhöz kapcsolódik 5 győzelem , és 2 döntetlennel. Szóval elméletileg simán nyerniük kéne. Vagy most megtörne a jég és kikapnának? Én mindenesetre bízom benne hogy ez nem most lesz...
Tipp: E. Frankfurt
Szorzó: 1.78x (tippmix)
Tipp erősség: 7.5/10 (szerintem)Maccabi TA - Beitar Jerusalem: Izraeli bajnokság, Maccabi 2. helyen áll a bajnokságban, 3 ponttal lemaradva úgy, hogy az első helyen lévő csapat 1 mérkőzéssel többet játszott eddig. 10 meccsből 6-ot nyertek, 2-szer döntetlent játszottak, és 2-szer kikaptak. Gól arányuk 19/8. Otthon 4 mérkőzésből 3-szor nyertek, és 1 döntetlent játszottak. Beitar Jerusalem 12. helyen vannak egy 16 fős bajnokságban. 10 meccsből 3-szor tudtak nyerni, ebből idegenbe csak 1-szer. Szóval itt is egyértelműen a hazai pálya, és a jóval erősebb csapat győzelmére billen a mérleg, és szerintem ezt tovább nem is kell írnom hogy miért.
Tipp: Maccabi TA
Szorzó: 1.36x (tippmix)
Tipp erősség: 9.0/10 (szerintem)Ruch Chorzow - Cracovia Krakkó: Ez egy Lengyel kupa meccs lesz, ahol ugye köztudott szoktak érdekes dolgok történni, de mindkét csapat a Lengyel 1. osztályban játszik. A Ruch Chorzow jelenleg a 3. helyen áll pont egyenlőséggel a 2. helyen lévővel. Nem az egyik legjobb csapat mivel 13 meccsből 5-szőr már kikaptak, 1-szer játszottak döntetlent, és 7-szer nyertek. Szóval nem olyan bikák azért, de viszont a vendég csapat (Cracovia) meg az utolsó helyet foglalja el, 2-szer győztek eddig a szezonban, és nincsenek egy jó formában. Az igaz ez egy kupa meccs lesz, de az odds ~1.95-ért elég baráti, hogyha azt nézzük otthon játszik a Ruch a bajnokság leggyengébb csapatával. Plusz eddig 5-ször kerültek össze, és csak első meccsükön játszottak döntetlent, több mint 2 éve, ezután mind a 4 találkozón a Ruch diadalmaskodott!
Tipp: Ruch Chorzow
Szorzó: 1.95x (tippmix)
Tipp erősség: 7.0/10 (szerintem)49 Erzgebirge Aue - E. Frankfurt V 1,78
45 Maccabi TA - Beitar Jerusalem H 1,36
198 Ruch Chorzow - Cracovia Krakkó H 1,95Eredő odds: 4,72056
Tét: 10 000 Ft
Várható nyeremény: 47 205 Ft
Én valószínű megrakom, ha valakinek van valami ellenérve szívesen meghallgatom....
-
malwy
senior tag
válasz
vikvuk
üzenetére
Lehet egyébként, volt, hogy 17 Ft-ot felvittem 150-ig is

Csak lekértem a nyereményt (szerencse, h psg döntetlent kihozta, mivel kétesélyen volt-->nem vitte el a szelómat
).B-L-A-C-K: Akkor nem alád regelek be, de még keresnem kell tuti tippet 11k-hoz. Legalább 2-est össze akarok hozni. Valami Federer, meg vmi tuti foci kellene. Mondjuk utóbbinál már a real, barca, bayern se biztos, szorzójukat sem érik meg.
Tudom a csávó sztoriját, de attól függetlenül tippjei tetszenek.
-
B-L-A-C-K
titán
Azzal nem is volt baj hogy jól tippel vagy nem, hanem ha tudod a storyt akkor inkább kihagyom hogy elmondjam...
Betclicken csináld meg nyugodtan nem kell alám, mert végül úgy van csak akkor kapok pár ezret ha tovább forgatod a pénzt, szóval hanyagoljuk. De csináld meg mindenképpen a 11 ezrest most az a létező legjobb bónusz ilyen téren...pohár: Ne idegesíts már megint a hülyeséggel, megrakhattad volna már szerdán is ha akarod, meg neten akár mikor meg lehetett volna....
-
B-L-A-C-K
titán
Tuti tippes palinak, ma kivételesen úgy látom jött a szelója:
219 (1-0)Augsburg - Bayern München V 1,57
202 Udinese - Siena H 1,6
253 Panathinaikosz - AEK Athén H 1,62
248 Marseille - Nice H 1,44 -
expander
senior tag
válasz
janos1988
üzenetére
majdnem minden nap szoktam feladni ilyen 4-5 szelvenyt, csak amikor nincs olyan sok "felesleges" penz erre, akkor ilyen 2-300 forintokkal, igy meg 500asok meg 1000esek. amugy nem hülyesegek, a besikast sem ereztem annyira biztosra, ezert 5/3on volt, csak mellette elment a klagenfurt is az alba volna ellen, meg abbol visszajöhet a tet ara, ha nyer az atletico madrid. az ugymond "papir" meccseken buktam el megint a hetvegen sokat, mar a sturm graz is necces volt a 96.percben lött szinten (szerintem) erdekes, gyöztes gollal, az austria wien 0-2rol utolso percekben egyenlit 2-2re, barcelona X, ajax vereseg, sligo, tegnap liverpool, es sok mas. szerencsere mar leszoktam arrol, hogy az altalam tutinak velt meccseket több szelvenyre is rahuzom, mert mar egettem meg vele magam sokszor, ezert mar 1-2 kvietellel nem is nagyon csinalom, ma sajna a barcat rahuztam 2re, mind a 2 csak azon ment el, es a többi is amiket felsoroltam, külön szelvenyeken voltak, es csak ezek a "tutik" hianyoztak :\ na de mind1 is, majd holnap

szerk.: közben getafe-atl madrid 0-1rol 2-1, ugy hogy a getafe 10emberrel van mar csak ........
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
015 Jenyiszej - Fakel Voronyezs H 1,65
018 Szibir Novoszibirszk - Khimki H 1,54
019 FK Nyizsnyij Novgorod - Baltika Kalinyingrád H 1,64
017 Lucs Vlagyivosztok - Ural H/D/V 2,90/2,85/2,20expander: En is el-el kovet(t)em ezt a hibat, hogy ha nyerek tobbet adok fel masnap. Hidd el jobb az, ha visszatolod inkabb 2-3 biztosabbra.
-
expander
senior tag
tegnap jott egy kis apro, ma visszatoltam vagy 7 szelvenyt, 5öt vitt el 1-1 meccs... barcat nem is ertem, besiktas 2-0rol 4-2re ki tudott kapni, austria wien stb... ilyenkor nem tudom elhinni, hogy ezek nem eladott meccsek, sokkal eselyesebb csapatok, majdnem vegig hatranyban vannak, majd a vege elott 1-2perccel "ki tudnak egyenliteni", hogy legalabb 1 pontot megis kapjanak az Xert ... ha az utolso percben tudnak, elotte miert nem ? tul sok ez a gyanus dolog mostansag :S
-
-
janos1988
addikt
Na a holnapi orosz 2 meg is van:
015 H
017 H/D/V
018 H
019 HEz megy 3x200 ft-al.
-
B-L-A-C-K
titán
Én most veszem észre nem is a mostani kínálatot nézem...
Egy inneni régi linkről néztem, a tippmix oldalon nem találom ezt a pdf-es letöltés hol van, valaki mutizza már meg nekem... -
malwy
senior tag
PSG csak hozd ki legalább döntetlenre

-
DJ WOKKY
addikt
na röpke 2 óra alatt vissza is pókereztem ami ma elment

Holnapra csak megjött így 0-án a kedvem játszani
Barca X-elt, tyűű

-
janos1988
addikt
Oroszok 9:45, na zuhany, borotvalkozas es gyorsan nezek akkor valamit

-
Jarod1
veterán
9 szeres odds volt most a bilbao győzelmére
-
B-L-A-C-K
titán
Holnapi ajánlatból ezt nem értem: Ath. Bilbao - Osasuna [link]
Most játszik a Bilbao holnap is játszana? Illetve eredmenyeken nem is jegyzik, meg a fogadóportalon se látom ezt a meccset...Vagy tippmixéknél be volt baszva a készítő?
giigz: Grat ez megvan így...
(2-1) -
ftc
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hát az ellenféltől pár playat kiszorhattak volna.... de hát bíró

-
Jarod1
veterán
kúszik fel a Barca oddsa 1:1, nem hiszem el hogy nem bír nyerni, 1,25 nél járt a mecs előtt
-
vikvuk
senior tag
szakadó eső, halasztottákk volna el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
giigz
veterán
Félidő óta nézem a meccset, tehetetlen a Barca. Ha lett volna 30, akkor annyi ment volna rá.

-
giigz
veterán
Raktam egy szelót 15k-val, Atl. Bilbao 1X 1,88-ért, 2 perce.
13.200 Ft jöhet tisztán, és simán benne van, hogy nem tud nyerni a Barca, nagyon gyengén játszanak.

-
duronx
senior tag
A hétfői szerencsemix (nov 7) már elérhető.
-
whited
addikt
már csak a barca hendi hiányzik

-
Sz_Imre
senior tag
Én velem meg az Austria Wien szívat, most 1:2 Innsbruck javára. Innét már semmi esélyt nem látok hogy győzőn a hazai csapat. Eddig 4 bejött és már csak ez a utolsó kellet volna. Mindegy így jártam...
-
juliabrilke
veterán
Fraditól kicsit többet vártam, de hozta a H-D-t.

A meccset néztem és közben is rakta rá egy kis összeget.

-
malwy
senior tag
Virtus Bologna kosárban asszem ki fog kapni

Tegnapról maradt még PSG, azért még izgulhatok. -
DJ WOKKY
addikt
na én buktam pár ezer Ft-ot.
Gratulálok akik jól tippeltek eddig. -
pohár
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
X1

-
Sz_Imre
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Slavia Praha - Viktoria Plzen 2:1 lett.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)