Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Nem is néztem, én amúgy mikor kimegyek kajálni rakok egy gépit ha úgy alakul. Ma tudtam rakni és 5 plusz 1-esem volt...
Így mondom most rakok egy közöset egye fene, múlt héten is raktam vagy 4-et, mindig hétvégén váltom ki azon is 2400 Ft volt összesen, (ebből 2-ő jött).
. 2 hónapja rakok így párat egy héten ha tudok, és eddig 1 hét volt olyan hogy bukóba jöttem volna ki, bár a 2 hónap alatt 5 plusz 1-nél nagyobb nem is volt, de ilyen volt több is...Na jó lépek haza akkor ezt feladóm: 1, 2, 7, 9, 12, 17, 19 , 20 /3
Vagy húz vagy szakít, na majd re...

-
pohár
félisten
válasz
janos1988
üzenetére
elég hosszúra sikeredett a tenisz, nem ritkák a 3 órás meccsek sem

Darcis, S v Almagro, N Szett fogadás
2-0 - Almagro, N 1.40Berdych, T - Berlocq, C Első szett nyertes
Berdych, T 1.20Valladolid v Huelva Mérkőzés nyereményszorzók
Valladolid 1.18Gremio v Bahia Mérkőzés nyereményszorzók
Gremio RS 1.50Universidad de Chile v Libertad Mérkőzés nyereményszorzók
Universidad de Chile 1.40apróval vagyok egy ilyenen, örülnék neki ha jönne

-
umek7
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
17:00-kor kezdődött hivatalosan a meccs, és a 3 szett vége felé történt meg a fogadás. A bwinnél annyira nem sűrűn, de általában szokás csúcsforgalomban előre kirakni élő meccseket bőven 1 órával kezdés előtt.
Nagyon nagy pénzkidobás lenne egy 3/6-os D kombi a a finnekre?
Sztem maximum 3 X lesz.
-
umek7
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Nem az, teljesen más okok miatt kell ekkora téteknél néha ilyen picsa szorzót is hozzátenni. Ha simán rakta volna akkor korlátozzák a tétet a 10%-ára, és bwin pontot sem kap single bet után. Ez még a jobbik eset, van hogy 3-4 eseményt is kell mellé tenni, ilyenkor vadászni kell az 1.01-es tutikra..
-
giigz
veterán
válasz
janos1988
üzenetére
Simán lehet hazai, bár én még nem néztem utána. Ha jól tudom egy barátságos meccs, mindenki rakja a hollandokat, ezen kereshetnek nagyot a fogadóirodák, mint írta is a srác, vezetnek majd a vendégek, akkor megint elkezd online fogadni mindeki a hollandokra, és a vége meg 1X lesz. Én bepróbálom, vagy élőben, vagy még meccs előtt.

-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Jeee, akkor én most nyertem a "Mai szeló"-val? 8. sor 3590 Ft

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Esküszöm most kacagok rajtad, nem azért mert nem jöhet hanem hogy ilyenek írsz "évszázad legbiztosabb tippje.", és nem rakod meg külön...
Ha én ilyet mondok valamiről 50 ezer megy rá (ami tudod nálam a plafon).Amúgy tényleg jöhet simán, meg kellett volna pukkasztanod. Bár az ilyen atom tuti megérzéseid tudod mindig rosszul sül el...

-
juliabrilke
veterán
-
mario1012
tag
válasz
janos1988
üzenetére
Én nem a nagy szorzóktól ijedek meg, hanem nézem hogy pl. mi a tétje egyes mérkőzéseknek, amit te írtál abból a Düsseldorf x-et szinte kizártnak tartom bár kihúzhatják, de a Herthanak mennie kell előre ha élvonalban akarnak maradni és alapból hátrányal várják a visszavágót, a Hudersfield meccs meg első körben eldőlt szerintem, és így az sem az a top bet, NÁLAM!
Persze attól még lehet hogy nagy nyerő tippek lesznek.

-
janos1988
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Talán a Nordsja, ha még emelik a hazai szorzót.