Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Igen számít, vagyis nem számítana, de mivel a Győri ETO nem indulhat, ezért nagyon is számít most...
janos1988: Jaj te tényleg ments meg az ajándékaidtól, jött eddig egyáltalán ilyened...
Még a múltkori év tippje se jött be...
-
expander
senior tag
dan csajok tuti nyernek, u19es görögök elvileg jol jatszottak, dobtak egy 3ast az eselyesebb törököknek az elsö forduloban, nemhiszem, hogy egy ciprust ne tudnanak megverni... röpihez annyira nem ertek, csak megtetszett ez az argentin dolog, neten is böven 2 feletti oddsrol mar most csak 1.7 körül van, a masik röpinek meg elvileg nagyon simanak kene lennie
-
sniper elite
senior tag
Megmondom őszintén nem néztem utána, szoktam ilyen utánpótlásos Török focimeccsekre fogadni mert hoztak már szépen hasznot főleg gól fogadásnál. Csak most buki elnézhetett valamit gondolom és ebből lett a gubanc. Amúgy a későesti Libertadores kupa meccsekre mit mondtok? Santos-t én is esélyesnek látom de ma hajnalban is tudott meglepit okozni a Boca idegenben szóval érdekes lesz ugyan ez csak Velez szemszögből, amúgy se gyenge csapat az Argentin.
Black: 1-4-7-12-14-17-19-20 mező meg 2

-
-
expander
senior tag
hetvegen nekem mar csak a rosenborg hianyzott, akik ugye az odd-dal jatszottak, igy beleneztem a meccs utolso 20percebe, nem sok mindent csinalt a vendeg csapat, a rosenborg is egy nagy kalap fos volt, de megis ök iranyitottak a jatekot. ha jo formaban van a stromgodset, siman guritanak vagy 3at holnap...
-
expander
senior tag
valoszinüleg nyerni is fognak... babos timeat neztem meg 2es odds felett, multheten pont ettöl a lanykatol kapott ki, viszont ugy tudom, sok hibaval jatszott es igazandibol ö vesztette el a meccset, sevastova csak visszaütögette a labdakat. hatha most összejön a dolog, egy kis aproval beprobalom

-
B-L-A-C-K
titán
Én konkrétan mint írtam is Pohárra értettem és az itt lévő emberekre, nem látnám hogy tenisszel olyan hatalmas összegeket akasztana valaki is hosszú távon. Én meg megfogadtam teniszre nagy pénzt soha nem rakok, úgy mint kosárra, meg hokira, meg sorolhatnám még mire. Mert már szoptam be sok kis 1.2-es tutinak tűnő teniszen ami olyan lazán elment hogy csak na, és nem egy ilyen volt hanem sok. Szóval ez ember függő kinek mi fekszik jobban. Plusz mondanom se kell teniszbe nem is vagyok otthon, mert utálom. Én mint tudod nem olyan vagyok ha elfogynak a meccsek rakok másra, ilyenkor van egy kis pihi és kész, nem kell agyba főbe tenni ha nem érzek valamit. Haverom is ilyen állandóan rak, emlékszem karácsony körül az egész világon volt 2 fogadható meccs, ő megrakta...

-
giigz
veterán
"Sziasztok! A Macau Soccer Tips oldallal vigyázzatok, mert kamu...sőt szerintem az összes olyan oldalt kerüljétek el, ami nem küldi el ellenőrzésre a tippeket. Aki ezt nem vállalja fel az mind csaló."
Ők persze a 7.500 Ft-okat nagyon jó tippekért szedték be.

"Sziasztok!
Mint sokan már értesültetek róla, Sky (BukiSamurai) kiszállt a fogadók világából, nem sokáig tartott a közös munka vele, de azt hiszem sok jó tippel örvendeztetett meg minket, sok sikert kívánok neki az élet minden területén a továbbiakban!
Tippeket továbbra is láthattok az oldalunkon, de egy fontos változás van, INGYEN hozzáférhettek, ehhez csak regisztrálni kell, és máris hozzáfértek ugyanúgy mint ahogy eddig."Komolyan mondom szánalom amit ezek csinálnak.
Most majd adják a nagy tippeket ingyen... -
pohár
félisten
az idézőjeles túrázás nálad mit takar?

64 Milano - Venezia 1.m. H 1,20
66 LA Lakers - Oklahoma City 3.m. V 2,02
73 Brazília - Lengyelország H 1,18
74 Kecskemét - Újpest H 1,50
134 West Ham (H) vagy Blackpool (V) jut fel H 1,48
163 Bayern München - Chelsea: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz (hossz.) V 1,72Eredő odds: 10,92185
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 3275 Ftnekem ez van a hét hátralévő részére
-
Angelina87
tag
Helló!
Várjatok már egy pöppet, hadd szóljak hozzá!
Umek, nem téged vádollak, elnézést, ha félreérthető voltam, hiszen minden tippet saját felelősségre teszek saját pénzzel! Megtetszett az indok, megtettem, elment, kész -ennyi!
Nekem is volt már beírt rossz tippem, és ha valaki megteszi nem engem terhel a felelősség!Tehát elnézést, ha félreértett bárki is

Az oroszokra írtam, h bénák, nem a tippadóra!
Remélem, nincs harag!
-
giigz
veterán
-
sz_abika
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még a múltkori év tippje se jött be...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

majd számolj be az eredményről!