Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
umek7
őstag
Portugál - Macedón under 0,5-re 23-as szorzó volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
umek7
őstag
Mennyi arra az esély, hogy a Dán - Brazil a 13. perctől fogva 0:2 marad a lefújásig?
-
umek7
őstag
Brazília 13. perc 0:2, gyönyörű

-
umek7
őstag
A Pole Webberé lett, Schumacher büntetést kapott.
-
umek7
őstag
A Paksot még nem írnám le (kivéve ha 1:3 lesz félideig), mert a félidő V végeredmény H is jól fizet.
-
umek7
őstag
Paks - FTC 1:2
-
umek7
őstag
Grat jpm!
-
umek7
őstag
Olyan nap sem volt még hogy több mint 2 millióért kell izgulnom, sok szerencsét mindenkinek

-
umek7
őstag
Ne arra gondolj hogy mennyit lehet bukni, hanem arra hogy mennyit lehet nyerni.
Gondolkoztam mit kellene megváltoztatni rajta, de annyira "érzek" mindent, meg tetszenek is, hogy ez marad kamikazenak:
Cseh L. 1. (H), 2. (D), más (V) helyen végez 100 m pillangón H 1.85
Verrasztó E. - Mutina Á. H 1.55
Paks - FTC H 1.80
Dánia - Brazília 2.5 gól alatt 1.88
Sheffield Utd. - Huddersfield X 3.00
Franciaország - Mexikó (ifi) H 1.92
Hönefoss - Molde 2.5 gól alatt H 1.84
Ham-Kam - Mjöndalen H 1.50
Strömmen - Ranheim V 2.25Tét: 2 vagy 3x 500ft
Az első háromról már ugye beszéltünk. Brazilokról mindig a sok gól jut az eszembe, de most tartalékos keret lesz, a Dánok meg nem nagy gólvágók. Bármit eltudok képzelni, 2:0, 0:2, 1:1, 0:1, de most kivételesen nem hiszem hogy gólparádé lesz. Sheffield meccsnek utánanéztem, kizárólag statisztika alapján döntöttem úgy hogy ez egy óriási X. A Francia utánpótlás oda-vissza veri a Mexikóit. Bár nagy kivégzés nem lesz, szerintem szoros meccsen hazai pályán nyernek. Hönefoss megérzés, bunkerfoci lesz, a Molde parádét nem fog rendezni, ha nyer egyáltalán. A két skandináv meccs meg két favorit, elvileg egyiknél sem lehetne gond.
-
umek7
őstag
válasz
wmarci
üzenetére
Ez, látom megtaláltad. Kicsit kockázatosabb mint a Kiel (bár manapság bárhol lehet véletlen, a lényeg hogy az életemet azért egyikre sem raknám rá), de szerintem Verrasztó és Mutina között lesz 2-3. hely.
Egyébként ITT Lufu (kézilabda pro, nincs olyan amit ne tudna, az ő szava arany a sportágban) tollából, szóval..
-
umek7
őstag
Holnap 45k-val megrakom a Cseh 1-2. + Verrasztó kombót.
Meg poénból feladom ezt 2*500Ft-al (figyelek BLACK..
)Cseh 1-2.
Verrasztó
Paks
Dánia under
Sheffield X
Franciaország (Touloni)
Hönefoss under
Ham-Kam
Ranheim173e*2
-
umek7
őstag
Holnap nem lesznek nyitva boltok meg semmi?
-
umek7
őstag
Cseh Laci azt mondta ma hogy nem tudta magából kiadni a maximumot, nem "szárnyalt" a vízben, és hogy holnapra összpontosítja az energiáját. Egyelőre még neten nem rakták ki, de ha szar lesz a szorzó akkor kora reggel felugrok feladom Cseh-t Tippmixre 1.85-ön nagy pénzzel.
-
umek7
őstag
Az Argentin röpi végül simán jött, kár hogy nem mertem végül 100$-al csak 60$-al. Egymás után kétszer nyerek, 2 nap 250$ fölött, holnap tuti bukok.
janos1988: Már mindent értek

-
umek7
őstag
Eszembe se volt hogy a 4. hely is számít. Így már lehet érdekel engem is.
-
umek7
őstag
Ez lett:
6/7
Oroszország - Uruguay X 3,20
Ath. Bilbao nyeri a kupát H 5,30
Siófok - Kecskemét X 3,05
Juve Stabia - Sassuolo V 2,61
Csehország - Izrael X 3,30
Haka - Honka X 3,10
Köngsvinger - Notodden X 3,20Legkisebb várható nyeremény 6 találat esetén: ~83e
Legnagyobb várható nyeremény 6 találat esetén: ~169e
Bumm: ~950eA tegnapi kombim tükörsimán jött, profit 200$+
-
umek7
őstag
Egy ilyen 6/7-et szerintem be is próbálok:
Oroszország - Uruguay X 3,20
Se játékra, se sok gólra nem igazán számítok. Felkészülési meccs, senki sem akar megsérülni, még tét sincs, nem lesz nagy hajtás.
Siófok - Kecskemét X 3,05
A Siófok játssza a legnagyobb bunkerfocit az NB1-ben, míg a Kecskemét elbundázta az előző meccsét, látványosan nem akartak még csak támadni sem.
Csehország - Izrael X 3,30
Ez is még csak lötyögés lesz. Ha tétje lenne akkor a Csehek így vagy úgy behúznák, de mivel nincs ezért szoros párharcot várok. Izrael már rég ikszelt, meg amúgy sem szokták őket nagyon elverni.. Ráadásul a Csehek bírják a döntetlent.
Haka - Honka X 3,10
A Haka még nem ikszelt idén, valamikor el kell kezdeni..
Kongsvinger - Notodden X 3,20
Egyik sem ikszelt még idén, na mikor ha nem most..
Hönefoss - Molde: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H) gól lesz 3,40
Nem tudom, megérzés.. A hazaiak úgyis bekkelnek majd, gólt nem lőnek uyan, de a Molde sem fog parádézni. 0:0, 0:1.
Kellene még egy hetedik meccs, csak nem tudom mi legyen az.
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Pro: Hazai közönség előtt szerintem továbbra is menni fognak (ez jellemző szinte mindenhol), és inkább adták volna le a Honvéd ellen idegenbeli meccset, az nem is lett volna feltűnő.
Kontra: Tavaly már megviccelte őket a Haladás, és idén is szoros meccset játszottak.
-
umek7
őstag
válasz
expander
üzenetére
A dánok elvileg nyernek, persze 1,12-ért nem csodálatos, de elvileg.... az U19-hez nem értek, miért annyira tuti? Női röpihez sem, már eleve elrettent az hogy női, az Argentinok meg szerintem nagyon le vannak értékelve, atomtutinak nem mondanám, de szvsz esélyesebbek.
-
umek7
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
H-ra raktam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
umek7
őstag
Ha 3x húzattam le egy szelvényt akkor a szelvény száma mindhármon ugyan az ugye? És csak az alsó vonalkódoknak kell eltérniük?
-
umek7
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Ha már csak a nevet írták el akkor is törlik, mert nem felel meg a szabályzatnak. Tévedni emberi dolog.
Ui: Akkor azért te sem nagyon voltál képben hogy mire fogadsz

-
umek7
őstag
dupla
-
umek7
őstag
Van mára-holnapra 3*200-ért egy kamikaze, meg ma élőzni fogok
-
umek7
őstag
Ma Bulgária - Argentína V nagyon nagyon jó.
-
umek7
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
17:00-kor kezdődött hivatalosan a meccs, és a 3 szett vége felé történt meg a fogadás. A bwinnél annyira nem sűrűn, de általában szokás csúcsforgalomban előre kirakni élő meccseket bőven 1 órával kezdés előtt.
Nagyon nagy pénzkidobás lenne egy 3/6-os D kombi a a finnekre?
Sztem maximum 3 X lesz.
-
umek7
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Nem az, teljesen más okok miatt kell ekkora téteknél néha ilyen picsa szorzót is hozzátenni. Ha simán rakta volna akkor korlátozzák a tétet a 10%-ára, és bwin pontot sem kap single bet után. Ez még a jobbik eset, van hogy 3-4 eseményt is kell mellé tenni, ilyenkor vadászni kell az 1.01-es tutikra..
-
umek7
őstag
-
umek7
őstag
Lahti - Mypa jó nagy X-nek tűnik. Meg az Elfsborg is sántít.
-
umek7
őstag
Na ennyit a csúcsgázsiról

-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
200$ ment a -1 AH-ra.
Élőben X2-re félidőben 1,87 volt a szorzó, erre 215$, ergo ha X2 marad akkor ~190$ jön, és akkor csak 10$-t buktam összesen. Ha 1-el nyer a hazai akkor -10$, ha pedig kettővel akkor +15$.
A -30$ maxot nem tudom honnan szedtem, sok ablak van nyitva.
-
umek7
őstag
Hajrá Stabaek, Mjallby. Az utóbbi vezet is.
-
umek7
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek, remélem sikerrel járok, sok szerencsét mindenkinek

BLACK:
Utána már nekem is leesett hogy kellett volna (mindig elfelejtem), de nem volt kedvem töröltetni, ha bejön akkor az az 1-2 hét várás legyen a legnagyobb gondom.

-
umek7
őstag
Na változtattam a 2 kamikaze szelvényen, ezek lesznek:
Isner - Malisse V 2,90
Mjöndalen - Baerum H 1,50
Brann Bergen - Fredrikstad H 1,55
Aarhus GF - Midtjylland V 2,30
Köge - OB Odense V 1,85
Helsingborg - Djurgarden H 1,72
Syrianska - Mjällby V 2,43
Rapid Bukarest (H) vagy Dinamo Bukarest (V) nyeri a Kupát h 1,76
Egyiptom - Hollandia V 1,75
Alcoyano - Hercules V 1,70Tét: 600 ft
Várható: 376.710 ftViking Stavanger - Stabaek V 8,05
Valerenga - Rosenborg X 3,05
Aarhus GF - Midtjylland V 2,30
Lyngby - Bröndby X 3,10
Syrianska - Mjällby V 2,43
Rapid Bukarest - Dinamo Bukarest X 3,00
Murcia - Huesca X 3,106/7 200-as alaptét, jó sokat hozna
-
umek7
őstag
Ma a Vikingen meglepetés lesz, X2, 2 gyanús.
-
umek7
őstag
Davydenko - Istomin 1,80 - 1,80 kellene hogy legyen, így megér Istomin egy próbát.
-
umek7
őstag
válasz
expander
üzenetére
Megeshet, komoly pénzt nem teszek a meccsre, de a kamiban hazai lesz mert a vezetőség kijelentette hogy kirúgja a Jan Jønsson-t (Rosenborg edzője) amennyiben nem nyernek. Nem tudni semmit sem arról hogy a játékosok megakarják e buktatni vagy sem, de én ilyenkor mindig a buktatás mellett vagyok. Egyébként a Valerenga egy "ősi rivális", akik tavaly is megnehezítették az akkor sokkal erősebb Rosenborg dolgát (1:0), ráadásul most elvileg nagyon kevés vendég szurkoló is lesz, mivel nagyon nagyon sokat kell utazniuk. 50-50 nálam ez, szerintem a kicsit frusztrált Rosenborg kap egy gólt és vége, de majd kiderül.. mindenesetre mint írtam kamiba egy hazai elfér, több nem..
-
umek7
őstag
válasz
expander
üzenetére
Tudom, engem nem kell meggyőzni a tippről, de örülök hogy ha így látod. Csak azért írtam hogy lehet hogy nem is jön, mert 1., lehet hogy nem is jön
2., nem akarok senkit sem rábeszélni hogy tegye.Egyébként meg ja, a Rosenborg sem biztos hogy sima lesz, talán még egy x2-t is érdemes megpróbálni.
-
umek7
őstag
Stromgodset -1 (AH) 2.15
Tét: 200$
-
umek7
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Bátraké a szerencse

-
umek7
őstag
-
umek7
őstag
Lengyel-Lett
Várható kezdő:
Tyton - Wasilewski, Wojtkowiak, Jodlowiec, Wawrzyniak - Murawski, Polanski - Kucharczyk, Mierzejewski, Grosicki - Sobiech (Brozek).
A lengyel edző azt mondta hogy ők nem fognak játszani: Lewandowski, Piszczek, Rybus, Glik, Szczesni, Dudka, Perquis, Obraniak.
Ettől függetlenül motiváltak, meg minden, valószínűleg nyernek is, de..
-
umek7
őstag
Mindenféle utánanézés, info nélkül tűnt fel a holnapi Lengyelekre adott szorzó. Még a hendi is kurva jó. EB-t rendeznek, szerintem nem fogják ellazsálni ezt a meccset, mindent bele fognak adni, "főpróba" címen. Ráadásul a lettek gyengék. Mit gondoltok?
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Rosszul képzeled el. A "szarrákeresés" nem úgy megy hogy néha megrak az ember pár teniszt és az mind bejön, ezáltal "szarrákereste" magát. Nyilván az is egy járható út hogy a jobb tenisz tipsterek tippjeit pakolgatja az ember, csak itt is sokan elfelejtik hogy a fogadás nem rövidtávú "sport". Persze hogy még néha Titti tippjei sem jönnek, ennek ellenére mégis iszonyatosan ROI%-val száguld, és stabil nyerő.
Szerintem ez kizárólag csak úgy működik hogy Teniszbuzi vagy már nagyon régóta, szinte mindig minden mérkőzést követsz, tudsz mindenkiről mindent (van pár ilyen személy egy másik fórumon). Persze néha ők is belenyúlnak a váratlanba, de előbb-utóbb (nem 2 fogadás után) nyerők. Viszont szerencsére van egy második opció is, még pedig az hogy követed a "teniszbuzik" naplóját, és ugyan azokat játszod meg. Plusszos leszel.
-
umek7
őstag
Rég nevettem ekkorát, ezt írták:
Sziasztok!
Az ázsiai kapcsolatunk, akitől a tippek eddig érkeztek azt az információt közölte velünk, hogy a bukmékerek változtattak az eddig megszokott mérkőzés szorzó mozgatáson és az általuk eddig használt algoritmusok jelenleg nem pontosak már. Jelenleg építik az új szorzó mozgásokat figyelő adatbázisukat, de ahhoz, hogy az megbízhatóan működjön több hónap adatait kell betáplálniuk.
A tippadás azonban folytatódik, viszont a tippeket már nem BukiSamurai szolgáltatja hanem én, és ami a legfontosabb ingyenes formában.
Tartsatok továbbra is velünk, és sok sikert mindenkinek!
Ázsiai kapcsolat, beszarok 
-
umek7
őstag
Visszatértem. Ellőttem egy kombit még egész korán, már nem is kellene sok:
Blackpool - WHU 2 @ 2.00 (1:2)
Bayern München - Chelsea under 2,5 @ 1.85 (1:1)
Verona - Varese over 2,5 @ 2.05 (3:0)
Rapid Bukarest - Otelul Galati over 2,5 @ 2.15 (ma)
Midtjylland - Köbenhavn mindkét csapat szerez gólt @ 1.85 (ma)Tét: 18,50$
Várható: 558$A WHU a 87. percben nyerte meg, a BM under éppen hogy, a Verona 89. percben büntetőből talált be, szóval eddig kellett a szerencse, remélem innen nem úszik el..
-
umek7
őstag
válasz
Angelina87
üzenetére
Én nem haragszok senkire, csak magamra vettem.
Boltból hazafele feladtam két mixet, meg mindjárt indulok Sárospatakra "túrázni", szóval sok sikert mindenkinek

Sokmeccses (Ezen nekem 127 ezer a várható, gondolom a szorzómódosítások miatt már csak ennyi lenne)
-
umek7
őstag
Khm, ki írta hogy "atom tuti" tipp?
Tessék visszaolvasni hogy mit írtam. Egyértelmű hogy a Szerbeken volt a value a 3+-os szorzójával, mivel ilyen körülmények között így vagy úgy, de benne volt a meglepetés lehetősége. Nem igaz?
DIREKT meg is jegyeztem, hogy ennek ellenére valamit bűzlik, mert ennyire nem számolhatják el magukat a bukik. Nem igaz?
Azt meg hogy hogyan alakult a meccs 2:2-re igazából letojom. Megvolt a lehetőségük, a ruszkik elbízták magukat, számos példát lehetne felhozni minden sportágból (csak hogy frisset mondjak: Verdasco - Nadal..) hogy ilyenkor könnyen születhet meglepetés. Nem igaz?
Viszont ezentúl megkímélek mindenkit az ilyen érdekes meccsektől, meg úgy mindentől, mert úgy látom fölösleges.
(#48881) B-L-A-C-K
Okés, félreértettelek
-
umek7
őstag
válasz
Angelina87
üzenetére
Nem tudom hogy ti mit néztek, vagy hogy egy eredményt látunk e, de az Oroszok egy kiélezett párharc rövidítésében nyertek 3:2-re - Eredmény
Még ha sima 3:0-al mosták volna le a Szerbeket akkor érthető lenne, na de így?
-
umek7
őstag
Így azért annyira nem is szopó a nap. Nyertek a románok, nyertek a csehek, a 300-ból 90 lett.
-
umek7
őstag
Na, csak panaszkodnom kellett

Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)