- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Aki másfél percet nem olvas a témában magától rájön, hogy a drágább jobb lesz.
Ha más nem addig eljut, hogy az 5000W és nem csak 300W és akkor fel lehet nyitni a szemét, hogy a W az nem számít, de annyiért amennyiért akar venni vehet 300W-osat ami sokkal jobban szól mint az 5000W-os.
De ha valaki 20k-ért akar venni mert ennyi telik rá, ennyit akar rááldozni, mert nem ez az legfontosabb hobbi számára akkor annak hiába ajánlasz 8-10x ennyibe kerülő rendszert.
Egyik ismerősömnek ajándékoztam egy 5.1-es szar genius 5050-et, mert vacak tejfölösdobozokat hallgatott. Beállítottam a szobájába, és beraktam neki egy rendes 5.1-es filmet. Klasszisokkal jobb élmény mint egy kis szar műanyagdobozt hallgatni. De ő a büdös életben nem tudna megengedni magának egy 150k-s nagyon belépő szintű rendszert sem, mégis nagyon örül neki, mert élvezi ezt a kis szart. És az emberek 99%-a nem igényes ilyen téren. Ha nem tudsz normálisat ajánlani ne tedd, ha fel akarod nyitni a szemét tedd olyan módon ahogy az utolsó 2 hozzászólást írtad és akkor én leszek a legboldogabb.
De örülök neki, hogy érzed a különbséget a hozzászólásaid közt mert le tudod írni értelmesen is a gondolataid. Van humorérzékem is, értem én a pezsgőt, de alá ha odaszúrtad volna, hogy 15k-ért Te nem ajánlasz ... akkor nem koptatnám most is itt a billentyűzetet.Következő hozzászólásom majd akkor lesz ha tudok témába vágót írni, ne vedd bántásnak, nincs semmi bajom veled, csak egyes hozzászólásaid stílusa zavart és leírtam, mivel "ez egy nyílt fórum".
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- EAFC 25
- Építő/felújító topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest