- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe07
csendes tag
Halihó!
Eddig jól megvoltam a megszokott sztereó rendszeremmel, de szeretnék fejleszteni, és 5.1-re továbblépni.
Régen hallottam Genius 5.1 fadobozost szólni, komolyzenével, és nagyon elbűvölt.
Megvettem egy 5000-est. Csalódást okozott.
Filmnél aránylag jó, de:
- a frontoknál nagyon összedolgozik a közép és a magas, élesen sivítanak a vágási tartománynál.
- a kisebb hátsók sokkal szebben szólnak, ott nincs ez a kiemelés a hsz felső tartományánál
- a centernél is megvan némileg a kiemelés, de ott az egy magashsz-t lekiabálja a két mélyközép, bár ez lehet, hogy tervezett, a beszédhanghoz.
- a mélynyomónak van egy nagyon erős kiemelése 75Hz környékén, ez belebrummog mindenbe. A bandpass-láda nem lett kedvencem.
- ordas nagy rés van a mélynyomó és a szatellitek között.
Egyébként jellegzetes, erős karakteres hangja van ezek miatt, de nem ezt keresem.
Jelenleg egy Vidi RA6363 van sk. reflex hangfalakkal, szövet dóm magassal. Ez utóbbi hangját nagyon szeretem. A rendszernek vannak hibái, kicsit kásás, nem dinamikus mélyekkel, de kimondottan hallgatható hosszú távon, lágy hangú, nem fülsértő, kellemes bekapcsolni.
A két rendszert együtt üzemeltetve kiütötték egymás hibáit, tűrhető lett a végerdmény.Most olyan rendszerben gondolkodom, hogy a két front legyen teljesértékű hangfal, mert elsősorban (mainstream, elektronikus) zenét hallgatnék rajta, de néha filmet is néznék, és szeretnék surroundot.
Szép állapotú használtban gondolkozom.Ezekről mit tudtok mondani?
1. AIWA szett
http://aprod.hu/hirdetes/aiwa-hazimozis-hangfal-szett-ID1ywOd.html2. Jamo S406
3. JBL SCS 178.
Ennél inspirál, hogy bár kicsik a szatellitek, szépen kileng a membrán, tehát összeér a mélynyomóval a frekiátvitele. Nagyon szeretem a szép mélyeket, de nem akarom, hogy a mélynyomó mindenbe beledübörögjön, amihez semmi köze (mint a genius bandpass)az árkategóriát látjátok, esetleg egyéb tipp?
-
peter0117
tag
Sziasztok! Van egy Lg 32" led Tv-m és ehhez szeretnék hangalrendszert. Mit tudtok ajánlani? Ez igy elég tág határ szóval a következő szempontok alapján.Nem kell lejátszó hozzá. Erősítő legyen a hangfalszettben. Min 40W os legyen. ÉS ugye a legfontosabb a max ár. 20 körül szánnék rá. Szóval nem csúcstechnikát szeretnék mint azt látjátok köszi előre is
-
mclaren777
senior tag
Egy Genius SW-HF5.1 6000 kb. mennyit fogyaszt úgy, hogy be van kapcsolva, de éppen nem szól rajta semmi, illetve alacsony hangerőn megy (pl. kis háttérzene netezgetés közben)?
[ Szerkesztve ]
-
Terminator17
senior tag
válasz mclaren777 #3404 üzenetére
mit számít az? szerintem a 100 ft ot nem üti meg a hó végén
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
peter0117
tag
Sziasztok vélemények erről a hangfalról? házimozi Buta kérdés: Ha rákötöm tv-re 5.1be akkor tv nézés közbe fog az összes hangfal szolni? mert tv adás nem 5.1 be jön. szal csak auxba kell tvre kötni?
-
mclaren777
senior tag
Genius SW-HF5.1 6000 ajánlott még 35k környékén?
[ Szerkesztve ]
-
kenyerr
tag
Hello!
-
Meteorhead
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne a témában nálam sokkalta jártasabb fórumozókhoz (aki ezt olvassa, az valószínűleg ilyen), hogy milyen hangfal szettet érdemes venni, ha a következő szempontoknak kell megfelelni:
- Nagyjából 6*6 méteres nappalit kellene beharangozni. Nem kell üvöltenie, se nem anti-érelmeszesedés szintű basszussal rendelkeznie, de minden hangszín jelenjen meg azért.
- Bemeneti forrásként az esetek 98%-ban bluetooth (EDR, később aptX) lesz használva, tekintve csak mobilis notebook és mobiltelefonok lennének a "zaj" forrásai.
- A költséghatékonyság a fő szempont, amíg nem kell túl nagy kompromisszumot kötni a hang minőségében.
Notebookról főleg filmet és sorozatokat nézünk, ami képi anyag, és igazából nem szempont, hogy minden esetben térhű 5.1 hangzás szóljon. Igazából egy 2.1 vagy 3.1 is megfelelne, csak ha már egyszer ki van alakítva a nappaliban a drótozás, akkor kár lenne veszni hagyni. Mivel bluetooth úgyis csak sztereó hangot tud áttolni (cáfoljon meg bárki, aki jobban tudja), ezért komoly erősítő nélkül úgysincs esély erre. Főleg zene szólna róla.
Költségben mondjuk a 20-40 ezres kategória ami fájdalom nélkül működne, aztán mondjátok meg ti, hogy ilyen árban ez teljesen felejtős, vagy azért vannak versenyzők ebben a kategóriában is.
Kapcsolódó kérdés: milyen BT-jack vagy BT-RCA átalakítót érdemes venni? Van bárkinek ilyennel tapasztalata?
-
stigma
addikt
Hali, ismerősömnek kellene 5.1-es hangfal az alábbi feltételek alapján:
- Blu-Ray lejátszóhoz kellene ,optikai bemenetre kötve(Pontos típust egyenlőre nem tudok)
- kb 20-30 nm-es szobába
- Árban max 200-300 euro környékeEddigi amiket nézett az Logitech Z906 és Z506.
Ki mit ajánl ami megfelelő lenne, az sem baj ha olcsóbb, mint amit írtam
Segítséget előre is köszönöm!
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Olyan megoldást szeretnék kiépíteni a szobámban, hogy egy darab 5.1-es hangrendszert tudjak használni a számítógépemen és a tévén is, természetesen nem párhuzamosan.
Valami olyasmit képzelnék el, hogy egy kapcsolóval lehessen állítani, hogy a hangrendszeren a számítógép vagy a tévé hangja szóljon.
Szerintetek ez megoldható lenne? Továbbá mire lenne szükségem hozzá?
Az 5.1-es hangrendszert még nem vettem meg, egyelőre nézegetem a kínálatot. 5.1-es hangkártya sincs a gépemben, de gondolom, ezt mindenképpen vennem kell. Ja, és semmilyen keverőerősítőm sincs, nem tudom, hogy erre lenne-e egyáltalán szükség.
Az ötleteket, válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv!Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
addikt
válasz lordjancso #3413 üzenetére
Pl. ez is jó megoldás lehet: [Digitális-analóg audio konverter (DAC) 5.1]
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Szeretnék a TV-hez egy 5.1 szettet filmezéshez. A filmek többnyire AC3, DTS hanggal rendelkeznek. A készüléken - Samsung UE40F6200 - van optikai kimenet, ezt szeretném használni. Emellett csak olyan rendszer jöhet szóba amelynél álló hangszórók vannak, a keret 30K. Mindezeket figyelembe véve, Ti mit ajánlotok?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
tomi-ka
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék valami jobb fajta 5.1-et a szobámba.
Régen volt egy Logi Z5500-am, azt eladtam sajnos pár évvel ezelőtt, mert el kellett, de már bánom.Most egy Genius HF 5050 van, a magasak-közepek egész jók, de a mély nagyon gyengécske nekem.
Olyan kellene, aminek alacsony hangerőn is van szép mélyhangja(albérletbe lakok, a szomszéd a panel felelőse, nem szereti a nagy hangerőt...), de ha néha buli van itthon, akkor is bírja.
Játékra, filmre is használnám, de legfőképp a zene az érdekes számomra.
Hogy milyen stílushoz kellene? Legjobban a "fesztiválzene" stílust tudnám mondani (pl. Dimitri Vegas&Like Mike, Major Lazer, Martin Garrix, stb...), szóval olyanok, amihez kell a mély.
Árkategória: használtan 50-60.000 ezerig, vagy akár újonnan is érdekes lehet, szintén eddig.
Z5500-at próbáljak meg ismét, vagy ennyiért tudok jobbat is venni?
-
Perillustris
senior tag
Ördögtől valóak ezek? Érzésem szerint a Z906 képességeit meghaladják, igaz, árban is felette vannak (van, amelyik másfélszer annyiba kerül)?
Viszonyításképpen elárulom, jelenleg egy Genius 6000-esem van, amivel meg vagyok elégedve (figyelembe véve a család és a szomszédok tűrőképességét), csak a digitális bemenet hiánya miatt kell váltanom.
http://www.kozpontiszalon.hu/termekek/sony/sonybdvn590.html
http://www.eu.onkyo.com/en/products/ht-s3505-75921.html
Esetleg ez, később bővítve 5.1-re?
Perillustris
-
spanglee001
addikt
Hali mindenkinek.
Van egy eladó LG HT 904 ta 5.1 házimozirendszerem ami eladó, vagy soundbarra cserélhető.
Túl nagy túl hangos túl sok vezeték, miatt eladó. Kis szobába nem ajánlom.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
zolee0307
őstag
Sziasztok! Megkérdezem itt is, hátha vki tud segíteni.
Van egy altec lansing márkájú 5.1-es pc-s hsngcuccom. A lényeg, hogy játékok alatt a
hangfalakból egy folyamatos grrrrr szerű hang jön. Nem tudtam rájönni mi okozza.
Ma kipróbáltam, hogy teljesen letekertem a
surroundot, így megszűnt ez a hang. Ahogy
tekerem felljebb a surroundot a hang kb 1/4
erősségnél előjön, ahogy tekerem fel úgy
hangosodik.
Mitől lehet ez, hogy a surround erősségétől
függ ez a hang? Esetleg a hangcuccban van vmi
hiba?///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
konradl
tag
Sziasztok!
Egy hatalmas kérdésem lenne.
Már régóta tervezem egy 5.1-es vagy 2.1-es (esetleg 2.0-ás) hangfal szett vásárlását.
Van hozzá egy xonar D1-em.Kérdéseim: Megéri keresni digitális bemenetes hangfalat/ rendszert vagy nem venném észre a s/pdif és a jack közti különbséget?
Milyen ajánlatotok van ezekre a paraméterekre?
A válaszokat köszönöm előre.
[ Szerkesztve ]
"Okos légy, mert hülyéből sok van"
-
Ancient11
újonc
Sziasztok!
Kaphatnék véleményt a GENIUS SW 6000 Home Theater 5.1-ről? Megéri a pénzét?
-
spanglee001
addikt
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék hogy szerintetek a Logitech Z506 vagy a Genius SW-HF 5.1 4500 lenne a jobb választás zenehallgatásra? (a távirányító nem szempont, mert inkább tálcáról állítom a hangerőt) Asus Xonar DX hankártyával lenne használva. Azért 5.1-en szeretnék zenét hallgatni, mert megszoktam, a régebbi Genius 5.1-nél, hogy mindenhonnan jön a zene
A műanyag kialakítás miatt kicsit félek a doboz hangtól a Z506-nál. A 4500-as Geniusnál pedig a magas hangsugárzók hiánya aggaszt. A felső határ 40.000 Ft. Sajnos nagyon csúnyának tartom a Genius SW-HF 5.1 6000-et ezért inkább az kiesne (tudom hülyeség ez alapján dönteni, de ez nálam fontos), de mindenképpen fekete hangszórókat szeretnék. Szerintetek?
regisztrált: 2005-07-05
-
krisztian922
tag
Ugyan én nem vagyok szakértő, de általában ilyen árkategóriában zenére inkább a 2.0 vagy 2.1es szetteket javasolják.
Nekem speciel egy z506om van és zenére valóban nem a legjobb.Asus m5a97 evo r2.0 - AMD fx 6300 - AMD HD7850 1gb - 2x4gb Kingston hyperx black 1600mhz - Cooler Master Hyper Evo 212
-
citromsas
csendes tag
Sziasztok
szeretnék egy 5.1-es hangfalszettet max 35k huf értékben ami fontos lenne:
-legyen tartós ne keljen szervizbe járni vele
-az árhoz képest korrekt hangja legyen
-jack dugó
A válaszokat előre is köszönöm -
chosa921
tag
Sziasztok!
5.1/7.1 Hangszettet szeretnék venni, árkategória 40-45.000 Forint környékén lenne, ha bárki tudna nekem ajánlani annak nagyon örülnék, JACK vagy RCA dugónak örülnék igazán, Számítógéphez illetve TV-hez lenne csatlakoztatva ( a sz.gépemben Asus Xonar D1 van )
Üdv.:Peti
-
Onishi
tag
Üdv mindenki!
Kinéztem 2 db házimozi erősítőt:
[link]
[link]
Illetve ezt az 5 fajta hangfalszettet:
[link]Szerintetek ezek közül melyik a legjobb kombináció?
A fő koncepció egyébként a következő lenne:
-max 160 000Ft
-5.1 erősítő DLNA támogatással
-mozizásra és rock zenehallgatásra
-kb 20 m2 -es szobaElőre is köszönöm a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
Van egy yamaha rx v350 erősítőm + hozzá 5 hangszoró Koda av 706 ( 2 nagy, és 3 kicsi ). Namost, ezer éve vettem már ezeket. Mélynyomó lemaradt, és most úgy döntöttem, itt lenne már az ideje, hogy legyen. Milyet kell vegyek ? Milyen kell egyáltalán ? Mi jó ehhez a rendszerhez ? Nem értek az ilyen dolgokhoz, azt kérném segítsetek pár ötlettel
Köszönöm -
harcikoca
senior tag
Valaki tud mondani egy olyan szintű 5.1et mint a logitech z5500, csak korszerűbb?
AMD+Ati powee'R
-
MPowerPH
félisten
Hali! Nem zenehallgatasra nezek 5.1-es hangfal szettet. Playseat-re, szoval legtobbszor motorhangokra, neha egyeb jatekra 'lenne hasznalva'. Logitech Z906 -ot erre a celra badarsag lenne megvenni, szoval mindenkeppen az olcsobb kategoria a cel. EBayrol vadaszok, Logitech Z506, vagy X530, esetleg X540. Nem tudom melyik a jobb, X-es sorozat regi, de azt olvastam, nem annyira puritan a hangzasa, mint a Z-nek... Vagy esetleg johet mas marka is, ami kielegitobb erre a celra.
Don't Tread On Me
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném egy Genius SW-HF 5.1 4500-as hangfal kapcsán. Szerintetek érdemes ilyet venni? Nem torzít, vagy ilyesmi? Köszönöm előre is válaszotok!
Sic Parvis Magna
-
őstag
Sziasztok!
Filmezéshez szeretnék hangfalat. Fogalmam sincs milyen árban kell nézelődni. Valahol középúton szeretnék. 2.0 vagy 5.1 is szóba jöhet. Nem vagyok vájt fülü nagyon, de azért értékelem filmeés közben a jó hangokat. 30körül gondolkodom.
Üdv: Kaci84
-
Bogyi007
veterán
Gondolkodom egy 5.1-es szett vásárlásán a Ps3 mellé, mivel a Labtec Arena 685-ös szettem is kipurcant - olyan 20-25e forint a max keret rá. Jók lennének nekem a Pc-s 5.1-es szettek is mivel van egy Sharkoon X-Taticos fülesem is ami tartalmaz egy SCU egységet is amivel bármilyen optikai hangeszközös forrást is rájuk tudnék kötni.
Ez pl milyen volna? Auchanban is 25000 forint az ára, de 5.-ig 15% akcióban meg lehetne venni.A szett egyben ehhez a konfigomhoz is használva lenne, valamint ennek az Lcd MonitorTv-nek a hangszóróit is kiváltaná.
Nem THX és társai minőséget keresek és nincs denevérhallásom sem - a Labtec is hozta nekem minőségre az elvárásaimat. A lényeg hogy tartós cucc legyen és ne legyen alapjáraton hangos zúgása.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Bogyi007 #3433 üzenetére
Ebben a topicban ennyire nincs élet?!
Egyébként a Logitech Z506-ost vettem meg végül...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
gaben1993
tag
Sziasztok.
A kérdés főleg arra irányulna hogy tervezek hangrendszert(5.1) és tv-t vásárolni.
A lényeg hogy úgy szeretném megoldani hogy az 5.1es házimozi a tv-re kötve, ez szóljon természetesen 5.1-ben ha tv-zek, xboxozok.
A csavar csak most jön, akkor is ha én a számítógépet rákötöm a tv-re második monitornak és a filmet vagy más tartalmat át húzom a tv-re kiterjesztésben.
A lényeg a minél kényelmesebb, logikusabb megoldás és a minőség is rendben legyen, mert nagy teljesítményű házi mozi rendszert tervezek, tudjam is kihasználni.
Hogy ne térjünk el a témától nem csak azt szeretném meg tudni milyen módon oldhatom meg, hanem hogy milyen házimozit(lehetőleg földre rakható álló hangszórókkal) vegyek hozzá 50 ezer forint körül, esetleg tv-t ha ez is befolyásol valamit.
Eddig ezt néztem ki.[link]
Remélem nem túl bonyolult a kérdésem és előre is köszönöm a válaszokat. -
inkubator
aktív tag
Szerintetek melyiket érdemesebb?
- JBL SCS 178 5.1 használt 45.000 Ft
- GENIUS SPEAKER SW-HF5.1 6000 új 38.000 FtNote 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
st6969
őstag
Sziasztok,
nem vagyok jártas a témában egyáltalán, csak tapogatózom egyelőre. 5.1-es hangfalszettet szeretnék venni, lehetőleg valami laposabb változatot, amit a tv mellé fel tudok tenni, valahogy így:
Filmnézéshez, zenéhez lesz, de nem gondolkodom komoly cuccban egyáltalán, 40ezernél többet nem szánok rá (lehet használt is).
Ha van valakinek tippje, azt megköszönöm. -
antesz97
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy hangfal szettet, még nem tudom 2.1 vagy esetleg 5.1 leginkább zene hallgatásra kellene imádom a mélyet szóval valami fal remegtető kellene ti mit ajánlotok? max 100K szánok rá! Előre is köszi a válaszokat!
-
djalienecske
csendes tag
Ha valaki 500.000 Ft-ot tud rákölteni egy 5.1-es, jó minőségű hangfalszettre, mit ajánlanátok neki?
-
Shingen
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az alábbi termékről vkinek véleménye, tapasztalata, ismerősének rokonának van, stb????
63 az ára megérni?
Köszi
風林火山
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Még új vagyok itt. Tudom, hogy ez nem házimozi topik, de sajnos olyan külön nincs, csak házimozi erősítős, de azért remélem tudtok segíteni. Kinéztem két 5.1-es házimozi rendszert. Sajnos csak ezek jöhetnek szóba, mert a szekrénybe úgy tűnik, hogy nagyobb nem fér be, illetve elméletileg falra is szerelhetőek.
Ár szempontjából sem tudnék feljebb menni, de nem is baj, mert tényleg nem tudnék hova tenni egy nagy álló hangfalat sem a panelszobában.
Íme a két jelölt:
Szeretnék véleményt kérni róla. Az az igazág, hogy egy lg led tv-hez venném, de ettől függetlenül nem muszáj, hogy lg legyen. Személy szerint elsőre úgy tűnik a philips lenne jobb választás a csatlakozási lehetőségek miatt.
Egyébként inkább a szép hangzás a fontosabb mint a hangos
panelszobába lesz, és nem a hangosságra megyek, de azért szépen és tisztán szóljon.
Élőben még nem hallottam egyiket sem, de amit lesz rá lehetőség megteszem.Várnám a véleményeket. Ha hasonló helyzetben lennétek mint én melyiket vennétek?
Illetve ha tudtok még ajánlani 5.1-es rendszert filmezéshez, DLNA stb. akkor szívesen veszem, lényeg, hogy a mélynyomó ne legyen túl magas és széles sem, tehát kb. akkora lehet mint amiket linkeltem, ezért is nehéz a döntés, mert szűkíteni kell főként a méretek miatt a kört.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Helo.Ere a tv-re rá lehet kötni 2 hangfalat vagy oda már erősítő kell?
-
asdf2
tag
Sziasztok! Sokat gondolkodtam, hova is kéne írnom, de végül ide jutottam. Teljes rendszert építek itthon, lesz majd tévé xbox, minden kín, csak idő, és pénz kérdése.
Szóval én nem akarok sokat költeni egy 5.1-es rendszerre, nekem tökéletes egy 2.1 is, eddig is tökéletesen élveztem a filmeket sztereóban. Van egy Yamaha AX-700-as erőlködőm, kitűnő állapotban, és hozzá szeretnék valami sztereó álló hangfalat. jó 40 négyzetméteres a szoba, amiben szólnia kéne. (Szeretem a hangos zenét, szóval ezt bele kell itt kalkulálni! ) Olyan 150.000 a nagyonteteje a keretemnek, de jó lenne 100 körül megúszni. (Ezek a monitorhangfalak nekem nem jönnek be, tényleg kifinomultan szólnak, de ekkora szobában elvesznek szerintem...)
Érdekelne mit ajánlotok, mit érdemes meghallgatni, mert egyenlőre nem foglalkoztam komolyabban a dologgal, minthogy az ismerősöm Dynavoice Challenger M 65-ösére csorgattam a nyálam Csak írjatok bármi ötletet, felírom a listámra! Köszi!
-
smint
csendes tag
Sziasztok
15 000 ig érdekelne hangfalrendszer, a GENIUS SPEAKER SW-HF5.1 5000et találtam
Film, Zene és (nagyon ritkán) Játék a fontossági sorrend!
20nm es szobába kellene!ui: Creative GigaWorks T20 II (2.0)-ról vélemény?
A válaszokat köszönöm!
-
Rihi87
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalatotok/hozzáértésetek alapján szeretnék segítséget kérni.
Szeretném az eddig jól szolgált Crative T3100-as 2.1-es hangfalamat 5.1-esre cserélni. 50-100 Watt RMS-ben gondolkozok 20.000 Ft körül (ha az ár/érték arány nagyon jó max 30e). Illetve a szempont, amiért végül is írok ide, mert ez a feltétel nincs benne a netes hirdetésekben, hogy több eszközre is rá lehessen kötni egyszerre (esetemben tv, amin 2.1-esként üzemelhet és laptop, amin 5.1esként) és lehetőleg távirányítóval lehessen a bemenetek közt váltani. (valamelyik Genius szett tud ilyet, csak nem emlékszem a pontos típusára)Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv!
Rihi87 -
G e r y
csendes tag
Genius sw-hf 5.1 3600 hangfalszettem frontját száműzném hátra és a helyére szeretnék egy jobb minőségűt. Olyan hangfalt szeretnék beszerelni ami zene alatt jobban muzsikálna. Bömböltetni nem akarom, ha magasabb ohm miatt csak fele hangerő jön ki a torkán nekem az is bőven elég csak szépen telten szóljon (rockhoz, klasszikushoz...)
max 25e Ft-ot szánnék ráeddig kettőt néztem ki:
AEG LB4711
http://bolt.eshop24.hu/aeg_lb4711_hangfalpar_543?utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Onkyo D-055
http://www.aqua.hu/onkyo-d-055-polc-hangsugarzo-barna-par-297761.htmlmelyiket lenne érdemesebb véleményetek szerint megvenni? más típusra is nyitott vagyok
(flac számok, X-Fi hangkártya, minőségi rézkábel adott - lenne mit ráküldenem)Válaszokat előre is köszönöm
-
őstag
Sziasztok! Kérlek segítsetek, ezek között vacilálok.
Aki tud kérem indokoljon.
20m2 szoba
Hangerősség nem annyira számít mind inkább a minőség
Főleg filmre
max 100-120e Ft
Számítógépre lenne kötveMég annyi, hogy Asus R9 280X VGA-m van. Az egy HDMI foglalt a TV miatt és egy DVI a monitor miatt. Van egy harmadik csati amit nem tudom, hogy mi. Hogy tudom megoldani, hogy a hang és a kép is átmenjen? A HDMI-n küldeném a hangot az erősítőbe, hogy a minőség a legjobb legyen. Az erősítőből nem tud a kép tovább utazni a TV felé? Vagy a hanghoz használjam az alaplap hangkártáyját. Az gyengébb minőség nem?
Kösz a segítséget! -
stigma
addikt
Sziasztok!
Milyen 5.1-es rendszer ajánltok , ami vezetéknélküli, 25nm-es szobába elég és max 100k-ba kerül?
TV-hez (Sony 42W815) lenen használva, filmezésre csak.
Lehetőleg itthonról beszerezhető érdekel, külföldi importot sajnos kihagynék. Ezenfelül ha van olcsóbb/drágább változat is írjatok bátran.Segítséget előre is köszönöm.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Tiger.
nagyúr
Egy kérdés van egy Genius sw 6000esem ezt hogy tudom digitálisan használni hang kari xfi platinum.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Ranek01
csendes tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a serioux hf5100c-ről? Érdemes megvenni ilyen árban?
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy megbízható középkategóriás 5.1 hangszórót, leginkább filmnézésre. Az lenne a kérdésem, hogy milyen árkategóriákban vannak? Láttam egyet 19 ezerért, de az nem tudom megbízható e.
-
janihunk
senior tag
Üdv aktiv hangrendszert keresek, lehetőleg fa. Ps4 ès pc szeretnèk 5.1 be rákötni. Ki mit ajálana. Köszönöm előre is.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Tuco78
tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni házimozi témakörben. Panelba költöztkem úgyhogy sajnos nem fér el a yamaha szettem. Ezért be kell szereznem egy kis helyet foglaló kompakt házimozi hangfalszettet. Sokat nem szeretnék rá költeni mert tudom,hogy nem fog tetszeni igazán de ugye a kényszer nagy úr. A rendszer kizárólag filmekre és játékra(ps3/ps4) lesz használva. Két kiszemeltem van eddig használtban:
1. Logitech z5500: volt már ilyen hangfalszettem pc-hez és szerettem is. Az egyedüli negativuma a vezérlőegység meghibásodásra hajlamossága. Használn találtam is 60ezerért.
2. Sony pascal sa-v705 hangfalszett. Csak jót hallottam róla anno. 40ezer lenne a használt ára. Nem tudom ehhez kell erősítő is?
Én a sonyra hajlok inkább de ha tudtok kb.ebben az árkategóriában használtban jobbat akkor szíbesen veszem a tanácsokat!
Köszönöm a segítséget mindenkinek!!!Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
hajniooo
csendes tag
Sziasztok!
Pc-hez szeretnék vásárolni 5.1 rendszert. Max 25 ezer Ft. körülig mit ajánlatok? -
Bestspiler7
tag
Üdv,
tudnátok-e olyan 5.1-es hangrendszert ajánlani, amelynél a kéthátsó vezeték nélkül csatlakozik? (esetleg vezetékesen a mélyhez, de akkor a mély vezeték nélküli legyen, persze az áram jöhet vezetéken
max 80K-ért
thx előre -
zolimail17
tag
Mit tudtok a sony BDV N7200 rol. Van it valakinek ilyen?
-
droti25
őstag
Sziasztok
Adott egy 5.1 SW-HF Genius hangfal szett.
Optikai kimenet nincs ugye rajta..
Hogyan tudnám összekötni más módon egy LG 55 UH605V tv-vel, hogy 5.1 hang legyen rajta átalakító/dekóder nélkül?[ Szerkesztve ]
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
20m²-es szobába keresek 5.1 rendszert Bluetooth kapcsolattal és Optikai kábellel (Mi Box S-re kötve).
Örülnek neki, ha vezeték nélküli lenne legalább a hátsó kettő, de ez ha jól sejtem 70k-ba nem fér bele.Most ezzel szemezek, tudtok nekem javasolni alternatívát?
Köszönöm,
Áronegyenlőre ≠ egyelőre
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Valami jo vezeteknelkuli 5.1 et tudtok ajanlani? Ne legyen mereg draga, ne is gagyi, legyek megelegedve vele. Ar ertek aranyban jo legyen. Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest