Hirdetés
-
Mobilarena
THL W200
Új hozzászólás Aktív témák
-
codywan
tag
az én környezetemben van 5 w200 abból 2 szar volt/van, elég rossz arány

-
vranyek
aktív tag
...bocsi a dupláért... két-féle embernek tennék fel kérdést: van olyan, akinek teljesen gyári állapotban van a telefonja, azaz nem volt rajta egyáltalán módosítás (rout, ramcsere, stb.) és úgyis van vele probléma??
Illetve, hogy van-e olyan, akinek relatíve hosszabb ideje megvan, és semmi baja sem volt még vele??? -
vranyek
aktív tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Azért azt mondjuk jó lenne tudni, hogy kb. mennyi w200 tulaj van ma Magyarországon, és abból hánynál jelentkeznek ilyen hibák... nyilván nem feltétlenül jár mindenki ide, akinek ilyen telefonja van, de nem lenne rossz, ha mondjuk 100-ból 4-5 embernek lenne ilyen gondja, és nem 5-ből 5-nek

-
Kulbi
aktív tag
Hali,
Tudja vki a MIUI-nál hol lehet kikapcsolni, hogy Play-ről nagyob fájlokat is lehessen telepíteni mobilneten keresztül. Akár mit csinálok csak wifi-ről hajlandó, akkor is ha kipipálom, hogy ne csak wifin és folytassa.
Ha nincs megoldás akkor feltételezem bug.
Köszi.
-
jojoando
aktív tag
Nekem a teló elkezdett 2 hónap után hülyülni, a kamera driver probléma miatt nem találja a video csippet.
Ha esetleg valaki tud megoldást jelezze légyszi!
QR beolvasásnál kezdte, zöldre vált a kijelző, kamera nem működik, pedig jó.
Gyári visszaállítás megvót, illetve ujraindítás után ment, de pár óra múlva megint ződ a kijelző, nem találja a kamerát a szoft.... -
gooool
őstag
Igen, ez már tegnap is nyilvánvaló volt, amikor a recovery-ben a key test-nél nem érzékelte a gombok lenyomását, pedig ugye ott akármi szoftveres gond is van, működnie kellene.
Jövő héten, vagy amint találok valami ideiglenes telót helyette, megy vissza Kínába, szerencsére nem kell csak magát a telót küldeni, még az akksit se.
-
gooool
őstag
Igazából nem egy nagy varázslat, 10 perc alatt sikerült is.

Innen letöltöttem a drivert (bár utólag nem kellett) és a Flash Tool-t, míg a ThL oldaláról a legfrissebb ROM-ot.És ennyi volt a történet:
ROM és Flash Tool kicsomagol
Flash Tool elindít
Az emmc.txt végű fájl betallózása (Open Scatter-loading file)
Akksi ki, telefon rádug a gépre
F9-es gombot lenyom, majd vár
Egyszer csak elindul a Flash és kb. 2 perc után megjelenik egy zöld karika
Kész is
Megjegyzem nekem nem kellett a Preloader driver, amit írnak, hogy nagyon fontos, sőt eszközkezelőből töröltem minden hasonlót, csupán a driver mappából a két exe-t futtattam le.
MIUI pedig jó, de közel sem annyira kiforrott, mint mondjuk anno a Defy-ben volt...Vannak benne cirill karakterek bőven, eleinte beakadt és csak akksi ki-be segített, mert a gombokra nem reagált, de gyönyörű és ha picit csiszolnak rajta, mondjuk mire visszaér a telóm gariból, akkor biztos azzal fogom használni.

-
vranyek
aktív tag
Lassan érkezget a W200-asom, noha elég bosszantó, hogy másoknak 18. feladással már kezükben vannak telefonok, nekem meg még célországba se érkezett meg... na mindegy... a kérdésem arra irányul, hogy elég sokan panaszkodtok itt a telefonra, most akkor mire kell számítsak??? a topikhoz képest panaszkodtok sokan, és közben meg lehet több száz elégedett ember, aki nem jár ide, vagy tényleg ennyire para a telefon??? folyton szívok a telefonjaimmal, és reméltem, hogy lesz végre egy jó kis masinám, lehetséges, hogy nem lesz vele gond, vagy garantált valamilyen "plusz kiegészítés" a telefon működésében????
-
Kulbi
aktív tag
Lehet, hogy csak én véltem kapcsolatot felfedezni a szabad memória és a rendszer lassúsága között. Azt tapasztaltam ha van bőven memória minden gyorsabbnak tűnik és gyorsabban reagál, de lehet az összefüggést máshol kell keresni.
Az androidnak meg ezt a widget dolgát nagyon elbaltázottnak érzem, mert eredetileg talán ez lenne a lényege, de ha bármit kiraksz rögtön akadozni kezd lapozáskor. Az eredmény az, hogy előbb utóbb úgy néz ki a képernyő, mint egy Iphone esetén, ikonokkal
-
blueye
veterán
Ha valaki jól illeszkedő szilikon tokot szeretne ez bevált:
Most csak piros van, de gondolom lesz újra neki pl. fekete mint amilyet én vettem (ez átlátszó fekete, inkább füst színűnek hívnám de nagyon jól néz ki a telefonon)

-
csongi
veterán
Ez igaz, csak nekem a gyok ketto skype vagy nem lep ki vagy nem tud belepni, es kb ugyan ezt produkalja a viber is. Olyankor csinalok egy takaritast es megy tovabb. Nincs auto modban a cleaner. Vagy bongeszeskor tolok egy takaritast es onnan vegig megy szepen a kereso. Szoval celtudatosan hasznalom mikor szukseges. Bar kezeli az android a memoriat de ez meg korant sem felhotlen. Igaz az appok is allando net eleresre torekszenek a reklamok miatt, mert a frissitest akkor is megtehetne mikor hasznalnam az alkalmazast.Szoval ez egy tudatos mestersegesen generalt novekedes. De remelem az ujabb droidokban ez tovabb fog javulni es en donthetek, hogy hatterbe teszem vagy teljesen kilepek az alkalmazasbol.Pl futtatom a navit, megerkeztem ahova akartam es ket napig nem fogom hasznalni, akkor minek foglalja a helyet? Amivel lassul a telefon mert az is ido, mire a kovetkezo alkalmazas indulasakor a szukseges memoriat felszabaditja, es Pont azt a programot veszi ki amit megint hasznalnek mikozben meg a navi ott foglalja a helyet. Persze nem is fogja soha sem tudni elore en mit szeretnek. Ezert mondom hogy a dontes jogat kellen megadni.
Amugy valoban nem kellene a cleaner, auto modra legalabb tenyleg nincs mar szukseg, mert csak ossze kavarja dolgokat, de manualis tudatos hasznalata azert nem art. Jah ismerosom telefonja 32Gb tarhely csurig toltve, es fogalma sincs mivel
Mondtam neki majd ha kitakaritotta kaphat navit! Ilyet sem lattam meg 
gooool: Ha le irod hogyan sikerult akar privatba is akkor betesszuk az elso hsz-be.
Kolbi forumtars mar kuldott egy adagot
varom a tapasztalatat a miui romrol,es azt is bekerul. -
quasimidi
aktív tag
-
Laci.M
senior tag
Mikor tanuljátok már meg, hogy az nem jó, ha van sok szabad memória?? Pont az a lényeg, hogy minél több mindent tároljon a memóriában (persze ésszerű keretek között), ezáltal gyorsabb legyen a működés. Android 4.1 óta felesleges a fagyasztó appok használata, többet árt mint használ
Nyugodtan menjetek be valami komolyabb android programos topikba megerősítik.Érdekes módon nekem 40+ alkalmazással se lassul a rendszer, pedig van pár widget. (időjárás, névjegyek, gmail, keep, zenelejátszó...)
Memóriatörlés: Titanium Backup minden nap hajnali 2kor nyom egy restartot. (mondjuk nem érzem szükségét W200-on, de korábbi telefonomon jól jött)
-
gooool
őstag
Jelentem sikerült a gyári romot visszatenni, ám sajnos mivel defektes a bekapcsoló gomb így bekapcsoláskor egyből a gyári recoverybe lép, még ha nem is azt akarom, de onnan viszont nem tudok reboot-ot nyomni, mert akármelyik gombot is tiprom, max a menüpontok tűnnek el, de nem indul újra...
De legalább ez már nem akadály a gari szempontból...bár jó lenne látni, hogy betölt...
Nem szóltam, rádugtam töltőre és egyből életre kelt

Jövő héten pedig szerintem megkezdi útját Shenzen felé... -
csongi
veterán
Jah! Sajnos ez ilyen
De valaki ha jol emlekszem lementette a gyari romot. Vagy ha nem akkor lementhetne recowerys -re
Kulbi: En clean mastert hasznalok. Vannak apro hibai, jol be lehet allitani.igaz egyetlen vicsetem sincs kint. Tokeletes eletet elek ezek a ramzabalo dolgok nelkul. Igy kb 200Mb szabad memo mindig van. Amire hasznalom tulajdonkepen dinamikusan kezeli a napi dolgokat. Igaz egy aranyszabalyat betartok. Minden reggel furdoszobai tenykedes alatt kikapcsolom,teljes leallas es inditas.
Csak a skype es viber szarakodik. -
jojoando
aktív tag
Oppáááá, itt a 8 magos Mtek telóó
Nem semmi, mire képes a technika ebbe a kis telóbe milyen erőt rejtthet!!
Várom a teszteket! -
Én duplán rácsesztem, mikor az előzőt visszaküldtem...nem elég, hogy egy hónapig nem volt telóm, a W200 megérkezésekor a trémobiltól átmentem a telenorhoz, így mikor azt visszaküldtem, a régi K810i-met sem tudtam használni
Barátnőm faterja telenoros, tőle kértem el a régi Nokia C2-01 mobilját 
-
gooool
őstag
Most találtam még egy oldalt, ahol vannak fent driverek, flashtool, de van egy olyan gyanúm, hogy impossible a próbálkozás...sem a preloadert nem bírom feltenni, arról nem beszélve, hogy a flashtool is amit próbáltam failed-et ír csak...
Na de majd meglátjuk...Hazaérek kipróbálom.
Aztán kerítek valami használható, de pár ezer forintos telefont az elkövetkező pár hónapra.
-
Kulbi
aktív tag
Hali,
Kezdem azt hinni, hogy ez az 1GB memória kevés ezekhez a telefonokhoz. Eddig 500 MB-on eléldegéltem, gondoltam 1-gyel nem lesz gond, de ez a szaros Android csak úgy terjeszkedik. Ugyanúgy használom mint a Galaxy S-en itt legalább kétszer annyi memóriát eszik ugyanaz a rendszer. Valakinek van vmi jó módszere, hogy szépen lassan ne egye fel a memóriát és ne kezdjen lassulni és laggolni lapozáskor egy widget miatt? Próbálom Greenify-val, de nem segít.
Köszi.
-
gooool
őstag
Nekem ilyen progik nem voltak fent.
Nos most felraktam a MIUI-t rá ,mivel a format system nem tett neki jót, a gyári romot meg kb lehetetlen a flash tool-lal visszatenni.
Mindegy is, írtak, hogy küldhetem vissza, adtak címet, szóval körülbelül tavaszra lesz telefonom, ha minden jól megy...
-
gooool
őstag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Én is minideal-en vettem, szóval ezek szerint lehet megszívom?
A VÁM-tól félek leginkább, de ezek szerint az megoldható...
Valamit lépnem kell, mert ez így elég bosszantó...
Jah és azt nem is említettem, hogy random ki szokott kapcsolni és van, hogy csak töltővel tudom életre kelteni, bekapcsoló gombbal nem...
-
Valahol olvastam, hogy ha ráírják a csomagra, hogy garancia miatt lett visszaküldve, akkor nem bántják. Illetve volt egy srác, akivel fizettetni akartak, de egy jogszabályra hivatkozva a végén a postának kell megtérítenie (vagy visszatéríteni a srác részére, nem emlékszek már pontosan) az összeget.
Szerk.: Meg is találtam, [link]
-
Nekem van, minideal cseszett átvenni, PP refound lett a vége.
Írj a boltnak, ahol vetted, minden problémát tüntess fel és majd válaszban megírják, hogy hova küldd. 2000ft kb a nyomkövetett "levél", amiben feladod (elv elég csak a teló és egy akksi mellé, de erre is kérdezz rá). -
gooool
őstag
Sziasztok!
Afelett még szemet hunytam, hogy kezd foltos lenni a kijelző és ha világos a háttér akkor szép dalmata mintás a kép, de most vettem észre, hogy a kikapcsoló gomb be kapcsolja ugyan a kijelzőt és a telefont, de ki nem...illetve a hangerő fel is megdöglött...most mitévő legyek?

-
varobi
csendes tag
Nem tudom mennyire hihető ajánlat, de vásár van a z Ali-n és ezt találtam:
60% kedvezmény, ingyenes EMS posta (but NO feedback score) -
Barátnőmnek W8-at rendeltem, hardveresen csak a processzor (illetve a graf.gyorsító órajele kb 100MHz-cel) gyorsabb a W200-ban, illetve a W200 hangszórói jobbnak tűnnek nekem (MobileuncleTools-ban ugyanazokra az értékekre állítva természetesen). Külsőre pedig szerintem a W200 szebb, a Samsung copy nekem nem jön be, de ha csak a hardver számít, akkor is a W200 a jobb, mégha nem is egetrengetően

Szubjektív véleményt a hardver összehasonlításáról nem nagyon lehet nyilvánítani
Minőségileg a W200 jobban összerakottnak érződik. -
Botigta
aktív tag
válasz
quasimidi
üzenetére
Köszi, de szubjektív véleményekre lettem volna kíváncsi, ráadásul ezek a műszaki adatok annyi hülyeséget tartalmaznak. Csak egy példa:
Compare ThL W200 and ThL W8 | 91mobiles.com
http://www.91mobiles.com/compare/ThL/W200/vs/ThL/W8.htmlW200 W8
Form Factor Candybar (ez mi?) Touchbar
Dimensions 141.5 mm X 71 mm X 9.30 mm 130 mm X 65.5 mm X 12.10 mm
(mint tudjuk, a W8 nem 130mm!)Internal Memory a W200-ban nincs? Yes, Internal Memory : 8 GB ROM, 1 GB RAM
áá, meguntam, annyi baromság van benne...
-
Kulbi
aktív tag
Ja és még egy dolog a vibráláshoz és fényerő kezeléshez. A következő csupán egy feltételezés a részemről:
- A Ludoo féle romnál tapasztaltam, hogy állandóan változik a fényerő, nagyon kis lépésekben. Kicsit zavaró volt számomra, mert a kezemben tartva a telefont egy irodában, ahol mesterséges fény van, egy ici-pici kis mozdulatra is már szabályoz (tűnhet vibrálásnak a dolog). Utána olvastam és láttam, hogy módosították a dolgot, többlépcsősre és megpróbálták lejjebb tolni a fényerőt, gondolom ez okozhatja.Esetleg megerősítheti vki ha tapasztalta v. lehet cáfolni.
-
Kulbi
aktív tag
Szia!
A vibrálás nálam is jelentkezik. A MIUI romon vannak témák nagyon világos színekkel, ezek kifejezetten begerjesztik, már megijedtem, hogy hardver hiba.
Egyébként a kikapcsolás előtti sötétedés külön állítható az 10, a minimum fényerőt én 5-re vettem. Bár nem tudom ezek az értékek mit jelölnek, az biztos hogy nem abszolút skála
-
gakoska
tag
Üdv!
Én próbáltam, és 10-re vettem a minimumot. Működik is szépen, így már egész elviselhető a fényerő sötétben, viszont azt vettem észre, hogy ha fehér (világos) hátterű dolog van a kijelzőn, akkor mintha vibrálna. Ha kézzel magasabb fényerőt állítok be, akkor a vibrálás megszűnik (vagy nem látszik annyira).Azon gondolkodom, hogy ez vajon árthat-e a kijelzőnek, és hogy ettől van-e a vibrálás?
Illetve szabad-e még ennél is alacsonyabb minimumot beállítani, mert nem bánnám, ha ennél is sötétebb lenne. Az lenne az optimális, ha az a fényerő lenne a minimum, amit akkor állít be, ha egy ideig nem nyúlsz hozzá, de még mielőtt kikapcsolna a kijelző. Egyébként ilyenkor nem látok vibrálást...
Nálad/másnál jelentkezik ez? -
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Bocs, gondolom már többször feltették a kérdést, én próbáltam rákeresni, de nem találtam:
Mi a különbség a w8, és a w200 között, ebből kifolyólag melyik a jobb hardveresen? (a külső lényegtelen)
Köszi -
Kulbi
aktív tag
Hali,
Nem tudom vki próbálta-e, de az Xposed framework és a Gravitybox telepítése után. A Gravitybox-ban van egy opció, hogy a fényerő a minimális 20 alá csökkenthető. Ugye hasznos lehet, mert a legnagyobb bibi ennél a telefonnál a túlzott fényerő és bevilágítás a széleken. Nem minden kijelző támogatja, de én bekapcsoltam és nem lett sötétség
-
Kulbi
aktív tag
Újabb ROM érkezett:
A Zopo Z990 ROM-jából csinálták, állítólag brutális teljesítményre képes. ([link]
[link]
[link]
[link#3022-es post]A kamera a lenovó-tól jön és vannak hibái, a gyárit fel lehet telepíteni rá, ha kell. Valahol azt írják, hogy már ki is cserélték, majd aki telepíti megerősíti

Én még nem próbáltam!
Üdv
-
Laci.M
senior tag
válasz
jojoando
üzenetére
tárcsázó-menü gomb- beállítások ott megtalálod.
Régen Motorolánál én is bajba voltam mire megtaláltam...
Adatvesztésre:
Nekem volt olyan telóm ami hogy is mondjam nem volt túl stabil. Ott azt csináltam, hogy titanium backuppal minden hajnalban biztonsági mentést csináltam mindenről (inteligens, ami nem változik azt nem menti), és hetente kétszer ment felhőbe. Telefonszámokat meg alap, hogy google címtárban tárolom, így egy telefoncsere nem probléma, 2 perc után használható a telefon. -
jojoando
aktív tag
Történt az, hogy QR kódot szerettem volna beolvastatni, Play áruházból progi letöltve, lesném vele, a kódot, de zöld volt a képernyő. Letöltöttem más ilyen programot, de avval is világos zöld lett a kijelző, és nem látott a kijelzőn nézve semmitse.
Bekapcsoltam fotózásra, megvakult a kamera! Haver mondta gyári apps visszaállítás! Oké, de az eddig feltett cuccaim is vesztek, illetve az összes beállítás, amit bánok.Speciel 2 napja keresem a hivószámküldést, de nem találom.
Volna a 4.2.1 Androidnak egy leírása valahol, ahol ha kell valami, megtalálom? -
quasimidi
aktív tag
Lehet hogy konfigurálni kellene de nem a beépített menün keresztül?
Van a Play-en valami proximity sensor kalibrálós program, ahol meg tudod adni a mérési értékeket. Érdemes lenne kipróbálnod.
-
NNG
csendes tag
Felraktam egy programot, ami a flip case becsukásakor zárná le a képernyőt. Ez a funkciója ugyan nem működik, de a hívásnál azóta kapcsolgatja a kijelzőt.
Viszont mivel amúgy is flip case van a telon, jó lenne ha ez a része is működne.
Szerintem is ki van kapcsolva alapból a szenzor, de nem jöttem rá hol lehet manuálisan bekapcsolni. Tudja valaki? -
NNG
csendes tag
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy telefonáláskor ha a fülemhez emelem a telefont, kikapcsolja a képernyőt, ha pedig elveszem onnan, újra visszakapcsolja (és feloldja a képernyőzárat)? Gondolom a közelség érzékelőt kéne vhol állítani? Ezekben a módosított ROMokban esetleg meg van ez oldva?
-
Kulbi
aktív tag
MIUI első benyomások:
- közvetlenül a telepítés után: "azta k@rva" tudott csak kijutni a számon; tudom, hogy ez egyéni izlés, de vmi gyönyörű az egész (aki Iphone-t használt nagyon ismerős lesz)
- érzésre egy picit lassabb a Ludoo ROM-októl, gondolom a plusz effektek miatt; ugyanúgy belakva kevesebb a maradék memória
- logikus menü felépítés
- hiheteltenül egyénre szabható (témák, hátterek, csengőhangok online elérhetőek közvetlenül a MIUI rendszeréből)Üdv
Kulbi -
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Helyzetjelentés:
- jelenleg a Ludoo féle 130817 (zound) ROM-ot használom,
- minden működik és teljesen stabil,
- gyorsaság, akkuidő rendben,
- kifejezetten tetszetősek az apró módosítások (nagy hívókép, az eredetiben is volt mobilnet korlát kijelzés a lock screenen?),Még a héten kipróbálom a George_LAnd féle MIUI-t is és arról is jelentek.
Üdv
István -
Henker2
addikt
A W200 memókártya problémája megoldódott már? Mert nekem van egy class10-es 32GB-os Sandisk ULTRA kártyám, és ha összejönne egy ilyen teló, ezt szeretném bele tenni
-
codywan
tag
újabb probléma a második w200 -al amit gariban visszakaptam:
bizonyos időközönként "eldobja" az 1slot ban levő simet és csak úgy jön helyre ha ki-be teszem
hasonló volt már valakinél?
-
Szakadék
tag
Sziasztok!
Root megvolt, CWM megvolt, backup megvolt, IMEI mentés megvolt, particionálás megvolt. Viszont azt a nyomorult Real Racing 3-at még mindig nem tudom telepíteni, mert az sd-m csak 1 giga. A tárhelynél meg a belső memóriát nem lehet kiválasztani (nincs olyan) csak sd és telefon memória. Hogy tudnám a belső tárhelyre rakni ami most nekem 3 giga?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wuthering Waves
- Rendszergazda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS routerek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nyugodtan menjetek be valami komolyabb android programos topikba megerősítik.

De valaki ha jol emlekszem lementette a gyari romot. Vagy ha nem akkor lementhetne recowerys -re

Viszont mivel amúgy is flip case van a telon, jó lenne ha ez a része is működne.