Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
THL W200
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Igazad van:
"Where to download 4.4.2 for Karbonn mobile, any model with MT6592? Nothing on they web site!!???
Edit: OK, it is new phone and is still rare. But this is proof of what I said before, MTK new SDK 19 is out and soon we will see KitKat on other phones."
(Ez nem az én angolom
)@LGyuri Ez az első "kínai" telefonom amelyik a fő telefon pozíciót elfoglalta. (pedig már volt kb. 5 db és használhatnék akár S5öst is hamarosan - de asszem' nem fogok
)@drewcsalad Most nem fogsz mellényúlni (mondjuk attól függ honnan rendeled, ajánlott: minideal)
-
LGyuri
tag
Igen, W200s-ről van szó, bocs

Sztem szuper a teló. Az eddigi legjobb kínai 2 simes telefonom, pedig volt pár (Acer Liquid GAllant Duo, Newman N1, Umi X1, Umi X2, Cubot One, Jiayu G3S, Concorde 5700)
Az akksi nekem, az én felhasználói szokásaimhoz (nem nyüstölöm a telefont folyamatosan...) kiváló.
-
blueye
veterán
válasz
drewcsalad
üzenetére
LGyuri is a w200s-ről beszél.
Az összes kérdésedre van válasz az előző 100 hsz-ben, olvass vissza, kivéve az FM rádió kérdést, no az tökéletes.Olvastam a mizériád: a w200s-sel nem lesz gondod.
-
LGyuri
tag
Gyári rommal igen jó az energiamenedzsment!!
2 óra 57 perc képernyőidővel, cca 2 óra telefonálással, naponta 3-4-szer bekapcsolt wifi/3G-vel (vidéken voltam, akkuidő kellett, nem folyamatos online jelenlét) az üzemidő 6 nap 23 óra!!!!!
Folyamatos wifi+3G bekapccsal (viber, 2 postafiók pushon, időjárás widget 30 perces frissítéssel) eddig 57 perc képernyővel 1 nap 12 óra után 59%
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne a kütyüvel kapcsolatban.
-GPS milyen benne?
-fotók minősége?
-akksi meddig bírja? készenlét és nyomkodva (net,játék,fotó...)
-rádió működik benne?
(nem vicc)
A W200S 10 dodóval drágább. az jobban megéri?
Egyenlőre ennyi
köszi -
csongi
veterán
[link]
Majd csak meg lesz a 4.4 hez a forraskod
-
blueye
veterán
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
1780as hozzaszolas....
-
blueye
veterán
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Jobban látszik, de nem égeti ki a szemed

-
kocsisdavid5
aktív tag
A thl w200s-en javították már, hogy világítsanak a gombok?
-
blueye
veterán
GravityBox-ot tett már rá vki w200/w200s-re?
-
radi8tor
MODERÁTOR
OFFtopic hozzászólásokat kéretik végleg befejezni!
Következő alkalommal már nem csak törlésre kerülnek ezek. -
Tetv88
tag
Csak hogy érthető legyen
LTE: 100/50 Mbit/sec
FDD-LTE: 150/50 Mbit/sec
A sima 3g-hez képest mindkettő nagy lépés...
A T-mobilnál Magyarországon 60 Mbit/sec a csúcs, tehát mindkettő kihasználja teljes mellszélességgel
Sry a dupla postért csak össze kellett szednem az a pontos adatokat... és már nem engedett szerkeszteni... -
gloori
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete használom a telefont most merült fel egy gond, nem küldi el az MMS-t. Nem tudom, hogy ez beállítási vagy egyéb gond (T-mobile-os kártya). Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tetv88
tag
válasz
jojoando
üzenetére
múltkor pontte linkelgetted, hát ime egy különbség a MonkeyKing 2 is tudja...ezért nem kell mindnt elhinni, a gyártó csak tudja mit támogat...
-
jojoando
senior tag
Én azt olvastam hogy a 6595 ben lesz LTE a gyártó szerint, IS! Na, mindegy! De itt a prohardveren is kb 2-3 hónapja volt ilyen cikk.
-
xtr3m3
tag
Latom elégedett vagy a w200s, emiatt kérdeznék 1-2 dolgot ha nem bánod
1. A GSM és WCDMA hálózat stabil pl. sokat viber-ezek voip és társai és a viber folyamatosan dc-ik de másnál nem pl. samu S3, S2 és azonos telekomos hálózaton.
2. GPS mennyire pontos , eldobja mennyi idő alatt találja meg. pl a G3 csak a szélvédőn talált jelet másképp akár 5-10 perc ha a sebességváltónál volt.
-
xtr3m3
tag
válasz
jojoando
üzenetére
Koszi a visszajelzést én minideal-es vagyok csak itt olcsóbb és ismerős rendelt tőlük, gondoltam kipróbálom, de lehet jó ha a bevált megbízható dolgoknál maradok és úgynézki megrendelem a w200s, jelenleg nem találok jobb telefont ezen az áron, G3 cserélném túl lassú és dobálja a 3g-t, meg a második simkártyát néha.
Ehhez mit szóltok most találtam rá, elég érdekes leírása van
: -
xtr3m3
tag
Sziasztok!
Aki rendelkezik THL W200S, mekkora aksija van, mert a fastcardtech 1800mAH hirdeti es állítja, hogy akkora máshol meg 2000mAh.
-
jojoando
senior tag
-
zörgö
tag
Hálásan köszönöm az infókat!!!!
-
-
zörgö
tag
Lenne még egy kérdésem ,ha nincs magyar menü a telóba megoldható ennek orvoslása?(nem vagyok müszaki zseni,ezt vegyétek figyelembe légyszíves)

-
zörgö
tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a hasznos infókat!
Nem tudom méd melyik készüléket válasszam,talán a w200s mellett döntök majd mivel 8magos ill a memória 32 GB,
Ahogy olvasgattam a fórumot más különbséget nem nagyon láttam a két készülék között,ha rosszul tudom vagy inkább a w200 ast érdemesebb megrendelni kérem jelezzétek !
:-)Köszönettel : Z
-
jojoando
senior tag
http://www.minideal.net/
A Call centeres megmondja, feladták-e már.
Van-e készleten.
Garanciális dolgokba is segítőkészek. -
zörgö
tag
Sziasztok !
Valaki rendelt mostanában antelife-ről? Vajon utolérték magukat?,nem szeretnék 40-50napot örlődni mikor lesz meg a készülék ,inkább várok még ha káosz van még náluk.... :-)
Ha van ötlet honnan rendeljek ahol tudják tartani a leírtak szerinti szállítást,szívesen venném az ötleteket...Köszönettel :Z

-
jojoando
senior tag
Végre!
Kedden már a vámosok fogdossák a javított telcsimet, addigra remélem sorra kerül!
-
dReFiX
senior tag
-
zörgö
tag
Sziasztok !
Valószínű Thl W200 vagy W200s telefont fogok venni a közeljövőbe,Olvastam a fórumot és megtetszett a készülék.Nagyon sok hasznos információt tudtam meg a telefonról.... :-)
Szeretném megkérdezni ,hogy a w200s-et ugyanúgy kell -e rootolni ahogy a w200-ast,illetve majdan tud-e segíteni valaki ebben a dologban mivel még nagyon kezdő vagyok...
Magyar nyelvü menü lesz rootolás után?Köszönettel :Z
-
jojoando
senior tag
Ez azért így nem jó.
Nem minden a méret egy akkumulátor esetén.
Nekem a harmad annyi nagyságú LG Arena aksi 1000mA 3x fér el egy W200 nagyságú aksiba.
Méret, minőségi anyaggal nagyon teljesítmény is elérhető, lásd a Lenovo ( P780) 4000mA aksiját, az se nagyobb a fentitől.Ők jobban értenek ehhez esetleg a gyártót kérdezd meg.
-
rotkiv222
csendes tag
Sziasztok! Korábban írtam, hogy a kijelzőm nem igazán működött rendesen, de aztán meggondolta magát. Most megint előjött hasonló probléma. Leszedtem valami tesztelő programot és a touch testnél amit kaptam feltöltök róla egy képet. Azokon a helyeken, ahol nem mutatja, ha kicsit máshogy húzom a vonalat, vagy mondjuk nem a mutató hanem a hüvelykujjammal, akkor nem mindig marad ki. Lehet ezen valamit szoftveresen javítani? Teljesen gyári androidom van rajta kb fél éves a telefon. Köszi előre is a válaszokat!

-
blueye
veterán
válasz
coredump222
üzenetére
Már van kicsit nagyobb aksi: a w200s aksija jó a w200ba.
-
zolka78
senior tag
válasz
coredump222
üzenetére
Nekem LG telónál volt ilyen gondom. Nem volt jó az érintkezés. Kiékeltem egy papírdarabbal az akksit.
-
csongi
veterán
válasz
coredump222
üzenetére
Akksi le és várni picit. Majd vissza és mehet.
-
coredump222
tag
Sziasztok !
Tapasztalt mar vki olyat mintha teljesen lemerult volna a telo es nem lehet bekapcsolni ?
Csak ha felrakom toltore akkor kezd el tolteni majd kis ido es be lehet kapcsolni, de a toltest
van hogy 50-60 %-rol kezdi tehat nincs lemerulve. Utanna mukodik megint rendesen.
Akksi jo megmertem, es par softtal megneztem nem jeleznek hibat.Mar nem tom mit probaljak meg ki.
Azt tudja vki mikor lesz hozza nagyobb aksi ? Thl azt igerte lesz.
Elore is koszi !
W200 gyari 4.2.1 Thl.W200.20130815.JBV2.xxxx
Framaroot, SuperSu Mobileuncle , amugy semmi extra. -
XenHai
senior tag
Értem köszönöm szépen a válaszokat. Most már csak dönteni kell v3 vagy w200s a jobb hardver miatt a w200s fele hajlok.
Akkor gondolom nincsen tele kínai appokal a telefon gyári rendszere. -
XenHai
senior tag
Kösz ! Remélem ténylegesen megeszi.
Másik dolog nem volt még "kínai" telefonom.Mi a helyzet a thl w200s gyári os-ével mert nem nagyon találtam róla semmit sem. Használható vagy kb olyan mint a motorola defy+ é volt. (lassú és bugos) Custom romokat se nagyon találtam hozzá. -
XenHai
senior tag
Üdv !
Lenne 1 kérdésem a w200s megeszi a 64g sdxc karikat? Papíron tudom ,hogy nem de a hongmi is jól megy velük. -
Tetv88
tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Ez egy THL W200 fórum...
mindazonáltal alsó kategóriás 8 magos, ahogy az árból is látszik... -
egykettő
aktív tag
Működnek a miui frissítések, ha letöltöm zippet és flashelem cwmből.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest