Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
THL W200
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technology Happy Life Monkey King
ez kínában KOMOLYAN jól hangzik?!

-
jojoando
senior tag
thl-w11-ii $399.99
thl-w200s $199.99
Hasonló dolgok, dupla ár
-
Tetv88
tag
válasz
jojoando
üzenetére
Main features for w200
-MTK6589T Quad Core 1.5GHz
-1G RAM+8G ROMhigh lights for THL w200s
-MTK6592 1.7GHz Octa Core Smartphone
-1GB RAM+32GB ROM
-OTG,Hall IC,GPS,ACC Speaker(uesd in Iphone)Igen továbbá támogatja az OTG-t, kapott új mágnesesség érzékelőt, és jobb (Iphone-ban használt) hangszórót, nem gyömöszöltek bele több memót, csak kicserélték a chipet nagyobb kapacitásúra

-
válasz
egykettő
üzenetére
pont azt az állítást akarom kontrollálni ... OFF/SIM1/SIM2 lehet, én mindig offnak akarom, de ha rányomok a widgetre, akkor álljon át a SIM2-re
na, erre nem lelek appot, ma teszteltem vagy ötöt - mind az elsőt kapcsolja be/ki

jojoando: 6595 jó volna - nem is a cpu miatt, de gpuból is 6-os powervr kerül majd bele, ott van igazán lemaradva minden kiínai gyártó
-
jojoando
senior tag
Nemsoká megjelenik a MediaTek MT6595 chip 4G-l.
Ha másba is lesz akkor nemsokára a THL-be is fogjuk tapasztalni a létét. -
egykettő
aktív tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Jól odapörköltél így 3 nap csönd után! -.-
(#1569) blueye Működik faszán, kivéve ha kiveszem az akkut akkor elfelejti a beállított csengőhangot és visszaáll a csodás default thl hangra
Illetve fagy rajta a shadowgun deadzone, csak akkor tér magához ha kikapcsolom a képernyőt és vissza, de akkor ugyan onnan folytatja ahol megfagyott, kivéve ha közben lelőttek - ez valami szoftveres lehet, mert régen jól ment. Játsza ezt itt még rajtam kívül valaki? -
-
blueye
veterán
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Vicces egy "(lelkes újonc)"-tól, de igazad van, csak tedd be OFFba

Lehet hogy én vagyok az egyetlen w200 tulaj akinek nincs gondja a telefonnal a kapott gyári állapotában???
-
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Igaz, de legalább az OFF-ot offba írta

-
egykettő
aktív tag
-
Fanatifo
csendes tag
Sziasztok! Eladóvá vált Thl w200-asom,két akksival,védőfóliával. Problémája annyi,hogy betört a kijelzője a gombsornál
ár:alkuképes Ha valakinek szüksége van rá,kérem jelezze! -
barany35
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok még túl jártas android téren meg először fizettem elő mobilnetre.
Szóval az a problémám,hogy kiraktam kezdőképernyőre az "energiagazdálkodás" appot és azon van az adatforgalom jel.gondolom ha azt kapcsolgatom akkor kellene ki be kapcsolnia a monilnetet. De semmit nem csinál. Csak úgy tudom bekapcsolni,ha a lehúzós menüben az adatkapcsolatnál a listából az offról átrakom a 2 sim közül az egyikre,és kikapcsolni ugyanígy. Nem lehet valahogy megoldani,hogy 1 gombnyomásra működjön a ki/bekapcs? telenoros simre rendeltem, a másik sim T-s. -
dartmol2
tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Igen Én is egyértelműen szoftveres hibára gyanakszok, hisz minden más élethelyzetben kiválóan működik, és hard reset-re is reagál.
(bár furcsa hogy ebben az állapotban hívni sem lehet a készüléket, mintha teljesen kifagyna a rendszer)Tehát újra kéne húzni ? Egy factory reset esetleg még megoldás lehet ?
-
dartmol2
tag
Sziasztok!
Kb november óta van meg a teló... szokásos gyári hibáktól eltekintve azért megvagyok elégedve vele.Ellenben újabban van egy kis probléma vele. A bekapcsoló gombra sehogy sem akar reagálni. Maga a gomb működik, mert hosszan nyomva tartva újra indítja a telót, illetve egy restart után szépen működik is kb 12 órát, de aztán ismét jön ez a mizéria hogy ne hajlandó bekapcsolni a kijelzőt.
Találkozott már esetleg valaki hasonló problémával?
Esetleg valami megoldást tudtok ?köszi !
-
-
jojoando
senior tag
-
Le lehet tölteni az Adobe archívumából, fel lehet simán rakni és a gyári böngészővel elvileg működnie is kell - ez volt a tapasztalatom a W200-zal és a Pipo tabommal is
(Mindkettő 4.2)Intel és az android széttagoltságára reagálva és talán az utolsó OFF a témában tőlem: az android tagoltsága nem a CPU gyártójától függ, ők megírják a drivereket a SoC-jaikhoz, amit a telefon készítője felhasznál és beépíti a rendszerbe. A tagoltság igazából azért van, mert nem fognak a telefongyártók minden telefontípusra tökéletesen optimalizálni, mivel rengeteg típussal vannak jelen és azokat frissíteni is kell(ene néha..), illetve kell az újabbakat is csinálni. A Nexus sorozat azért (volt - mert ugye az is meg tetszik szűnni) jó, mert a Google fejlesztette azokhoz a telefonokhoz közvetlen a rendszert és direkt azokra a telefonokra írta. IOS-t pedig nem akarom idekeverni, de ugye ott is csak pár telefonról van szó. Amíg a gyártók nem veszik komolyan az optimalizálást, addig felesleges megkötni a hardvereket - ARM vs x86 a témához visszatérve - ugyanis amíg WP-n meg van szabva egy minimum "vas", amihez direkt optimalizált rendszert adnak ki, addig ez Androidon biztos nem fog a közeljövőben bekövetkezni. Így tehát teljesen mindegy, mit raknak a telefonokba, úgyis ír hozzájuk drivert a gyártó, az alkalmazások egy része natívan támogatja az x86-os kódokat, a maradék 99%-a pedig emulálva tökéletesen fut. Ha pedig ez a harc az x86 és arm között nagyobb mértéket ölt, még talán az árakat is lejjebb nyomják - ki tudja, az még nekünk, felhasználóknak is jó lenne
Én személy szerint örülök neki, hogy már nem az ARM az egyeduralkodó, sőt, szívesen látnék egy AMD processzort/grafikus gyorsítót is 
Persze ez mind szubjektív vélemény, nem kell mellre szívni
-
Tetv88
tag
Pont, hogy veled nincs értelme tisztában vagyok vele, hogy vannak más cpu gyártók, de ezek a legismertebbek, abban pedig bisztos lehetsz, hogy nem az intel ment házalni a ZTE-hez az atom procival... Viszont az, hogy úgy írsz le valamit, hogy még csak nem is láttad, és hiányos vagy épp téves elméleti tudásra alapozva kimondod, hogy szar, az sárdobálás, jojo meg nyilván bólogat, hiszen velem vitázol, és neki innentől mindegy hogy miről van szó vagy épp igazad van-e... A lényeg ettől az android nem lesz szarabb, nem aprózódik el pusztán egy altetnatívával bővül... Nem lovagoltam egyik vonalon sem, te írtad le kollektíve az intelt, mint kiderült azért mégis használod a cpu-jait... Én ha rühelek egy gyártót nem használom a termékét, hiszen úgy milyen alapom lehetne a sárdobálásra... Rühelled mett szarnak tartod, de mégis azt veszed meg, akkor mist veled van gond és szart veszel, vagy szarnak nevezel valamit amit jónak tartassz?
-
.
-
válasz
Szoszo94
üzenetére
Semmiféle felháborodásról nincs szó - szimplán rühellem az intelt (függetlenül attól, hogy a játékgépemben és a laptopomban is az ő terméküket használom vagy hogy épp az IBM szerverekben használnak-e Xeont vagy hogy jobb-e az i7 mint az amd cucca) és irritál, hogy már a mobiltermékek se szentek nekik és ide is bepofátlankodnak a szutyok x86-al, amitől az android még jobban elaprózódik/szegmentálódik.
Hogy vitatkozhatok-e (vagy beszélgethetek-e) valakivel valamiről, nos azt nem az dönti el, h az illetőnek az érintett márka egyik cpuja működik-e a telefonjában
(spec Tetv88-al valóban nincs értelme vitatkoznom, mert alapvető összefüggéseket se lát és csak az amd-intel vonalon tud lovagolni) -
Alaptalan a felháborodás, már az előző generációs atomhoz is szinte minden elérhető a Play-en, ami programra szükségem van. Öcsém telefonjában ugyanis az a SoC van és nem találtam olyan alkalmazást, amit én használok és ne jelent volna meg x86-ra, de még ő sem talált. Egyedül a Minecraft nevezetű csodálatos játékkal nem tudott játszani pár hónapig, míg nem jött a frissítés hozzá, de már az is fut neki. Tetv88 fórumtársnak pedig van már ilyen telefonja, nem vitatkoznék vele erről, az ízt jelenlevő tagoknál biztosan jobban tudja a dolgokat.

-
jojoando
senior tag
Az intelről csak annyit, én azt használom a PC-be laptopba, melybe jók.
Viszont ha valaki belegondol abba, hogy az "ÚJ ÉS OKOS" cég a 4. generációs I sorozatot dobja ki, melybe van kb!!! 30 féle SELEJT! Maga az eltalált cpu-t hívják I7-k, a többi selejt. Valami nem úgy sikerült, ezért a selejtet is el kell adni. Ami még valamennyire tud teljesíteni, úgy hívják I7, I5, I3!!! de már elvileg ez is az alja, melyeknek a tudását nagyjából még meg is adják, Ami utána jön az már tényleg az alja, viszont sok luzer, bemegy a madaras teszkóba és látja a csilivili laptop csak 100eFt.
Szép és nagyon frappánsan néznek ki, de mögötte egy selejt kupac honol.
Na most az Atom nevezetű kivesézett celeron proci valahol itt van, pörög, kis memóriát adtak neki, de nemigazán egy erős cumó, amellett hogy nem az androidnak tervezték.
Persze attól még megfelelhet ebbe is, azt nem tagadom, de kétségeim vannak felüle. -
Tetv88
tag
még mindig nem értem pontosan mi bajod is van az intellel... egyébként nem az első intel procis androidos cumó, a végfelhasználó pedig nem az intelen veszít hanem pl az amd-n... de nem vagyok benne biztos, hogy mindenki a fanatikus intel gyűlöletre kiváncsi, a lényeg, hogy a teló működik, szépen muzsikál, nincs vele gond, az összes többi pedig jóslás, meg látótehetség fitoktatása...
-
nem minden kód fut a VM-en

amiből pedig nincs x86 bináris az vagy meg se jelenik a te google playedben vagy nem fut vagy errort dob
bár lehet h a fantasztikus x86 emulál armv7et, azért megnézném az atom sebességét armos binárissal... neked hamarosan módod nyílik majd rá

a tetvedék intelt a teljes cégre értettem, ehez nincs köze, h nokiásdobozokért cserébe ki veszi meg szerverbe a cpuit... (i7et azért mondtam, mert desktop vonalon az egyértelmüen jobb az amd megoldásainál, feltételeztem arra gondoltál), de tulképp annak se, h épp jobb cpu-t gyárt-e mint a többiek
mobil piacra baromira nem hiányoztak mindenesetre, az fix.
kutyának nem hiányzik egy monopolcég, aki ráadásul mocskosul játszik, amivel a végfelhasználó csak veszít hosszabb távon, pláne h az android is csak még tovább szegmentálódott -
Tetv88
tag
Mi ezen az újdonság? Az android linux alapú linuxban pedig van virtuális gép, alapból az android egy emulált gépen fut, amúgy az i7 az nem szerver proci, azt amire gondolsz Xeonnak hívják, és mivel te azt írtad nem a tetvedék intel procija... így az IBM szervert a márka védelmében hoztam, fel nem az Atom védelmében, és mint mondtam nem sikerült eddig megakasztani a Geeket, pedig kapja... gondolom te is tesztelted, és nem pusztán hasraütés szerűen mondassz felette ítéletet...
-
Tetv88
tag
létezik platform emuláció, a vas pedig elég erős hozzá, hogy ez ne okozzon gondot, semmi gond nincs, vele szépen futnak rajta a dolgok

egyébként pedig az intel egy kicsivel magasabb szinten űzi a proci gyártást, mint a mediatek, vagy az amd... lehet szidni, de akkor legalább megalapozott legyen... semmi gond nincs a telefonnal, elég sokat nyüstöltem, és hibátlan... gondolom az IBM szerverekben azért van intel proci, mert szar... tény, hogy az atom nem a legerősebb család az Intelnél, de könyörgöm, egy telefonba bőven elég, egy notebookon játékra kevés... -
Tóni86
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis gondom a telóval, mivel nekem se működött a kamera szétszedtem a telót ahogy a ruszki filmen mutatták, összeraktam a kamera azóta jó csak éppen nincs térerőm,vagy ha van akkor nagyon gyenge. Nincs valakinek valami ötlete?
-
Tetv88
tag
Hát vannak erős strapa telefonok, de azoknak az ára is erős...
Runbo X5 ~250 €
Runbo X6 ~500 €
Ezek extrém igénybevételre vannak tervezve, esetleg érdemes körül nézni a Caterpillarnál is. Ha vizálló kell az megdobja az árat a shockproof pedig mégjobban...
Szoszo: Geek legújabb antutuval ~21k a 2Gb-s, az 1Gb-s gondolom kevesebb. Biztos gorilla? Egy leírásban említik, de van olyan webshop ahol egyértelműen azt írják nem GG. -
carr
őstag
e tetyűke.

ON
Jó amit írsz, a kérdés, most mi mennyire erőteljes, mondjuk jövőre, vagy azután.
Egy 2011. Nov. 18.-án vásárolt defy+-t nyúzok, de már kezd vége lenni a dolognak, hiába a sok belső memó, ha gyengus a vas alatta, s bár nem cserélném le, de lassan eléri a végzet, s hiába a tökéletes (érzed az iróniát?
) külső, belül nem lesz okosabb.
Tényleg, tudtok valakit aki kicseréli a hardvert az IP67 házban?
Nagy dilemma ez kérem. IP67 jó lenne, nem akarok hímes tojással mobilozni, de ugyanakkor egy erős quad, vagy octa proci jólesne a pofámnak, egy erős GPUval megtámogatva, nem mintha lépten-nyomon 3D akármiket is futtatnék, de na... ha kell, akkor legyen erő a vasban.
S750 jónak tűnik, de nem annyira igénytelen, mint a defy... viszont erősebb, tény.
A 105kacsa féle revised 3.0val 5k pont körül teljesít, de majdnem minden akad. Viber is.... :/ -
Tetv88
tag
Nem mindegy megyik verziója az antutunak...
(mag: két év múlva sem lesz gyenge a teló, ugyanúgy mint a pc-knél is ha veszel egy fullos gépet ma igaz semmi nem használja ki, de két év múlva már lesz bőven ami használja, addigra egy erős középkategória lesz jóesetben, de még mindig jobb mint kidobni és venni egy másikat mert bármi kis szar megakasztja... Egyébként ahogy látom árban nem sokkal több, ha most venném ezt venném... -
carr
őstag
Erről tudunk pontosabbat?
Nyócmagosítva, extra platóval szerelik. Mennyire erősebb ez, mint a sima quad magos?
-
válasz
jojoando
üzenetére
Én bekockáztatom, ha megfogják hát istenem, eladom úgyis, új készülék lesz és már itt lesz az országban, nem keresni akarok rajta tehát aki ilyet szeretne az jobban fog járni majd az enyémmel, másnapra ott lehet nála és nem kell heteket (mostanában 4-5 hetet) várnia. Vámot úgyse úszná meg, minden csomagot kiszednek most.
Ez off akart lenni.
-
jojoando
senior tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Levelezek a Minideal-l, de írtam nekik, nekem nem ér meg rizikót, hogy megvámolnak+ az áfa + a postaköltség, ami úgy 20eFt körüli.
Ja lestem az OTG-t, sorry, csak nekem az tetszett,
hogy wifis eszközt is beledugva wifis egérrel bohóckodtak vele.
Nekem az USB egérrel se moccant meg.Csongi: A dual simes se rosz, avval ment 20 percig a kamera, utána KO.
A Flash root telepités visszatette a 8/1Gb elosztást

Marad úgy vagy eladom.
-
jojoando
senior tag
Nekem is betelt a pohár az új Miuival is, ezért CWM-be feltettem a dual Sim programot.
Érdekes módon a kamera jó lett 30!!! percig, aztán megint behalt. Galéria alkalmazás leállt, a kamera meg off.
A Minideal küldte a 130815 programot, ezt tegyem fel, Flash toolssal feltettem, és megint ment a telón a kamera, de megint csak rövid ideig,. Nem értem mibe akad ki a szoft, ha maga a hardver működne.
Egy toprongyos, névtelen tableten tud menni minden ( kamera is ) akadás mentesen, megy a wifi opció (OTG?) is, ezen meg valamiért nem.

-
csongi
veterán
A MIUI 5-ös csodát kipróbáltam.
Rendszeres fagyás, nem működő funkciók, Ő betű nem ismerése, és agyhalálig bonyolított menü.
Nah ez már az a kategória aminek már valóban semmi értelem.
Kár volt vele az időt pocsékolni
-
csongi
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
A rom jó, de a viberrel nem megy jól, újra indul a telefon rendszeresen.
A GPS EPO fájl bekapcsolásához nem kell root jog. -
codywan
tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
a gps javítás amúgy minek? -csak azért kérdem mert nekem teszi a dolgát ahogy kell.
-
válasz
roller0786
üzenetére
Ez nem az a topik.
Amúgy pár nap és kapsz egy ajánlott levelet a további teendőkről.Steelheart2:
A gyári rom szerintem megfelelő, felesleges cserélni. -
roller0786
csendes tag
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől,ez az állapot van most. Ez mit jelent?
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.A havernak most jött meg a telo.Holnap jön hozzám rootolni és recoveryt felrakni.Az összefoglaloban leirtak alapján megcsinálom neki.A kérdésem az lenne hogy melyik romot érdemes rárakni?Ami az összefoglaloban van az mennyire stabil?Ott már nem kellene a leddel szorakozni,csak a gps gyorsittást csinálnám meg neki. Köszi szépen!
-
codywan
tag
van egy olyan érzésem hogy erre a telóra már nem fog jönni gyári frissítés mivel már mindenki az octacore ra koncentrál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 240Hz 3év Prémium GAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest