Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
THL W200
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsivi
tag
*ill. a bluetooth-s vezeték nélküli zene hallgatás sem erőssége,
-
Zsivi
tag
Már majdnem biztos hogy ezt a készüléket veszem (w200s)... Már csak pár kérdésem lenne: xda-n olvastam h a bluetooth-os kihangosítás ill. a bluetooth-s vezeték nélküli zene hallgatás sem, ezzel valakinek valami tapasztalat? A GPS és bluetooth tényleg nem megy egyszerre ( nem mintha akarnám így használni, de azért nem árt ha tisztában vagyok a képességeivel)? A 3.5-ös jack ajzat hogy szól valami rendes fülessel ( nem szól rosszabbul mint az "európai" telefonok)?
-
egykettő
aktív tag
válasz
cpatrik
üzenetére
Szia!
Szerintem diegho és Tetv88, nem bántani akarnak, csak arra világítanak rá, hogy ha előre gondolkodtál volna, most nem lennél gondba.
Ha nincs mentésed a telefonszámokról és csak a telefonon tároltad a névjegyeket akkor a szervízt kell megkérni akik cserélik a képernyőt, hogy mentsék le neked, esetleg ADB-n lehet próbálkozni, ha egyátalán képernyő nélkül rá tudsz csatlakozni.
szerk:Vagy ahogy csongi mondja, talán az egyszerűbb.Mindenesetre ha ezen túlvagy akkor az első dolgod legyen a fontos adataid védelméről gondoskodni, mert utólag sokkal nehezebb.
-
csongi
veterán
válasz
cpatrik
üzenetére
Van lehetoseg menteni sd kartyara a nevjegyeket, de kijelzo cserenel ugy menteni, hogy nincs kijelzod vagy nemmukodik eleg erdekes. Ha be tudod kapcsoni es nincs pin vedelem akkor megprobalkozhatsz egz myphone explorelel. Szamito gepre cstlakoztatott telefonnal.
Egyebkent meg celszeru a fiokba menteni igy ket helyen meg lenne. Biztonsag es titkossag erosen kerdeses
-
cpatrik
csendes tag
Szerintem nem itt van a helye ennek a vitának, azért tettem fel a a kérdést, hogy értelmes válaszokat kapjak,mivel most már úgysem tehetek semmit, így ez fölösleges, majd a jövőben megfogadom a tanácsod. Amúgy meg ha az utcán találkozom egy ismerőssel és megadja egy számát,akkor szerintem nem csak nekem nem az az első dolgom, hogy beülök a gép elé beviszem a google fiókomba és szinkronizálom...
-
cpatrik
csendes tag
-
cpatrik
csendes tag
Biztos vagyok benne, hogy volt már róla szó, de nem igazán vagyok otthon a témában és gondoltam inkább megkérdezem.
Szóval épp egy képernyőcsere előtt állok a w200-asammal és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám lementeni az adatokat, pl telószámokat a lelórol? így képernyő nélkül is gondolom megoldható valahogy -
Tetv88
tag
W200S sajnos még nem volt a kezemben, de hátha van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, a w200s kijelzője kompatibilis a w200-al? Ha már egyszer ókhálos inkább gg-s re cserélném, ha van rá mód...
-
Tetv88
tag
Nézd meg esetleg az antutu másik verziójával is, különböző verzióknál 5-10k különbsség is van...
De nem ez a lényeg nem vagyok samsung párti sőt 6 év samsung szervíz tapasztalattal mindenkit megpróbálok róla lebeszélni, de az s4-ben azért van rengeteg extra is, pl amoledes, arra görget amerre nézel, legyezéssel lapozol stb... de tényleg nem akarok senkit rábeszélni ráadásul a gpu az mtk prociknál nem a fő ütőkártya, viszont árárban ez egy remek telefon! -
csongi
veterán
Kutassatok, figyeljetek mert ha jo az infom megerkezett a driver a 4,4 hez, es egyes keszulekekre mar is. Remelem hamarosan lesz akar egy MIU ezekre is

-
modorosk
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly novemberi törött képernyős W200 érdekel bárkit?
Alkatrésznek, vagy vállalkozó kedvűeknek képenyőcserével jó lehet.
Minden gyári rajta, és a pókhálón kívül soha semmi problémám nem volt vele. -
törölt tag
Ezek jobbak mint egy desire 500 ??? a t200 meg a t100s-re gondolok......
-
diegho
nagyúr
Nekem volt V3 és most W200S van (letsztelt eladó, aprón ott a hirdetés, alkudni lehet). Az inew egy bóvli kacat a W200S-hez képest. Az inew egyetlen előnye a kinézete, de amint kézbe fogod érezni a gagyi hátlapot, a gyenge összeszerelést. Az inew bugoktól sem mentes, mint pl dátum bug, telenor sim kártyával 3g mellett nem lehet telefonálni, akksi bug stb. A W200-at eddig talán 2-3 órán át nyomkodtam, de semmi bugot nem találtam. Volt nálam Doogee DG2014, Inew V3, Umi X1 pro, Iocean X7HD, W200S, utóbbi három most is van (ezek is eladók), ezek közül a sorrend így alakul:
- W200S
- Iocean X7 HD
- Doogee DG2014
- Inew V3
- Umi X1proAz Umi azért van a végén, mert a kamerája jelenleg kültéren gyenge, a probléma szoftveres, mert félhomályban nincs gondja a fényméréssel, csak napfényben.
A W200S nem tudom mit bírhat akksiban, de még nem töltöttem és 4-én kaptam kézhez, azóta teszteltem játékokat rajta, gps-t, böngészést, antutu-t, youtube videókat stb, 2-3 órát nyomkodtam, plusz egy éjjelt bekapcsolva hagytam és 0%-ot merült - mármint éjjel üresjáratban. Külföldön nagyon dicsérik az akksiját. GPS kültéren normál időben kevesebb, mint 1 perc alatt talál pozíciót sim kártya és wifi nélkül. Játékokból amiket néztem és tökéletesen futnak: Dead Trigger2, Temple Run2, GTA3 -
Tetv88
tag
Gyroscope nincs benne, de ha jól tudom az alkalmazások nagyrésze kihelyettesíti az accelométerrel, egyébiránt ez még mindig telefon, és nem játékgép, lehet rajta játszani is, de alapvetően nem az az elsődleges funkciója... akinek játékgép kell ott a legújabb psp, vagy a portable nintendók, x-boxok...
-
Zsivi
tag
És az nem hátrány valamiben hogy nincs benne gyroscope, bár olvastam valami olyasmit hogy a gyroscope és a accelerometer majdnem ugyanaz bár nem nagyon értem... Erről tudsz/tudtok valamit?

-
jojoando
senior tag
iNew v3 processzora úgy 1-2 éves kiadású,
bár szépek a képek, azért a fenti sokkal többet tud.
Árba olcsóbb, dizájn szép! -
Zsivi
tag
Üdvözletem!
Erősen gondolkozok egy ilyen kínai csoda vásárlásán (ez lenne az első kínai telefonom). Vagy egy ilyen THL W200S-t vennék vagy egy iNew v3-at. Mennyit bír az aksija enne a telefonnak? Milyen szenzorok vannak benne és valami hiányzik-e a komoly játékhoz, illetve ház alap funkcióhoz (fentebb olvastam h kevés sensor van benne)? GPS jól szolgál?
Köszönöm előre is a válaszokat!

-
coredump222
tag
válasz
egykettő
üzenetére
Hi,
Nem csak egyet, lattam ,h a THL 2-vel adja de vmiert (antelife-tol van, tavaly novemberi) egyel jott.
Pont akkor volt elotte az aksi mizeria a repulon kuldott telokkal.
De volt hozza 2 fele tok is, meg + foliak meg nem volt draga .Rendeltem 2db W200s-es akksit remelem megoldja a dolgot.
Koszi a valaszokat.
-
Egibaba
csendes tag
válasz
quasimidi
üzenetére
oké hogy Kínából vettem, de nem értem ezt a nyelvet... nekem szó szerint kínai amit írsz
Át kell fogalmazzam a kérdést: ki az, aki tud nekem személyes találkozással segíteni, rootolni vagy mit csinálni az én kicsikémmel
Budapest-Budafok és Soroksár - Halásztelek és környéke vonalon mozgok általában, de Budapesten bárhol jó lehet -
kymco
veterán
Tegnap este vettem kezembe az új THL T200C telefonomat. Tudom, hogy nem illik ide teljesen, de megígértem, hogy írni fogok róla.
Sikerült root-olnom és sikerült TWRP-t telepítenem rá.
Jó a mobil térereje, eddig jól működött minden wifi hálózaton, csak az inviteles zyxel modemes rooternél nem bírt a n-es wiwfi-vel, de ezzel a routerrel eddig minden mobilomnak meggyűlt a baja.
A telefon nagyon szép, és nekem a 6" nem tűnik túl nagynak, jól tudom használni.
A kijelző nagy szép, képei élesek, a színek élénkek, nagyon jók a betekintési szögei.
Nagyon fürge, gyors telefon, a bekapcsolási ideje is rövidebb, mint a korábbi jiayu g3n-nek.
Sajnos gps és fotó teszt eddig nem volt, majd pótolom.
Nagyon elégedett vagyok vele... -
Egibaba
csendes tag
Sziasztok, remélem valaki tud segíteni nekem: január vége óta használom a Kínából rendelt W200asomat, de vasárnap óta meghülyült teljesen: nem vagyok elérhető (nem csöng ki, süket csönd majd egy bip-bip hangot hall a hívó fél), a telefont nem tudom bekapcsolni, majd pár perc múlva egyszer csak hallom, h jönnek az emailek, és újra működik. De a bekapcsolási zenét nem hallom, vagyis nem újraindításról van szó. Az akku mindig 60% fölött volt, amikor ezek a "kikapcsolások" történtek (amiről tudok az 6 alkalom mostanáig). Vasárnap kezdődött, az aznap készült pár fotó hol ott van a mappában, hol eltűnik... a beállított csengőhangokat is variálja folyamatosan, és amikor próbálom visszaállítani még a csengőhang listában sincs, úgy kell újra a zenék közül csengőhangnak megadni, és utána tudom újra partnerhez rendelni... szóval elég misztikus hibák és elkeserítő, hogy még 3 hónapja sem használom, és már ez van
Nagyon várom a válaszaitokat-tanácsaitokat, előre is köszi, üdv, Egibaba -
egykettő
aktív tag
válasz
coredump222
üzenetére
Nem kaptatok hozzá még egy akksit?
-
blueye
veterán
válasz
coredump222
üzenetére
Ez aksi gond lesz. Jó bele a w200s aksija, rendeljetek olyat.
-
coredump222
tag
Hi,
A gond az ,h a telo naponta akar tobbszor is ugy tesz mintha lemerult volna teljesen, es nem is lehet bekapcsolni. Csak akkor indul el ujra ha elotte rateszik toltore (nem en hasznalom a telot, vagy halozati, vagy powerbank) es utanna mar be lehet kapcsolni es van ,h az akksi 60-70%-on all egybol, tehat nem merult le !
Naponta van toltve, estere meg beallitottam ,h automatikusan kapcsoljon ki es reggel kapcsoljon be.
(lasd : [Regebben mar kerdeztem])Ez naponta elofordul es mar unalmas.
Amugy semmi baja, mukodik rendesen minden.Amugy egyszer megvartak vele amikor eppen ilyen buggyant volt es kivettem az akksit es ramertem es
kicsit megijedtem mert semmi feszultseget nem mertem rajta, de aztan ra a toltore fel orat es utanna ujra
megmerve mar rendes feszultsegen volt es tartotta is, Lehet ,h akksi gond lesz. De van ,h orakig semmi baja es nem is merul olyan nagy iramban az akksi.
Azt tudja vki ,h a THL kihozta mar a nagyobb akksit a W200hoz ?Azert meg egy wipe-ot csinalok rajta aztan ha az se segit akkor rakok ra vmi mas rom-ot.
Probalta mar vki ezt : ThL.156C.W200.140227.JBV2.HD.EN.COM.8P64_MT6589T ?
THX
-
MrChef
aktív tag
OK, köszi, remélem a legjobbakat. :-)
Rendeltem már a világ végéről is, csak rám jött némi para, hogy hallottam, most már sokkal több cuccot megfognak a vámon. 150 dollárig vámmentes, de áfát mindig kell fizetni. Hihető 120 dollárra kértem a számlát, úgyhogy max áfát fizetek (és dögöljön meg a NAV - az évi 800ezer adóm nem elég nekik). -
MrChef
aktív tag
Van THL W200S fórum, de csak ketten írtak oda. Remélem, nem köveztek meg azért, mert ide írok.

Eldördült a startpisztoly: most fizettem ki, rendeltem meg a készüléket a MiniDeal-től. -
Tóni86
csendes tag
Sziasztok!
Valaki talált már megoldást kamera gondra? Hiába ragasztottam papír ceklit, nyomkodtam stb... semmi, nagyon ritkán működik de csak pár percig és csak újraindításkor -
mathgery
aktív tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
nekem 174 dollár volt, a vám meg majd kiderül. 200-ért már nem vettem volna meg, mert a t11 került volna 202-be....
-
LGyuri
tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Az XDA-n hol találom a W200S forumot? Linket be tudnátok ide rakni? Köszi -
csongi
veterán
Ismet varhato egy kis takaritas

A w200s bele fog kerulni az elso hsz-be.
A hardveren kivul semmi extra nincs, mtk cucc igy gondolom ugyan azok a root es egyeb szoftveres dolgokkal lehet rajta megcsinalni,pl:Mtktools stb. Ha tevednek javitsatok ki. -
Dsa_68
csendes tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Én egyszerű játékokat használok csak (Szókereső,Hill Climb Racing, Tower Mania), de ezek teljesen akadás mentesen futnak.
-
Dsa_68
csendes tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Én személy szerint 200$-t fizettem érte, és ennyi...
Vám és egyebek nekem nem volt, mert én most külföldön vagyok és ide rendeltem.
A készülék teljesen jó, attól eltekintve, hogy a hangszóró egyik lábát elengedte a forrasztás (már javítva), és nem szólt egy pár napig. -
blueye
veterán
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Hidd el, segíteni akartam.
Eddig.
Ne vegyél w200s-t!@Dsa_68: nem te kavartad

-
Dsa_68
csendes tag
Nem gondoltam, hogy ekkora port kavarok az első fórumos hozzászólásommal...

-
dReFiX
senior tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Kicsit vegyél már vissza. Ha vissza olvasnál látnád. hogy W200S is jöhet ide. Fórum azért van hogy megosszuk az információkat, és mások és okuljanak/tájékozódjanak/tanuljanak belőle, ezért írta a kolléga hogy jöhet ide is a kérdés.
-
blueye
veterán
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Már javasoltam neked h itt kérdezz, nem értelek...
-
Dsa_68
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Én még teljesen új vagyok itt, de már boldog tulajdonosa W200S-nek. Ma jelent meg a MIUI v5 Rom a készülékre.

http://www.needrom.com/mobile/thl-w200s-miui-v5/ -
Tetv88
tag
válasz
spiderjoe111
üzenetére
Ha használom rendesen, napai 1-2 óra olvasás csökkentett háttérvilágítással kb fél óra játék, napközben 3g délután wifi, telefonálás kb 10 perc nagyjából fél ór viber meg facebook, akkor nap végére 15% ha csak a polcon pihen akkor kb 1 hét, ha pedig be sem kapcsolom akkor van hogy 3 hétig is bírja az akksi kiszedve, egy hónap alatt merül kb 5-15 %-ot
-
jojoando
senior tag
válasz
spiderjoe111
üzenetére
3-4 napot kibir, de csak keveset telefonálok, és nem nyuzom a kijelzőt.
4 nap volt a csúcs, de ha beragad a program, azt egy nap alatt is megeszi az aksit. -
quasimidi
aktív tag
Uraim!
By default működik a W200S-ben a notifikációs led? Vagy itt is cserélni kell a lights-default.so-t?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
LGyuri
tag
Hongmi:
- 4,7" HD IPS GG2 - NEM OGS
- MTK6589T (4x1,5GHz) + PowerVR SGX544MP
- 1GB RAM / 4GB ROM + mSDW200s:
- 5" HD IPS GG3 OGS
- MTK 6592 (8x1,7GHz) + Mali 450 MP4
- 1GB RAM / 32GB ROM + mSDHát ez nem ugyanaz
Nyers hardverben sokkal erősebb, energiamenedzsmentben sokkal jobb a W200S. Minőségre szerintem egál.@blueye: nem flame, csak tech spec...

-
MrChef
aktív tag
A DealsPrime is jónak tűnik. http://dealsprime.com/
Azonnal válaszolnak chat-en, írásban is gyorsan, és nem halandzsát.
Teszteltem az Amy nevű hölgy felkészültségét egy DLNA wifi TV dongle ügyében. (asszem fogok ilyet rendelni: az okosteló vagy tablet képét wifi-n vagy dlna-n átviszi a TV-re - így tulajdonképpen szükségtelen egy Android TV dongle) -
blueye
veterán
válasz
coredump222
üzenetére
Mi a gond?
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Itt ócószág van ThL-ből:
http://www.antelife.com/thlcarnival.html -
dewill79
tag
válasz
coredump222
üzenetére
Helló!
Az enyém gyárilag ezzel jött, teljesen OK a ROM. -
coredump222
tag
Sziasztok !
Tudtok hasznalhato rom-ot W200-hoz, a mostanival gondok vannak.
(ThL.W200.130815.JBV2.HD.EN.COM.8P64_MT6589T)Stock lenne jo ha lehet.
[Ezt] vki probalta mar ?
ThL.156C.W200.140227.JBV2.HD.EN.COM.8P64_MT6589TKoszi !
-
MrChef
aktív tag
Naigen, a 2 GB RAM az 1 GB helyett, és úgy néz ki, csak kb. 5000 Ft-tal drágább a T11, mint a W200S.
Viszont 1-2 év múlva úgyis jön a gyorsabb, jobb, szebb.Már most eleve ott van a Huawei Honor 3C, szintén 2 GB rammal.
Vagy a Xiaomi Hongmi 170 dollárért.Milyen lehet a Lenovo a850+?
én sem tudok dönteni...
Viszont a gyártók a hátlapi kamerát és vakut igazán betehetnék üveg / kemény műanyag mögé, mégse porosodjon rögtön a csomagból való kibontás után az optika...
-
spiderjoe111
csendes tag
Ja
THL W200S készülék !!!
-
blueye
veterán
válasz
spiderjoe111
üzenetére
Nekem is (bár estére marad 20-30%, de az úgysem elég másnapra) - de ez szinte minden érintőkijelzős telefonommal így volt és lesz is még egy darabig.
(w200 és w200s-em is volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- iPhone topik
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és automatikusan szinkronizál...
Hát mi a fenére való a gmail szinkronizáció?!

Át kell fogalmazzam a kérdést: ki az, aki tud nekem személyes találkozással segíteni, rootolni vagy mit csinálni az én kicsikémmel