Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
-
Mobilarena
THL W200
Új hozzászólás Aktív témák
-
quasimidi
aktív tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Ne felejtsd el beállítani az eredeti jogosultságokat és ownership-et!
Ha nem jó, írd még felül a sensors.default.so-t is. (/system/lib/hw)
-
quasimidi
aktív tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Megnéztem a logodat, ahogy látom nálad is zombi állapotba kerül a sensorHal:
E/SensorHal( 132): [init]Err( 363):pSensorDrv->open fail, retry = 1
Majd ha lesz időd, próbáld meg a lent írt megoldást, remélem megoldja a problémát. Egy a lényeg: ha hardveres bibi lenne az img sensorral, akkor egyáltalán nem működne (cold) reboot után sem.
Ha a lenti cucc nem jó, akkor még megpróbálunk majd valamit. Picit a szürkületben tapogatózom, mert nincs telefonom (még).
-
Kulbi
aktív tag
Sikerült valakinek megoldania, hogy a led értesítés, naptár figyelmeztetéskor jelezzen?
Ezenkívül nálam a gyári digitális óra widget egy idő után beszarik, ha rákkattintasz nem nyílik meg az óra program. Valaki telepített másikat?
Üdv
Kulbi -
-
quasimidi
aktív tag
Nohát uraim!
Kéne nekem egy bátor (és nem kezdő androidos) jelentkező, aki letesztelné az alábbiakat. Kimentettem egy másik ThL-es romból bizonyos drivereket, amiket át kéne rakni a telefonra és le kéne tesztelni, hogy a kamera működik-e rendesen.
Figyelem! Csak saját felelősségre és olyan csinálja, akinek van Can't connect to camera... hibája.Lépések:
0. CWM Backup
1. Letölteni ezt a file-t.
2. Bemásolni a tartalmát (értelem szerűen) a /system/lib/ alá, *felülírva* a meglévő fájlokat.
3. Be kéne állítani az átmásolt fájlokon a jogosultságokat és az ownert. (előtte nézzétek meg mi az eredeti, sztem root:root 755 de ez nem tuti)
4. Ha kész, (cold) reboot és kamera teszt.Mit is várunk eredményként: a kamerának kéne működnie normálisan, mivel lecseréltünk bizonyos kernel drivereket.
Q&A:
'Baszki quasimidi, nem jó a telefon, bootloop, lefagy, etc' -> CWM recovery restore vagy reflash, keresünk másik megoldást.Nem vállalok garanciát hogy működik ez a megoldás, tehát tényleg olyan próbálja ki, aki tudja mit csinálunk.
-
quasimidi
aktív tag
MIUI 3.12.07 THL W200 by george_land (2013.12.07 update)
Legend:
[+] - added a new feature which is absent in earlier MIUI
[O] - improvement of a function such as: optimization algorithm or interface
[F] - error correction
[-] - removed functionChangelog:
[System (Mi 3)]
[F] When the MX player played, scaling cause the screen to flicker
[F] Sometimes China Mobile device could not open the Wallet function
[F] Sometimes a special SIM card (eg multicards) could not connect to the network
[ Lock screen, statusbar and notification bar (Mi 3)]
[F] switch to connect to the Internet appeared in the notifications when a user connects to a computer with an Internet connection using Xiaomi Assistant
[F] when the user turns the phone on flight mode (with SIM card) and then cut him off, the status bar displays a notification saying "No SIM card"
[Desk (Red Rice TD)]
[F] The user saw only one sim card
[Posts]
[O] When the text of the notification "on hold", it will appear at the top of the main list in the notes
[F] When the user chose to answer an incoming call and pressed a quick response, "write", the application took off
[Downloads]
[O] Two load can be loaded simultaneously
[F] After changing the language app took off
[UI]
[F] Sometimes horizontal hatching and images in the notes not vyrovnivalis
[ FM Radio ]
[O] Now you can listen to the radio without a headset (headphones are connected, the playback quality is much better)
[F] Fixed a problem that caused the application to close unexpectedly
[ Application Security ]
[F] Sometimes the items are displayed incorrectly scan
[ Themes ]
[+] Local page added tab "My Account"
[F] Sometimes, when users apply theme immediately after the acquisition, the application took off
[ Video ]
[O] Faster opening DLNA equipment
[O] Page "My Videos" shows often play video at the beginning of
[F] The videos that were hidden, is still displayed in the playback history
[F] When editing a file, the user can not select the first file in the folder
[F] The user can not make a screenshot while watching some local video
[F] Sometimes play history preserved properly
[F] Sometimes the video does not play in full screen mode
[F] Sometimes after a user closed the video app, it continues to run in the background
[ Note ]
[-] The Weather app is again removed from the firmware (If a language other than English and Chinese, it does not work) -
quasimidi
aktív tag
Vranyek!
A W200-as nagyon jó telefon és én (aki egyébként felhúzza magát a saját maximalizmusomon) is, teljesen meg voltam elégedve vele és baromira hiányzik.
Ami az esetleges típus hibákat illeti, ezekkel lehet élni, mint minden az életben: semmi nem tökéletes.
Nagyon fogsz örülni neki és örömödet leled majd benne, mert kiváló telefon. -
vranyek
aktív tag
Na most már tényleg kezdek betojni a telefontól, pedig még meg sem érkezett... remélem, hogy nem 100% a hibalehetőség a készüléknél, talán szerencsém lesz, azért itt is van egy-két ember, aki elégedett

Amúgy tudom, hogy a W200 az W200, de mégis, van olyan, aki a tmallboxtól rendelte, és azzal is gond van??? egyébként tegnap megjött barátnőm W100-asa, az tökéletesen működik, zseniális kis telefon
-
gooool
őstag
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Zopo 990 tapasztalatok:
- gyors, bár én nem érzek különbséget a Ludoo-hoz képest (nekem pl. az ANtutu még mindig a Ludoo-n adta a legtöbb pontot, már ha ez számít)
- nincs automata fényerő szabályozás
- alapból nincs benne led értesítés, megcsináltam, de sokszor halványan villog
- néhol orosz nyelvű ikonok
- nem praktikus hívóképernyő: minimalista fekete, felül két kis körrel (felvesz/letesz), nehéz elérni őket, közelség érzékelő helyett egy idő után kikapcsol, majd csak gombbal lehet felébreszteni, nagyon kényelmetlen
- agyon van animálva képernyő bekúszik majd ki... nekem túl sok, megpróbáltam eltüntetni launcherrel másik animáció választásával, de csak furcsa eredménye lett
- néha leáll a MediaTek és Viber FX folyamatÉn visszatértem a ThL.W200.130817.JBV2.HD.EN.RU.COM.8P64_MT6589T(zound v.1).zip ROM-ra és tökéletesen megy. Gravitybox-szal és Nova launcher + MIUI ikon pakk a kinézettel is elégedett vagyok. Nem mellesleg villám gyors.
Üdv
KulbiVárom a viszajelzéseket au új zound v1.5-ről

-
quasimidi
aktív tag
Próba-szerencse, remélem nem lesz semmi gondod.
Sokba van nekem ez a W200-as úgy, hogy 1 hetet használtam amikor meghalt. Rengeteget fizettem postaköltségre, plusz az idő amit várakozással töltök. Ennyi erővel már vehettem volna egy S3-at. Mindegy, magán probléma.
A lényeg: amint megjön az új, 0km-es W200, eladom a fenébe. -
gooool
őstag
válasz
quasimidi
üzenetére
Pff szép...

És akkor mi van, ha amikor visszatér a készülék és netán kérik, igazoljam a áfaköltség kifizetését, akkor elküldöm nekik a múlt héten érkezett vámolt ZTE V889S papírjait? Ugyanis semmi nincs rajta, ami a készülék egyedi azonosítóját tartalmazná, csupán megnevezésként a határozaton, hogy mobiltelefon...jojando:
Mondjuk most belegondolva ez is kézenfekvő, még ha őket nem is érdekli.
Csak egy fődarabot küldtem el, doboz, tartozékok és akksi nélkül. -
jojoando
senior tag
válasz
quasimidi
üzenetére
Nem szeretnék okosnak tűnni, de a hibás alkatrész cseréje nemigazán Áfa köteles szerintem.
Ha kibontják, nem teljes új kütyüt kell lássanak, hanem egy, nem magától működőképes alkatrészt, gépelemet, aminek passz az ára, de nem annyi, mint ami vámköteles.
Persze előzményekre kérdezhetnek....de az más kategória, ugye -
quasimidi
aktív tag
Amennyiben nem bizonyítható hogy magánszemélyként vagy gazdasági társaságként megfizetésre került volna egy (vagy több), az EU-n kívűlről behozott termék, úgy a vámhatóság - figyelembe véve az ide vonatkozó hatályos adó- és vámszabályokat - köteles kiszabni a törvényben rögzített vám és áfa értéket, melyet a vásárló köteles megfizetni.
-
gooool
őstag
válasz
jojoando
üzenetére
Semmi gond, most én sem vagyok a legjobb passzban.
Abban reménykedem, hogy mivel egy pici levélnyi az egész (140g volt a postán), ezért nem fogja kiszúrni a drága emberke, aki a határon serénykedik. De ha mégis, akkor tuti nem fogok ezeknek egy vasat se fizetni...volt lehetőségük kiszúrni, nem tették, nyaljanak sót...

-
jojoando
senior tag
Már bocs, de én inkább a gyártóval levelezek, mint várjak 3 hónapot, hogy visszaérjen a telcsim.
A vám pedig lutri, ugyanis ha felbontják és nincs rá fizetve vám akkor szerintem megnyesnek.
(Értéke miatt). Szal, ha nem olyan akkor bukós, mégha újat is kapsz, de ez legyen a magán véleményem. -
gooool
őstag
válasz
quasimidi
üzenetére
Nos elküldtem a Minideal-nek én is a csomagom, megírtam nekik a trackint numbert és hogy visszafelé írják rá, hogy javítva/csere. Illetve a telefon mellé írtam egy cetlit, rajta a vásárlás azonosítójával és a hibajelenségekkel. Remélem mindent jól csináltam.
Nekem csak a telefont kellett küldeni, még csak akksit se. De gondolom visszafelé így is megfoghatják a határon. Ha ez történik mit kell tegyek? Mert azt írod, hogy igazolnom kell, hogy megfizettem a vám-ot...na igen, de nekem nem fogták meg anno a csomagot.
Köszi a segítséget!

-
quasimidi
aktív tag
Kamera hibáról pár info amit sikerült kibogarászni jojoando segítségével:
Hibaüzi:
android.app.IntentReceiverLeaked: Activity com.android.camera.Camera has leaked IntentReceiver com.android.camera.Camera$17@41d369f0 that was originally registered here. Are you missing a call to unregisterReceiver()?
Magyarul: kernel driver hiba, nem engedi el az erőforrást a kernel használat után. Elvileg újraindítás után mennie kell. Ha kilépünk és vissza, akkor már nem. Erősítsétek meg, hogy ez a hiba (nem kaptam még vissza a telefonomat).
Megoldás: új kernel forgatása forrásból - vagy - másik ThL W8, akármi romjából kéne megpróbálni a kamera drivert. -
quasimidi
aktív tag
válasz
jojoando
üzenetére
Hogy mitől ájul el a kamera, az sok minden lehet, ezért is írtam korábban, hogy érdemes megnézni a LogCat-et (erre van is app a Play-en), amiből bővebb információt lehet kibányászni. Lehet, hogy nem is a kamera driver vagy az app a bűnös, hanem a memória menedzsment, tényleg, sok minden lehet.
Kinyerni az infot úgy lehet, hogy elindítod a catlogot, beállítod hogy a háttérben is fusson. Fontos, hogy a warningokat, errorokat és az infokat is rögzítse.
Ezután elindítod a kamerát (közben a háttérben futnia kell a catlognak) és megpróbálod reprodukálni a kamera hibát. Amint megvan, azonnal átlépsz catlog-ba és lemented a logot az SD kártyára.
Ezt pedig érdemes lehet felölteni a pastebin-re. Utána vagy elküldöd nekem priviben a linket, vagy kirakod ide (semmilyen érzékeny személyes infot nem kompromittálsz vele). Ebből lehetne elindulni első körben.Remélem tudtam segíteni, semmiképpen ne szomorodj el, mindenre van megoldás. A probléma az az MTK-s telefonokkal, hogy a forráskód nincs "hivatalosan" kiadva még - bár ez már kezd változni talán a kínai gyártóknál.
Üdv,R.
-
quasimidi
aktív tag
-
quasimidi
aktív tag
Új MTK Droid Tools elérhető: v2.5.1
-
jojoando
senior tag
válasz
quasimidi
üzenetére
A kamerára nem találok hivatalos javítást, akkor ez a hiba maradt benne?
Visszaírtak a THL-től, kérdezték a hiba jelenségét,
amibe kértem tőlük megoldást,
meglássuk mit írnak vissza.
A google trans remélem normálisan fordit.Ez a rom ram, meg a többi leírás és dolog sajnos nekem bonyolult.

-
quasimidi
aktív tag
Új Rom:
ThL.W200.130817.JBV2.HD.EN.RU.COM.8P64_MT6589T(zound v.1.5).zip
Changelog:
- In launcher removed Google search bar, desktop grid 4x5
- Target previously untranslated strings
- Standard Google animation windows, transitions, and pop-up windows replaced with fly and flip (not in the launcher)
- Battery indicator percent (when charging also shown interest)
- Removed message about the lack of sim card when you reboot
- Slightly Improved the work Auto BrightnessForrás: 4PDA
-
quasimidi
aktív tag
Szia!
Javaslom hogy MTK droid tools-al készítsd el és majd vigyázzatok hogy ne a vranyek IMEI számát használjátok. A NVRAM partíció tárolja azt és azt ne állítsátok helyre.
Sokadik heti küzdelmem eredménye képpen ma elküldték a csere W200-amat a Minideal-esek, volt küzdelem vele. A telefon kiküldése normál levélként 2 hétbe került, + 2 hét volt mire felvették a csomagot a Minidealesek.
Náluk még él a $15.99 DHL akció a szállításra, ezt talán érdemes megfontolni. Fontos, hogy aki visszaküldi a forgalmazónak a telefont és újat kap vagy javítják, az kérje meg a kínai kollégákat hogy írják már rá a csomagra hogy javítva volt/csere volt, mert a vámot újra nem kell így megfizetni (igazolnotok kell hogy már megfizettétek).
Üdv,
R.
-
vranyek
aktív tag
Sziasztok!
Nekem most van vám előtt a W200-asom, ha megjön, mindenképp nyomok egy full system backup-ot, azt szívesen feldobom ide nektek, ha addig nem rak fel valaki egyet

-
válasz
jojoando
üzenetére
Szerintem azt egyelőre ne piszkáld, így is elég nagy, pláne ha van benn egy SD kártya is

Ha jól értem, akkor egy komplett rendszer mentést akarsz csinálni?
Ha igen, akkor recovery kell a telóra, ahonnan egy backup-ot tudsz készíteni. Milyen rendszer van a gépen? Múltkor találtam egy drivert, ami jó akár win8.1-re is, nekem és másoknak is működött! Valamelyik téma alá linkeltem, nem tudom, hogy ide vagy a W8-hoz, de mindjárt megkeresem
Meg is van: [link]
Az összefoglalóban az oldal tetején pedig ott a root és recovery felrakásának a menete

Ha sikerül a backup, várjuk nagyon mi is

-
jojoando
senior tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Én is a segítséget várom, csak pontosan nem tudni , kit keressek evvel a gonddal, azért mertem ide írni ezeket, hogy aki úgy érzi, hogy nem ront a helyzeten hanem megoldást tud, az jelezze.
Többek között viszont ezek előtt a belső helyelosztás "particionálás" is érdekelne, azéé férjen el az a progi rendesen!

-
jojoando
senior tag
SŰRGŐS KÉRÉS!
Aki tudja, mondja el, írja le, vagy küldje privátba,
hogy lehet kimenteni a "SZŰZ" android telcsi TELEPITŐi alap!!! programját!
A friss szoftot úgy feltenni a másik telóra, hogy az utána jól is menjen.
Illetve utána azzal a programmal telepíteni ujra a telót.SÜRGŐS!
-
gooool
őstag
válasz
barany35
üzenetére
Ha követed a leírást, akkor még mindig pontosan ott találod, ahol a kolléga leírta anno.

My Account -> Profile -> My money -> My preapproved payments melletti update gomb -> Set Available Funding Sources -> itt pedig a használandó bankkártya mellett: Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit.
-
barany35
csendes tag
Sziasztok! Most tervezek rendelni én is egy Thl w200-ast, és találtam egy hsz.-t
Nem találom ezeket a menüpontokat, gondolom azóta átalakították a kezelőfelületet. Tudja esetleg valaki,hogy most hogy lehetne ezt átállítani? -
gooool
őstag
Srácok holnap indul a telefon vissza a Minideal-nek, jól betekertem bubis fóliába, a kijelző elé kemény kartonpapírt tettem és alapból bubis borítékba fog utazni. Így elsőbbségi levélként 1255Ft-ból megleszek ha jól számítottam. (Akksi nélkül maga a készülék elég pille ugye) Bár a hibalista vaskos lesz.

-
jojoando
senior tag
THL contakt
Kellene írni egy érthető problémát, melyet személyenként küldenénk el, és megértik Kínába is, hogy ez számunkra nagy probléma. -
jojoando
senior tag
Mondom, olyan rom kéne, amit pl tegnap vettek és lementették az eredetit.
3 hónap alatt naponta 10x frissült amit akartak, és sose tudod meg, mi írta át magát a romot, illetve annak a driverét, így.... Nem véletlen történnek ezek, .....valami van, de ez nem az igazi......
Értsé szót ez nem samsung ami 2 hetente frissül az alap, hanem a többi frissül, mellette, mondjuk azok már a 4.3 androidhoz van irva, neked pedig 4.2.1 van, ami nem mindegy! -
jojoando
senior tag
Én is megcsináltam, de úgy hogy
1.;Kivettem mindent a telóból... ( Sim, Micro Sd)
2. formatáltam a belső tárhelyet
3.; Gyári állapot visszaállítása,
4; Megint formatáltam a belső tárhelyet
5., A Micro Sd ről, ami kellett a gépre tettem, majd azt is formatáltam a Pc-n , keresztül,
majd a telóval, hogy ahhoz legyen jó a masina.
De a csatlakozóknak is jót tesz ha néha mozgatva van. (teló Sim, MicroSd érintkezők, mivel nem aranyozottak szerintem az érintkezők.) -
DonaTTT
csendes tag
válasz
jojoando
üzenetére
Amióta formatoltam nekem erőset javult a kamera, de lehet, hogy érdemesebb lenne rátenni valami stabilabb romot.Én a tárhelyes hibaüzenetből nem kaptam de a "nem tud csatlakozni a kamerához" hibaparancsból nekem is kijutott.Fornatolás ès visszaállitás óta egyszer volt probléma, akkor fényképezés közbe húztam le töltöről a telefont, kamera ujjraindítás és azóta jó.
-
jojoando
senior tag
"Nem lehet csatlakozni a kamerához", illetve
"nincs kész a tárhely, nem lehet megnyitni",...hiba üzeneteket kapok, azaz a driver környékén van a baj, lehet valami stabilabb progival menne normálisan, de inkább az írjon , akinek nagyobb a rálátása.Drivert tud valaki ehhez, vagy valami jobb kamera használó programot,
ami adna neki frissebb drivert, kezelési felületet?Esetleg valami jó tippet még?

-
blueye
veterán
Ez pedig off topic, használd azt is.

Ez az oka. -
jojoando
senior tag
QR BARCODE SCANNER
de ezeket használtam a samsungon is, hiba nélkül üzemeltek.
A gyári visszaállítás előtt kellene formatolni, vagy kipucoltatni a memóriát, hogy visszaállítás után a "szűzies" gép induljon, eddig sose volt vele panaszom. -
jojoando
senior tag
-
zolka78
senior tag
Csak egy vélemény. Tulajdonképen ha jó ideig nem szarakodott a kamera, és nem történ rom csere, akkor kicsi az esélye a kamera driver gondnak. Nem igazán van ami a driverbe beleszóljon. Meg kellene nézni mik azok az apok amiknek kamera hozzáférésük van, ezek szoftver problémát(nem driver) okozhatnak. Az ilyenekért jó rögtön az elején a teljes gyári környezetről backup-ot készíteni. Azt visszatolni, és kiderül, hogy szoftveres a bibi vagy nem.
-
quasimidi
aktív tag
4pda-n is panaszkodtak jópáran kamera meg bekapcsoló gomb problémára. Amennyire a google translate segítségével megértettem, szoftveresen nem nagyon sikerült a hibát megoldani és gariztatták.
Próbálj meg esetleg másik (nem stock) romot felrakni, hátha mégis jó lesz. Ha az sem jó és az engineer tesztben is rossz a kamera, akkor lehet hogy érdemes lenne garanciába visszaküldeni.
Az én telefonom már 10 napja ott van a Shenzen-i postán, de a Minideal nem képes felvenni és küldeni másikat. Cudar világ ez. -
DonaTTT
csendes tag
Segítsègre lenne szüksègem.A kamerám nem igazán akar működni, csak sokadik reboot után èrzèkeli, de akkor se sokáig.Ma már csináltam egy komplett telefon visszaállítást így teljesen gyári állapotban van, de mèg mindig ugyan az.A teló nincs rootolva.Mit lehetne csinálni vele, imádom ezt a w200at?
-
vranyek
aktív tag
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Ahogy megígértem itt a MIUI összefoglaló, elnézést a hosszú post-ért.
Rendszer: MIUI 3.11.08 by George_LandPozitívumok
- GYÖNYÖRŰ, itt nem viccelek a legszebb ROM, amit én androidon láttam, egységes design, gombok, áttűnések…
- jó gyári appok (zene, időjárás, galéria, email…stb.), szuperül működnek, nem éreztem szükségét az általam megszokott plusz programok telepítésének
- alapból WSM Tools, Titanium Backup telepítve
- Antutu: 15900 (nem tudom mennyire mérvadó, én eddig a Ludoo-n mértem a legtöbbet 16e felett)
- beállítások széles köre, ötletes megoldások (jobban felszerelt a gyári romoknál, hasonló dolgokat csak a cyanogenmod-nál láttam)
- alapból működő led értesítés
- fejlett biztonsági központ, na ilyet még SEHOL nem láttam, szinte mindent lehet program szinten szabályozni (Indítópult, Engedélyek…; volt néhány meglepetés milyen programok mihez férnek hozzá)
- online téma és csengőhang adatbázis integrálva a rendszerben (a témákat keverni is lehet, pl egyik ikonjait a másik színeivel…végtelen lehetőségek, létezik PC-re tervező is hozzá saját témákhoz)
- akkuidő az energiatakarékos üzemmód és néhány dolog minimalizálása után eléri a Ludoo ROM szintjét
- Modern Combat 4 és Real Racing 3 akadásmentesen, szépen futNegatívumok
- lassabb a gyári v. moddolt ROM-oknál (értsd: a programok villám módon futnak, de pl. van hogy háromig is el lehet számolni mire felugrik az óra v. telefon)
- az alap rendszer is több memóriát zabál
- a billentyűzetnél a shift beragad, tehát nem ugrik kisbetűre az első nagy után (ez csak néhol fordul elő, program fűggő, ki lehet persze kapcsolni csak zavaró és plusz egy gombnyomás)
- nagy fájlokat play-ről csak wifin engedi telepíteni mobilneten nem, hiába van rá pipa és folytatás, nem engedi és a wifit keresiA negatívumok ellenére komoly kísértés a használata, mert stabil és szép. Engem a lassúság idegesített egy picit. Szóval design kontra sebesség. Várom, hogy az újabb verziók javuljanak, ugye már meg is jelent a 3.11.29.
Ui.: elkezdtem a Zopo 990-es ROM tesztelését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Revolut
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Samsung Xcover 7 gyári független bontatlan
- Samsung Galaxy S22 - 256 GB - Levendula (333) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 12 Mini - 64 GB - fekete (334) Újszerű, 10000 Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512 GB - Szürke (335) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megy akkor egy restore, aztán ez 

- na majd meglátjuk, csak érjen át a vámon