Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Egyik napról a másikra fura dolog történt.
T500-asom van. Van egy routeres helyi hálózatom itthon, de a laptopon egy "kóbor" hálózatot használok. Eddig egyszer nem tudtam rá csatlakozni, de az is megoldódott egy kis idővel. Viszont ma reggel óta nem tudok rá csatlakozni. Pontosabban csatlakozik, de nem tudok felmenni netre. A hálózati és megosztási központban is egy piros X van az internet előtt. Szóval így nem megy a net.
Gondoltam rádugom a routerre és használom az itthoni hálózatot. Amikor nem tudtam használni a wifit. Csak bedugtam és ment a net. De most ez sem működik.
Utána gondoltam, használom a modemet. Tárcsázik, csatlakozik meg minden. De netre nem tudok felmenni.
Megnéztem, az eszközkezelőben, hogy van-e valami baja a modemnek vagy a routernek vagy bárminek a laptopban, de semmi baja. És más wifire sem tudtam csatlakozni, de szerintem azokra azért nem, mert nagyon gyengék.Lényeg: Sehogy sem tudok felmenni netre. Wifi, router, modem... Semmi.
Remélem tud valaki segíteni.
Köszi!
Üdv!
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest