Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Egyik napról a másikra fura dolog történt.
T500-asom van. Van egy routeres helyi hálózatom itthon, de a laptopon egy "kóbor" hálózatot használok. Eddig egyszer nem tudtam rá csatlakozni, de az is megoldódott egy kis idővel. Viszont ma reggel óta nem tudok rá csatlakozni. Pontosabban csatlakozik, de nem tudok felmenni netre. A hálózati és megosztási központban is egy piros X van az internet előtt. Szóval így nem megy a net.
Gondoltam rádugom a routerre és használom az itthoni hálózatot. Amikor nem tudtam használni a wifit. Csak bedugtam és ment a net. De most ez sem működik.
Utána gondoltam, használom a modemet. Tárcsázik, csatlakozik meg minden. De netre nem tudok felmenni.
Megnéztem, az eszközkezelőben, hogy van-e valami baja a modemnek vagy a routernek vagy bárminek a laptopban, de semmi baja. És más wifire sem tudtam csatlakozni, de szerintem azokra azért nem, mert nagyon gyengék.Lényeg: Sehogy sem tudok felmenni netre. Wifi, router, modem... Semmi.
Remélem tud valaki segíteni.
Köszi!
Üdv!
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5470 i5-6300U 16GB 256SSD WIN11Pro Új akkumulátor
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi