Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Netfone
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
Részemről a T61 -et venném.
De csakis azt amit elsőként írtál, mert a második ((ND218HL)) csak 4 cellás aksival van., és az nagyon karcsú :|
Komolyan érezhető a különbség már a kézbevételnél is a R61 és a T61 között a T61 javára..
Az új R -es sorozat szerintem sokkal jobb hosszú távon mint az R61 -es, de tény, hogy drágább lesz.. Mint ahogy a T61 - T400 irányban is jóval drágább a T400..csak ha belegondol az ember, akkor viszont új proci.. ddr3 ram.. nagyobb hdd, jobb vga.. stb.. nagyon ió az új széria.. mind az R mind a T irányvonalban.. ha tudsz rá ennyivel többet költeni akkor én megvárnám, mire megérkezik.. időtállóbb lesz sokkal..
bár az is igaz, hogy a T61 -ek és R61 -ek árának drámai csökkenése várható az új szériák megjelenésével (legalábbis használtban tuti..)
-
pepe76
csendes tag
Még valami, a Roll Cage-et csak a drágább T61-nél írják, de lehet, hogy csak kifelejtették.
Ja igen, és ezt a kisebb T61-es modellt az istennek sem találom a Lenovo oldalán. Mivel nem a modell van megadva, hanem a part number (7661ZTN), ezért a Support / Downloads oldalon kerestem, ahol találtam is 7661-eset, de ZTN végződésűt nem.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Assetto Corsa Rally
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest