- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
more
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h melyik alkatrészeket lehet cserélni garancia vesztés nélkül? ram, hdd? egy r61i-röl van szó. -
more
tag
Sziasztok!
r61i-be akarok tenni az 1x1gb ram mellé még 1gb-t. ha ugyanolyat veszek fognak menni dualban? cpu-z nem írja ki, h most mi van benne. hogyan tudom megalapítani? garancia vesztéssel jár?
-
more
tag
Sziasztok!
az lenne a gondom,hogy van egy r61i-m és nem tudom,hogy hogyan tudnám felvenni a fényerőt ugyanolyan magasra, akus üzemmódban, mint amikor tápról megy. az oké,hogy az fn+home al veszem feljebb, de mégsem lesz ugyanakkor.
remélem hogy ez csak valami beállítási gond és nem így van kitalálva a gép. -
more
tag
válasz
ngabor2 #2905 üzenetére
Felhívtam a Lenovot és kérdeztem pár dolgot...nem volt egyszerű. Azt akartam megtudni, hogy a garancia kiterjesztést mikor lehet megvásárolni, és hogy a memóriabővítés garanciavesztéssel jár-e. Előszór azt mondták,hogy a garancia időn belül (1 év) bármikor megvehetem a kiterjesztést, de hogy azért ez nem biztos és megadtak két számot ezeken kérdezzem meg, napokon keresztül hívogattam őket, mire felvette valaki. Majd megint azt mondták,hogy nem biztosak benne és visszahívnak, gondoltam pár perc és már hívnak is, de nem másnap reggel hívtak, azt mondták,hogy csak az első egy hónapban lehet megvenni a kiterjesztést, és hogy a memóriát bővíthetem ahol akarom, erre eltelik két perc, és már hív is a nő,hogy ja mégsem csak szerviz partnereknél lehet megcsináltatni, nem akrámilyen "noname" szervizben.
Szerintetek akkor most mi van? Itt mindenki azt mondja,hogy bármikor lehet venni garancia kiterjesztést, lehet hogy az ügyfélszolgálatos tudta rosszul? Vagy itt tudja mindenki rosszul? van aki már vett 1 hónap után? -
more
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy boltot ahol van matt kijelzős r61i, 150k körül?
Neten sokszor nincs kiirva,hogy milyen a kijelző és telefonon sem szokták tudni megmondani.....
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest