- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
HThomas #3669 üzenetére
Barátnőmnek is R61e-je van. Ha le van csukva a fedél akkor jobb oldalt megnyomva kicsit recseg. De ezenkívül nincs semmi más gond. nagyon masszív gép. Tegnap mesélte hogy a szaktársai Acerei, Asusai mennyire amortizálódnak.
Volt aki azt mondta neki már bánja hogy ő nem TP-t vett.
Meg csodálkoztak hogy mért olyan nehéz ez a gép. De hát kérem ebben van anyag.
-
nemethbalazs
tag
válasz
HThomas #3669 üzenetére
Hm... nem volt dolgom szemtől-szembe R61-el egyenlőre, mindössze csak annyira, hogy Öcsém olyat nézeget, 14"-os kijelzővel, egyenlőre csak neten, élőben még Ő sem látott.
Ellenben láttam R52-t nagyon szép állapotban, alig látszott a használat, és R51-et annyira szétesve, hogy annak látványára bizony megrendült a bizalmam egy kicsit a ThinkPad gépekben. Hogy mennyire és milyen hatásoknak tette ki a gazdája, azt nem tudom. -
HThomas
őstag
válasz
HThomas #3398 üzenetére
Nos, közben hivatalos forrásból is megtudtam, hogy ez való R61-be: ThinkPad Serial ATA Hard Drive Bay .
Érdekes, a honlapon nincs feltüntetve... No mindegy, hátha másnak is hasznos az infó. -
Sped
aktív tag
válasz
HThomas #3347 üzenetére
Megerősíthetem, nekem egyébként pont ez tetszik benne, erősíti az érzés hogy ez egy strapabíró masina.
Egyébként ha derékszögnél kicsival jobban ki van hajtva a képernyő, akkor sem tudom úgy visszahajtani, hogy ne támasztanám meg, mert különben elcsúszna a gép, olyan erős a "hajtókája".
-
nemethbalazs
tag
válasz
HThomas #3347 üzenetére
Igen, már megkaptam tomi.tomi kollégától is
. Az Ő SL500-a sem nyílik úgy... érdekes, hogy amikkel volt dolgom annál mind azt tapasztaltam hogy bizony nem kell 2 kéz a nyitáshoz, hozzáteszem, hogy kivétel nélkül mind kis Thinkpadek voltak, 13,3" - 14" kijelzővel (T21, T23, T40, T60, T61), talán a nagy kijelzőhöz erősebb zsanér dukál.
Ezennel visszavonom az "egykezes" kijelentésem
-
HThomas
őstag
válasz
HThomas #3226 üzenetére
Erre valaki?
Egyébként Vista mellett megéri a lenovo-s power managert használni? Úgy vettem észre a Vista energiagazdálkodási beállításai kicsit részletesebbek, és a lenovos progi hatására nem élnek. Pl Vistán elvileg beállítható %-ra a min max procihasználat, a lenovos programban meg csak 2-3 fix lehetőséget találtam, és egy adaptívat, ami viszont nem túl spórolós - főleg ha töltőn van a gép, ilyenkor szinte folyton fullon megy a venti is, amit nem szeretek.
Kicsit más: ha adaptívon elindítok egy hd videót akkor beakad néha, ha felteszem max performance-ra akkor nem. Lejátszás közben visszaveszi a teljesítményt, teljesen érthetetlen módon, aztán kis szaggatás után meg visszateszi fullra. Gáz.
-
iMOD
csendes tag
válasz
HThomas #3231 üzenetére
Így van, a lemezes megoldás akkor hasznos, ha megsérült vagy törlődött a rejtett partíció.
No erre van a "kék" gomb.Én mos a ThinkVantage/Product Recovery-vel kiírattam 3db DVD-re a gyári rendszer rekonstruálásához szükséges fájlokat.
Meg készítettem Rescue Media DVD-ket is. Ehhez nekem 7db DVD-re volt szükségem, de így a meglévő, teljes frissített és konfigurált Vista-t, ill. az S: és a Q: jelű meghatókat is archiváltam és ha meg is sérül ezek közül valamelyik, vissza tudom állítani.
Először úgy voltam vele (még gép vásárlás előtt), hogy XP-t teszek fel rá a hozzá adott Vista helyett, de amikor megtapasztaltam a gyári rendszer komplexitását és szoftveres támogatását letettem róla.
Miért nyúljak hozzá, amikor egy legális, jogtiszta és megfelelően konfigurált, szoftveresen ellátott rendszert kaptam a géphez?
Tudja valaki, hogy milyen márkájú RAM-ok vannak a Lenovo-kba? (Nekem SL500-as notebook-om van).
Gondolkodom RAM bővítésen, nem mintha döcögne valami is a Vista-n, de nem tudom érdemes-e az eredeti gyári RAM-ok helyett mondjuk egy Kingston-t installálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged