- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
3x3y
aktív tag
Na...
A billentyűzet normál, néha mégis az "A" betű helyett Caps Lock-ot nyomok. Ilyen az R61i-nél soha nem fordult elő. Majd megszokom. A billentyűzet és a laptop alsó szegélyének távolsága túl nagy. Így a kezem, amikor a laptopra kerül - gépelés közben, akkor hamarabb elfárad. A MAC laptopomon is messze van a billentyűzet, ott mégsem fárad el a kezem. Ahol hozzáér a kezem, ott azonnal foltossá válik a "karosszéria". Nyugi, mostam kezet... Akkor is..Ilyen laptopot nem ismer a Lenovo driverkészlet. (7MG)
Na ez már kissé necces...System Update után még mindig van 6 db fel nem ismert hardver...
Hoppá...
Recovery Disc:
A sebesség nulla...
Amennyi idő alatt XP-ből átmentünk Vistába, az valami elképesztő sok idő volt. Kipróbáltam Recovery nélkül Vistát telepíteni, és láss csodát, töredéke alatt felment a Vista.Csakhogy a driverek...
Nem baj, gondoltam a 3. recovery, drivers lemezről majd...
Hát nem, recovery nélkül az a lemez sz@rt sem ér...Tehát 1. nap:
Az R61i után nagy csalódás az R500, mégha jóval erősebb a procija is, és 2x annyi memóriája van.. -
3x3y
aktív tag
Ma cseréltem egy R61i-t R500-ra. Majd mondom a tapasztalatokat, egyenlőre csak annyit, hogy:
1. vegyesek az érzelmek és a tapasztalatok
2. A Recovery disc-ekkel elmehetnek a pi..ába a Lenovoék. Lóf.sz... -
3x3y
aktív tag
válasz
milestone #2744 üzenetére
Partition Magic-csel csináld, akkor látod a rejtett patríciót. A Windows telepítők nem muatatják, és pl.: a Vista telepítője ledarálja a rejtett partíciót is. Szerintem a géped telepítve lesz, és onnan a rendszeredből a Lenovo programmal (Backup and Recovery) csinálj a rejtett partíciódról másolatot.
-
3x3y
aktív tag
válasz
code1005 #2718 üzenetére
Lent a tálcán megtalálod az Access Connection Wireless ikonkát. Onnan indíts a progit, ami első lépésben megkérdezi, hogy egyáltalán mi legyen: On vagy OFF. Off esetén valóban nem lesz vezeték nélküli kapcsolat. ON-ra kell állítanod. Nekem is R61i van, és a tanáriba vezeték nélküli routerrel osztottam meg a netet a kollégák laptopja számára. Mind az 5 db R61i símán veszi a jeleket. Ebből 4d Windows XP sp2, nekem Windows Vista Home Premium. Semmi gond nincs.
-
3x3y
aktív tag
R61i-hez rendelkezem backup cd-vel. Ha valakinek kell, akkor írjon privit!
-
3x3y
aktív tag
válasz
animatrix11 #2225 üzenetére
A Vista felismeri a hangot...
Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest