- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Aktív témák
-
Rick4
félisten
Sziasztok, kérdezek, hátha van itt nálam okosabb ember!
Adott egy thinkpad R52-es noti, meg egy friss XP telepítés (2008-ig frissítve), minden klappol, viszont nem tudom feltenni a BT drivert, ill. fel tudom, csak nem tetszik neki. A thinvantage system update végigment, és nem talált vele kapcsolatos dolgot, azFn+F5 billentyűkkel bekapcsoni a BT-t nem tudom, holott régebben ment az tuti, a kijelzőn megjelenik a BT status On felirat, de a kis led nem kezd el világítani. Az eszközkezelő szerint ez egy BCM2035B nevű eszköz, a C://drivers mappában ott van az összes driver, (BT-ból vagy 4 féle is) onnan lett mindenhez telepítve, és pár napja frissen szedtem le a lenovo honalapról, tehát ott sem lehet gond. Ötlet? -
Rick4
félisten
válasz
Integra #2123 üzenetére
én épp 2 napja telepítettem, ha van osd-d, akkor megvan a thinkvantage/hotkey utility-d is, ha nincs, akkor nincs. a lenovo oldalán minden ott van szépen, érdemes egytől egyig felnyomni minden progit, mert érdekes összefüggések vannak...a wifi driver csak egy dolog lesz, szoftveresen kapcsol ki-be..
-
Rick4
félisten
válasz
Cathfaern #2108 üzenetére
de ha elveszem a pipár a monitorbeállításoknál a "a monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése" elől, akkor akár 1600X1200as felbontást is be tudok állítani, sőt megy is vele rendesen a gép, csak ha mindent akarok látni ,akkor huzigálnom kell a képet jobbra- balra- fel-le, hogy mindent lássak..
-
Rick4
félisten
ja, még egy kérdés: ha a notimban X300as VGA van, és most egy 1024es kijelzővel nyomom, akkor mi van, ha 1400X1050eset teszek bele. fogom tudni ilyen felbontáson hajtani? mert most nem látom a válszthatók között...
-
Rick4
félisten
egyébként nézem itt a recovery partíciós eszmecserét, nekem lenne egy tapasztalaton alapuló hozzászólásom. anno nekem is ott figyelt a preload partíció, meg a recovery rész, de nem voltam elégedett a gyári xp-vel. régóta használok egy win xp sp2 fine tuned hun elnevezésű n-lite-tal készített verziót, minden frankón megy rajta, de az eredetihez képest sokkal gyorsabban megy. az ibm oldaláról letöltöttem a notihoz tartozó drivereket, feltettem ezt a verziót a notira, azóta is minden oké vele. mivel ez is megsérülhet, bevírusosodhat, norton ghosttal kiírtam egy dvdre a c meghajtó tartalmát, 4.5GB adat elfért 3.5Gigán, szal ha ennél több infót kell lementeni, azt is tudja a progi. épp ma csináltam egy ismételt mentést a mai állásról, szal hogyha elszállna, előveszem a dvdlemezt, beteszem, F12vel dvdbootot állítok be, törli a c meghajtót, és újrarakja arra, ami volt (minden ott van programok, háttér, mintha csak újra bekapcsoltad volna). ott figyel a lemez a táskában, ha gáz van, 25 perc alatt ott a rendszer kompletten. és ugye a recovery partíció sem foglalja a helyet, nem beszélve arról, hogy ha a vinyód végleg megállna, akkor tulajdonképp a recovery is ugrott...
-
Rick4
félisten
kérdeznék egyet: van egy R52esem, teljesen jól megy, mindene okés, de egy pici bajom van, van egy autógáz-elektronika progtamozó szerkentyűm, ami soros porton dolgozik, az asztali géppel frankón működik. szeretném a notival összekötni, mert ugye csak nem mindegy, mit hurcolok...próbálkoztam már usb->serial átalakító kábellel, (profilic verziós) de nem szuperál, a progi nem látja a COM1-es portot, így végső megoldásnak a pcmcia->serial átalakító tünik, de ez 7700ft. van-e esetleg infója valakinek arról, hogy a pcmcia hogyan működik, elsősorban abból a szempontból, hogy ezel a kártyával tudok e belőle teljes értékű soros portot csinálni, másrészt a pcmcia csatlakozóba dugott eszközök eltávolítása hogyan történik, (hardver biztonságos eltávolítása- leállítás módszerrel, vagy csak úgy használom, mint az usb-t, ha akarom egy perc alatt 10szer dugom be, 10szer húzom ki? van valami alapszabály a használatával? köszi.
-
Rick4
félisten
van egy thinkpad R51esem, ment szépen, volt benne egy pannonos pcmcia netkártya. ugyan épp nem volt használatban, de villogott a kis ledje. gondoltam, kihúzom, és elteszem, úgyis ritkán kell. erre fogta magát, elment minde, se kép, se hang, se töltővel, se akksival nem indil, még egy csippanás sincs. mi lehet a bibi??
Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged