-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
Bár a megjelenésekor végigjátszottam, sikerült elég jó áron hozzájutnom a GOTY verzióhoz, így ismét ebbe ölöm szabad perceimet/óráimat. Lenne egy-két kérdésem, mert nem tiszta már a dolog sajnos visszaemlékezve.
Keira mindenképp visszamegy az elátkozott sziget tornyába, aminek köszönhetően meg kell őt öljük? Korábban lefeküdtem vele, most viszont hűséges leszek Yen-hez Ill. most futottam bele az egyik mellékküldetés által Letho-ba, aki búvóhelyként használta a birtokon lévő istállót, ahonnan nekem szörnyeket kellett volna kiirtanom. Végül segítettem neki és követtem a banditákhoz, akik átverték, majd az egész vége az lett, hogy Kaer Morhen-be várjon majd meg, ott nyugodtan élhet. Erre a szálra ti is rátaláltatok? Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged