Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már rég letettem a neki való segítésről. Egyszerűen lép egyet, majd a megkérdi, hogy lépjen-e még egyet. Vagy hsz-t gyűjt, vagy nem neki való a játék. Egyikhez se asszisztálok.
A játék se tetszik neki igazán, és a reakciómat is megnézheted erre a hozzászólására. A véleményem az óta is tartom.
-
MM01
tag
Oszinten, neked tetszik igy ez a jatek? Mert nem tudom elkepzelni hogy mi a jo benne ugy, ha naponta 2x total alap dolgokat kerdezel. Mert ez nem elakadas, hanem nem nezel utana semminek onmagadtol. Hozzateszem, en amikor elakadtam par kuldinel, inkabb szenvedtem vele fel-1 orat de rajottem magamtol, szerintem sokkal elvezhetobb igy (talan a Witcherek kohoja volt kivetel). De mondom, mas az amikor vki elakad, abban szivesen segit barki, de nalad nem ez van. Mondom ezt ugy hogy tegnap en is segitettem, amit sztem tok egyertelmuen megfogalmaztam
-
Nem igazan ertem a beszolast. Olyan kerdeseket teszel fel allando jelleggel ami kb. 30mp google hasznalattal megtalalhato. A witchet set bonusz oda van irva a jatekba, ha feleviszed az egeret az adott itemnek. Tehat meg csak a keresot se kell megnyitni. Ahelyett, h orulnel neki, h van aki valaszol, meg beszolsz a tobbieknek, h nem segitenek olyan kerdesek megvalaszolasaban amit magadtol meg kene tudni oldani.
-
Andos91
csendes tag
Sziasztok,
Youtube-on egy csomó videót néztem nyersanyag, mutagén farmolással kapcsolatban. Egy adott területen legyakom a mobok csoportját, meditálok pár órát és megismétlem. Viszont a mobok nem élednek újjá helyette más lények jelennek meg vagy tök máshol spawnolnak újra. Ezt updatekkel vették ki? Vagy van valami megoldás?
-
Ptech
addikt
Sziasztok,
Bocs, ha volt már, kereső nem segitett..
létezik valamilyen képlet, hogy a sebzés pontosan hogy számolódik? Arra gondolok, hogy az Inventory menüben a C gomb megnyomásával látható egy sebzés számitás, ez viszont nem veszi figyelembe a Cat School talent által adott crit damage bónuszt, és a felszereléseken található crit damage bónuszokat sem.. -
onkelz
aktív tag
Megoldódott, köszi
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy a Ronda baba küldetésnél mikor kell beszélnem Lamberttel az Elemek köréhez vivö útról?Ha odamegyek hozzà pàr mondatos beszélgetés utàn indul a Végsö megpróbàltatàs küldetés....
-
awacs
tag
Hogy lehet nagymesteri szintre fejleszteni a witcher--cuccaim?
-
-
perge666
veterán
[Mondasz valamit]
Én nem vagyok nagy focista,ezért nem tűnt fel. -
wanted5
őstag
Sziasztok!
Van-e arra valami mód, hogy vásárlás közben lássam, hogy mennyi van az adott dologból nekem? Vagy, hogy van-e nekem abból egyáltalán...
A nexus modot már átböngésztem de nem találtam semmit, bár lehet hogy rosszul kerestem.
-
Lefty
addikt
Olgierd csak szerintem nez ki ugy, mint David Beckham?
Mar a sebhelyeket leszamitva. -
cyberkind
félisten
válasz
Rony949
üzenetére
Lehet, hogy rengeteg jön, de abból engem alig céloz meg kb 10, de lehet ezzel is sokat mondtam.
Minőség kell nem mennyiség, Witcher 3 után meg pláne, nehéz rászokni/visszaszokni a "rosszabbra".Én egyébként 20-at jósolok, ha minden igaz télre megvolt minden a küldetések beimportálásán kívül, ha szép lassan melóznak, ennyi időnek elégnek kell lennie mindenre, és akkor jönne az új vga generáció meg talán konzol is.
-
Rony949
addikt
Három éves lett ez a remek program.

-
Wapi
csendes tag
Első találat a witcher 3 nagymesteri farkas páncél kifejezésre youtube-on. Kb 7 perc 10 mp-nél kezdődik az a rész, amit Lenry linkelt

-
Andos91
csendes tag
Srácok miből esik legnagyobb eséllyel vörös mutagén?
Velenben is találok, vagy máshová kell utaznom? -
awacs
tag
válasz
zegi_norbi
üzenetére
Köszönöm,de nem találok semmit.Amúgy igen,az a küldi.Milyen könyvről van szó?
-
awacs
tag
Kutasd át a régészek táborhelyét! Ez a feladat a farkas iskola terveihez.Segítsetek léccí!Mit kéne megtalálnom?
-
Andos91
csendes tag
Én most járok 72 óránál, és még csak 11-es vagyok... Ráadásul Velenben járok, de kérdőjeleit még csak félig csináltam meg.
Viszont minden fűszál mögé benéztem ahol jártam, és rongyosra gyűjtöttem az inventorym.
Am. páncélfestéket hol lehet találni? Festékem már van. Lehetőleg ne rikítót. -
Lefty
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Koszi a segitseget. Meg azt szeretnem kerdezni, hogy melyek az ajanlott szettek? Eddig en vegig griffben voltam, mert az passzolt a stilusomhoz. Van egy kozepes pancel, hogy azert vedjen ha bekapok par csapast, meg raerosit a jelekre - azokat meg szeretem a kozelharccal kombinalni.
-
cyberkind
félisten
Hajjaj, nekem elsőnek amikor sok mindenről fogalmam se volt, 120 óra körül lett vége, most még több szerencsére.

Az első (HoS) annyira nem a második tükrében, csak kibővítették a map felső részét Velen-ben, de a B&W, hajjaj, az egy új játéknak is jó lenne.

Küldetéseknél kékkel látod a HoS-t, pirossal meg a B&W küldiket ha jól emlékszem, kijelölöd és mehet a menet, nagyon tetszeni fog mindkettő.

-
Lefty
addikt
Sziasztok,
en most fejeztem be PS4-en az alapsztorit, 71 ora volt nemi mellekkuldetessel, 34-es szinten zartam remekmu griff cuccban. Nem semmi egy jatek, ennyi tartalmat meg semmiben nem lattam. Most meg majd kezdem a 2 dlc-t, azok mennyi idot adnak meg hozza ugy hozzavetolegesen? Meg szeretnek csinalni minden mellekkuldetest is, annyira jo, hogy itt nem ugyanazokat kell csinalni mindig, hanem tok jo kuldetesek vannak.
-
TBT
addikt
Ügyesek ezek a modderek:

-
Wapi
csendes tag
Ez nem azon múlik, ki mit ajánl a fórumról, hanem a játékon belül nyisd meg és nézd meg magadnak a küldetéslistát. Piros, ami még a szintedhez nehéz, zöld az okés, szürke, amiért minimális xp-t kapsz.
Ne vedd sértésnek, kérdezni lehet, szerintem eddig is szívesen segített mindenki, na de ennyire kifog rajtad ez az játék? -
Lenry
Topikgazda
válasz
tomazin
üzenetére
ha nem találkoztál vele, akkor honnan tudod a címét?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként asszem ja, az a címe.
egy fallal körülvett birtok bejáratától nem messze haldoklik egy fickó, ha belebotlasz, akkor kapod meg a küldetést, egyébként nincs hirdetőtáblán vagy ilyesmi (a sztorija jellegéből fakadóan nem is lehet) -
Lenry
Topikgazda
válasz
Atti777
üzenetére
elég nehéz harc, de ha feljutsz a szobrok mellett (ha szemben állsz a trónnal, akkor mögötte szökőkút és attól balra) van egy lépcső, ami felvisz egy teraszra (a terasz végén van egy ajtó, mögötte a fickóval, aki beindítja ezt az egész küldetést), oda nem mennek fel utánad. onnan ügyesen, bombákkal, nyílpuskalövésekkel vagy Jelekkel fel tudod egyesével csalogatni magadhoz a szobrokat vagy ha van elég bombád és nyilad, akkor onnan fentről is elintézheted őket.
(és mivel fenn nyugi van, így meditálhatsz is, ha kifogynál a bombából) -
awacs
tag
Hogy lehet "kivonni a tünde kardot és pajzsot"?
-
Ez a poén csak most, a nemtompontosanhanyadik végigjátszás során jött szembe.

-
awacs
tag
Egyetértek a többséggel.A játék hibái ellenére is(ennyiszer egyszer sem kérdeztem),ez egy fantasztikus game
. -
awacs
tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Köszönöm!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mar a sebhelyeket leszamitva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)