Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
3840x2160
meg még egy
sajna nem marad így az fps miatt.
-
Lenry
Topikgazda
-
NandorHUN
addikt
válasz
szami777
üzenetére
Igazság szerint a játék legelején volt 1 rész ahol nagyon szenvedtem és ezért betoltam egy 3x XP szorzót 1-2 lvl elejéig (olyan lvl 8-10 környékén), talán ha max 4 lvl-t fejlődtem utána kikapcsoltam.
Viszont most könnyűnek találom a játákot, már kitapasztaltam és szeretnék visszatérni oda ahol kb "lennem kéne"
Remélem így érthető.Egyébként meg ha nehézséget állítok akkor megint csak több XP-t kapok, nem?
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Kérdéssel fodulnék hozzátok: van bármi módja, hogy az XP növekedést megállísam ideiglenesen?
A játék nem jelent elég kihívást, így pár küldetés elejére szeretném meállíani azt, hogy XP-t kapjak. Erre van mód? Nézegettem nexusmods-ot, de ahogy láttam csak az ellenkezőjére van lehetőség. Debug konzolban is csak XP-t lehet adni, elvenni nem nagyon ha jól láttam. -
Lenry
Topikgazda
válasz
FireKeeper
üzenetére
áhh, sorry, még most amikor írtad, hogy ott van, akkor is végig kellett futnom vagy háromszor mire észrevettem

-
Lenry
Topikgazda

a Topikgazda kollégát szeretném megkérni, hogy ezt a hozzászólásomat linkelje be legyen kedves az Összefoglalóba
köszönöm
ha lesz időm, akkor írok egy szép összefoglalót is, de az még kicsit odébb lesz
-
Lenry
Topikgazda
mivel a házad elveszik, így a tartalma is, szóval igen, amit meg akarsz tartani, azt lapátold át a ládádba, ott biztonságban lesznek
-
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Mai szemmel nagyon kihalt és lélektelen - itt most persze nem arra gondolok, hogy a Mojave-sivatagban játszódik.

Ha elkezdem az NG+-t, akkor ugye a felszerelésem nagy része megmarad (spéci, questekhez kötött motyók kivételével), így akkor célszerű a játék indítása előtt, mármint az ucsó mentéskor magamhoz venni mindent, amit csak tudok? Mert ugye a fegyverek, páncélok jó része ki van állítva a házamban, vitrinben, ha ott maradnak, azok elvesznek?
-
Edem05
őstag
Tegnap szereztem meg a Manticore armort, hát ez valami brutális az Euphoria mutációval. Nagyon komoly, hogy be lehet tolni 2-3 nagyobb főzetet is egyszerre. Olyan buffot adnak, hogy ihaj
Nagyokat nézek egyes szitukban. -
Methionyl
senior tag
Ki milyen felszerelést használ NG+ban?
Rajtam még a Grandmaster Wolf Gear van ami 40-es szinttől lehet viselni, de így lvl 57-en kicsit kevésnek érzem. Már az alap 50 arany értékű olcsó ruháknak a boltba is jobb statjai vannak
Szerk.:Vagy NG+-ban megváltozik a statjai? Lehet hamar kérdeztem minthogy utána néztem volna

-
Nagyon érik már a visszatérés Velenbe NG+-szal... az elmúlt hetekben végigszenvedtem újra a FO NV-t, hát borzalom volt, most meg a FO4-et tolom újra, de annyira unalmas, hogy sírva ülök le játszani.

-
drachoHUN
senior tag
Ez a Gwent is nagyon jó. Az első részben emlékszem nem szerettem azt a játékot, amit lehetett tolni dobókockákkal. Ez sokkal jobb.
Ajánljon már valaki egy ilyesmi kártya játékot, amit lehet akár online is tolni! Köszi! -
cyberkind
félisten
válasz
Šolaire
üzenetére
Nem tudom mi erős ebben, ez egy legendás cucc, egy legendás filmből, vagy netán nem láttad a Ponyvaregényt?

Én is ezzel járok nap mint nap a boltba, de még csak azt se mondták, hogy mennyire király a pénztárcám.

(#14074) Solaire
Úgy, hogy inkább rendelte volna ezt mert ez jobb viccesen megjegyezve, de mindegy is.
-
Edem05
őstag
-
.LnB
titán
Na megvan a cicaruci. Alap verzió persze, a fejlesztettek 23-29 lvl limitesek. Fura a kinézete. De gondolkodtam, nem fogom nexus-ról modolni a páncélokat. Majd lesz jobb kinézete is később ahogy fejlődök.
-
Lenry
Topikgazda
véletlen visszakerültem ennek a topiknak az elejére, és rábukkantam erre a hozzászólásra
azért nem minden és nem úgy valósult meg, ahogy először mondták

-
Edem05
őstag
Persze, te nem! De én igen, mert meg lettem fertőzve ezzel a játékkal
Nem bírom ki, hogy ne folytassam. Annyira érdekel, hogy inkább tolom így, de mint mondom nem túl nyerő.A tegnapi egyik HoS-os küldetésnél is mi volt?
Egy festményről kellett beállítani a környezetet és nem tudtam mit kell csinálni mert annyira kockás volt a kép
YT-on kellett megnéznem azt a részt. -
cyberkind
félisten
Én rengeteg páncélt úgy szedtem össze, hogy a harmada se voltam az előírt szintnek, de ugyanígy csináltam meg jó pár küldit, izgi tudott így lenni.
Szerintem ez kell neked, ez való a kaszaboláshoz a legjobban, egyébként vannak videók a szettekről, hogy melyikkel mennyire csökken a stamina meg ilyenek, azt is ajánlott megnézni de ott is a könnyű páncélok jönnek ki a legjobban mint ez is. 
(#14059) genndy
És mégis annyi az ára vagy annyi se mint egy Season Pass-nek, már a HoS is zseniális egy kiegészítő volt nemhogy ez (B&W). A Dying Light Following kiegészítője hasonló jellegű még, az is majdnemhogy egy másik játékot ad. -
genndy
addikt
Páncélokhoz: ha csak a kinézet a lényeg, PC-n lehet modolni, Nexuson millió textúracserélő van. Statokhoz nem nyúl, csak a kinézethez (Dark Undvik pl. nekem nagyon bejött). Meg jópár plusz páncélt is beraktak (pl. Witcher 2-ből is tudtommal).
@cyberkind: hál' istennek messze vannak a szokásos DLC-ktől, szándékosan nevezi a CDP is hivatalosan kiegészítőnek (expansion) mindkét kijött nagy plusztartalmat.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Persze, hogy kaszabolok! Szinte csak azt csinálom. Alt-tal kitérés, és gyapálom őket! Lehet ma összekaparom a macska cuccost. lvl17-re írja a questet, pont ott vagyok. De ahogy néztem jó messzire elküld a darabokért. Viszont lehet megvan a mai program.

(#14056) Edem05 Én tuti nem nyomnám olyan grafikával.

-
cyberkind
félisten
Én próbáltam a macit de mivel nehéz páncél nem tetszik, a macska nagyon jó döntés ha nem zavar a külseje, az egyik legjobb szett, de az is számít, hogy milyen a stílusod, ha szeretsz kaszabolni ezerrel akkor a legjobb, én a pörgős támadással sikert sikerre halmoztam de még a nagy vadak ellen is, csak a sok használat után meguntam és csúnya is volt így lett a farkas ami szintén jó cucc, főleg a bónuszai miatt mert azért megesik néha, hogy bekapok pár ütést meg hasonlóakat innen onnan.
(#14056) Edem05
Pont itt tartok én is, már az is zseniális ahogy indul a DLC, nemhogy a terület meg a többi, és ez csak egy DLC.
-
Edem05
őstag
Találtam egy Alchemy build-et, ahhoz meg a Medve kéne. Lehet összedobom, megnézem milyen, úgy is vettem 7 skillpont resetelős potit. Ha nem tetszik vissza az egész.
Este befejeztem a HoS dlc-t rögtön utána el is kezdtem a BaW-t. Bakker, kapunk egy teljesen új területet, tele hirdetőtáblákkal és kérdőjelekkel
Még Skellige-t se pucoltam ki csak a bal szélét. Aztán most itt is televágja a térképet. Hát lesz mit felfedezni az biztos.Jöhetne már a kártyám gariból, nem túl nyerő minecraft grafikán végigtolni a játékot

-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Keira-val
nyugiba lerendeztük. Elküldtem északra. Mégis csak megvolt, nem lehetek paraszt vele. 
Ha a páncélokat szigorúan csak külső alapján kellene megítélni akkor a Medve tetszik legjobban. Most is olyan páncélom van, csak nem nevesített, piros hosszú, és közepes páncél nem nehéz.
Wolf se néz ki rosszul. Az alap Griff-et le tudnám már gyártatni, de ronda, és nem tetszik a szett bónusz. -
cyberkind
félisten
Akkor már sejted.
Viszont ha nem vele tervezel elvileg a játék későbbi részében nem fog megjelenni ha minden igaz, Keira-val, hogy sikerült a beszélgetés, harc lett vagy elment északra(Kaer Morhen). Én a macskoszban toltam nagyon sokáig, az tény, hogy mivel könnyű ezért nagyon gyors de nagyon bénán néz ki minden változata, illetve ahogy próbálgattam nekem a nehéz páncél már sok, és jelentősebben lassabb leszek tőle és jobban fáradok, most a farkasban tolom, az nagyon jól néz ki és nagyon jó cucc is közepes nehézsége ellenére (meg persze farkasok vagyunk
), de amúgy rajtad áll, hogy mi a stílusod a játékban, a kiegészítőben meg úgyis kukázzuk az összes páncélt, egyébként a griff se rossz, de a nehéz páncélokat már kerülöm az biztos. 
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Így tökéletes. Köszi.

Igen Triss-nél márvannak jelek, és beszélgetések amik már most arra viszik a szitut. És tudtam is előre, hogy ő is vevő a dologra. A múlt miatt is ugyebár.. Páncél szettekről mik a véleményetek? A nevesítettekről? Haver a könnyű (macsaka?) páncélt ajánlotta. De érdekelne más szettekről is pár vélemény.
-
cyberkind
félisten
Én se kártyáztam mert béna voltam és vagyok benne, úgyhogy ez NG+ hozománya lesz majd.

Az első bugyizás nem számít semmibe se bele, viszont ha nem akarod a vörös hajú lányt (Triss), elvileg vele már találkoznod kellett, akkor lesz egy rész ami egyértelmű lesz, hogy ha a másikat választod akkor több mint barátság jöhet, nem tudom ez mennyire spoilermentes, nehéz ezt leírni jól szerintem.

-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Skellige-re már küld főküldi, hogy keressek egy oda tartó hajót.
Én annyival vagyok gyorsabb szerintem, hogy nem kártyázom. Nem érdekel.Jó is, hogy mondod a csajokat. Eddig egy "bugyizás" megvolt. De akkor óvatos leszek mert nekem a fekete hajú csajszi kellene.
Ha esetleg van tanácsod az ügyben akkor szigorúan spoiler nélkül írhatsz, de ha ennyit lehet spoiler nélkül már ez is segítség. -
cyberkind
félisten
Ezek szerint csak én haladtam valami kegyetlen lassan, minimum 40 óra kellett, hogy odaérjek,
szálhoz meg még több, én nagyon elvesztem a játékban.Dandelion-os 
Imádtam ezt a részt is, nagyon jó és hangulatos helyekre megyünk itt (mondjuk hol nem
), Skellige-re nem is tudsz menni csak ha a főszál odaküld. És egy tipp, a romantikus szálat majd hamarosan gondold át nehogy úgy járj mint én is, mindenkit akartam de senki se lett meg.

Na jó, a DLC-ben csak összejött, de az nem olyan.

-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Már túl vagyok rajta jóval. Írtam is, hogy hétvégén csináltam.
40 óránál tartok, lvl 17 (asszem), és jelenlegDandelion felkutatásán ügyködök. Nem semmi, hogy meg van kutyulva az a szál. 
Általában úgy csinálom, hogy minden kérdőjelet és minden alküldetést próbálok megcsinálni a sztori küldik előtt. Bár most egy pár küldi átvinne Skellige-re. De oda nem akarok még menni, azokat hagyom kicsit.
-
cyberkind
félisten
-
Lenry
Topikgazda
a szellem a Fúriák anyja, ha kiszabadítod, akkor bosszút áll a lányain azzal, hogy elhozza a gyerekeket (meg elpusztít egy falut). a Fúriák cserébe szörnnyé változatják Annát mert nem vigyázott a rábízott gyerekekre (akiket persze egyébként a Fúriák megettek volna).
Anna halála miatt a Báró öngyilkos lesz.ha megölöd a szellemet, akkor meg nyilván mindez nem történik meg -
Lenry
Topikgazda
válasz
zed1983
üzenetére
azon hogy kiszabadítod-e a fában lakó szellemet.
ha megteszed, akkor a szellem elviszi az Árvák Falujából az árvákat, Anna szörnnyé változik, a Báró felakasztja magát.
ha megölöd a szellemet, vagy teljesen elkerülöd azt a küldetést, akkor a Fúriák megeszik a gyerekeket, de Anna és a Báró túléli a küldetést.fontos, hogy az Erdő Asszonyai küldetés előtt vagy után csinálod ezt a küldetést, ha még azelőtt, hogy azt megkaptad volna, akkor a szellem nem foglalkozik a gyerekekkel, és így nincs hatással Anna sorsára -
-
.LnB
titán
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Mennyi esély volt erre, hogy neked ott lóg?

"sajnos nem olyan jött mint a képeken"
Hát nagyon remélem, hogy nekem olyan fog. Persze most 3$ semmi, ezért is kattintottam rögtön a vásárlásra. Gondolom nem lesz nehéz fém mint a 8000-es eredeti változat, de remélem úgy fog kinézni mint a képen ami van.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
FireKeeper
üzenetére
köszönöm az infót

-
bacsis
Közösségépítő
Srácok!
Lehet valahogy ezeket a rúnaköveket kicsit "erősíteni"? mert ez hogy 2-3%-ot adnak, kb mint halottnak a csók
-
.LnB
titán
Voltam tegnap a StoryShop-ban a WestEnd-ben. Van sok kocka dolog ott, köztük Witcher-es cuccok is. Beszéltem az eladó csajjal, mondta, hogy szokott lenni fém Witcher medál. Van olyan is ami világít. És elég jól is néz ki: [link].
Aztán hazajöttem és kutakodtam kicsit, majd rendeltem egy ilyet: [link]
Ennyit megér próbának. És van olcsóban is. Hordani persze nem fogom, kilógatom majd sztem a monitor fölé.Viszont tetszik az a Witcher-es pénztárca, egy olyat lehet rendelek majd tőlük. [link]
-
-FLY->
őstag
Még karácsonyra vettem meg (5k dobozos sima alap kiadás az MM-ból), kb akkor el is kezdtem, még tart az alapjáték, kb heti 4-5 órám van csak rá. Engem nagyon behúzott, még mindig csak ámulok, hogy hogyan tudtak ennyi tartalmat ilyen minőségben belegyömöszölni egy játékba.
-
zed1983
őstag
Köszönöm a sok segítséget!!!
Amit csak a spoiler miatt kaptam
Elég ha egy valaki elmondja, nem kell másnak beszólnia -
törölt tag
válasz
tomazin
üzenetére
Harmadjara jatszom vegig ~100%-osra (minden kuldtetes, kerdojelekbol csak elsore neztem meg mindet illetve a ruhakbol is csak legeloszor gyujtottem ossze mindet) a jatekot
, akinek az elso 10 ora utan tetszik, annak vegig tetszeni fog es nagyon fogja sajnalni, amikor a vegere er.
Megvettem XBoxra (ott jatszottam vegig 2x) es most Steamre is, hogy teljes pompajaban is lassam. -
cyberkind
félisten
válasz
tomazin
üzenetére
Én csak a Dying Light The Following DLC-jéhez tudnám hasonlítani az itteni DLC-ket, pont annyit és pont olyan minőségű tartalmat ad hozzá az alaphoz amire más kiadók egy teljesen új játékot építenek fel, úgyhogy egy percig se kérdés, hogy megérte-e a DLC pakk mert igen a válasz, ez a játék teljesen minőségi műalkotás, erre nyugodtan lehet mondani, hogy művészet.

-
Gery9112
őstag
Csatlakozom én is a topichoz pedig már karácsony óta megvan a játék. :-D Tegnap sikerült a HoS végére jutnom és azta....nehéz ezek után más rpgvel játszani az tuti.
-
zed1983
őstag
Sziasztok
A véres báronàl min múlik, hogy fel akasztja magát?
-
Rony949
addikt
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Valahol meg lehet nézni, hogy mennyi időt raktam a játékba? -
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
A briliáns jelzőt használnám.
De igazából felesleges bármit is írnom. Tudtam, hogy jó. Tudtam mekkora rajongó bázisa van. Csak eddig nem álltam neki. Alapból a fantasy rpg-k kicsit hátrébb sorolódnak nálam. Csak a WoW és a Dota 2 volt kivétel. Aztán most nemrég egyik cimbi is mondja, hogy Witcherezik. És nem is terveztem megvenni most sem. Valami hülye ötlet révén gondoltam ránézek a Steam Summer Sale-re. Én direkt kerülöm már ezeket a Sale-eket, annyi pénzem bánta eddig mindig. És rögtön a Witcher 3 akción akadt meg a szemem. Jól van gondoltam, akkor ne távozzak már üres kézzel. Megvettem az alap game-t. Nem a Goty-t mert az túl logikus lépés lett volna.
2-3 óra játék után léptem ki és vettem meg külön a dlc-ket. +5€-val jöttem ki többre elvileg, de kit érdekel egy ilyen játéknál?Maga a játék az első órákban már letaglózott. Most van benne 22 órám. És elképesztő, hogy egyre jobb. Nehéz elszakadni tőle. De nekem egy nagyon hosszú "utazás" lesz ez, mert elég limitált időt tudok már játékra fordítani. És tudom milyen hosszú a játék, felkötöttem a gatyám. Szinte sose akarok belőle kilépni. Érdekes módon ha úgy érzem, hogy kicsit leül a játék a farmolós questektől, akkor csak elindítok egy mellékküldit és máris tetőfokára hág a hangulat. Egy mellékküldetésnek komolyabb sztorija van ebben a játékban mint a legtöbb mai AAA cím teljes története. Tőlem a legnagyobb dícséretet az írók kapják. Pedig minden más is hibátlan. Egyszerűen nem lehet belekötni. Az a furcsa, hogy meglepett a komplexitásával a játék. Nem voltam felkészülve arra, hogy olyan single player játékkal lesz dolgom ami annyira komplex mint a World of Warcraft. Pedig így van. Kicsit nehen rázódtam bele, első pár órába elvesztem. Főleg mikor megkapjuk a nagy területet. És csak csodálkozok, hogy Úr isten mennyi tennivaló van ebbe. Egyetlen dolog amit nem vágok az a kártyázás. Majd egyszer utánaolvasok, de annyira nem is érdekel.
A baj velem van. Nem játszottam a korábbi részekkel, és hogy eddig halogattam ezt a játékot.
-
drachoHUN
senior tag
Most vettem meg én is. Holnap talán bele is kezdek.
Jó régen az első részt végigvittem. Már nem is igazán emlékszem a sztorira. A másodikat akkor frissiben el is kezdtem, de aztán technikai okok miatt félbemaradt. Viszont nem igazán akaródzik a második részt kitolni. Valaki tud valami jó összefoglaló írást vagy videót az első két rész sztorijáról (angolul ha lehet, de ha magyar az se vészes)? -
.LnB
titán
Meglepődtem mennyire él ez a topik. Azt hittem én vagyok már az utolsó gamer aki végre megvette a játékot.
Holnap írok majd róla egy kis véleményt. Jelenleg 10-es szinten vagyok (még csak). -
cyberkind
félisten
Szóval ha jól gondolom az alap, dobozos verziónál a kézikönyv hátulján található kód amit beírok a GOG-nál és megkapom a játékot, igaz?
Tudom, hülye kérdés csak mivel ott az áll, hogy írjam be ezt a kódot bizonyos extrákért így nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyokat nézek egyes szitukban.