Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha PC-n kikapcsolod az összes alapértéken bekapcsolt post-process szűrőt (élesítés, tompítás, maszatolás egymás hátán), már attól olyan, mint ha duplájára növelnéd a render felbontást és a geometria/textúra részletességet, és ahogy néztem egyszer konzolon, ott is rá van tolva ez meg az alapból, csak ott nem konfigurálhatóan (mint szinte minden játékra már rég, mert divat lett az előző generáció kifulladásakor, ahol a régi vas rozsdáit próbálták elmázolni ezekkel, csak hozzászoktak az fejlesztők és játékosok is), nem csak a render felbontás a kicsi (1080 alatti) az első One/4 gépeken.
Szóval ja, a 3. részbe bőven elég lenne betolni egy HDR10 képmódot, és új konzolon is felhúzni a render felbontást >=1080-ra, illetve ott is kikapcsolhatóvá tenni a blur szűrőket, illetve maszatolós féle anti-alising szűrőt (pl. natív 4k-ra amúgy se nagyon kell már semmi AA), aztán kész is, újra"referencia" közeli a látvány még ma is. PC-n látszik, hogy elég jó a kidolgozottság 4k kijelzőre is.
De ő szerintem az előző részekre gondolt.

Főleg az eső az, ami egyértelműen nagyon koros már. Sőt, úgy emlékszem a sokszorosan túlméretes gépen (több évvel a megjelenés után aktuális közép/felső-kategóriás vason) is nagyon "akadozott", mert az AMD driver-el hülyén működött a Vsync (anélkül pedig ugye megy a tearing), FreeSync pedig még nem nagyon volt (mondjuk VRR-om nekem azóta sincs, mert TV-ket használok monitornak). Tavaly néztem egy nVidia kártyával nem volt gond (kivéve, hogy valami háttérben futó program miatt szaggatott egyszer, szóval nagyon érzékeny még ma is, bármilyen erős gépen képes ma is akadozni bármitől), passz hogy AMD-n mi van azóta.A második rész elmegy, de az a grafikai stílus személy szerint nem annyira tetszik. Az első rész "nyers", illetve kissé fakó képe is passzolt nekem ehhez a világhoz, és a harmadik *valódi részletgazdagsága* is nagyon tetszik, de a második rész erős "HDR effect" íze és erős színezettsége már nem annyira jött be (bár a harmadik rész se fakó a legtöbb helyen, de van többféle terület, a második viszont tényleg el van eresztve a mázzal).
-
Lenry
Topikgazda
válasz
genndy
üzenetére
mindkét befejezést megjátszottam és nekem nem volt ennyire egyértelmű
számomra az a befejezés egyrészt egyáltalán nem veszi figyelembe Vivienne akaratát, plusz ugye aztán rá van erőltetve Guillaume szerelme, amit a történtek után nyilván nem fog elutasítani, de ki tudja mennyire őszinte a viszonzás, másrészt tényleg azt vettem le a történtekből, hogy Guillaume halálosan beleesett az első szembejövő nőbe... nem ez szokott lenni a tartós kapcsolatok alapja.
ugyebár ez a Witcher világa. itt nincs Boldogan éltek, amíg meg nem haltak
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Methionyl
üzenetére
Igen, ehhez az kell hogy
a lovagnak nem mondod el hogy mi van a csajjal, és a rigóra teszed át az átkot.
A lovag alkoholista lesz, de szerintem ez a jobb befejezés, mert baromság hogy eldobja az életét egy nőért, akit amúgy egyáltalán nem ismer, csak belezúgott mert jó nő. Még ha ezt nem is látja be.Illetve pontosan ez hol is van?

Novigrad kikötőjének északi csücske, a B&W főszál végigjátszása után jelenik meg itt. -
Szabi®
veterán
Vajon a kövi konzolokra remasteredezik a Witchert ? Neki kéne állnom megint kalandozni kicsit,de ha azokra is kijönne feltupirozva akkor megvárnám.

-
genndy
addikt
Jé, tényleg, toll!
Ez melyik befejezése a küldijének? Nekem a főszál vége után a palota egyik teraszán álldogállt, Szerintem ez nagyon pozitív vége a küldijének, merta lovag sráccal együtt, mert én azt választottam hogy a lovag vegye át az átkát. a lány is meggyógyul és a srác is csak néhol tollas, meg néha kukacot akar enni, de semmi komoly bajuk nincs. 
-
-
-
need
addikt
És volna még egy kérdés..a Csak 1 maradhat küldetést hogy kell meg csinálni..?! már túl vagyok a lovagi tornán..
-
need
addikt
Sziasztok..
Toussaintban nincs lóverseny? vagy én nem találom..?!
-
janos666
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Nézz szét először a Másodlagos, majd a Sikertelen listán is mágikus lámpák után (vagy ha már nálad van a lámpa, akkor bármi Keira-val kapcsolatos után, mert lesz majd dolgod a lámpájával), mert az is elképzelhető, hogy már az utóbbiban van, bár akkor szerintem a Keira-s Főküldetés is auto-fail lenne (eleve piros szöveggel kaptad volna meg és most nem lenne listázva), vagy legalább is ott lenne most a fényképeden az opció, hogy elhívd magaddal, amire talán nemet mondana a korábban történtek miatt (hogy nem segítettél neki, mikor kellett volna).
-
Darabokra
senior tag
Sziasztok! Most már ott tartok, hogy a Vad Falka ellen kell sereget gyűjteni, majd Kaer Morhenben lesz a csata elvileg
és az a jelenlegi küldi, hogy segítsek Keira Metznek, de nem tudom, hogy mit is kéne neki segíteni, lehet hogy elakadtam. Ugyanígy vagyok azzal a küldivel is, hogy "segíts Trissnek elrendezni Novigradi teendőit" . Ennyire hülye lennék, vagy valamit figyelmen kívül hagyhattam? 
-
need
addikt
én pont a képzeletbeli bejáratnál vagyok csak nincs bejárat..valamiért..
való igaz hogy fölöttem van de a bejáratának ott kellene lenni ahol én vagyok..
a pontos hely Toussaint Ussar Erőd itt voltak a Griff nagymesteri cuccok is..!és [video] is van közbe találtam csak nekem ez a bejárat nincs ott..!

-
need
addikt
Sziasztok..
Szerencsésen végeztem a történettel nekem kicsit csalódás volt de nem erről akarok most értekezni..
Megérkeztem az új városba és van egy feladat a Menyből a tehén ami elvisz a romokhoz kész is a feladat és itt van még bónuszként ez egyik Grifin fejlesztés.. van itt egy barlang ami a fejtőrést okozza vagy is annak a bejárata csináltam képet hát ha tudna nekem valaki segíteni..szeretnénk oda bejutni csak nem tudok..
mellékelem a képet..
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
utólag nekem is eszembe jutott, hogy pár nekkert tényleg rá kellett volna tenni a képre

-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Számum, táncoló csillag, kartács.
-
nincsnév007
addikt
szörnyfészket melyik bombákkal lehet felrobbantani?
-
válasz
_Flood_
üzenetére
Nem, az Ezüst Medvekardból, ha megvan a fejlesztési ábra és a megfelelő kovács és a szükséges összetevők, akkor Hatékonyabb Ezüst Medvekardot lehet készíteni, aztán Kiválót, aztán Remekmívűt, majd Nagymesterit (B&W-ban). De ezt Lenry nagyon szépen összefoglalta.

-
_Flood_
aktív tag
43-as szinten vagyok és megszereztem a 40-es farkasos nagymesteri cuccokat. Hogy lehet upgrade-elni, mondjuk ha 50-es leszek 50-esre?
-
csab2
veterán
Sziasztok!
PS 4-en tolom ezt a remek játékot, és belefutottam három problémába.
Nekem az alapverzió van meg, ehhez vettem meg/töltöttem le a különböző DLC-ket, kiegészítőket.
Van a játékhoz (PS 4) néhány ingyenes küldetés. A Farkas felszerelések nevű kincsvadászattal van gondom. Át kellene néznem a Kaer Mohen közeli jelzőtoronyot, azonban itt nem tudom teljesíteni a feladatot, mert egy ládában nálam nincs benne egy levél, ami kellene. Így nem tudok tovább menni.
A másik gondom szintén ezzel a kincsvadászattal van. Kaer Mohen térképén: egy barlangban miután kinyírok egy elementált, feldobja a játék, hogy van egy új küldetés (Witcherek kohója), de nem tudom "felvenni" és nincs benne a küldetések között sem.
A harmadik bugba, a Hearts of Stone kiegészítő, Ofier távoli partjairól nevű küldetésében futottam bele: át kell fésülni a banditák földalatti rejtekét, de nekem nem nincs benne egy ládában egy levél, ami kellene a továbbjutáshoz.
Másnál is voltak ilyen hibák? -
Lenry
Topikgazda
133 óra és 30 perc, azt hiszem ez volt a negyedik végigjátszás. végig a legnehezebb fokozaton.
összesen 550 óra 37 perc.most egy kicsit tényleg pihentetni kell

pff most látom, hogy két év(!) volt már ez a végigjátszás... fáradok

-
janos666
nagyúr
Hmm. Már nem emlékszem ennyire részletesen a GUI-ra, de nincs olyan szűrőfeltétel, ami elrejti azokat a tárgyakat, amikhez nincs 1: elég magas karakterszinted, 2: elegendő nyersanyagod(/pénzed)? Olyan biztos rémlik, ami kiszűri azokat, amihez nem megfelelő a mesterember szintje, de hosszabb lista rémlik.
-
need
addikt
válasz
janos666
üzenetére
most amit csináltam kincs vadászatot párszor elakadtam és ilyenkor video nézés van..
nem értem hogy ebben az esetben miért marad ki Kiváló Legendás Farkas páncél hol ott a többi meg van tehát a kard is és a többi ruha is..! én a konkrét helyett nem találom..és ezt kell majd megkeresnem..! -
janos666
nagyúr
Általában egy witcher sense módban vöröslő állatfej karcolatot kéne látnod a környéken (pl. a barlang bejáratán). Van, hogy csak az után jelenik meg, vagy indul be rendesen a kapcsolódó kincsvadász quest, hogy azt nyugtázta Geralt (nyomtál egy action gombot az állatfejen w-sense módban és mormogott Geralt, hogy "talán szét kéne nézni"). Nálam többször is volt, hogy alaposan bejártam egy helyet, nem találtam semmit, aztán vissza kellett oda mennem a rajzokért (akár többért, tehát több ládáéért egy kupacban), mikor már aktív volt a kincsvadász quest, és akkor már megtaláltam a ládá(ka)t (nem tudom, hogy közben "termett oda", a w-sense nem jelezte pirossal korábban, vagy véletlenül sétáltam el mellette, de gyanús volt, hogy a w-sense nem kapta el quest nélkül, amúgy pedig elég alaposan volt elrejtve, hogy nem futottam hozzá elé közel, hogy előugorjon a loot opció).
-
need
addikt
Sziasztok..
Valami oknál fogva nem adta meg a Kiváló Legendás Farkas páncélt érdekes módon a többi pedig meg van..csak ez az egy nincs.. na most azt irja a szakirodalom hogy Skellige, Ard Skellig pontosabban Fyresdaltól nyugatra, favár hárpiákkal. Falon, torony mellett. találom..vagy is nem találom.. tudna nekem ebbe segíteni valaki..?
-
Lenry
Topikgazda
asszem azokat is kinullázza, bár a kajában pont nem vagyok biztos
egyébként ha ráfekszel a Shiftre, (tehát csak erős ütéseket viszel be), akkor semmi dolgod nincs, mint beszorítani egy sarokba, és csak ütni. minden ötödik-hatodik védekezés után két ütést be fogsz vinni, aztán megint védekezik és így tovább, támadni egyszer sem fog tudni.
ez minden 1v1 ökölharcban 100%-os taktika -
need
addikt
Üdv..
és köszi

van még itt valami ami kis gondot okoz a Tomboló Ököl.. meccs közben nem lehet bevenni semmit tehát nem engedi hogy egyek legalább is azt vettem észre de mi van a főzetekkel azt lehet box előtt bevenni vagy felesleges.. van egy versenyző a Szabó akit nem tudok sehogy leverni..! -
penge111
addikt
Divinity Original Sin II megvolt már? Nekem nyáron lesz rá jobban időm, már szeptemberi megjelenéskor megvettem Ps4-re, de ezt a csemegét későbbre tartogattam. Olvasatom szerint annak ellenére, hogy ez más stílusú rpg (crpg) a Witcher III-al emlegetik egy lapon!!! Mondjuk én is kis ürességet éreztem a Witcher 3 után, de én imádom az rpgnek egy igen szűk réteget érdeklő változatát, a jrpg-t is. Így a Nier Automata, vagy a Dragon Quest XI kicsit befoltozta azt a nagy űrt, ami a Witcher 3 után marad nálam. FF XV-ben azonban kicsit csalódtam...
-
need
addikt
sziasztok..
Hol kapok a legjobb pénzt a trófeákért? hol érdemes eladni??
-
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Kiss_R
üzenetére
érdemes ezt a modot feltenni, elég sok ehhez hasonló bugot javít
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Akkor érdemes lenne kipróbálnodi a Jade Empire-t. Az még nem annyira retro, és sok szempontból a Mass Effect első részének előfutára volt. A történet nagyszerű, a zene, a hangulat nagyon adja. Azt is szívvel-lélekkel csinálták még, EA befolyás nélkül.
Jorus: sztem javasoltam már, de ha nem akkor: ELEX, vagy Hellblade: Senua's Sacrifice.
-
Kiss_R
tag
Más is találkozott ezzel a grafikai buggal?
Gondoltam, kiállítom az alap farkas kardokat (minimál dizájn legyen azért, de úgysem fogok sokat időzni a normál szinten, megyek tovább NG+ játékba), és kaptam a lebegő hüvelyeket is
A nagymesteri farkas kardok esetében nem jön elő ez a bug, meg egy random kardnál sem (random witcher kardnál viszont igen).

-
nincsnév007
addikt
vagy csak én vagyok már béna?Caranthir NG+ ha egyszer eltalál egyből meghalunk? szinte a legkönnyebb fokozaton. -
janos666
nagyúr
válasz
chopin42
üzenetére
Nekem is egy igazán jó Bioware játék hiányzik már nagyon, túl régóta.

Tudom, hogy itt nem szép ezt mondani, de nekem a Witcher sorozat volt a ME/DA-pótlék. Pedig nem is volt sok, valóban jó Bioware játék, ami érdekelt és játszottam vele (az SW már nagyon nem érdekelt semmi formában [bár régen tetszettek a filmek és a Jedi Knight játék], annyira pedig nem voltam elvetemült, hogy a 2010-es évek közepén elővegyek valami MS DOS feelinges Baldur's Gate féle retro-t, még akkor se ha jött "enhanced edition", de nem teljes "HD remake", ahol az UI kezelhetősége és akár még a játékmechanika is némileg modernizált, nem egy "időkapszula" minden téren). Mégis olyan érzésem van a Witcher-el is, hogy "tök jó, de valahogy nem az igazi". Persze a másik irónia az egészben, hogy a DA/ME szériák is egy lejtmenet, gyakorlatilag minden rész egyre rosszabb (kivéve hogy a DA3 talán megelőzi a DA2-t), gyakorlatilag csak az első részek voltak igazán jók (ami csak két játék, és ezek miatt játszottam összesen héttel, mindig "epekedve"...). De az is lehet, hogy csak azért van ez így, mert gyakorlatilag a ME1 volt az első RPG-szerű játék, amivel játszottam, és ez húzott be után a DA1-be (pedig addig nem szerettem a fantasy témát, csak a sci-fi érdekelt). Szóval talán tényleg az a régi Bioware szellem, amit keresek, talán csak a sohasem replikálható "újdonság varázsa", talán csikit mindkettő. De valószínűleg egyik sem jön már vissza.A ME3-ban engem nem is a vége vert pofán, már ott rég "leültem", hogy totál statikusan kimerevített NPC-k álltak a háttérben, mikor sétálgattam a Citedellán, és ehhez hasonlók (teljesen letört a játék átélhetősége). A DA3-al pedig hasonló a gond, mint a TW3-al (feleslegesen nagy a bejárható térkép és side-quest a main stoy mellé) plusz az "általános kimerültség" a studiótól.
-
chopin42
őstag
A mass effect trilógia életem egyik legjobb élményét adta, egymás után 100%-ra kipörgetve, leszámítva a harmadikat:
előtt tisztelgek. A játékot egy ültő helyemben vittem végig 37 óra alatt, és amit kaptam a legvégén, azt akkora arconcsapás volt, mint a huzat. Az extended cut rendbe rakta, amennyire lehet, ha alapból azzal jön, akkor sokkal elégedettebb lettem volna. Az mindenesetre mellette szó, hogy a legvégéig egy elképesztően intenzív, érzelem-és akciódús, magával ragadó élmény volt. Ennyit off elég, de azt mindenkinek tudnia kell, hogy csak 3 mass effect játék van, mivel az andromeda még annál is nagyobb borzalom volt, mint amit a 3. vége alapján elképzelhettem volnaMarauder Shields főboss 
-
Lassan terápiás tanácsokat is lehet tölteni az összefoglalóba - mit tehetsz, ha végigtoltad a játékot, és ettől mély depresszióba zuhansz?

Nekem még kicsi van vissza a Tó úrnőjéből, aztán újraolvasom a The world of the Witchert és akkor így most ennyi.
Mass Effect nálam is nagy kedvenc, azonban ez az Enderal is telitalálat, tegnap éjjel óta tolom, riszpekt a készítőknek.
-
Aki esetleg W3 után űrt érez, és valamiért nem játszotta még végig a Mass Effect trilógiát, annak ajánlom. Nálam 10/10, többször játszottam végig, mint a W3-t (nem azt mondtam, hogy jobb
) 
-
OgreImre
senior tag
Én most fejeztem be a regényeket.
Elkezdtem nézni a lengyel 2002-es sorozatot.
Ha befejezem akkor nekiállok a Witcher 3-nak. 1. és 2. már megvolt.
Remélem kitart a 100-200-300 órájával az őszi Netflix sorozatig.
Már most hiányzik. -
Szabi®
veterán
Én ugyan így voltam,,nagyon nagy űrt hagyott maga után a játék
Az Odyssey-t nem eröltetném,,nagyon kidolgozatlan,felületes "álrpg" lett,,,és iszonyatosan unalmas repetitiv,gyenge párbeszédek,és gyerekeknek való átvezetők ,,,Én a skyrim special edition-t kezdtem megint,,számomra ez még az egyetlen ami tudja enyhiteni a witcher 3 tartalmát 
-
Köszi a tippeket! Assasin's Creedből az újat néztem (Odyssey), de lehet előtte megnézem a Syndicate-ot. Bevallom, még egy AC-vel sem játszottam.
Skyrim mod nagyon jól néz ki, azt is köszi! Már csak azt kellene elérnem, hogy a normál Skyrim elinduljon. SE elindul, tudok is vele játszani, de a sima Skyrim hónapok óta nem indul el. Illetve kilép indulás után. Na, mindjárt feltúrom a Skyrim topicot.

Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Évente elöveszem