- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityaa
tag
Van lehetőség hangkimeneti eszközt beállítani játékon belül. Audió és azon belül van bemeneti/kimeneti is. Nálam ez működik rendesen. Bár minden újra indításnal ki kell kapcsolnom a Logitech servicet feladatkezelőben. Első nap óta csak így működik a játék. Különben játszhatatlan. 5 méterenként megfagy minden.
-
Üdv!
A probléma forrása lehet az, ami nálam, és még sokan másoknál előjött pl. a BF V-ben, azaz a probléma lényege, hogy a játék egy bizonyos idő után felzabálja a készenléti memóriát, és ez okoz drasztikus fps csökkenést. Itt írtam, hogy nálam ez hogy mutatkozott meg: [link]
A megoldás, hogy az itt elérhető videóban lévő dolgokat megléped, így az általad beállított időközönként automatikusan kiürül a készenléti memória, és nálam azóta vajsimán fut a BF V. Másoknál pl. a PUBG-nál is orvosolta a hasonló problémákat. [link] -
용 Bob
senior tag
Nekem is jelentkezett memória problémát, csak nem a GPU-n, hanem a fizikain. A 16GB megtelt úgy, ahogy van.
A lapozófájl mérete nekem ~8Gb-ra van állítva. Érdemes ezen változtani? Vagy a jelenség nálam egyedi?
Ilyenkor gondolkozom azon, hogy érdemes lenne konzolra váltani..
-
kigyi_23
addikt
Nekem stabil volt játék közben nem omlott össze, de a DX12-ről való visszaváltás alaposan megizzasztotta vagy 20 percet írogattam a config file-t amire elindult
Persze, ha visszaállítottam volna DX12-re akkor nem kellett volna szívni, de ne szórakozzanak már, hogy egy menüpont átváltása után nem indul többé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Whisky topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest