- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Ha segítséget hívsz és már csak pár mob van vissza simán elfoglalják nélküled is. Ilyen ez a popszakma! Számomra is baromi idegesítő, hogy kilépek fullos spec amo mennyiséggel és amikor visszalépek elvész az összes.
vzarmo #5400: Szintén zenész. Vajon melyik random blueprint lesz a jutalom?
-
EnDaN
tag
Jelenleg a friss beváltók azonnal kapják a játékot, a régebbieket szivatják azzal, hogy sokan nem kapták meg még a játékot és számlát kérnek a vásárlásról. A support átfutási ideje 1+ hét... én még ma is csak frissítgetem a rewards oldalt, hogy hátha tudok már játszani...sz@rjanak sunt, kettot!
-
zseko
veterán
Eddig úgy tudtam vga mellé adják a játékot, most látom, hogy nem csak az mellé, de nem emlékszem ellenőrzi-e. Nekem is így van meg, egy Vega 56 mellé kaptam tavaly másik két játékkal, magamtól nem fizettem volna érte
mivel jellemzően sosem játszom online játékkal.
Csak olyat találtam Ubinál is, hogy lehetséges, konkrét kijelentést nem:
"3. Enter the code you received in the Coupon Code field then click Submit. Note that, in order for the redemption process to complete successfully, you might be required to have the AMD product you purchased installed on your machine. "
-
zseko
veterán
Nálam dx11-ben megy. Csak én dx12-ben akarok játszani, mert több az fps.Viszont azt már határozottan állíthatom, hogy a vsync az csak és kizárólag ablakos módban működik, egyébként tök mindegy hová állítom, semmi hatása, ez az fps számlálón jól látszódik is, és érezni, hogy darabos. Valamint az ablakos módban bekapcsolt vsync használatával, olyan simán fut a játék, hogy ki kell próbálnom más játékomnál is, mert sosem volt még egy játék sem ennyire fluid, akármennyi fps is volt, és ez így nagyon feltűnő jelenség nekem.
Uplay reinstallt én is megcsináltam, utána rosszabb lett
Naplófileból ez most konkrétan melyik, vagy hol találom?!? Fogalmam nincs mit kellene nézni.
-
zseko
veterán
Úgy tűnik, hogy nekem csak és kizárólag Windowed módban hajlandó működni a VSync, sehogy máshogy, akkor viszont nagyon pöpec simán fut. Így viszont ugye az alap win felbontás határozza meg a játék felbontását, is. Tehát ha 4K-ban akarok játszani, akkor az asztal felbontását kell 4K-ra tennem. Hát, érdekes egy program...
(#5001) TXT A kuka az a V így hirtelen ahogy emlékszem, szétszerelés meg valami Deconstruct, annak nem tudom a gombját.
-
FireKeeper
nagyúr
írták hogy nem teljeskörű még a javítás, de legtöbb esetben jó lehet.
a tüzes torony lehet azért nem megy, mert be kéne kapcsolni?
amúgy a bug eddig sem az volt hogy nem csinált semmit hanem hogy leraktad, de eltűnt rögtön, a skill pedig 15seces CD-re ment.
én kipróbáltam nagy hirtelen, hive, sima turret, seeker mine egyelőre jó, de megvárom a hétvégét addigra talán teljesen kigyomlálják a dolgot.
kérdés: a specializációból kapott pisztolyt lehet valahogy fejleszteni? lvl30as alap pisztolyt kapok ami WT2-ben elég piskóta...
-
sittes79
addikt
Amiket olvastam és nekem segített, a gond az, hogy ki tudja melyik
-dx11 re váltás
-lapozofajl-t Windowsra bízni
-esetleges háttérben futó alkalmazasok amik erősen kommunikálnak neten vagy értesítést dob fel pl nálam Razer App, msi live, ezeket kiloni
-minden Windows értesítés kikapcs
-uplay overlay kikapcs
-fps korlát beállítás
-windowed mód-hja és ott van még a Drone bug de azt elvileg javították
-
mg1992mg
őstag
Nálad ezek szerint az égiek se akarják, hogy gamelj
5,5 órám van eddig benne a karakterben (hú..), de egyszer se fagyott ki, nem dobott ki szerverről se, semmi. Egyszer akadt egy nagyot még az elején, legfrissebb nVidia driver van fenn, Experience-szel optimalizáltam, azóta még annyi baja sincs.. -
micafighter
nagyúr
Ő ha jól emlékszem az alap verzióval kezd majd 15én játszani. Szerintem a Div1 deltakra gondolt anno, de én eddig a 20 óra béta és 10 óra végleges Division 2-ben 1 delta/mike-al se találkoztam eddig. Más gond se volt, 1x lépett ki a játék, de nekem sok minden fut a háttérben, úgyhogy nem feltétlen a játék volt. Ennyire jó játék launchot mostanában nem láttam, de mondjuk az még ugye kérdéses a 15.-ei launchot hogy bírják majd a szerverek.
-
Anonymus23
veterán
-Sajnos azóta se javították,hogy 1x-e csak 1 itemet tudsz szétszedni.
Mindig is lehetett, kijelölöd V-vel a szemetet, és utána az egyik szemétnek jelölt cuccon nyomsz egy "X"-et, ott kikeresed a Deconstruct all junk és voilá, szétszedi az összes szemétnek jelölt cuccot.A többi felvetésedre, mégis mit vártál egy demótól, ami max kedvcsinálónak van? Még jó, hogy nem a teljes játékot lehetett végigtolni, sehol sem lehet egy béta alatt
-
Anonymus23
veterán
-
Ez bent volt a privát bétában is, a patch notes szerint fixálták, hogy ne jelenjen meg, de úgy tűnik nem sikerült
2 óra játék után:
A grafika szebb lett, vannak végre árnyékok, de a robbanások és a tűz továbbra is ocsmány, egyesek szerint az égen a csillagok isAzért nem olyan vészes, bár továbbra sem értem az "első részben szebb minden" kijelentéseket, nagyon várok egy összehasonlító videót max. settingsen.
Nagyon nem tesz jót, hogy csökkentették a time to killt, sokkal jobb volt a privát bétában. Pl. az első főküldetés végső bossját két tárral ki lehet nyírni (weak point hit nélkül), miközben egy Control Point 2. bossja meg sokkal erősebb. Nem értem ezt a logikát, úgy volt jó, ahogy előzőleg volt, nyilván az NPCk halálpontos spamelő gránátjaiból/autóiból vissza kellett venni, de nem az armorból/healthből.
Vannak FPS dropok bőven, gyanítom nem igazán tökéletes ez az AMD-re gyúrt/átdolgozott SnowDrop motor.
UI ugyanolyan szar, 1-2 helyen van javulás (pl. ruhák felszedésekor nem kell már megnézni).
Ajtó/láthatatlan tárgy elakadásokat javítottak, de hoztak is be újakat.
Hangok jobbak, de még így is van cut out random helyeken vagy elcsúszik.Lesz mit javítani az első félévben, úgy érzem.
-
Daffchy
őstag
-
Azzal van gond, hogy ezt ki lehet használni: miközben te vágod a kötelet, a 3 társad (aki mondjuk elbújt) lelövi a többi játékost, te meg bármikor abbahagyhatod, ha nagyon sebződsz.
Mennek a szerverek, nem kell már hosszabb idő után újraindítani a játékot, max. a hangokkal lehet baj
Fixed an issue where players could experience performance degradations and crashes after prolonged play sessions. Note that following this fix some players might experience sound issues after prolonged play sessions and will need to restart the game to resolve them.
-
Mint a vaj, úgy olvadnak DZ-ben a játékosok (mi is, főleg a nagy turrettől
): nincs semmi kacsatánc, heal, egyéb varázslatok, lősz, aki okosabb, ügyesebb és esetleg jobb a gear/fegyver, az nyer.
Ha nem lesznek csalók és valahogy megoldják a szóló játékosok túlélési esélyeit, akkor élvezhető lesz az új PvP nagyon.
-
Anonymus23
veterán
Ott van benne az emailban (tekerj lejjebb), hogy meg tudsz hívni 3 BARÁTLISTÁDON szereplő ismerőst.
Ott egy link, amire ha kattintasz, akkor feljon a lista és ki tudod választani azokat, akinek küldeni akarod.De fentebb is írták, meg az emailban is benne van, hogy 6-án 18-tól lesz ez elérhető a meghívás.
Ha ez GMT, akkor ez nálunk 19 órát jelent!Béta kódot nem kapsz, a kliensben le tudod tölteni a bétát, és ezzel az emaillal csak jelezték, hogy megkaptad a hozzáférést.
Van minimum 17 meghívóm, ha kell valakinek PM-ben jelezze!
-
Gubu0101
veterán
Mintha valaki azt írta volna,hogy az amd rewardos nem fog béta kulcsot kapni,mivel a megjelenés előtti napon küldik ki a kódot.
A legtöbbünknek már ott van ubi-ban a div 2 béta teljes életnagyságban.Végsőmegoldásként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest