- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt nem a 30-as szint, hanem a kapitolium küldetés aktiválja.
A szerkesztés gomb pedig 5 percig aktív.(#4830) umbibumbi1: ha először a fősztorit csinálja, attól még területről területre halad, ugyanabban a sorrendben, mint te. A lényege az itt leírt verziónak, hogy ne csináljon meg egy adott területen minden mellékküldetést csak ami a szintezéshez feltétlen szükséges. Minél később csinál meg egyet, annál több xp-t kap érte. A vége felé nekem az utolsó másfél szint megvolt 3-ból és oda már kell xp.
Arra a kérdésére, hogy milyen fegyvert használjon ne nekünk kelljen már válaszolni. Menjen lőni és majd rájön neki mi a megfelelő. Én pl assault rifle és rifle párost használok, de sokan itt az lmg-re esküsznek.
Ebben a játékban ha valaki kihagy valamit az elején se vesztett semmit, mert utólag is lehet pótolni/ismételni. Igen, igaz ez a “bugos” shd cache-re is. Mivel az egy bounty hely így néha bejuthat oda is. Bár arra még nem jöttem rá, hogy Endgame-ben hogyan tudom az “alap” sztorit ismételni.
A kraftolás többször le lett írva, ha nem muszáj ne erőltesse, csak a fegyverkiegeket gyártsa le. A többit pedig ha játszik kitapasztalja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest